joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
פאביו, אני מציע שהוא יתחיל לנצח תוך כדי שאנחנו מכניסים את הדבר העגול הזה לתוך הרשת.
רוני, לגבי מחליף, אם בן שמעון לא מתאים זה מה שחשוב קודם כל, אני אחזור למה שאמרתי בימי גוטמן- כל אחד אחר. אנחנו עוד לא שם ונקווה שלא נגיע לשם.
אה, אז קיבלת מה שרצית בימי גוטמן. כל אחד אחר. קשטן, ניצן, אבוקסיס, פרדי. היה תענוג איתם, נכון? הם אחד-אחד מתאימים, אנשים צנועים, ענווים בלי אגו ומעל הכל, אנשי מקצוע מעולים שלראות את הפועל לשחק תחתיהם היה יותר טוב רק מלעשות עקירה בלי הרדמה.
אז לא כל אחד אחר. בן שמעון ושיתקן את מה שדרוש תיקון.
זה נורא פשוט, אם מאמן לא מתאים לקבוצה זה בכלל לא חשוב מי יש בשוק, הוא לא יכול להישאר. כתבתי שאנחנו עוד לא שם והלוואי שלא נגיע לשם, כי אני הראשון כאן שהיה בעדו ודיבר על היכולות שלו.
מה זה לא מתאים לקבוצה? ומה זאת אומרת לא חשוב מי יש בשוק? הרי אתה תביא מישהו אחר ואם הוא יהיה פחות מתאים?
תמיד צריכים להתחשב באלטרנטיבה. וכמובן, שיש ביננו כנראה הבדלים מהותיים, כי אתה לא מצליח לראות או לא רוצה לראות (או לפחות לא כותב את זה) את הדברים הטובים שכן קורים בקבוצה הזו מתחילת העונה. אתה נתקע רק על היהירות, השחצנות והאגו. אז כן, הם בעיה, אבל זה לא אומר שהוא לא מתאים.
לא מתאים זה לא מצליח להוציא מהקבוצה תוצאות וכדורגל, ו/או עם יחסי אנוש גרועים. מאמן כזה לא נשאר בקבוצה בדרך כלל, רק בנסיבות של קבוצות קטנות לרוב בסיטואציה מסויימת.
מן הסתם אני רואה שיש שינוי בקבוצה ואת העבודה שלו, אבל אני רואה גם שהדברים הבעייתיים אצלו משפיעים לא פחות, וזו לדעתי הסיבה העיקרית למצב שלנו, שלמקרה ששכחת- הדחה מאירופה, 8 נקודות וחוסר יכולת להבקיע. אני מקווה שזה ישתנה, אבל חושש שהואקום הניהולי לא ייתן לזה לקרות כי זה לא יקרה באופן יזום מטעמו.
אתה מכיר אותי מספיק זמן בשביל לדעת שלא שכחתי כלום ואני מודע לעובדות ולתוצאות לפחות כמוך. תאמין לי, היה לי זמן מצוין להרהר בזה שנכנסתי הביתה אתמול בשתיים ורבע בלילה, רק מחכה שמישהו על הכביש יעצבן אותי.
אני חושב שלמצב שלנו (אם אתה מתעקש לקרוא לזה "מצב" במחזור 6) יש כל מיני סיבות. אם המצב הוא זה שיש לך 8 נקודות, אז כן, גם לרב"ש יש חלק. גם לשכטר ודמארי יש חלק, ומי שיש לו בעיקר חלק, זה מי שגרם לזה שהפועל יצטרכו לבנות קבוצה חדשה השנה.
אין "מצב", תוציא לך את זה מהראש. משחקים ליגה של 36 משחקים, ונראה מה יהיה עוד כמה חודשים. כרגע יש לך נקודה אחת יותר ממה שהיה בדאבל וב-2009. תתעודד