תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 17:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 51  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2019/2020
הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
להפועל:
בית"ר
דרבי
חדרה

לבני יהודה:
אשדוד
ב"ש
רעננה
הפועל חיפה

הפועל חיפה:
נתניה
נס ציונה
בני יהודה

מכבי נתניה:
הפועל חיפה
קרית שמונה
מכבי ת"א

הפועל חדרה:
מכבי חיפה
בית"ר
הפועל ת"א

בהנחה ואנחנו מפסידים למכבי וביתר ומנצחים את חדרה יש לנו 35 נק
חדרה מפסידה את 3 המשחקים ויש להם 34 נק.
חיפה מנצחת את נס ציונה ויוצאת תיקו עם נתניה ובני יהודה ויש להם 37 נק.
נתניה מפסידה למכבי, תיקו עם חיפה ומנצחת את קש והיא עם 34 נק.
בני יהודה גם אם מנצחת היום את אשדוד ומוציאה תיקו מול חיפה חייבת להוציא לפחות 4 נק מבאר שבע ורעננה כדי לעבור אותנו.

לכן יש מבחינתנו 4 משחקים משמעותיים
1. אנחנו מול חדרה ( חייבים לנצח).
2. חיפה מול נתניה ( אסור ניצחון של נתניה)
3. חיפה מול בני יהודה ( אסור ניצחון של בני יהודה)
4. באר שבע מול בני יהודה ( צריך ניצחון של בש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 13:49 
עד המ!!ת הפועל כתב:
redrony כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
הוקיץ' כתב:
אף אחד לא רוצה להתבזות ואם לא נהיה בפלייאוף העליון גם לא נתבזה, אבל גם נמשיך את מסענו בדרך להיות מועדון קטן. הזוי בעיני שיש אנשים שאשכרה מעדיפים את זה. זה שקול בעיני לאלופה ישראלית שלא תרצה לשחק בשלב הבתים של האלופות.
ואגב, בשנים האחרונות לרוב היינו יותר קרובים לנצח את מכבי מאשר להתבזות מולם.

אנחנו לא מועדון קטן ולא נוכל אף פעם להיות מועדון קטן. רבאק, אתה מדבר פה על המועדון השני הכי מעוטר בארץ.
אתה רוצה לדבר במונחים של משהו קטן? תדבר על קבוצה קטנה ומנהלים קטנים.
מתי בשנים האחרונות היינו קרובים לנצח את מכבי? ב-4:0 בבלומפילד? ב-5:0 בנתניה? בעונה שהיינו בלאומית? ב-4:1 העונה בגביע הטוטו? אה נכון, בעונה שעברה כשכמעט כבשנו עוד אחד אחרי השוויון של בואטנג.
וואלה צודק.

החשיבה שלך מגדירה מה זה מועדון קטן ולוזרי. אתה כבר קבעת שנקבל חמישיות. למה לא לרדת ללאומית, שם היתה העונה הכי טובה שלנו מאז הדאבל.
לא שאני חושב שפלייאוף עליון זה הישג, זה סתם איזה רף מטופש (ופחות ספורטיבי בעיניי) שנקבע פה בגלל שהליגה קטנה, הוא לא באמת מעניין אותי. אותי מעניין לבוא לנצח כל משחק ולסיים במקום הכי גבוה האפשרי

החשיבה שלי זה להיות מחובר למציאות.
מכבי נתנו לך בסיבוב הקודם 3 חתיכות בלי להזיע בכלל.
פאקינג נתניה דחפו לנו 4. חיפה דחפו לנו 5 כאילו היינו קונוסים.
בעונה כזאת אתה רוצה עוד שני דרבים? שני מפגשים עם חיפה? ביטר? ב"ש? זה נטו מזוכיזם.

החשיבה צריכה להיות לייצר מציאות שונה.
ובטח לא להרים ידיים מראש על סמך מה שהיה בעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 13:53 
el dudernio כתב:
האדס כתב:
להפועל:
בית"ר
דרבי
חדרה

לבני יהודה:
אשדוד
ב"ש
רעננה
הפועל חיפה

הפועל חיפה:
נתניה
נס ציונה
בני יהודה

מכבי נתניה:
הפועל חיפה
קרית שמונה
מכבי ת"א

הפועל חדרה:
מכבי חיפה
בית"ר
הפועל ת"א

בהנחה ואנחנו מפסידים למכבי וביתר ומנצחים את חדרה יש לנו 35 נק
חדרה מפסידה את 3 המשחקים ויש להם 34 נק.
חיפה מנצחת את נס ציונה ויוצאת תיקו עם נתניה ובני יהודה ויש להם 37 נק.
נתניה מפסידה למכבי, תיקו עם חיפה ומנצחת את קש והיא עם 34 נק.
בני יהודה גם אם מנצחת היום את אשדוד ומוציאה תיקו מול חיפה חייבת להוציא לפחות 4 נק מבאר שבע ורעננה כדי לעבור אותנו.

לכן יש מבחינתנו 4 משחקים משמעותיים
1. אנחנו מול חדרה ( חייבים לנצח).
2. חיפה מול נתניה ( אסור ניצחון של נתניה)
3. חיפה מול בני יהודה ( אסור ניצחון של בני יהודה)
4. באר שבע מול בני יהודה ( צריך ניצחון של בש)

חדרה לא תפסיד את כל השלוש.
להפועל חיפה יש נס ציונה בבית שזה כבר 3 נק קל.
מבלי להביא נקודות מכל שלושת המשחקים שנותרו לנו קשה לי לראות אותנו בעליון.
יחס שערים עלול להוות גורם מכריע קח בחשבון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 13:58 
ברונו,
ממי חדרה תוציא נקודות?
ממכבי או בית"ר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:06 
לירון האדום כתב:
ברונו,
ממי חדרה תוציא נקודות?
ממכבי או בית"ר?

אם אני צריך להצביע אז מביתר.
וגם מולנו לא מופרך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:11 
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:
ברונו,
ממי חדרה תוציא נקודות?
ממכבי או בית"ר?

וגם מולנו לא מופרך...

אם הם מוציאים מולנו אז לא רלוונטי כל הדיון. ואתה לא צריך להצביע כי זה שכתבת את זה לא אומר שזו עובדה.
וכן, יש סיכוי סביר שהם יוציאו נקודות מבית״ר. אנחנו נצטרך 4 נקודות בשביל להכנס לפלייאוף בסבירות בינונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
אין שום דבר לוזרי בגישה שלי.
אם כבר, אתם לוקים בשגעון גדלות לא מחובר למציאות.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

מה השגעון גדלות בדיוק? אתה אוהד של הפועל ת״א, לא של רעננה. אתה החלטת שאתה מתבזה, אני רוצה לנצח את מכבי, זה שגעון גדלות?

שגעון הגדלות הוא ההצהרה "אני רוצה לנצח את מכבי" כי אתה "אוהד הפועל ת"א" כאילו יש קשר בין החלק הראשון והשני במשפט. אין לך כלים להתמודד עם מכבי או עם חיפה, ואם בונקר 90 דקות ו0-0 בדרבי יעשה לך את זה, אני מחזיר אותך ל2010 ול"איך שמחתם בתיקו".
יש לי רצון כמו כולכם לראות את הפועל מצליחה, וברור שהדרך להצלחה רצופה נפילות. אני רוצה הפועל תחרותית, אבל גם הפועל שמודעת לעצמה. שבונה את עצמה בסבלנות.
בעיני הרצון של מנהלי הפועל בשנים האחרונות "להצדיק את השם" זה בדיוק מה שהביא אותנו לאן שאנחנו היום.

אין לי עניין שיסכימו איתי, אבל הנחרצות שלכם משעשעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:19 
עד המ!!ת הפועל כתב:
הוקיץ' כתב:
אף אחד לא רוצה להתבזות ואם לא נהיה בפלייאוף העליון גם לא נתבזה, אבל גם נמשיך את מסענו בדרך להיות מועדון קטן. הזוי בעיני שיש אנשים שאשכרה מעדיפים את זה. זה שקול בעיני לאלופה ישראלית שלא תרצה לשחק בשלב הבתים של האלופות.
ואגב, בשנים האחרונות לרוב היינו יותר קרובים לנצח את מכבי מאשר להתבזות מולם.

אנחנו לא מועדון קטן ולא נוכל אף פעם להיות מועדון קטן. רבאק, אתה מדבר פה על המועדון השני הכי מעוטר בארץ.
אתה רוצה לדבר במונחים של משהו קטן? תדבר על קבוצה קטנה ומנהלים קטנים.
מתי בשנים האחרונות היינו קרובים לנצח את מכבי? ב-4:0 בבלומפילד? ב-5:0 בנתניה? בעונה שהיינו בלאומית? ב-4:1 העונה בגביע הטוטו? אה נכון, בעונה שעברה כשכמעט כבשנו עוד אחד אחרי השוויון של בואטנג.
וואלה צודק.

גם הפועל פ"ת אחד המועדונים המעוטרים בארץ, אין ספק שהם מועדון ענק כיום. עלק תמיד נהיה.
לגבי השנים האחרונות, בארבע השנים האחרונות שיחקנו 7 פעמים נגד מכבי, 4 תוצאות תיקו ו-3 הפסדים. רק אחד מההפסדים האלה היה התבזות. אז כן, בגדול ברוב המקרים היינו יותר קרובים לנצח את מכבי מאשר להתבזות מולם.
ושוב, הגישה הלוזרית הזו שקולה לאלופה שלא רוצה לעלות לשלב הבתים או קבוצה מהלאומית שמסיימת מקום ראשון ולא רוצה לעלות לליגת העל. זה מביך ולא מתאים לקבוצת ספורט מקצוענית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:19 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
אין שום דבר לוזרי בגישה שלי.
אם כבר, אתם לוקים בשגעון גדלות לא מחובר למציאות.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

מה השגעון גדלות בדיוק? אתה אוהד של הפועל ת״א, לא של רעננה. אתה החלטת שאתה מתבזה, אני רוצה לנצח את מכבי, זה שגעון גדלות?

שגעון הגדלות הוא ההצהרה "אני רוצה לנצח את מכבי" כי אתה "אוהד הפועל ת"א" כאילו יש קשר בין החלק הראשון והשני במשפט. אין לך כלים להתמודד עם מכבי או עם חיפה, ואם בונקר 90 דקות ו0-0 בדרבי יעשה לך את זה, אני מחזיר אותך ל2010 ול"איך שמחתם בתיקו".
יש לי רצון כמו כולכם לראות את הפועל מצליחה, וברור שהדרך להצלחה רצופה נפילות. אני רוצה הפועל תחרותית, אבל גם הפועל שמודעת לעצמה. שבונה את עצמה בסבלנות.
בעיני הרצון של מנהלי הפועל בשנים האחרונות "להצדיק את השם" זה בדיוק מה שהביא אותנו לאן שאנחנו היום.

אין לי עניין שיסכימו איתי, אבל הנחרצות שלכם משעשעת.

ואי, אני מחבב אותך, אבל אתה לא בכיוון. אני הכי לא בונקר של 90 דקות, אבל אני רוצה ולעלות ולנצח כל משחק. מכבי, בית״ר, חיפה. זה שהם יותר טובים ממני, יופי. אז מה?ֿ
אני בטח לא ארצה להמנע ממפגשים איתם, או לשאוף להיות פחות השגי. וכן, זה שאני אוהד הפועל ת״א הטביע בי את הרצון הזה.
להיות מודע לעצמך זה לא לשאוף לא להיות בפלייאוף העליון כי אתה חושש להתבזות. זה להיות לוזר וככה תאמין לי, לא תגיע לכלום אף פעם. אז הפסדת 0:5 לחיפה, אוי ואבוי.
יש הבדל בין ללכת ולהשקיע כסף שאין לך בשביל ״להצדיק את השם״ לבין לרצות לעלות לשחק כדורגל ולנצח. כן, גם את מכבי מי שישמע. גם שמת את בית״ר שם ואת ב״ש. איפה אתה חי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
כתבתי קודם שאני חושש שהפלייאוף העליון יסיח את דעתינו מהמשימה האמיתית והיא בניית קבוצה לעונה הבאה. כדור שלג שיכול להווצר מרצף השפלות מטריד אותי, והיותי אוהד הפועל ת"א לא מרגיעה אותי.

מצד שני, מכיוון שאין לי שום רצון להפסיד בכוונה משחקים, ולתקווה שלי שקבוצות אחרות ינצחו או יפסידו אין משמעות, כל הדיון הזה מיותר.
שיעשה את המקסימום ונקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:36 
אדום נחמד כתב:
כתבתי קודם שאני חושש שהפלייאוף העליון יסיח את דעתינו מהמשימה האמיתית והיא בניית קבוצה לעונה הבאה. כדור שלג שיכול להווצר מרצף השפלות מטריד אותי, והיותי אוהד הפועל ת"א לא מרגיעה אותי.

מצד שני, מכיוון שאין לי שום רצון להפסיד בכוונה משחקים, ולתקווה שלי שקבוצות אחרות ינצחו או יפסידו אין משמעות, כל הדיון הזה מיותר.

היותך אוהד הפועל ת״א לא אמורה להרגיע אותך, אבל לעלות למשחקים עם פחד להיות מושפל היא כגישה בעיתית, בטח לספורטאי. אז אתה לא ספורטאי, אתה אוהד, אני מבין, ועדיין. אני חושב שמכבי חיפה חטפו ממכבי לא פחות מאשר אתה בשנים האחרונות, אתה מתאר לעצמך שהם עולים למשחקים שמה שמנחה אותם זה הפחד מהשפלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:41 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:
ברונו,
ממי חדרה תוציא נקודות?
ממכבי או בית"ר?

וגם מולנו לא מופרך...

אם הם מוציאים מולנו אז לא רלוונטי כל הדיון. ואתה לא צריך להצביע כי זה שכתבת את זה לא אומר שזו עובדה.
וכן, יש סיכוי סביר שהם יוציאו נקודות מבית״ר. אנחנו נצטרך 4 נקודות בשביל להכנס לפלייאוף בסבירות בינונית

חזרת להיות קשקשני?
הבחור שאל את דעתי ועניתי לו.
תמשיך עם ההודעות הנכונות שלך כלפי האחרים ואל תיתפס לשטויות,סה״כ אתה במגמת שיפור
ואני מתחיל לחבב אותך.
אל תהרוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:46 
bruno conti כתב:
redrony כתב:
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:
ברונו,
ממי חדרה תוציא נקודות?
ממכבי או בית"ר?

וגם מולנו לא מופרך...

חזרת להיות קשקשני?
ואני מתחיל לחבב אותך.
אל תהרוס

שמע אתה חתיכת אדיוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:48 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
redrony כתב:
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:
ברונו,
ממי חדרה תוציא נקודות?
ממכבי או בית"ר?

וגם מולנו לא מופרך...

חזרת להיות קשקשני?
ואני מתחיל לחבב אותך.
אל תהרוס

שמע אתה חתיכת אדיוט

ועדיין מוציא ממך את המיטב שלך.
יישר כח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

היותך אוהד הפועל ת״א לא אמורה להרגיע אותך, אבל לעלות למשחקים עם פחד להיות מושפל היא כגישה בעיתית, בטח לספורטאי. אז אתה לא ספורטאי, אתה אוהד, אני מבין, ועדיין. אני חושב שמכבי חיפה חטפו ממכבי לא פחות מאשר אתה בשנים האחרונות, אתה מתאר לעצמך שהם עולים למשחקים שמה שמנחה אותם זה הפחד מהשפלה?

זה לא ככה, נו. הבעיה שלי היא לא פחד מכשלון. כשלון הוא חלק מהדרך להצלחה. אני לא ילד.
אבל אין לנו כלים להתמודד מולם. פשוט אין. זה שלקבוצה הזו כתוב את השם הפועל ת"א על החולצה לא הופך אותנו למשהו שאנחנו לא.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:51 
bruno conti כתב:

יישר כח

ברור שאתה מוציא, אתה המירי רגב של הפורום. אין אחד בפורום שאני מתבטא כלפיו ככה, זה רק אתה והמקלדת שלך שהוצאת מהביבים כנראה.
תשנה את הכינוי שלך למירי רגב, מתאים לך הרבה יותר

נערך לאחרונה על ידי redrony בתאריך 09 פברואר 2020, 14:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 14:57 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

זה לא ככה, נו. הבעיה שלי היא לא פחד מכשלון. כשלון הוא חלק מהדרך להצלחה. אני לא ילד.
אבל אין לנו כלים להתמודד מולם. פשוט אין. זה שלקבוצה הזו כתוב את השם הפועל ת"א על החולצה לא הופך אותנו למשהו שאנחנו לא.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה לכולם.

אבל עם זה אף אחד לא מתווכח איתך. אתה מעדיף להמנע ממפגש בגלל הפחד מהשפלה (למרות שהתוצאות בשטח לא ממש תומכות בפחד הזה, אבל מילא, ניתן להתווכח על זה). הדרך להצלחה הוא להתמודד עם חיפה ועם מכבי, לא עם רעננה. אני כבר לא מדבר על ההיבטים הכלכליים של העניין הזה.
אני לא רואה ממש איך הפלייאוף יסיח את את דעתינו מבניית קבוצה לעניין הבאה (וגם מי זה דעתינו, אנחנו לא צריכים לבנות קבוצה, זו ההנהלה שצריכה).
אפשר לטעון שעד שלא יבוא רוכש לקבוצה הזו אנחנו לא רלוונטים בליגה הזו (מה שאני אגב מסכים לגמרי לגבי מועדון בסדר גודל של הפועל), אבל אז באמת על מה אנחנו מדברים? (ומה משנה ההכנה לעונה הבאה)
ואפשר לשאוף להיות הכי גבוה שאתה יכול, גם אם הפסדת לחיפה 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
אמור לנצח בכדורגל, כשיש קבוצה עדיפה, שזה לא ברמת עדיפות של מקקי על כל השאר, זה ״אמור״ שלא מחויב המציאות
אחרת כולנו היינו אלופים בווינר.
לקבוצות אמצע טבלה לנצח את התחתית, זה לא פחות קשה מאשר לנו להוציא נקודות בטדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
כתבתי קודם שאני חושש שהפלייאוף העליון יסיח את דעתינו מהמשימה האמיתית והיא בניית קבוצה לעונה הבאה.

הסר דאגה מלבך, העונות האחרונות די הוכיחו שאין שום בסיס לצפות לאיזשהו הליך מסודר של בניית קבוצה מכיוון הניסנובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 15:07 
redrony כתב:
bruno conti כתב:

יישר כח

ברור שאתה מוציא, אתה המירי רגב של הפורום. אין אחד בפורום שאני מתבטא כלפיו ככה, זה רק אתה והמקלדת שלך שהוצאת מהביבים כנראה.
תשנה את הכינוי שלך למירי רגב, מתאים לך הרבה יותר

תשאף להיות מוביל לא מובל.
דווקא כתבתי שמתחיל לחבב אותך לא ממש הבנתי מה הקפיץ אותך,
הפעם באמת שלא ניסיתי...
כנראה שזה כבר אצלך על אוטמט.
ככה זה שמגיבים לגופו של אדם ולא לגופו של עניין...
אחלה המשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2019/2020
הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 15:12 
. תמונה

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 15:14 
לא האכלתי, הוא קפץ עליי מהשיחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 15:22 
redrony כתב:

קפצת קפצת,אתה הגבת לי לא אני לך.
קצת מודעות.
והאדם עם השלט החביב הוא בערך זה שמחפש את היחס שלי יותר מכולם פה,אפרופו מודעות.
שבוע טוב לכולם ובשורות טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 15:28 
bruno conti כתב:
redrony כתב:

קצת מודעות.

הגבתי פה להרבה אנשים. כתבתי שזה שכתבת משהו לא הופך את זה לעובדה. ממשתמש שחצי מהתגובות שלו פה כלפי אנשים הם התלהמות אחת גדולה ציפיתי להבנה. וכמובן שאחרי זה הוצאת את כל ארסנל השטויות שלך כולל זה שחילקת לי ציונים ועוד הגדלת להגיד שאני משתפר והתחלת לחבב אותי. נראה לי שהאדם עם השלט מבין במי מדובר, כמו רב המשתמשים פה. בסדר, אם יודעים לשחק איתך נכון זה פחות נורא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 15:41 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
redrony כתב:

קצת מודעות.

הגבתי פה להרבה אנשים. כתבתי שזה שכתבת משהו לא הופך את זה לעובדה. ממשתמש שחצי מהתגובות שלו פה כלפי אנשים הם התלהמות אחת גדולה ציפיתי להבנה. וכמובן שאחרי זה הוצאת את כל ארסנל השטויות שלך כולל זה שחילקת לי ציונים ועוד הגדלת להגיד שאני משתפר והתחלת לחבב אותי. נראה לי שהאדם עם השלט מבין במי מדובר, כמו רב המשתמשים פה. בסדר, אם יודעים לשחק איתך נכון זה פחות נורא

כתבת שקפצתי עליך מהשיחים(להלן הטרול)בו בזמן שמי שקפץ זה אתה.
ברור לגמרי שמה שעניתי ללירון לא הופך את זה לעובדה אני עדיין לא נביא ככה שהתגובה שלך לעניין זה
היתה עוקצנית ומיותרת.
הוספתי וכתבתי שאני נהנה מהתגובות שלך פה בשוטף לאחרונה(מחמאה) ותיבלתי בקטנה עם המגמת שיפור...
קצת הומור חבר עוד לא הרג אף אחד,תראה מכל מה שהגבתי לך מה בחרת לקחת...
עכשיו,אם מלכתחילה אתה פוסל אדם(או טרול)אני לא מוצא סיבה למה לך בכלל להגיב לו?!
מכיוון שזה ברור לחלוטין שאתה בא ממניע אישי ולא ענייני,מי שהתלהם פה זה אתה ידידי,לא אני.
הכל כתוב שחור על גבי לבן.
בעיניי אתה באמת מהמשתמשים שתורמים כאן לשיח פורה ואיכותי מעל הממוצע(כשבא לך),
וכל מה שתאמר עליי ברמה האישית לא ממש משנה לי,אמשיך להנות מההודעות שלך בתקווה שיישארו
ענייניות ולא אישיות,אתה מוריד בעיקר מעצמך כשאתה נוהג כך.
אבל זה שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 15:52 
כתבת שחדרה לא תפסיד את כל השלוש ואז שהוא שאל אותך אם יקחו נקודות מבית״ר או מכבי, ענית שאם אתה צריך להצביע, אז מבית״ר. כלומר, הם כביכול ״חייבים״ לקחת נקודות ורק צריך להמר ממי. אבל זה כבר עניין של הבנת הנקרא. התגובה שלי היתה עם חצי חיוך ומי שלא מבין הומור זה אתה (אתה אלוף הרי בלהטיף לכולם בלי לראות את הדבשות של עצמך). ולפני המגמת שיפור וחלוקת ההציונים (כן, ממך אני צריך לקבל ציונים באמת) שאלת אם חזרתי ״להיות קשקשני״.
אז כן, קפצת, סורי.
ואני מגיב לך כי כמו שכבר הסברתי לך בעבר, יש פה עוד משתמשים שקוראים ודיון הוא לא רק אחד מול השני, אלא הוא מול כל הפורום. משום מה אתה לא מצליח להבין את הדברים הבסיסיים האלה שקשורים לתרבות דיון פתוח וזו נראית לי הבעיה העיקרית שלך, וגם רואים את זה בהתלהמות בכל תגובה שניה שלך (כן, אני גם יודע לחלק ציונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 16:21 
redrony כתב:
כתבת שחדרה לא תפסיד את כל השלוש ואז שהוא שאל אותך אם יקחו נקודות מבית״ר או מכבי, ענית שאם אתה צריך להצביע, אז מבית״ר. כלומר, הם כביכול ״חייבים״ לקחת נקודות ורק צריך להמר ממי. אבל זה כבר עניין של הבנת הנקרא. התגובה שלי היתה עם חצי חיוך ומי שלא מבין הומור זה אתה (אתה אלוף הרי בלהטיף לכולם בלי לראות את הדבשות של עצמך). ולפני המגמת שיפור וחלוקת ההציונים (כן, ממך אני צריך לקבל ציונים באמת) שאלת אם חזרתי ״להיות קשקשני״.
אז כן, קפצת, סורי.
ואני מגיב לך כי כמו שכבר הסברתי לך בעבר, יש פה עוד משתמשים שקוראים ודיון הוא לא רק אחד מול השני, אלא הוא מול כל הפורום. משום מה אתה לא מצליח להבין את הדברים הבסיסיים האלה שקשורים לתרבות דיון פתוח וזו נראית לי הבעיה העיקרית שלך, וגם רואים את זה בהתלהמות בכל תגובה שניה שלך (כן, אני גם יודע לחלק ציונים).

לעצם העניין אתה שהגבת לי ולכן מי שקפץ זה לא אני אלא אתה,אבל זה מתחיל להיות לי קצת ילדותי אז בוא נעזוב את זה בצד,זה רק לשם דיוק הדברים.
תרגיש חופשי להגיב זה לא שיש לי בעיה עם זה חלילה.
לא היתה לי בעיה עם העוקצנות וההומור שלך להיפך זרמתי איתך ואז אתה זה שהתפלצת פתאום.
לגבי התלהמויות,לא זכור לי שכתבתי פה למישהו אדיוט או כל קללה אחרת שמתקרבת לשפה שאתה משתמש בה מולי,
זה פשוט לא הסטייל שלי.
כן אני ישיר וכן אני עוקצני לפעמים,אבל לרמות כתיבה כמו שאתה הגבת אליי לא הגעתי,זה לא אני.
אפרופו גמל ודבשות.
זהו מיציתי בגדול,ונדמה לי שנתנו מספיק שואו להיום לחברי הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2019/2020
הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 16:40 
ניסו בדרך החוצה מרעננה. זו כנראה לא השנה שלו.
מסכן דווקא עושה רושם בחור טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ניסו בדרך החוצה מרעננה. זו כנראה לא השנה שלו.
מסכן דווקא עושה רושם בחור טוב

זה כנראה לא המקצוע שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2020, 17:49 
הווווו ניסו תתפטר! מעניין שמשם הוא מוכן להתפטר ומהפועל לא משנה כמה נכשלים לא מתפטרים.
לגבי המשחקים, חייבים להוציא 3 נקודות מחדרה ולדעתי מאוד אפשרי להוציא 5 נק׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 51  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: