תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רב"ש
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
פאביו כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אם נוריד את סוזה, שאותו אני לא מכיר מספיק.
הוא המאמן הטוב בליגה.

חוץ מאלי כהן,המקורי,לא המזוייף של אתמול.

חוץ מבבית"ר, הוא דיי נכשל בשנים האחרונות, בכל מקרה הוא לא חלק מה"ליגה".

אני אמנע מלענות כי זה לא הנושא,אבל איפה המאמן שלך (רבש) הצליח ?
ועדיף שלא תענה, ואמן שישאר עד מאי

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 12:30 
פאביו, אני מציע שהוא יתחיל לנצח תוך כדי שאנחנו מכניסים את הדבר העגול הזה לתוך הרשת.
רוני, לגבי מחליף, אם בן שמעון לא מתאים זה מה שחשוב קודם כל, אני אחזור למה שאמרתי בימי גוטמן- כל אחד אחר. אנחנו עוד לא שם ונקווה שלא נגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 12:32 
joshsoos כתב:
פאביו, אני מציע שהוא יתחיל לנצח תוך כדי שאנחנו מכניסים את הדבר העגול הזה לתוך הרשת.
רוני, לגבי מחליף, אם בן שמעון לא מתאים זה מה שחשוב קודם כל, אני אחזור למה שאמרתי בימי גוטמן- כל אחד אחר. אנחנו עוד לא שם ונקווה שלא נגיע לשם.

אה, אז קיבלת מה שרצית בימי גוטמן. כל אחד אחר. קשטן, ניצן, אבוקסיס, פרדי. היה תענוג איתם, נכון? הם אחד-אחד מתאימים, אנשים צנועים, ענווים בלי אגו ומעל הכל, אנשי מקצוע מעולים שלראות את הפועל לשחק תחתיהם היה יותר טוב רק מלעשות עקירה בלי הרדמה.
אז לא כל אחד אחר. בן שמעון ושיתקן את מה שדרוש תיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 12:37 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אה, אז קיבלת מה שרצית בימי גוטמן. כל אחד אחר. קשטן, ניצן, אבוקסיס, פרדי. היה תענוג איתם, נכון? הם אחד-אחד מתאימים, אנשים צנועים, ענווים בלי אגו ומעל הכל, אנשי מקצוע מעולים שלראות את הפועל לשחק תחתיהם היה יותר טוב רק מלעשות עקירה בלי הרדמה.

זה נורא פשוט, אם מאמן לא מתאים לקבוצה זה בכלל לא חשוב מי יש בשוק, הוא לא יכול להישאר. כתבתי שאנחנו עוד לא שם והלוואי שלא נגיע לשם, כי אני הראשון כאן שהיה בעדו ודיבר על היכולות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 12:41 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

זה נורא פשוט, אם מאמן לא מתאים לקבוצה זה בכלל לא חשוב מי יש בשוק, הוא לא יכול להישאר. כתבתי שאנחנו עוד לא שם והלוואי שלא נגיע לשם, כי אני הראשון כאן שהיה בעדו ודיבר על היכולות שלו.

מה זה לא מתאים לקבוצה? ומה זאת אומרת לא חשוב מי יש בשוק? הרי אתה תביא מישהו אחר ואם הוא יהיה פחות מתאים?
תמיד צריכים להתחשב באלטרנטיבה. וכמובן, שיש ביננו כנראה הבדלים מהותיים, כי אתה לא מצליח לראות או לא רוצה לראות (או לפחות לא כותב את זה) את הדברים הטובים שכן קורים בקבוצה הזו מתחילת העונה. אתה נתקע רק על היהירות, השחצנות והאגו. אז כן, הם בעיה, אבל זה לא אומר שהוא לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 12:42 
ג'וסוס, באמת שאין שום הגיון במה שאתה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 12:50 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

מה זה לא מתאים לקבוצה? ומה זאת אומרת לא חשוב מי יש בשוק? הרי אתה תביא מישהו אחר ואם הוא יהיה פחות מתאים?
תמיד צריכים להתחשב באלטרנטיבה. וכמובן, שיש ביננו כנראה הבדלים מהותיים, כי אתה לא מצליח לראות או לא רוצה לראות (או לפחות לא כותב את זה) את הדברים הטובים שכן קורים בקבוצה הזו מתחילת העונה. אתה נתקע רק על היהירות, השחצנות והאגו. אז כן, הם בעיה, אבל זה לא אומר שהוא לא מתאים.

לא מתאים זה לא מצליח להוציא מהקבוצה תוצאות וכדורגל, ו/או עם יחסי אנוש גרועים. מאמן כזה לא נשאר בקבוצה בדרך כלל, רק בנסיבות של קבוצות קטנות לרוב בסיטואציה מסויימת.
מן הסתם אני רואה שיש שינוי בקבוצה ואת העבודה שלו, אבל אני רואה גם שהדברים הבעייתיים אצלו משפיעים לא פחות, וזו לדעתי הסיבה העיקרית למצב שלנו, שלמקרה ששכחת- הדחה מאירופה, 8 נקודות וחוסר יכולת להבקיע. אני מקווה שזה ישתנה, אבל חושש שהואקום הניהולי לא ייתן לזה לקרות כי זה לא יקרה באופן יזום מטעמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
בסדר
גם אם אלכס פרגוסון היה מאמן את הפועל
היו רוצים בפורום שיפטרו אותו
מה אתם מופתעים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 12:55 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

לא מתאים זה לא מצליח להוציא מהקבוצה תוצאות וכדורגל, ו/או עם יחסי אנוש גרועים. מאמן כזה לא נשאר בקבוצה בדרך כלל, רק בנסיבות של קבוצות קטנות לרוב בסיטואציה מסויימת.
מן הסתם אני רואה שיש שינוי בקבוצה ואת העבודה שלו, אבל אני רואה גם שהדברים הבעייתיים אצלו משפיעים לא פחות, וזו לדעתי הסיבה העיקרית למצב שלנו, שלמקרה ששכחת- הדחה מאירופה, 8 נקודות וחוסר יכולת להבקיע. אני מקווה שזה ישתנה, אבל חושש שהואקום הניהולי לא ייתן לזה לקרות כי זה לא יקרה באופן יזום מטעמו.

אתה מכיר אותי מספיק זמן בשביל לדעת שלא שכחתי כלום ואני מודע לעובדות ולתוצאות לפחות כמוך. תאמין לי, היה לי זמן מצוין להרהר בזה שנכנסתי הביתה אתמול בשתיים ורבע בלילה, רק מחכה שמישהו על הכביש יעצבן אותי.
אני חושב שלמצב שלנו (אם אתה מתעקש לקרוא לזה "מצב" במחזור 6) יש כל מיני סיבות. אם המצב הוא זה שיש לך 8 נקודות, אז כן, גם לרב"ש יש חלק. גם לשכטר ודמארי יש חלק, ומי שיש לו בעיקר חלק, זה מי שגרם לזה שהפועל יצטרכו לבנות קבוצה חדשה השנה.
אין "מצב", תוציא לך את זה מהראש. משחקים ליגה של 36 משחקים, ונראה מה יהיה עוד כמה חודשים. כרגע יש לך נקודה אחת יותר ממה שהיה בדאבל וב-2009. תתעודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:05 
סומך על רב"ש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:10 
רוני, אני לא מעודד כי אני לא רואה את הבעיות נפתרות מעצמן. יש מצב אם תרצה או לא, והמשחקים הקרובים הם קריטיים מבחינת צבירת נקודות ולא מבחינת המשך התהליכים שלך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
פאביו כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אם נוריד את סוזה, שאותו אני לא מכיר מספיק.
הוא המאמן הטוב בליגה.

חוץ מאלי כהן,המקורי,לא המזוייף של אתמול.

חוץ מבבית"ר, הוא דיי נכשל בשנים האחרונות, בכל מקרה הוא לא חלק מה"ליגה".

בשנים האחרונות? ומה היה בשנים הראשונות?
חוץ מהאליפות עם בית"ר ב-97 הוא לא עשה שום דבר בקריירה שלו.
עם הפועל הייתה לו עונה מפתיעה ב-98 (שכמובן הסתיימה בלי כלום), ועונה בינונית מינוס (בלשון המעטה) ב-99 שרק בפוקס הסתיימה עם גביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
רב"ש לא צריך ללכת לשומקום.
הוא כן צריך לעשות חושבים על מה הוא השיג עד עכשיו בקבוצה, האם זה תואם למה שהוא ציפה שנשיג ואם יש פער אז לחשוב איך מתקנים אותו.
אנחנו בעיקר צריכים להיות סבלניים ולא לעשות סיכומים אחרי כל מחזור.
אם ההפסד אתמול יוביל לשינוי בהתנהלות ובחשיבה שלו, כל המערכת תרוויח מזה.
קבוצה במצבנו צריכה קודם כל להתחיל לנצח, זה תמיד מתכון טוב להורדת לחץ ויש לנו שני משחקים יחסית נוחים בשביל להשיג את המטרה הזו. היא גם תצטרך אותנו מאחוריה עם כל הסבלנות האפשרית.
קחו אוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רב
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
רב"ש לא צריך ללכת לשומקום.
הוא כן צריך לעשות חושבים על מה הוא השיג עד עכשיו בקבוצה, האם זה תואם למה שהוא ציפה שנשיג ואם יש פער אז לחשוב איך מתקנים אותו.
אנחנו בעיקר צריכים להיות סבלניים ולא לעשות סיכומים אחרי כל מחזור.
אם ההפסד אתמול יוביל לשינוי בהתנהלות ובחשיבה שלו, כל המערכת תרוויח מזה.
קבוצה במצבנו צריכה קודם כל להתחיל לנצח, זה תמיד מתכון טוב להורדת לחץ ויש לנו שני משחקים יחסית נוחים בשביל להשיג את המטרה הזו. היא גם תצטרך אותנו מאחוריה עם כל הסבלנות האפשרית.
קחו אוויר.

אני מבחינתי כבר לא סומך על קמ״ז,אבל אין לי רעיון לחתימה אחרת.
בעיקר כשאתה מדבר על ״משחקים נוחים יחסית״ וחוזר על ״קחו אויר״ המעצבן הזה.
אל תשכח את ״שתו מים קרים״.
מי שנותן אפילו שניית משחק ליגאל אנטבי,שישאל את עצמו אם הוא במקצוע הנכון.

נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 22 אוקטובר 2013, 13:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:14 
כן, האשכול כאן מלא בזעקות קרב לפטר אותו... גם מי שבא נגדו בטענות לא כתב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
עזרא,
החילוף של אנטבי, ועצם הכללתו בסגל של הפועל בשנת 2013, הוא ביזיון בפני עצמו.
אם זה מה שהיה צריך בשביל לסגור את הסיפור שלו אחת ולתמיד, שיהיה.
המשחקים הקרובים נוחים יחסית בשביל להחזיר לקבוצה את הביטחון, אתה משחק נגד קבוצה שכבר ירדה ליגה ורק מעבירה את הזמן עד סוף העונה ועוד משחק מול קבוצה חלשה ממך בכל עמדה.
כדי שבאמת נביא את הנקודות, הפועל צריכה שקט ולא לחץ. יש ביקורת והיא מצודקת לחלוטין ומצדי הביקורת הזו יכולה להמשיך עד לשריקת הפתיחה מול רמה"ש. אחרי זה מתחיל סיפור חדש.
אגב, גם אתה יודע שהחלק המקצועי הוא פתיר. הבעיה מתחילה הרבה למעלה ולפני כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר אני מתפלא עליך.
הפועל זאת קבוצה שידועה בתור אחת שמוציאה ממשברים. רמה"ש במשבר.
1+1...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
שום דבר כבר לא יפתיע אותי (;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
עזרא,
המשחקים הקרובים נוחים יחסית בשביל להחזיר לקבוצה את הביטחון, אתה משחק נגד קבוצה שכבר ירדה ליגה ורק מעבירה את הזמן עד סוף העונה ועוד משחק מול קבוצה חלשה ממך בכל עמדה.
כדי שבאמת נביא את הנקודות, הפועל צריכה שקט ולא לחץ. יש ביקורת והיא מצודקת לחלוטין ומצדי הביקורת הזו יכולה להמשיך עד לשריקת הפתיחה מול רמה"ש. אחרי זה מתחיל סיפור חדש.

לא הפסדנו אתמול בטדי בגלל כל הבעיות והתחלואים שרשמת בטור ב״אדום עולה״.
רק בגלל המאמן ומי שהיה על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
בלי לברבר יותר מידי. מצד אחד כן רואים קבוצה מאומנת וממושמעת ושחקנים שסוף סוף אחרי תקופה ארוכה, רואים מאמן על הקוים ולא צעצוע כלשהו. מצד שני, אתמול רן בן שמעון גרם לבדו להפסד עם החילופים המזעזעים שלו. מחצית ראשונה שיחקנו טוב והיו הבדלי רמות בנינו לקבוצת התחתית ביטר ומחצית שניה בכוח הבאנו את ביטר לחצי מצב ולכאילו לשחק יותר טוב. מחצית ראשונה יכולנו להוביל 4-0 ולהגשים לי את החלום הרטוב. אם רק היינו ממשיכים לשחק ככה ולשלוט במשחק בקלות מול באמת קבוצה מהתחת., היינו מנצחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
חילופים הזויים, לא מוציאים את גרזיציץ במשחק כזה
ולא נותנים לפדידה ולאנטבי לעלות בטדי, נראה לי בהופעת בכורה בליגה העונה.
אבל עדיין אני אוהב את רבש, רואים דרך רואים כדורגל
אם לא מזל רע מול השער אנחנו מביסים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
אם שכטר יותר מרוכז יש פה אשכול של שני עמודים עם לבבות ופרחים. אני באמת לא מבין איך אנשים חושבים שלפטר אותו יפתור משהו, חוץ מזה שאני מאמין שהשנה נהיה קבוצה טובה כי רואים שיש התקדמות.

ועדיין, חילופים ביזיון. אשכרה כמו חילופים שאני עושה בפיפא שמשעמם

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 14:42 
רב"ש צריך יותר זמן כי הוא משנה את השיטה באופן דרסטי.
ובפרט, מעביר אותנו ל- 4-3-3. לא יודע האם זה חיובי או לא (*), אבל החלוצים שלנו עוד לא רגילים לשחק במערך זה וזה ניכר עליהם.
בכל מקרה, אתמול היתה גם בעיה במשחק חוץ נגד קהל של יותר מ-25,000 צופים פנטים ועוינים.

(*) לפי הספר ולפי מערכי הקבוצות המובילות בעולם, חיובי. אחרי השחרור של טוטו השיטה אינה טבעית לסגל החלוצים שלנו וגם אם יצליחו יהיה צורך בהשקעה ממושכת. ברצלונה וספרד לא נבנו ביום אחד וגם אחרי הצלחתם, שאותה גוטמן ניסה לחקות כאשר לא רצה את טוטו, כל המערך הזה נראה לי לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
זה עם השפם. כתב:
אם שכטר יותר מרוכז יש פה אשכול של שני עמודים עם לבבות ופרחים. אני באמת לא מבין איך אנשים חושבים שלפטר אותו יפתור משהו, חוץ מזה שאני מאמין שהשנה נהיה קבוצה טובה כי רואים שיש התקדמות.

ועדיין, חילופים ביזיון. אשכרה כמו חילופים שאני עושה בפיפא שמשעמם

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
kobster כתב:
עזרא,

לא הפסדנו אתמול בטדי בגלל כל הבעיות והתחלואים שרשמת בטור ב״אדום עולה״.
רק בגלל המאמן ומי שהיה על הדשא.

לא טענתי אחרת.
החלק המקצועי פתיר, עם עבודה קשה ופחות התעקשות של המאמן להראות שהוא יודע יותר טוב מכולם, אנחנו נדבר חזק השנה.
רק שהחלק המקצועי מחוויר לעומת הבעיה האמיתית במועדון, שאותה יהיה קשה לפתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
ובפרט, מעביר אותנו ל- 4-3-3. לא יודע האם זה חיובי או לא (*), אבל החלוצים שלנו עוד לא רגילים לשחק במערך זה וזה ניכר עליהם.
בכל מקרה, אתמול היתה גם בעיה במשחק חוץ נגד קהל של יותר מ-25,000 צופים פנטים ועוינים.

(*) לפי הספר ולפי מערכי הקבוצות המובילות בעולם, חיובי. אחרי השחרור של טוטו השיטה אינה טבעית לסגל החלוצים שלנו וגם אם יצליחו יהיה צורך בהשקעה ממושכת. ברצלונה וספרד לא נבנו ביום אחד וגם אחרי הצלחתם, שאותה גוטמן ניסה לחקות כאשר לא רצה את טוטו, כל המערך הזה נראה לי לא ברור.

כל העונה אני בוכה כמה טוטו חסר לנו, חלוץ מרכזי שיודע לשים כדור ברשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
גבעתיים כתב:

בחיאת... טוטו לא אותו שחקן כבר 3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
גביזון כתב:
גבעתיים כתב:

בחיאת... טוטו לא אותו שחקן כבר 3 שנים.

שיהיה, אין הרבה חלוצים כמוהו בליגת העלק, וחסר לך היום כמו אני לא יודע מה.
חלוץ מרכזי שכדורים מכוונים אליו, אפשר גם בלי בעיטות שוער מכוונות עד לשם אתה יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 19:19 
טוטו לא אותו טוטו מאז שחזר מהסיפור במונאקו, לפני זה הבן אדם היה פשוט מדהים. 21 גולים בליגה בעונה הראשונה ואני לא זוכר אבל מספר דו ספרתי בחצי עונה השנייה שלו,
אם הוא מרוכז כמו שצריך בכדורגל, ונותן הכל, הוא חלוץ עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
טוטו לא אותו טוטו מאז שחזר מהסיפור במונאקו, לפני זה הבן אדם היה פשוט מדהים. 21 גולים בליגה בעונה הראשונה ואני לא זוכר אבל מספר דו ספרתי בחצי עונה השנייה שלו,
אם הוא מרוכז כמו שצריך בכדורגל, ונותן הכל, הוא חלוץ עצום.

הבעיות האישיות שלו נופחו מעבר לכל פרופורציה. הבעיה העיקרית שלו הייתה פיזית. בשתי העונות האחרונות שלו הוא פתח מדהים, ובאמצע העונה התחילו לו פציעות בברך והוא פשוט לא הצליח לשחק ב-100% מהיכולת שלו.

בכל מקרה הוא מרוויח חצי מיליון יורו ברוסיה, אז אני לא מבין איך הוא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: