תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:22 
לא עושים דברים כאלה
על מתן אוחיון צלבו על זה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
"בן שהר נפגש שלשום בלילה עם בעלי הפועל אמיר כבירי, וקיבל הצעה משודרגת לחמש שנים (ולא לארבע כפי שהוצע לו בתחילה). ההצעה שקיבל שהר בכתב עמדה על כ-395 אלף דולרים לעונה, לא כולל בונוסים שמנים מאוד. בעלי הפועל באר שבע, אלונה ברקת, העלתה לשהר את ההצעה ל-450 אלף דולר, ובכך הכריעה את הכף."
:SHOCK:

אני מעריץ את כבירי על הנכונות לצאת מגידרו כדי לחזק את הקבוצה בדיוק בעמדה שהיא זקוקה לזה והוא כנראה קורא את המפה נכון. ברגע שבן סהר ואמו היקרה מסרבים לכזאת הצעה ולא חוטפים אותה ברגע שהיא מונחת על השולחן - להפרד יפה לשלום, הוא מוזמן להרקב בב"ש עם בריזה של רמת חובב בלילות והרבה טחורים מישיבה על הספסל שבוודאי תגיע בקבוצה שיש לה שבעה חלוצים לגיטימיים בסגל. הנסיון הזה לקבל הצעה מאיתנו ואז ללכת לאלונה כדי להתחנן להצעה גבוהה יותר, מזכיר לי את תאוות הבצע של יצחקי, וכולנו יודעים מה הוא הספיק בקריירה שלו מאז.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
זה סכומים שלא ורמוט ולא שכטר הרוויחו אצלנו.
לא מאמין שמישהו בהפועל הציע לבן שהר יותר מ-300 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
אם סהר יהיה מוצלח במגרש כמו שהוא בשולחן המשא ומתן, הוא הולך לעבור את מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:34 
RedFox כתב:

השאלה היא את מי תביא? יש מחסור בחלוצים ישראלים טובים.
הנתונים של הפועל מהעונה האחרונה לא ממש אטרקטיביים לשחקנים אירופאים ברמה גבוהה, גם אם תגדיל את התקציב.
בסוף ניפול עם חלוץ זר נגר, כמו כל עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
395 אלף דולר זה מיליון וחצי שקל בלי בונוסים ולפני מיסוי על ישראלים, כלומר משהו כמו 3 מיליון שקל בשנה עלות מעסיק.
מאוד מעריך את הנכונות של כבירי לשחק אגרסיבי מול אלונה וללכת all in, רק שלא ימצא את עצמו בסוף גונב קופים מהספארי כדי לעמוד בהתחייבויות האלו.
אם יצליחו לסגור החתמות של וויאדינוביץ', ביטון, חלוץ זר וקשר ישראלי (כנראה אסולין) יעמידו כאן סגל טוב מאוד שיכול להשתדרג עוד יותר עם הבן האובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
גרמנרי כתב:
RedFox כתב:

השאלה היא את מי תביא? יש מחסור בחלוצים ישראלים טובים.
הנתונים של הפועל מהעונה האחרונה לא ממש אטרקטיביים לשחקנים אירופאים ברמה גבוהה, גם אם תגדיל את התקציב.
בסוף ניפול עם חלוץ זר נגר, כמו כל עונה.

זה לא משנה, מה שאני בא להגיד זה שרמון טען כמה פעמים שהוא לא היה צריך להביא את ורמוט ושכטר כי אלו היו עסקאות שמבחינה כלכלית פגעו במועדון מאוד, לכן לא ברור לי למה מפריזים ככה על פאקינג בן שהר.
מבחינתי שיחתימו מחר את מוגרבי + חלוץ זר, זה הרבה יותר זול ואם נפגע בזר לא בטוח שגם פחות טוב.

בנוגע לניקולה ווזאדינוביץ',
ביום ראשון אוסאסונה אמרו שהוא יחזיר להם תשובה ביום שלישי, היום מדווחים שהם נתנו לו דדליין סופי לתשובה עד יום חמישי אחרת הם יחתימו מישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:47 
יודעים מי אפשר להביא? את מוגרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
די חלאס, כבירי כבר לא קורא בפורום. לא יעזור כלום.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרו שיש התקדמות עם אנטל? סתם אוהבים להדליק אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:56 
התפקיד הכי חשוב כרגע לאיוש זה הקיצוני ימני. לדעתי אפשר בהחלט להביא את מוגרבי, לא יודע אם הזכירו כאן את שמו. שחקן טוב וחופשי.

ורון קעקועים, אשכול המידע, מה יהיה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 01:00 
מוגרבי כאילו יכול להגיע בהעברה חופשית??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 01:02 
לדעתי כן, אבל צריך לבדוק את זה. באמת שחקן טוב.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 01:35 
מבדיקת המערכת עולה שהמועמד לעמדת הבלם, ניקולה וויאדינוביץ', הוא למעשה מרקו שולר. בעקבות כך מועמדותו נשקלת מחדש.

תמונה

תמונה

תגובתו של מריו פצ'אלקה תובא כשתתקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 01:36 
סמל אישי של המשתמש
גם אם שהר הולך לבאר שבע, אני עדיין מקווה שיביאו את אנטל וביטון ואולי עוד חלוץ ישראלי. לא צריך לפרק את התכניות בגלל שלא מגיע שחקן אחד, זה בדיוק מסוג הדברים שאסור שיקרו. אני תמיד אעדיף זר מוכח כמו אנטל מאשר "חלוץ זר" שאין לי מושג מי הוא יהיה ומה הרמה שלו, וביטון לא פחות טוב מהאופציות הישראליות לקישור ההתקפי (כולל אלה שכבר יש לנו בקבוצה). אני מבין למה אנשים זורקים את השם של מוגרבי בקונטקסט של "למה לא מביאים אותו", אבל במקביל להתייחס אליו כאופציה לכל דבר, כשברור שאנחנו לא מעוניינים בו, זה מנותק מהמציאות.
אסולין גם ככה לא תלוי בשאר ההחתמות, הוא היה השם הראשון שעלה בהקשר שלנו, כמו שהייתה אפשרות שהוא יחתום בלי קשר להבאה של חלוץ ישראלי ככה הוא גם יכול לא לחתום עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 01:43 
יובל כתב:
גם אם שהר הולך לבאר שבע, אני עדיין מקווה שיביאו את אנטל וביטון ואולי עוד חלוץ ישראלי. לא צריך לפרק את התכניות בגלל שלא מגיע שחקן אחד, זה בדיוק מסוג הדברים שאסור שיקרו. אני תמיד אעדיף זר מוכח כמו אנטל מאשר "חלוץ זר" שאין לי מושג מי הוא יהיה ומה הרמה שלו, וביטון לא פחות טוב מהאופציות הישראליות לקישור ההתקפי (כולל אלה שכבר יש לנו בקבוצה). אני מבין למה אנשים זורקים את השם של מוגרבי בקונטקסט של "למה לא מביאים אותו", אבל במקביל להתייחס אליו כאופציה לכל דבר, כשברור שאנחנו לא מעוניינים בו, זה מנותק מהמציאות.
אסולין גם ככה לא תלוי בשאר ההחתמות, הוא היה השם הראשון שעלה בהקשר שלנו, כמו שהייתה אפשרות שהוא יחתום בלי קשר להבאה של חלוץ ישראלי ככה הוא גם יכול לא לחתום עכשיו.

מסכים. אם נוותר על אנטל בשביל חלוץ זר כושל נפסיד פעמיים מזה שסהר לא הגיע.
קודם כל להחתים את ביטון ואז צריך לחכות ולראות - אם העניינים עם אנטל מסתדרים, להחתים אותו בכל מקרה ואז לנסות להביא עוד חלוץ ישראלי (אולי טוטו יכנע בסוף). אם לא, להביא חלוץ זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 01:48 
זה בדיוק מה שאני חושב, קשה מאוד למצוא חלוץ זר טוב ויעיל מבלי להמר
אנטל זה זר שאתה רוצה הרבה מאוד זמן ולהתחיל עכשיו לוותר עליו, לחפש חלוץ זר ולהביא איזה ישראלי לקישור זה לעשות ריסטרט לכל וכל זה רק בגלל שחקן שרצה כמה עשרות אלפי דולרים יותר, לא רציני בכלל
אני באופן אישי מאוד מאמין בדודו ביטון ואם שהר לא יגיע הוא הישראלי הראשון שארצה ואני חושב שהוא צריך להישאר ולהתחזק בעוד חלוץ ישראלי ברמות שכר נמוכות משמעותית משל סהר
לסגור כבר את הפרסה הזאת עם אנטאל, להסתדר על בלם זר ולהתרכז בלפתוח מחנה אימונים על הצד הטוב ביותר עם סגל מלא
כל תוספת של אסולין/מוגרבי/רייכרט/וכו רק בונוס, הכי חשוב שיהיה בלם וחלוץ במחנה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 01:51 
גם ככה לפני כמה שבועות אף אחד לא חשב בכלל על טוטו או סהר, ובכל זאת רצו ללכת על אנטל וחלוץ ישראלי. כך שקשה לי להאמין שהתכניות ישתנו.
השאלה היא מה לעזאזל קורה עם האנטל הזה. סאגות שנמשכות כל כך הרבה זמן זה בדרך כלל סימן רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 02:39 
סמל אישי של המשתמש
או שהן סלים טועמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 03:19 
יובל כתב:
שהר ההחתמה הכי חשובה של הקיץ, יכולה להשפיע על עונה שלמה לפחות. ההשפעה שלו החתמה כזאת על הפאזל של הסגל יכולה להיות קריטית, במקום להביא את שהר ושחקן מוכח כמו אנטל, בסוף אנחנו יכולים למצוא את עצמנו עם עוד ילד בקישור ההתקפי וחלוץ זר, שאף קבוצה בארץ (גם כאלה עם תקציב גבוה משלנו) לא מצליחה להביא וגם אלה שבאים הם בדרך כלל נפילות.

מדהים כמה שהוא אנדרייטד פה, להזכירכם את העונה שלו בהפועל הוא סיים עם 19 שערים בכל המסגרות (בתור שחקן בן 21 עם מעט מאוד קילומטרז' בקריירת הבוגרים שלו, כן?), כולל שערים באירופה, כולל שערים במשחקים גדולים. העונה היו לו שמונה שערים בהולנד, איפה משיגים שחקן כזה? אתם חושבים שאם מתחילים לחפש עכשיו חלוץ זר, שחקן בן 25 מהולנד שכבש העונה שמונה שערים יסתכל עלינו בכלל?

שחקן כזה הוא גם עתודה לכמה שנים טובות (בהנחה שהמועדון לא יתפרק עוד פעם), שחקן בן 25 שאם מחתימים אותו ל-4 שנים מקבלים את שנות השיא שלו בקריירה. הוא הרבה יותר "בכיר" מרוב הליגיונרים שחוזרים לארץ (שהרבה מהם לא עושים כלום בארץ, יוצאים לאירופה, לא עושים כלום באירופה ואז חוזרים לכאן ככוכבים). מבחינת גיל, יכולת, רזומה בליגה, רזומה באירופה, כושר מהעונה האחרונה.

לי נראה שסתם לא מחזיקים ממנו בגלל שהוא לא נכנס ללבבות של האוהדים (את זה אני מבין, גם לי אין שום סנטימנטים אליו) בניגוד לשחקנים כמו ורמוט, שכטר, תמוז ודמארי. מזכיר לי את זהבי שהיה מאוד לא מוערך בתקופה שלו בהפועל וההליכה שלו למכבי התקבלה בשיוויון נפש יחסי אצל האוהדים, בניגוד לפאניקה סביב האפשרות ששחקנים כמו ורמוט ושכטר ילכו שם. אני לא אומר שתהיה לו את ההשפעה של זהבי, אפילו לא קרוב, אבל לדעתי זה עומד להיות פספוס גדול ואני מאוד מקווה שתהיה תפנית בזמן הקצר שנשאר כנראה.

כרגיל כל מילה.

ד"א,אצלי סהר כן נכנס ללב.ויכאב לי מאוד אם בארץ הוא יילך לקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 03:38 
kobster כתב:
19 כתב:
מה זה מצהירים על תקציב שחקנים? את מי חוץ מאת קופמן זה מעניין? הצהירו על 14 ואם יבוא להם ויש מאיפה, אז יעלו ל18.

זכותם להביא או לא להביא את מי שבא להם, ולנהל את את התקציב כראות עיניהם, הם מעבר להרוויחו את הקרדיט הזה, אבל למי איכפת מה הצהירו?

זכותם (במקום זכותו) זה מגניב, אחרי שלוש שנים של תקציב עם מקורות הכנסה לא ברורים היה נראה לי שהספיק לנו אבל כנראה שלא.
מצידי שיעמידו גם תקציב שחקנים של 25 מיליון אם יש להם.
אם ההעברה של שהר לא תפגע ברמת השכר של השחקנים לשאר העמדות החסרות, בפרט לבלם, כולנו נהיה מבסוטים עד הגג.
הלוואי וזה המקרה.

לך כנראה זה הספיק.לי לא.
אני אוהד הפועל,לא הבעל הבית או מנהל החשבונות שלה.אני רוצה שיביאו את השחקנים הכי טובים.
אם זה אומר שבמחיר של שנתיים-שלוש של הצלחות,נקבל עונה או שתיים על הפנים עם בעיות כספיות.אז זה מחיר שבתור אוהד אני מוכן לשלם.
מעדיף 4-5 עונות כאלו מאשר 4-5 עונות של מכבי פ"ת/הפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 04:20 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kobster כתב:
19 כתב:
מה זה מצהירים על תקציב שחקנים? את מי חוץ מאת קופמן זה מעניין? הצהירו על 14 ואם יבוא להם ויש מאיפה, אז יעלו ל18.

זכותם להביא או לא להביא את מי שבא להם, ולנהל את את התקציב כראות עיניהם, הם מעבר להרוויחו את הקרדיט הזה, אבל למי איכפת מה הצהירו?

זכותם (במקום זכותו) זה מגניב, אחרי שלוש שנים של תקציב עם מקורות הכנסה לא ברורים היה נראה לי שהספיק לנו אבל כנראה שלא.
מצידי שיעמידו גם תקציב שחקנים של 25 מיליון אם יש להם.
אם ההעברה של שהר לא תפגע ברמת השכר של השחקנים לשאר העמדות החסרות, בפרט לבלם, כולנו נהיה מבסוטים עד הגג.
הלוואי וזה המקרה.

לך כנראה זה הספיק.לי לא.
אני אוהד הפועל,לא הבעל הבית או מנהל החשבונות שלה.אני רוצה שיביאו את השחקנים הכי טובים.
אם זה אומר שבמחיר של שנתיים-שלוש של הצלחות,נקבל עונה או שתיים על הפנים עם בעיות כספיות.אז זה מחיר שבתור אוהד אני מוכן לשלם.
מעדיף 4-5 עונות כאלו מאשר 4-5 עונות של מכבי פ"ת/הפועל חיפה.

מה לא הספיק לך ?
הקיצוץ הרוחבי בעונת רב"ש שנגרר כחוב ונופל על כבירי ?
החוב ללאוטרן על אי תשלום סכום העברות שכמעט ועלה לך בהרחקה מאירופה ?
השחרור של כל שחקן אפשרי, כולל הכוכב הבלתי מעורער שלך למחלה יום אחרי דרבי, כי אין כיסוי לתקציב ?

ברור שאני רוצה שלהפועל תהיה את הקבוצה הכי חזקה שאפשר להעמיד, אבל אחרי כל הסטירות שקיבלנו בשנים האחרונות שנבעו מהתחייבויות מטורפות על שחקנים שהתבררו שלא שווים את הכסף הזה, עדיף לבנות קבוצה מאוזנת ועמוקה ככל האפשר ואז אם דברים יתחברו להוסיף על הבסיס הזה.
אם כבירי יכול לשפוך 3 מיליון שקל על שהר ועדיין להביא בלם זר וקשר תוקף איכותיים (שגם עולים ככה) אז אחלה אבל אם הכסף המטורף שיושקע על שחקן אחד יפגע בהשקעה בשאר העמדות אז תודה אבל לא תודה
וזה בלי לדבר על הרף שאתה יוצר בהעברה כזו. כל שחקן ישראלי שתרצה להביא ותופס מעצמו שחקן בכיר ידרוש ממך את סכומים כאלו מעתה והלאה. אתה נכנס פה לפינה שלא בטוח שיש לך איך לצאת ממנה.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 08 יולי 2015, 04:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 04:24 
מצד אחד, אני לא רוצה להיות "רואה חשבון" ולהגיד שמיותר לשלם לו 400 אלף דולר/יורו.
מצד שני, אני לא רוצה להיתקע עם חלוץ למל"מ, במיוחד כשאמור להיות לנו קישור מהיר וכשרוני העונה.
מצד שלישי, גם ככה לא ניקח אליפות השנה, ואני חושב שבשביל להתמודד על פלייאוף עליון אפשר להסתדר עם דודו ביטון ועוד חלוץ ישראלי. יותר חשוב לדעתי לבנות סגל מאומן היטב, שירוץ ביחד ויהיה מתואם, ואז לחזק איפה שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 04:50 
kobster כתב:
מה לא הספיק לך ?
הקיצוץ הרוחבי בעונת רב"ש שנגרר כחוב ונופל על כבירי ?
החוב ללאוטרן על אי תשלום סכום העברות שכמעט ועלה לך בהרחקה מאירופה ?
השחרור של כל שחקן אפשרי, כולל הכוכב הבלתי מעורער שלך למחלה יום אחרי דרבי, כי אין כיסוי לתקציב ?

ברור שאני רוצה שלהפועל תהיה את הקבוצה הכי חזקה שאפשר להעמיד, אבל אחרי כל הסטירות שקיבלנו בשנים האחרונות שנבעו מהתחייבויות מטורפות על שחקנים שהתבררו שלא שווים את הכסף הזה, עדיף לבנות קבוצה מאוזנת ועמוקה ככל האפשר ואז אם דברים יתחברו להוסיף על הבסיס הזה.
אם כבירי יכול לשפוך 3 מיליון שקל על שהר ועדיין להביא בלם זר וקשר תוקף איכותיים (שגם עולים ככה) אז אחלה אבל אם הכסף המטורף שיושקע על שחקן אחד יפגע בהשקעה בשאר העמדות אז תודה אבל לא תודה
וזה בלי לדבר על הרף שאתה יוצר בהעברה כזו. כל שחקן ישראלי שתרצה להביא ותופס מעצמו שחקן בכיר ידרוש ממך את סכומים כאלו מעתה והלאה. אתה נכנס פה לפינה שלא בטוח שיש לך איך לצאת ממנה.

אם כבירי מנהל טוב (ואת זה הזמן יגיד - עד עכשיו הוא מצוין), אז הוא לא לוקח התחייבויות שהוא לא יוכל לעמוד בהן - וזה לא משנה אם מדובר ב-400 אלף דולר או ב-150 אלף דולר. כלומר, אני לא חושב שהסיכון הכלכלי תלוי בסכום ההתחייבות כמו שהוא תלוי ברצינות של כבירי. אם הוא מציע סכום X אז כרגע אני סומך עליו שהוא יודע מה הוא עושה ולא נכנס לחישובים.

בלי קשר, ולא בגלל שאני חושש מהתמוטטות כלכלית - אי אפשר להחתים שחקן שכל סכום שתיתן לו יש מישהו שעומד בצד ומציע לו 50-100 אלף דולר יותר. זה מירוץ בלתי אפשרי שנדון לכישלון וזה lose-lose לשתי הקבוצות (שאחת תקבל שחקן במחיר מופרז ואחת תשאר בלי חלוץ).
צריך להבין שנוצר פה מצב בעייתי של קיץ שבו גם מכבי, גם חיפה וגם ב"ש מחפשות חלוץ ישראלי בנרות והמחירים מנופחים. לא נראה שזאת ההזדמנות המיטבית להחתים שחקן על חוזה ל4-5 שנים. אני מחבב את שהר אבל הוא ממש לא הוכיח שהוא שווה את המעמד של השחקן היקר בליגה מחוץ למכבי. יכול להיות שמתישהו בשנה הקרובה תוכל להשקיע את הסכומים האלה על דמארי או טוטו שכן הוכיחו שהם שווים אותם.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 08 יולי 2015, 04:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 04:54 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני לא מסכים עם הטענה הכללית שלך,
אבל אם לא שהר, איזה שחקן ישראלי עדיף עליו להיות היקר בליגה מחוץ למכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 04:56 
סמל אישי של המשתמש
דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 04:58 
סמל אישי של המשתמש
דמארי לא בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 04:59 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מוגרבי כאילו יכול להגיע בהעברה חופשית??

כן
הוא לא האריך חוזה בסכנין
הוא שחקן חופשי לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 05:03 
red in blood כתב:
לא שאני לא מסכים עם הטענה הכללית שלך,
אבל אם לא שהר, איזה שחקן ישראלי עדיף עליו להיות היקר בליגה מחוץ למכבי?

קודם כל, שחקנים כמו עטר ובוזגלו לפחות כרגע יותר מוכחים ודומיננטיים ממנו.
אבל יותר מזה, יש שחקנים כמו טוטו ודמארי שדי סביר שיחזרו לארץ מתישהו בזמן הקרוב ואם תחתים את שהר בסכומים כאלה ל4-5 שנים כנראה לא תוכל להחתים אותם.

בכלל לא בטוח שהוא מספיק דומיננטי כדי להצדיק סכומים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: