יובל כתב:
שהר ההחתמה הכי חשובה של הקיץ, יכולה להשפיע על עונה שלמה לפחות. ההשפעה שלו החתמה כזאת על הפאזל של הסגל יכולה להיות קריטית, במקום להביא את שהר ושחקן מוכח כמו אנטל, בסוף אנחנו יכולים למצוא את עצמנו עם עוד ילד בקישור ההתקפי וחלוץ זר, שאף קבוצה בארץ (גם כאלה עם תקציב גבוה משלנו) לא מצליחה להביא וגם אלה שבאים הם בדרך כלל נפילות.
מדהים כמה שהוא אנדרייטד פה, להזכירכם את העונה שלו בהפועל הוא סיים עם 19 שערים בכל המסגרות (בתור שחקן בן 21 עם מעט מאוד קילומטרז' בקריירת הבוגרים שלו, כן?), כולל שערים באירופה, כולל שערים במשחקים גדולים. העונה היו לו שמונה שערים בהולנד, איפה משיגים שחקן כזה? אתם חושבים שאם מתחילים לחפש עכשיו חלוץ זר, שחקן בן 25 מהולנד שכבש העונה שמונה שערים יסתכל עלינו בכלל?
שחקן כזה הוא גם עתודה לכמה שנים טובות (בהנחה שהמועדון לא יתפרק עוד פעם), שחקן בן 25 שאם מחתימים אותו ל-4 שנים מקבלים את שנות השיא שלו בקריירה. הוא הרבה יותר "בכיר" מרוב הליגיונרים שחוזרים לארץ (שהרבה מהם לא עושים כלום בארץ, יוצאים לאירופה, לא עושים כלום באירופה ואז חוזרים לכאן ככוכבים). מבחינת גיל, יכולת, רזומה בליגה, רזומה באירופה, כושר מהעונה האחרונה.
לי נראה שסתם לא מחזיקים ממנו בגלל שהוא לא נכנס ללבבות של האוהדים (את זה אני מבין, גם לי אין שום סנטימנטים אליו) בניגוד לשחקנים כמו ורמוט, שכטר, תמוז ודמארי. מזכיר לי את זהבי שהיה מאוד לא מוערך בתקופה שלו בהפועל וההליכה שלו למכבי התקבלה בשיוויון נפש יחסי אצל האוהדים, בניגוד לפאניקה סביב האפשרות ששחקנים כמו ורמוט ושכטר ילכו שם. אני לא אומר שתהיה לו את ההשפעה של זהבי, אפילו לא קרוב, אבל לדעתי זה עומד להיות פספוס גדול ואני מאוד מקווה שתהיה תפנית בזמן הקצר שנשאר כנראה.
רצית קבוצה נקיה מתקשורת ומנוהלת בצורה אירופית ואתה מביא את בתיה?
הוא חלוץ מעולה!!! , אבל לא ל 300K !!!
דיי כבר עם הקנאים האלה , שישבו בבית ויסתכלו על הצלחות של אחרים (כי המשכורות של דוד ריץ זה שיטה להרעיד פה את כל הליגה ולהביא ערך לא ריאלי לכולם) או שישיגו פראירית כמו אלונה