תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 10:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 11:16 
המשחקים האלה שלא ניצחנו כי הגיע לנו, מתקזזים בסופו של דבר עם כל מיני משחקים שעקצנו שלא הגיעו לנו כמו אשדוד בבית וכל מיני משחקים בתחילת העונה שעד שהיריבה לא קיבלה אדום לא התקרבנו לה לשער.

המשחק הבא של הפועל הוא במרץ, מזל זה פעם, פעמיים, שלוש, לא 80% מהעונה.

נ.ב
לא הבנתי איך אם היו לנו שני מצבים טובים היינו צריכים לסיים את המחצית הראשונה ב2-0, אנחנו אמורים להבקיע כל מצב טוב שיש לנו? ואם כן, אז למה חיפה לא? 2-1 או2-2 לפי המדד המשונה הזה.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 25 פברואר 2014, 11:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 11:40 
אני לא רואה איזה טעם יש עוד לנהל דיון בעניינו. הבנאדם נכשל כשלון טוטאלי בכל החזיתות, ואת האדמה החרוכה שהוא ישאיר פה והנזקים המקצועיים והכלכליים, ייקח עוד הרבה זמן לתקן.

אנשים שמגנים עליו עדין כנראה פשוט לא מוכנים לעזוב את לה לה לנד בשום אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 12:01 
19 כתב:
אז שיילך ויהיה קואץ' באמת בקבוצה, מאלה שמעבירים אימונים שהמנג'ר מבקש מהם ו99% מהציבור לא יודע מי הם.
בארץ אין דבר כזה, וכל מאמן הוא גם מנג'ר. להגיד שהוא מאמן טוב אבל הוא לא יודע לפגוע בשחקני רכש ולא יודע לנהל את הסגל זה כמו להגיד שהוא נהג מצויין, הוא רק לא יודע לפנות ימינה ולא יודע לבלום.

ע"ע ק"ש. הוא צריך מישהו שינהל אותו. לא רוצה, צריך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 12:05 
נועם שחם כתב:
אני לא רואה איזה טעם יש עוד לנהל דיון בעניינו. הבנאדם נכשל כשלון טוטאלי בכל החזיתות, ואת האדמה החרוכה שהוא ישאיר פה והנזקים המקצועיים והכלכליים, ייקח עוד הרבה זמן לתקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
הביתה הביתה הביתה.
ערן כתב:
לא ראיתי שומדבר בהפועל העונה שגורם לי לחשוב שהוא אפילו מאמן טוב. סתמי ומטה.

האמת, שהוא הצליח לכפות את סגנון המשחק שלו על הקבוצה בצורה מאוד מהירה.
אנחנו נראים בדיוק אותו הדבר מהמשחק הראשון העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 12:28 
מהפכה כתב:
נועם שחם כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 12:46 
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
אז שיילך ויהיה קואץ' באמת בקבוצה, מאלה שמעבירים אימונים שהמנג'ר מבקש מהם ו99% מהציבור לא יודע מי הם.
בארץ אין דבר כזה, וכל מאמן הוא גם מנג'ר. להגיד שהוא מאמן טוב אבל הוא לא יודע לפגוע בשחקני רכש ולא יודע לנהל את הסגל זה כמו להגיד שהוא נהג מצויין, הוא רק לא יודע לפנות ימינה ולא יודע לבלום.

לא שינהל, שיהיה סמכות מקצועית מעליו.
שהוא יהיה זה שמעביר אימונים בהתאם למה שהמנג'ר רוצה, ויביע דיעה לגבי רכש ואסטרטגיה. אבל בטח שלא יקבע כלום. זה בהנחה שהוא באמת עושה משהו שמשפר את השחקנים או את הקבוצה.

זה מה שנקרא coach, אני לא חושב שהוא בנוי לתפקיד אפור ונטול תהילה כזה, אבל בכל מקרה אין דבר כזה בארץ, רק קצת במכבי, ולנו אין כסף לפיצה, אז זה לא רלוונטי אלינו.

אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
סוסים רצים לי בדם כתב:
אני מתגעגע לפרדי דוד.

גם אני

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
סוסים רצים לי בדם כתב:
אני מתגעגע לפרדי דוד.

גם אני

גם אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 14:31 
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:

לא שינהל, שיהיה סמכות מקצועית מעליו.
שהוא יהיה זה שמעביר אימונים בהתאם למה שהמנג'ר רוצה, ויביע דיעה לגבי רכש ואסטרטגיה. אבל בטח שלא יקבע כלום. זה בהנחה שהוא באמת עושה משהו שמשפר את השחקנים או את הקבוצה.

זה מה שנקרא coach, אני לא חושב שהוא בנוי לתפקיד אפור ונטול תהילה כזה, אבל בכל מקרה אין דבר כזה בארץ, רק קצת במכבי, ולנו אין כסף לפיצה, אז זה לא רלוונטי אלינו.

די עם הקיצוניות הזו
הוא באמת בנה את הסגל בצורה לא מספיק טובה וזה בסך הכל אומר שאו שהוא ילמד לקח מזה לעתיד או שצריך מישהו שינהל את ענייני הרכש ולא Aרב"ש יעשה את זה בלעדית
בין זה לבין להפוך אותו לעוזר מאמן... יאללה, היו פה בקבוצה מספיק מאמנים שהיו פחות טובים או לכל היותר ברמתו(לנדאו, שייע, שום, לוין, לוזון, שירזי, אבוקסיס, פרדי ובקדנציות מסוימות גם קשטן) ואף אחד לא הציע להפוך אותם לעוזר מאמן. הבן אדם לקח אליפות והצליח ברוב העונות שלו כמאמן ראשי, אז בגלל עונה אחת שהוא בנה סגל עם יותר מדי שחקנים בינוניים הוא "מאלה שמעבירים אימונים ו99% לא ידעו מי הם"? תסתכלו מי מאמנים פה בליגה ומי אימנו בשנים האחרונות קבוצות גדולות, רב"ש לא ישאר מובטל גם אם לא ישאר כאן

וכל ההודעות של מתגעגע לפרדי דוד רק מוכיחות כמה הזכרון כאן קצר, אני כל כך בטוח שבעונה הבאה אנשים יתגעגעו לרב"ש ועוד שנתים אנשים יתגעגעו למאמן שייכשל פה בעונה הבאה וכן הלאה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
פאביו כתב:
סוסים רצים לי בדם כתב:
אני מתגעגע לפרדי דוד.

גם אני

גם אני

אני לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
מה פרדי דויד עשה יותר טוב מבן שמעון שצריך להתגעגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 14:52 
dino כתב:
מה פרדי דויד עשה יותר טוב מבן שמעון שצריך להתגעגע?

מה זאת אומרת? הוא אימן ב2012/13. חכה לפברואר 15 ותקבל הודעות דומות על רב"ש

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
פרדי דוד הוציא יותר נקודות, עם סגל פחות טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 15:24 
נכתב בעקביות משך חודשים שהנוסחה היא שרן מאמן טוב של כדורגל נטו אבל ללא אופי למשחקים רצינים.
אתמול קרה אותו הדבר - שיחקנו טוב והפסדנו כי ברגעים הטובים לא היה את האופי להבקיע וקיבלנו את הגול הראשון דוקא ברגעים טובים.

לפנינו 3-4 משחקים קשים ולאחר מכן הפלייאוף העליון.
תמיד יש סיכוי, אבל רוב הסיכויים הם שכמעט בכל השמחקים נפסיד ונפסיד או לכל היותר תיקו.
כן, וזה יתרון של פרדי שאמנם לא היה לו כדורגל נטו טוב, אבל כמו רוב המאמנים הוא לא הפסיד עוד לפני שמשחק נגד קבוצה רצינית התחיל.

אגב, האחריות לפיאסקו עכו-בני יהודה על רמון עם קיצוצי המשכורת (אופי חלש גם למאמן וגם לקבוצה כבר אמרנו? ).
אבל, גם אם היינו מנצחים ב-2 המשחקים ספק אם היינו שוברים את תקרת הזכוכית של משחקים רצינים ובכל מקרה לרן היה קשה לדלג למקום השלישי ואפילו הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 15:37 
מי שחושב שהפועל נראתה טוב ולא ניצחה במקרה כנראה לא רואה מספיק כדורגל.
הפועל משחקת התקפות כדוריד ומגיעה ל3-5 מצבים במשחק, אבל השיטה הזו גורמת לכל איבוד כדור להפוך להתקפה של 3 על 3 במקרה הטוב. המשחק אתמול היה שכונה והיה יכול להגמר 4-4, בדיוק כמו במפגש הקודם מול חיפה - רק שאת שניהם הפסדנו.

חוץ מזה, לא הבקעת שער בראש (להוציא את זה של גילי, שלא באמת נחשב כי לא היה לפניו שחקן) מאז הגול של גרזיציץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 15:41 
לא תתפוס אותי כתב:
הפועל משחקת התקפות כדוריד ומגיעה ל3-5 מצבים במשחק, אבל השיטה הזו גורמת לכל איבוד כדור להפוך להתקפה של 3 על 3 במקרה הטוב. המשחק אתמול היה שכונה והיה יכול להגמר 4-4, בדיוק כמו במפגש הקודם מול חיפה - רק שאת שניהם הפסדנו.

חוץ מזה, לא הבקעת שער בראש (להוציא את זה של גילי, שלא באמת נחשב כי לא היה לפניו שחקן) מאז הגול של גרזיציץ.

הפועל נראתה טוב ואלי טוב מאוד עד לגול של חיפה גם כי הגיעה ל-2 מצבים שעם אופי היו גול. טוב בהרבה מחיפה. כבר ניצחנו את חיפה אבל עד לגול שלטנו כמעט בצורה חסרת תקדים גם ביחס לנצחונות העבר על החיפה.
אבל, היה כל כך ברור שלא יהיה וגם אם יהיה האופי של הקבוצה יוביל לכך ש/במקסימום נצא בתיקו אבל סביר יותר שנפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 16:05 
שמע, כשתיאוריה לא מסתדרת ומתחילים להמציא כל מיני גורמים לא קיימים כדי להסביר למה היא לא מסתדרת, אולי עדיף לקחת צעד אחורה.

ההפסד אתמול היה בדיוק כמו ההפסד לסכנין בסכנין ובדיוק כמו ההפסד הקודם לחיפה. אתה מגיע למס' מצבים קטן, ואם ניצלת או לא ניצלת אותם זה לא כזה משנה כי גם ככה בדרך קיבלת 2-4 שערים על ההפקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 16:07 
המשחק ההגנתי שלנו זוועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 16:08 
גבעתיים כתב:
נכתב בעקביות משך חודשים שהנוסחה היא שרן מאמן טוב של כדורגל נטו אבל ללא אופי למשחקים רצינים .
אתמול קרה אותו הדבר - שיחקנו טוב והפסדנו כי ברגעים הטובים לא היה את האופי להבקיע וקיבלנו את הגול הראשון דוקא ברגעים טובים.

לפנינו 3-4 משחקים קשים ולאחר מכן הפלייאוף העליון.
תמיד יש סיכוי, אבל רוב הסיכויים הם שכמעט בכל השמחקים נפסיד ונפסיד או לכל היותר תיקו.
כן, וזה יתרון של פרדי שאמנם לא היה לו כדורגל נטו טוב, אבל כמו רוב המאמנים הוא לא הפסיד עוד לפני שמשחק נגד קבוצה רצינית התחיל.

אגב, האחריות לפיאסקו עכו-בני יהודה על רמון עם קיצוצי המשכורת (אופי חלש גם למאמן וגם לקבוצה כבר אמרנו? ).
אבל, גם אם היינו מנצחים ב-2 המשחקים ספק אם היינו שוברים את תקרת הזכוכית של משחקים רצינים ובכל מקרה לרן היה קשה לדלג למקום השלישי ואפילו הרביעי.

לא הבנתי את המשפט הראשון שלך
מה זה מאמן טוב לכדורגל נטו אבל לללא אופי למשחקים רציניים?
אז לאיזה משחקים הוא כן טוב? לרמת השרון, רעננה ופ"ת? אם ככה אז הוא מוזמן ללכת לאמן בליגה הלאומית ושם לשחק כל שבוע "משחקים לא רציניים"
כל קבוצה שטיפה משחקת נגדנו כדורגל מצליחה להוציא לפחות תיקו ולהשחיל לנו לפחות 2 גולים במשחק
זה לא בגלל שאין אופי להבקיע , זה בגלל שהוא בנה קבוצה חלשה עם הגנה מסורבלת וקישור דפנסיבי עלוב ומבולבל ככה שכל חצי התקפה של היריב שווה גול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
יובל מי שמשחק בנדמה לי כבר 5 שנים כאן בפורום זה אתה.
אני לא מתעסק בתאוריות חילופיות, אני מתעסק במציאות, אני מסכים עם לת"א שלא הפסדנו במקרה אתמול.
ההפסד אתמול היה כתוב מראש, בדיוק כמו ההפסד בדרבי ובדיוק כמו ההפסדים לב"ש, יש להם מוטיב חוזר של ניצול הזדמנויות.
בזמנו רשמתי אותו דבר על בית"ר של גאידמק והפועל של הדאבל.

הדוגמא הבולטת היא בדיוק אתמול, הרוש הוא שחקן מאוד מוגבל וחסר כישרון לכן ב 3 פעמים שהוא קיבל את הכדור בתוך הרחבה במצב בעיטה 10 מטר
מהשער הוא לא הוציא כלום. כנ"ל צ'וקול, דגני, בריאן, סאשה וכל האחרים בערך מלבד דאמרי וורמוט (וגם טועמה שכדורגל יש לו אבל הבעיה איתו אחרת), אבל
זה הסגל שלך, וזה לא שיש עודף אופציות ועודף אפשריות. כמובן שניתן היה להביא שחקנים אחרים, לבצע דברים קצת אחרת, אבל בסופו של יום הכדורגל
בארץ הוא מאוד מוגבל מבחינת כישרון, וכאשר העדפה הברורה היא מכבי או אירופה ואין לך באמת את היכולת להתחרות עם מי מבין שתי האופציות אתה נשאר
עם שחקנים פחות מוכשרים, ואז אין לך ברירה להתחיל להמר, להתחיל לנסות דברים בתקווה שהם יצליחו, כאשר מנסים ומהמרים הרבה פעמים לא "בדיוק" מצליחים.
את העובדה הפשוטה הזאת אתם כנראה שכחתם.
את העובדה הזאת ועוד עובדה, שהתפקיד של המאמן הוא לדאוג לכך ששחקנים ששיטת המשחק תביא את הקבוצה לאפשרות ניצחון. השיטה הזאת הביאה אותך
לא מספיק מצבים בשביל לנצח בדרבי, לנצח פעמים את חיפה ופעמים את ב"ש. השחקנים לא מספיק מוכשרים בשביל לעשות את זה. מי אשם בכך? כמובן שגם
המאמן כי הוא בחר אותם, אבל ממש לא רק.

דר"א אפשר גם לא להמר, לקחת ולהביא שחקנים שאתה יודע שהם לא מספיק טובים, אבל הסיכוי שתיפול איתם הוא קטן אבל כך גם הסיכוי שתצליח לעשות משהו
לא הרבה יותר גדול (דר"א עונת גיא לוזון היא דוגמא מובאקת להימורים שנכשלו, וגם את זה אמרתי לא פעם).
אז כן אתה אדון יובל שלא משחק בדמה לי, צריך להפנים יש לך את היכולת להיות ב"ש שלמרות שהיא רצה יפה עדין ל מוכנה להוציא את המילה אליפות או אירופה כי היא קבוצה חסרת שאיפות גם בעונה שהכל התחבר לה והכל לא התחבר ליריבות שלה (אנחנו וחיפה), או להיות כמו הפועל וחיפה לנסות כל שנה לבנות תלכיד אשר יוכל לקורא תיגר על האליפות, שהיא מבחינה רציולנאלית מאוד רחוקה מהישג ידנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
"זה הסגל שלך", "כמובן שניתן היה להביא שחקנים אחרים". מוזר שמי שכתב כבר בקיץ שמדובר בסגל בעייתי ושלא רק ניתן אלא חייבים להביא שחקנים אחרים, תויג כפסימיסט/פולני/ממורמר/חסר סבלנות. אבל עכשיו זו שעתם של ההזויים והעוורים וגונבי הדעת להציג את זה כאילו הם עצמם ידעו בריל-טיים את הבעיות, אבל "זה המצב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 16:26 
ובקריית שמונה כשהוא ניצח את כל המשחקים הגדולים הוא ידע לאמן משחקים גדולים?
ובקריית שמונה הייתה לו הגנה מדהימה אז פתאום הוא שכח איך מעמידים הגנה?
הקבוצה שהוא בנה העונה פשוט שבירה מנטלית ברמה לא הגיונית, נאיבית, פראיירית ויש בה יותר מדי שחקנים לא מספיק טובים על חשבון 2-3 שחקנים באמת טובים
ברור שזו אשמתו והוא נכשל, אבל זו לא שנת אימון ראשונה שלו ולא סתם היה כזה קונצזוס סביבו לפני העונה(וגם העונה, שוב, הפועל משחקת טוב ברוב המשחקים)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 16:35 
די נו, אתם מתייחסים ברצינות לשטות של המשחקים הגדולים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
ב''מגרש פתוח'' נתנו עכשיו נתון מעניים כשאמרו שכמעט כל השערים שהפועל סופגת היא מהבעיטה הראשונה לשער.
בנוסף שירי אמרה שהעבירו הרבה מאוד ביקורת אחרי המשחק על עמוס ורוב הסיכויים שמשחק הבא בוריס יעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
הקבוצה שהוא בנה העונה פשוט שבירה מנטלית ברמה לא הגיונית, נאיבית, פראיירית ויש בה יותר מדי שחקנים לא מספיק טובים על חשבון 2-3 שחקנים באמת טובים
ברור שזו אשמתו והוא נכשל, אבל זו לא שנת אימון ראשונה שלו ולא סתם היה כזה קונצזוס סביבו לפני העונה(וגם העונה, שוב, הפועל משחקת טוב ברוב המשחקים)

עזוב נו, בקריית שמונה נפל לו לידיים סגל שחקנים שהתאים במדויק לשיטה שלו, והיעדר יריבה רצינית בדרך לתואר, וזה הכל.
אני לא צריך לנתח את מה שהיה בקריית שמונה כדי לראות שהאיש פשוט מאמן גרוע. לא ייתכן שיש דברים שזועקים לשמיים ולא חל בהם שום שינוי מתחילת העונה.
מתחילת העונה אתה הנעת הכדור שלך מתחילה במגן אחד, ומסתיימת במגן השני וחוזר חלילה. אפשר היה לראות כבר אחרי חודש שאין לנו את המגנים המתאימים כדי שהשיטה הזו תניב פירות.
מעבר לזה, אני לא זוכר משחק אחד שבו החילופים שלו תרמו להפועל, ויש עוד המון דברים שאני יכול להצביע עליהם, שכולם רואים ועדיין לא משתנים.
ובכלל נראה שההשפעה שלו על הקבוצה היא יותר שלילית מחיובית, כלומר הוא מוציא מהסגל הקיים (סגל בינוני לכשעצמו שהוא בנה) פחות ממה שהוא שווה באמת.

עריכה - טועמה היה חילוף ראויבשני המשחקים האחרונים.

נערך לאחרונה על ידי kruvi1 בתאריך 25 פברואר 2014, 16:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 16:52 
אה, הוא לא מרוצה? מאמן על עם היד על הדופק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
ערן מי לא אמר שיש. בעיות בסגל?
יש שלוש בעיות שנאמרות ע"י כולם מתחילת השנה.
מגנים, קישור אחורי וחלוץ.
אני ממשל טענתי ששנה שעברה היה לנו בעייתי ולא מאוזן ושהסגל השנה טוב יותר ומאוזן יותר. אני עדין עומד מאחורי דברי עם סייג קל העונה לשם שכטר (לא שאני חושב שיש מישהו שיוען שהוא לא אכזבת השנה) .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 17:11 
kruvi1 כתב:
Red or Dead כתב:

עזוב נו, בקריית שמונה נפל לו לידיים סגל שחקנים שהתאים במדויק לשיטה שלו, והיעדר יריבה רצינית בדרך לתואר, וזה הכל.
אני לא צריך לנתח את מה שהיה בקריית שמונה כדי לראות שהאיש פשוט מאמן גרוע. לא ייתכן שיש דברים שזועקים לשמיים ולא חל בהם שום שינוי מתחילת העונה.
מתחילת העונה אתה הנעת הכדור שלך מתחילה במגן אחד, ומסתיימת במגן השני וחוזר חלילה. אפשר היה לראות כבר אחרי חודש שאין לנו את המגנים המתאימים כדי שהשיטה הזו תניב פירות.
מעבר לזה, אני לא זוכר משחק אחד שבו החילופים שלו תרמו להפועל, ויש עוד המון דברים שאני יכול להצביע עליהם, שכולם רואים ועדיין לא משתנים.
ובכלל נראה שההשפעה שלו על הקבוצה היא יותר שלילית מחיובית, כלומר הוא מוציא מהסגל הקיים (סגל בינוני לכשעצמו שהוא בנה) פחות ממה שהוא שווה באמת.

עריכה - טועמה היה חילוף ראויבשני המשחקים האחרונים.

"זה הכל", סך הכל לקח אליפות ב20 הפרש עם הסגל הרביעי בטיבו בליגה וניצח את כל הקבוצות הגדולות(לדעתי אפילו על האפס), דבר פשוט שכל מאמן גרוע הצליח לעשות בליגה שלנו. הוא הצליח כמעט בכל עונה, כולל בקפריסין, גם חיפה רצתה אותו וגם פה היה אשכול של עשרות עמודים מלאי תפילות שהוא יגיע. לך לכל הקבוצות שלו בעבר ואני מאמין שתגלה שממוצעי הספיגות של הקבוצות שלו נמוכים. אצל כל מאמן שאתה רואה שבוע אחר שבוע אתה מגלה גם דברים לא טובים. זה קרה גם עם גוטמן, זה קורה עם ארז בכדורסל ותתפלא, זה קורה גם לסוזה במכבי. אז אתה החלטת על סמך עונה אחת שבה עשה טעויות עם הסגל למחוק את כל הקריירה שלו ולהכריז שהוא מאמן גרוע, בסדר.
בקרית שמונה ידעת שברגע שהם הבקיעו המשחק נגמר, אז פתאום רב"ש נהיה מאמן כל כך גרוע הגנתית?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: