redrony כתב:
כתבת שחדרה לא תפסיד את כל השלוש ואז שהוא שאל אותך אם יקחו נקודות מבית״ר או מכבי, ענית שאם אתה צריך להצביע, אז מבית״ר. כלומר, הם כביכול ״חייבים״ לקחת נקודות ורק צריך להמר ממי. אבל זה כבר עניין של הבנת הנקרא. התגובה שלי היתה עם חצי חיוך ומי שלא מבין הומור זה אתה (אתה אלוף הרי בלהטיף לכולם בלי לראות את הדבשות של עצמך). ולפני המגמת שיפור וחלוקת ההציונים (כן, ממך אני צריך לקבל ציונים באמת) שאלת אם חזרתי ״להיות קשקשני״.
אז כן, קפצת, סורי.
ואני מגיב לך כי כמו שכבר הסברתי לך בעבר, יש פה עוד משתמשים שקוראים ודיון הוא לא רק אחד מול השני, אלא הוא מול כל הפורום. משום מה אתה לא מצליח להבין את הדברים הבסיסיים האלה שקשורים לתרבות דיון פתוח וזו נראית לי הבעיה העיקרית שלך, וגם רואים את זה בהתלהמות בכל תגובה שניה שלך (כן, אני גם יודע לחלק ציונים).
לעצם העניין אתה שהגבת לי ולכן מי שקפץ זה לא אני אלא אתה,אבל זה מתחיל להיות לי קצת ילדותי אז בוא נעזוב את זה בצד,זה רק לשם דיוק הדברים.
תרגיש חופשי להגיב זה לא שיש לי בעיה עם זה חלילה.
לא היתה לי בעיה עם העוקצנות וההומור שלך להיפך זרמתי איתך ואז אתה זה שהתפלצת פתאום.
לגבי התלהמויות,לא זכור לי שכתבתי פה למישהו אדיוט או כל קללה אחרת שמתקרבת לשפה שאתה משתמש בה מולי,
זה פשוט לא הסטייל שלי.
כן אני ישיר וכן אני עוקצני לפעמים,אבל לרמות כתיבה כמו שאתה הגבת אליי לא הגעתי,זה לא אני.
אפרופו גמל ודבשות.
זהו מיציתי בגדול,ונדמה לי שנתנו מספיק שואו להיום לחברי הפורום.