גביזון כתב:
אני לא זוכר על איזה אוליגרך אבא שלי דיבר היום, איזה יהודי שמקורב לבעלים של שחטאר דונייצק (שהוא כבר מיליארדר שמשלשל על כל מיני גדיימאקים).
הבעיה של השרמוטה הקנדית שהוא לא נראה כמו אחד שבא לעשות הרבה רעש, כמו גיידאמק עם הצהרה ברורה שזה חלק מקמפיין בחירות. השרמוטה הקנדית בא אשכרה מציונות נטו, וכוונה לתרום. ברור שיש לו אינטרסים נוספים, אבל תסכימו איתי שגיידמאק הוא לא. הוא בכלל גר פה?
יש מיליארדרים בעולם, אלה שכבר יהודים רובם ככולם ציונים.
השאלה אם בכלל רוצים למכור את הקבוצה, ואם כן, כדאי להשקיע קצת כסף בכרטיס טיסה בפגישות וחיפוש אחר אנשים כאלה.
אגב, בשיחה עם אבא מפה לשם דיברנו כמובן על בריה"מ לשעבר, כדורגל, מועדונים, ואיך לא רוכש להפועל. בין היתר עלה העניין של השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", עכשיו עזבו לחלוטין את העניין אם מייצגים או לא מייצגים (ברור שלא!), דיברנו ספציפית על השלט בהקשר של רוכש חיצוני, הוא אמר שלדעתו משקיע פוטנציאלי יכול להרתע משלט כזה, כי הוא כן יבוא ממניע ציוני כזה או אחר והשלט הזה באיזה שהוא מקום לא יהיה לא מובן בשיט, ואם הוא כן יהיה לו מובן זה עוד יותר ירתיע אותו, שזו לא מנטליות ישראלית והתפיסה שונה, במיוחד באחד שבא להשקיע מתוך ציונות.
חשבתי על זה קצת ובסוף הסכמתי איתו, ברור שאנחנו לא מייצגים את ישראל, גם מכבי באלופות לא מייצגים את ישראל, אבל בהחלט לא ברור למה צריך שלט כזה בהקשר של רוכש חיצוני. אפשר להתדשדש על זה אינסוף, אפשר להגיע ל"עקרונות" וכל מיני דברים הזויים, בסופו של דבר זה יכולה להיות בעיה מול רוכש פוטנציאלי שינסו לעניין אותו בקוצה, ועוד לפני שלב ההתלבטות יראה דבר כזה.
1. כשאדון קופל יארגן לגזענים מההר מספיק תרומות אני מקווה שתפסיקו כבר את הדיון על השלט (זה רק עניין של זמן)
2. אם זה באמת מפריע יואילו האדונים שמחפשים משקיע להסביר בפשטות שיש כבר נציגה לישראל ומנהליה ממנים פה יושבי ראש כל שני וחמישי
3. אני בטוח שיש רמיזות ויש כאלה שמעונינים להשקיע ויש מי שמונע זאת מכיוון שיאבד מכוחו ברגע שיגיעו משקיעים
4. חשוב לזכור את ארגון מקקי העולמי והמקקיה כאשר מדברים על הקבוצה ההיא ששם יושבת השייכות של הדוד הקנדי בטח של זיונות
ובגדול באמת נשבר מההלקאה העצמית על השלט כאשר מסתכלים על התגובה שלהם לשחקן המצרי הם הרי גזענים לא פחות בשנאה לערבים (ואל תספרו לי על ראדי)
השלט הזה גם אם צריך להוסיף לו סוגריים קטנים עם המילים "כי כבר יש נציגה לישראל" עדיין לא מצביע על איזושהי אפליה בקבוצה שלנו ולא משנה כמה שיעבדו קשה להצמיד לנו אותה (והם עובדים)