תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלכסנדר ירוסלבסקי
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 23:51 
מה איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלכסנדר ירוסלבסקי
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 02:06 
משהו שהיה בYNET לפני כמה חודשים-

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374268,00.html

וגם ברוטר-

http://rotter.net/forum/scoops1/15959.shtml

ומאז נעלמו עקבותיו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 02:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא זוכר על איזה אוליגרך אבא שלי דיבר היום, איזה יהודי שמקורב לבעלים של שחטאר דונייצק (שהוא כבר מיליארדר שמשלשל על כל מיני גדיימאקים).
הבעיה של השרמוטה הקנדית שהוא לא נראה כמו אחד שבא לעשות הרבה רעש, כמו גיידאמק עם הצהרה ברורה שזה חלק מקמפיין בחירות. השרמוטה הקנדית בא אשכרה מציונות נטו, וכוונה לתרום. ברור שיש לו אינטרסים נוספים, אבל תסכימו איתי שגיידמאק הוא לא. הוא בכלל גר פה?
יש מיליארדרים בעולם, אלה שכבר יהודים רובם ככולם ציונים.
השאלה אם בכלל רוצים למכור את הקבוצה, ואם כן, כדאי להשקיע קצת כסף בכרטיס טיסה בפגישות וחיפוש אחר אנשים כאלה.
אגב, בשיחה עם אבא מפה לשם דיברנו כמובן על בריה"מ לשעבר, כדורגל, מועדונים, ואיך לא רוכש להפועל. בין היתר עלה העניין של השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", עכשיו עזבו לחלוטין את העניין אם מייצגים או לא מייצגים (ברור שלא!), דיברנו ספציפית על השלט בהקשר של רוכש חיצוני, הוא אמר שלדעתו משקיע פוטנציאלי יכול להרתע משלט כזה, כי הוא כן יבוא ממניע ציוני כזה או אחר והשלט הזה באיזה שהוא מקום לא יהיה לא מובן בשיט, ואם הוא כן יהיה לו מובן זה עוד יותר ירתיע אותו, שזו לא מנטליות ישראלית והתפיסה שונה, במיוחד באחד שבא להשקיע מתוך ציונות.
חשבתי על זה קצת ובסוף הסכמתי איתו, ברור שאנחנו לא מייצגים את ישראל, גם מכבי באלופות לא מייצגים את ישראל, אבל בהחלט לא ברור למה צריך שלט כזה בהקשר של רוכש חיצוני. אפשר להתדשדש על זה אינסוף, אפשר להגיע ל"עקרונות" וכל מיני דברים הזויים, בסופו של דבר זה יכולה להיות בעיה מול רוכש פוטנציאלי שינסו לעניין אותו בקוצה, ועוד לפני שלב ההתלבטות יראה דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 04:09 
סמל אישי של המשתמש
למה רק יהודים? אין עוד אינטרסים לבנאדם חוץ מזיקה קלה למדינת ישראל ולעם היהודי? כל בעלי הקבוצות בעולם הם מאותה הארץ או המוצא של הקבוצה שרכשו? שואל באמת בתמימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 04:15 
סמל אישי של המשתמש
צודק.
וגם רומן אברמוביץ׳ מפסיד מאות מיליונים ליש״ט על צ׳לסי.
אז מישהו לא ב-level שלו יכול לקחת קבוצה שכבר הצליחה באירופה,היתה בליגת האלופות וגם שם עשתה דברים יפים.
אחלה פירסום,אחלה אתגר.
אולי כדאי לנסות את השוק המזרח אסייתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 04:36 
סמל אישי של המשתמש
למצוא איזה יריב עיסקי של גולדהאר יהיה פרפקט. גם אם הוא חלילה לא עשה ברית מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אלכסנדר ירוסלבסקי
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 06:51 
dino כתב:
למה רק יהודים? אין עוד אינטרסים לבנאדם חוץ מזיקה קלה למדינת ישראל ולעם היהודי? כל בעלי הקבוצות בעולם הם מאותה הארץ או המוצא של הקבוצה שרכשו? שואל באמת בתמימות.

העניין הוא שהליגה הישראלית היא כלום,
והקבוצות הישראליות לא בדיוק בטופ האירופי ובקושי בלבל הבינוני, עם כל הדברים היפים שהפועל עשתה באירופה. אין סיבה מיוחדת לסתם אדם בלי זיקה למדינה למשל לרכוש פה קבוצת כדורגל, למה אותנו ולא קבוצה משוויץ? מבלגיה? ליהודים יש זיקה למדינה, והסיכוי שיהודי או אפילו לא יהודי אבל עם זיקה למדינה ירצה לרכוש פה קבוצה גדול בהרבה מאשר אדם שלא מחובר לישראל. רומן אברמוביץ בצלסי או לדוגמא השייחים בפסז' קנו את הקבוצות כי יש להן פוטנציאל להיות בטופ של הטופ האירופי ולשחק מדי שבוע בליגות הכי טובות באירופה, וזה גם פרסום.

נערך לאחרונה על ידי oMeR1 בתאריך 10 אוגוסט 2013, 06:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
מאהב עשיר שליבו נשבר יכול להיות אחלה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
http://www.forbes.com/profile/arkady-rotenberg/

אם מישהו מצליח להגיע אליו, הוא יכול להיות בובה של בעלים.
יהודי עם שווי של יותר ממיליארד דולר. כיום הוא הבעלים של קבוצת הוקי קרח דינמו מוסקבה (אלופת KHL בשנתיים האחרונות). מה זה לשפוך כסף על קבוצת ספורט הוא יודע. השאלה עד כמה תעניין אותו קבוצה לא מהטופ האירופי וללא סיכוי ממשי להגיע לשם.

תכנית ב׳
יש לו אח בשם בוריס שקצת פחות עשיר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מעריך את רמון ומה שעשה כדי להוציא את הפועל מהראיס, אבל כולי אמונה שביום בו מישהו באמת ירצה למכור יהיה גם קונה. עד שלא יוכח אחרת אפשר להניח שאותן ידיים שמנעו את כניסתו של לבייב/אברמוביץ' להפועל (מהלך שאני מאמין שהיה הופך אותנו לקבוצת דרג ב' לגיטימית באירופה) הן אותן ידיים שאוחזות במועדון היום, ומי שמנע מהפועל להתקדם ולהתפתח מטעמי אגו וכבוד בהזדמנות אחת לא יהסס לעשות זאת שוב בהזדמנות אחרת.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אני לא זוכר על איזה אוליגרך אבא שלי דיבר היום, איזה יהודי שמקורב לבעלים של שחטאר דונייצק (שהוא כבר מיליארדר שמשלשל על כל מיני גדיימאקים).
הבעיה של השרמוטה הקנדית שהוא לא נראה כמו אחד שבא לעשות הרבה רעש, כמו גיידאמק עם הצהרה ברורה שזה חלק מקמפיין בחירות. השרמוטה הקנדית בא אשכרה מציונות נטו, וכוונה לתרום. ברור שיש לו אינטרסים נוספים, אבל תסכימו איתי שגיידמאק הוא לא. הוא בכלל גר פה?
יש מיליארדרים בעולם, אלה שכבר יהודים רובם ככולם ציונים.
השאלה אם בכלל רוצים למכור את הקבוצה, ואם כן, כדאי להשקיע קצת כסף בכרטיס טיסה בפגישות וחיפוש אחר אנשים כאלה.
אגב, בשיחה עם אבא מפה לשם דיברנו כמובן על בריה"מ לשעבר, כדורגל, מועדונים, ואיך לא רוכש להפועל. בין היתר עלה העניין של השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", עכשיו עזבו לחלוטין את העניין אם מייצגים או לא מייצגים (ברור שלא!), דיברנו ספציפית על השלט בהקשר של רוכש חיצוני, הוא אמר שלדעתו משקיע פוטנציאלי יכול להרתע משלט כזה, כי הוא כן יבוא ממניע ציוני כזה או אחר והשלט הזה באיזה שהוא מקום לא יהיה לא מובן בשיט, ואם הוא כן יהיה לו מובן זה עוד יותר ירתיע אותו, שזו לא מנטליות ישראלית והתפיסה שונה, במיוחד באחד שבא להשקיע מתוך ציונות.
חשבתי על זה קצת ובסוף הסכמתי איתו, ברור שאנחנו לא מייצגים את ישראל, גם מכבי באלופות לא מייצגים את ישראל, אבל בהחלט לא ברור למה צריך שלט כזה בהקשר של רוכש חיצוני. אפשר להתדשדש על זה אינסוף, אפשר להגיע ל"עקרונות" וכל מיני דברים הזויים, בסופו של דבר זה יכולה להיות בעיה מול רוכש פוטנציאלי שינסו לעניין אותו בקוצה, ועוד לפני שלב ההתלבטות יראה דבר כזה.

1. כשאדון קופל יארגן לגזענים מההר מספיק תרומות אני מקווה שתפסיקו כבר את הדיון על השלט (זה רק עניין של זמן)
2. אם זה באמת מפריע יואילו האדונים שמחפשים משקיע להסביר בפשטות שיש כבר נציגה לישראל ומנהליה ממנים פה יושבי ראש כל שני וחמישי
3. אני בטוח שיש רמיזות ויש כאלה שמעונינים להשקיע ויש מי שמונע זאת מכיוון שיאבד מכוחו ברגע שיגיעו משקיעים
4. חשוב לזכור את ארגון מקקי העולמי והמקקיה כאשר מדברים על הקבוצה ההיא ששם יושבת השייכות של הדוד הקנדי בטח של זיונות

ובגדול באמת נשבר מההלקאה העצמית על השלט כאשר מסתכלים על התגובה שלהם לשחקן המצרי הם הרי גזענים לא פחות בשנאה לערבים (ואל תספרו לי על ראדי)
השלט הזה גם אם צריך להוסיף לו סוגריים קטנים עם המילים "כי כבר יש נציגה לישראל" עדיין לא מצביע על איזושהי אפליה בקבוצה שלנו ולא משנה כמה שיעבדו קשה להצמיד לנו אותה (והם עובדים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 10:18 
mbracha כתב:
אני מאוד מעריך את רמון ומה שעשה כדי להוציא את הפועל מהראיס, אבל כולי אמונה שביום בו מישהו באמת ירצה למכור יהיה גם קונה. עד שלא יוכח אחרת אפשר להניח שאותן ידיים שמנעו את כניסתו של לבייב/אברמוביץ' להפועל (מהלך שאני מאמין שהיה הופך אותנו לקבוצת דרג ב' לגיטימית באירופה) הן אותן ידיים שאוחזות במועדון היום, ומי שמנע מהפועל להתקדם ולהתפתח מטעמי אגו וכבוד בהזדמנות אחת לא יהסס לעשות זאת שוב בהזדמנות אחרת.

אגב לבייב , מלבד רפי עגיב שטירפד את העסקה... דובר שלבייב לא הגיע עקב המשחקים בשבת... אז איך שמר טביב פתאום מבקש לא לשחק בשבת מסכימים לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
מה שבעיקר צורם מאוד בשלט הזה זה אי האחידות בגודל האותיות

שלט חדש ומהר! :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 11:21 
מקורב כתב:
mbracha כתב:

אגב לבייב , מלבד רפי עגיב שטירפד את העסקה... דובר שלבייב לא הגיע עקב המשחקים בשבת... אז איך שמר טביב פתאום מבקש לא לשחק בשבת מסכימים לו?

לבייב לא הגיע כי הוא מלכתחילה לא רצה להגיע ומי שבאמת עמד מאחורי זה ולחץ עליו היה רומן אברמוביץ
לבייב כולה ניצל את הבעיה שצצה עם עגיב כדי לרדת מכל העסק
בכל מקרה, מוני הראל וחבריו לא תרמו לעסקה ולא הסתירו את שמחתם אחרי שהיא לא יצאה לפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם חושבים שיש אנשים שעומדים בתור לקנות את הפועל ת"א ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 12:21 
dino כתב:

Costco היא המתחרה הגדולה ביותר של Walmart בארה"ב והיא ידועה בכך שהיא משלמת הרבה מעל הממוצע לעובדים שלה, בניגוד לWalmart שמתעללת בהם.
מצד שני זו רשת של קמצנים, יהפכו אותנו למכבי פ"ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 12:40 
לא תתפוס אותי כתב:
dino כתב:

Costco היא המתחרה הגדולה ביותר של Walmart בארה"ב והיא ידועה בכך שהיא משלמת הרבה מעל הממוצע לעובדים שלה, בניגוד לWalmart שמתעללת בהם.

קמצנים שמשלמים הרבה לעובדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 12:54 
לעולם לא יימאס לחפש אחר הגביר? קשה להבין שדווקא מבנה הבעלות הנוכחי של הפועל מאפשר לה לבנות תקציב גדול יותר, כי היא לא מתבססת על הכנסות ממקור אחד שרוב הסיכויים שהכסף שהוא מכניס לעולם לא יחזור אליו? אני יודע שנבנתה פה אקסיומה מבוססת גולדהאר שרק בעל מניות אחד זה מה שיכול להיות טוב לקבוצה, אבל אפילו אם מסתכלים על זה ב"ראש עסקי", רוב מבני הבעלות בעולם מורכבים ממספר בעלי מניות שאחד מהם הוא בעל השליטה בחברה, והחברות שפועלות בצורה הזו בדרך כלל מצליחות להתנהל בכלל לא רע בלשון המעטה.
בכל מקרה, השאיפה הכי גדולה שלנו בעיניי צריכה להיות להתבסס על ההכנסות שלנו בלבד, לא שאיזה שוגר דדי יכסה את ההוצאות שלנו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 13:05 
האדום הצורר כתב:
לעולם לא יימאס לחפש אחר הגביר? קשה להבין שדווקא מבנה הבעלות הנוכחי של הפועל מאפשר לה לבנות תקציב גדול יותר, כי היא לא מתבססת על הכנסות ממקור אחד שרוב הסיכויים שהכסף שהוא מכניס לעולם לא יחזור אליו? אני יודע שנבנתה פה אקסיומה מבוססת גולדהאר שרק בעל מניות אחד זה מה שיכול להיות טוב לקבוצה, אבל אפילו אם מסתכלים על זה ב"ראש עסקי", רוב מבני הבעלות בעולם מורכבים ממספר בעלי מניות שאחד מהם הוא בעל השליטה בחברה, והחברות שפועלות בצורה הזו בדרך כלל מצליחות להתנהל בכלל לא רע בלשון המעטה.
בכל מקרה, השאיפה הכי גדולה שלנו בעיניי צריכה להיות להתבסס על ההכנסות שלנו בלבד, לא שאיזה שוגר דדי יכסה את ההוצאות שלנו.

במקרה כזה אנחנו נלחמים כל עונה על מקומות 3-6.
קבוצה סימפטית כמו בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 13:14 
למה, זינק? למה שבעל קבוצה אחד שנזקק לשים סכומי כסף אדירים לאורך זמן יהיה מחויב לזה? הרי בשטח אם קבוצה לא מצליחה להשיג את המטרות שהוא הציב אחרי מספר שנים הוא לרוב זורק אותה. דווקא קבוצת בעלים היא עם פוטנציאל גדול יותר להשאר עם הקבוצה ולחזק אותה לטווח רחוק יותר.
אני בספק אם שחר היה נשאר במכבי חיפה אם הם לא היו לוקחים אליפות כבר אחרי שנת בעלות אחת שלו. בכל מקרה, לשים את כל העתיד הכלכלי של הקבוצה על בן אדם אחד זה סטטיסטית משהו ממש לא חכם לעשות. על כל יעקב שחר (שגם אותו ואת התפיסות שהוא מייצג אני לא סובל, אבל רק לשם הדיון) יש עשרה דניאל יאמר ואלי טביבים וארקדי גאיידמקים.
אלונה ברקת למשל, בתור בעלים יחיד, עוד לא העמידה תקציב שאשכרה יכול לגרום לבאר שבע לקחת אליפות. בעלות פרטית של איש/ה אחד/ת בפני עצמה לא מבטיחה שום דבר, חוץ מתחושת ביטחון מזויפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 13:19 
האדום הצורר כתב:
למה, זינק? למה שבעל קבוצה אחד שנזקק לשים סכומי כסף אדירים לאורך זמן יהיה מחויב לזה? הרי בשטח אם קבוצה לא מצליחה להשיג את המטרות שהוא הציב אחרי מספר שנים הוא לרוב זורק אותה. דווקא קבוצת בעלים היא עם פוטנציאל גדול יותר להשאר עם הקבוצה ולחזק אותה לטווח רחוק יותר.
אני בספק אם שחר היה נשאר במכבי חיפה אם הם לא היו לוקחים אליפות כבר אחרי שנת בעלות אחת שלו. בכל מקרה, לשים את כל העתיד הכלכלי של הקבוצה על בן אדם אחד זה סטטיסטית משהו ממש לא חכם לעשות. על כל יעקב שחר (שגם אותו ואת התפיסות שהוא מייצג אני לא סובל, אבל רק לשם הדיון) יש עשרה דניאל יאמר ואלי טביבים וארקדי גאיידמקים.
אלונה ברקת למשל, בתור בעלים יחיד, עוד לא העמידה תקציב שאשכרה יכול לגרום לבאר שבע לקחת אליפות. בעלות פרטית של איש/ה אחד/ת בפני עצמה לא מבטיחה שום דבר, חוץ מתחושת ביטחון מזויפת.

הכל נכון, רק לא הבנתי מה הקשר למה שכתבתי.
גם בעלים שיזרים כסף למועדון לא מבטיח אליפות כמו ששניידר ולוני הוכיחו.
מה שברור שבמצב הנוכחי של הכנסות המועדון אנחנו אפילו לא נהיה בשוליים של המירוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 13:23 
אוגוסטוס היל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
dino כתב:

אתה לא אמור להיות מאלה שרואים בעובדים כשמשאב ולא כבזבוז? בכל אופן-
http://www.businessweek.com/articles/20 ... -the-world

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 13:45 
zink כתב:
האדום הצורר כתב:

הכל נכון, רק לא הבנתי מה הקשר למה שכתבתי.
גם בעלים שיזרים כסף למועדון לא מבטיח אליפות כמו ששניידר ולוני הוכיחו.
מה שברור שבמצב הנוכחי של הכנסות המועדון אנחנו אפילו לא נהיה בשוליים של המירוץ.

אז הגיע הזמן להתמקד במה שאכן מתמקדים בו (ולא, אני לא מדבר בבקשות אומללות מגבירים רנדומליים לקנות את הפועל): הגדלת מעגל המנויים של הקבוצה, חיבור קרוב יותר של הקהל עם עמותת האוהדים, וחשוב מכל הגדלת ההשקעה במחלקת הנוער שלטווח ארוך יכולה להכניס למועדון כמות כסף משמעותית כל שנה בלי שיצטרך לוותר על הזהות שלו (בן שהר, ביבראס נאתכו, ערן זהבי). להגדיל את ההכנסות מהמשאבים הנוכחיים שלנו. כל זה בנוסף להתבססות על סכומים קטנים יחסית שחלק מבעלי המניות מכניסים לקבוצה, יאפשר העמדה של אותו תקציב שהפועל העמידה כבר חמש או שש שנים ברציפות ובכל זאת לא הפכה לקבוצה לא תחרותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 13:46 
לא תתפוס אותי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
dino כתב:

זה סבבה, כמובן, אבל למה קמצנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלכסנדר ירוסלבסקי
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 13:55 
כן השלט המסכן זה מה שמונע ממשקיעים להגיע, ולא העובדה שלא עובדים בזה 24-7 כל המערכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 14:01 
אוגוסטוס היל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
dino כתב:

כי חברות מהסוג הזה, ומנהלים של חברות מהסוג הזה בעיקר, לא יבזבזו כסף על כדורגל. אתה רואה את סטף וורטהיימר קונה קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:

בעלים שיוסיף לתקציב הקיים את מה שאלונה ברקת מוסיפה זה מה שאנחנו צריכים, אנשים כמו גולדהאר כמעט ואין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 15:26 
לא תתפוס אותי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
[quote="dino"] למצוא איזה יריב עיסקי של גולדהאר יהיה פרפקט. גם אם הוא חלילה לא עשה ברית מילה.

כי חברות מהסוג הזה, ומנהלים של חברות מהסוג הזה בעיקר, לא יבזבזו כסף על כדורגל. אתה רואה את סטף וורטהיימר קונה קבוצה?[/quote]
הם משקיעים במקומות שלהבנתם יניבו להם רווחים. אם הם יראו רווח פוטנציאלי עבורם, אז יש סיכוי.
אחרת אין מצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 17:29 
כבעל ניסיון בנושאים דומים אני רוצה להגיד שמשקיע בקבוצה ישראלית זה מאד שונה ממשקיע בקבוצה בחו"ל.
יש שתיי סיבות עיקריות להשקיע בקבוצת ספורט שאינה נימצאת במדינתך.
1. כוח פוליטי עים גאווה.
2.בעיות עם החוק במדינה שבא אתה חי ורוצה ביטוח לעתיד.
בהשקעה בקבוצה ישראלית יש תוסף ציוני ,תוסף שעוזר בזמן הקצר אבל לאחר שמוכח שאין בו כלום פוגע לאורך זמן.
העניין הוא מכבי זה שם בעולם היהודי,ומכבי ת-א זה ממש גדול בחו"ל.
לפי דעתי ראשי הפועל צריכים להכין מצגת על העבר של הפועל ותוכנית עבודה לעתיד (קרוב ורחוק) ,לאחר מכן לשלוח אותו לעשרות ישראלים ויהודים בעולם כדיי לעניין אותם, יעזור מאד למצוא דיפלומטים ישראלים (אוהדי הפועל) שיוכלו לעזור.
ד"א האם באמת רמון מעוניין למכור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
רק ביחד כתב:
כבעל ניסיון בנושאים דומים אני רוצה להגיד שמשקיע בקבוצה ישראלית זה מאד שונה ממשקיע בקבוצה בחו"ל.
יש שתיי סיבות עיקריות להשקיע בקבוצת ספורט שאינה נימצאת במדינתך.
1. כוח פוליטי עים גאווה.
2.בעיות עם החוק במדינה שבא אתה חי ורוצה ביטוח לעתיד.
בהשקעה בקבוצה ישראלית יש תוסף ציוני ,תוסף שעוזר בזמן הקצר אבל לאחר שמוכח שאין בו כלום פוגע לאורך זמן.
העניין הוא מכבי זה שם בעולם היהודי,ומכבי ת-א זה ממש גדול בחו"ל.
לפי דעתי ראשי הפועל צריכים להכין מצגת על העבר של הפועל ותוכנית עבודה לעתיד (קרוב ורחוק) ,לאחר מכן לשלוח אותו לעשרות ישראלים ויהודים בעולם כדיי לעניין אותם, יעזור מאד למצוא דיפלומטים ישראלים (אוהדי הפועל) שיוכלו לעזור.
ד"א האם באמת רמון מעוניין למכור?

הבעיה היחידה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: