תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 16:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קבוצת חג׳ג׳ (מחזיקה כ-10 אחוז מהבעלות על הפועל ת״א)
הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 03:59 
סמל אישי של המשתמש
בזמן כתיבת האשכול עדיין לא ברור באופן סופי אם איתי שכטר יחתום,אבל מה שכן ברור זה שהרוח החיה בניסיון הבלתי אפשרי כמעט להחתים את שכטר זה עידו חג׳ג׳.
סימון כץ הוא חבר שלי בפייסבוק,מגיע לכדורסל ומניח שלא מעט גם פגשו אותו.
מאידך,את עידו חג׳ג׳ מי שלא ״מקורב״ פחות מכיר,אבל אני שומע עליו ללא קשר לעניין שכטר הרבה מאוד שבחים.
מיותר לציין שמדובר באוהד הפועל שרוף,אחרת לא היה נרתם בקיץ יחד עם כץ,ניסנוב ואחרים להוציא את הקבוצה מאלי טביב.
וכאן נשאלת השאלה המהותית של האשכול-למה לא האחים חג׳ג׳? שני אחים אמביציוזיים,צעירים מאוד (אני בספק אם לעידו חג׳ג׳ יש 40) מצליחים מאוד,אוהדים שרופים שמכירים היטב את המערכת ואת אוהדי הפועל לטוב ולרע.
למה אחרי שהשטח ינוקה מחובות,בוררויות וטביבים למינהם,למה שהם לא יקחו עוד צעד ויחזיקו בלפחות 50 אחוז מהבעלות? קראתי שהם ממש ״יושבים טוב״ ועשו עסקאות בסדר גודל של עשרות מיליוני דולרים,בונים בניינים בלי סוף,גם באזורים יוקרתיים מאוד.
אולי הרוכש נמצא לנו מתחת לאף? הם הרי יודעים שלפחות במקרה של הפועל,לא צריך להביא יותר מדי כסף מהבית כל שנה,כי עם ניהול טוב וקבוצה אטרקטיבית ובריאה,9000 מנויים כבר יש בכיס.
נראים לי כרוכשים פוטנציאלים שידעו להתנהל בחוכמה,להכניס את היד לכיס כשצריך כמו כל עסק שאוהבים ויקר לבעליו.משהו כמו יענקל׳ה שחר.
אוהדים אמיתיים שאולי יש פה פוטנציאל לבעלות ארוכה ויציבה עם דגש על הנוער ותוכניות ארוכות טווח.
האם מישהו עניין אותם או שזה עלה במוחם? באמת שלפי מה שקראתי עליהם הם מסוגלים להחזיק קבוצה בסדר גודל של הפועל,במקרה הגרוע עם עוד שותף.
לא חייבים מיליארדר כדי להתחיל לשקם ולזכות אותנו סוף סוף בבעלים שבאמת אוהב אותנו,נטול אינטרסים ולהמון שנים,וכמו שכבר ציינתי-הם בהחלט ״כבדים״,לא יודע אם ב-level של יענקל׳ה שחר אבל לפי התרשמותי בהחלט מסוגלים להחזיק במועדון בסדר גודל שכזה.
כמובן שאין לבוא לאף אחד בטענות אם הוא לא קונה את הקבוצה במצבה הנוכחי עם כל התביעות ומה שהשאיר כאן טביב,הכוונה היא ברגע שיהיה דף נקי והגל הזה יעבור לו.
גם לא צריך לשכנע אותם שאוהדי הפועל זה לא רק ״שירי שואה״ (שגם הם בדרך למיגור) וזריקת כיסאות,אלא מועדון עם כמות מנויים ענקית וקהל נאמן שנלחם נגד גזענות ומסורת אדירה באירופה,וכל המצגות השונות,או כל השטויות האלה שלא קונים אותנו בגלל השלט ״מייצגים את הפועל ולא את ישראל״.פשוט אוהדים אותנטיים שבאים מאהבה,צעירים ומצליחים בלי שיפוטיות וצביעות ועם לא מעט כסף בנמצא.
אשמח לתשובות למי שיודע,ובכל מקרה אני רוצה להודות לעידו חג׳ג׳ על המאמצים האדירים שהוא עושה להשבתו של איתי שכטר ובכלל,גם אם חלילה זה לא יוכתר בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קבוצת חג׳ג׳ (מחזיקה כ-10 אחוז מהבעלות על הפועל ת״א)
הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 04:11 
אולי הם לא רוצים שמחר יקללו אותם ויתקשרו אליהם באמצע הלילה.
בכל מקרה בשבוע האחרון שמעתי הרבה עליהם,ולא ידעתי שהם קשורים להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 04:20 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אולי הם לא רוצים שמחר יקללו אותם ויתקשרו אליהם באמצע הלילה.
בכל מקרה בשבוע האחרון שמעתי הרבה עליהם,ולא ידעתי שהם קשורים להפועל.

לא יודע במה זה שונה מקבוצות אחרות שגם שם יכולים באופן תאורטי לקלל את הבעלים בטלפון באמצע הלילה.
לא רואה את זה קורה למרות שישראל זו מדינה קטנה.
מאמין שאוהדי הפועל יודעים להעריך כל מי שבא עם כוונות טובות,משקיע ומשביח את העסק.
גם סמי סגול ששברו לו עציץ חזר להיות ספונסר בליגת האלופות,והסיבה שגרשו אותו זה שהפועל הפסיקה לעניין אותו,הוא שיחרר 13 שחקנים בכירים ועמדנו בפני כמה עונות מרכז טבלה.
מי שמחזיק את הפועל בשביל מרכז טבלה לא ראוי להיות בעלים והמאבק בהם היה מוצדק,גם אם נגמר בעציץ שבור.
ברגע שיהיה לנו בעלים שכל שנה משקיע ומשתדל גם אם זה לא נגמר באליפות לא שנה ולא 5 שנים רצוף,אז בעלים שכזה יזכה לאהבה והערכה רבה.
אף אחד לא מקלל את יעקב שחר אם הוא לא מצליח להביא אליפות,למרות הצהרותיו ההזויות על ״עירוני חיפה״ או חיפה united.
אם להפועל יהיה בעלים נורמלי וטוב שבא לשנים ארוכות ולא נשבר אחרי כמה שנים ועושה מכירות חיסול ועונות פיננסיות,אז הבעלים יהיה מרוצה מאוד.
גם אוהדי מכבי חיפה שזוכים ליציבות ניהולית עשרות שנים,עשו דברים חמורים בהרבה מלהתקשר לבעלים באמצע הלילה ולקלל.
מגיע לנו באמת מישהו שאוהב אותנו ויש לו את האמצעים.
*ואיך לא שמעת עליו? יש פירוט מי מחזיק בכמה אחוזים איפה שלא תבדוק את זה בגוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 08:23 
חרמש, עידו חג׳ג׳ לא היה אוהד הפועל והוא מחזיק 5 אחוזים מהבעלות ולא 10.
אבל בלי קשר הוא תותח על, ואם שכטר יהיה בהפועל זה בעיקר בזכותו. הלוואי עלינו שהוא באמת יהיה מעורב בשוטף כמו שהוא היה מעורב בעסקת שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 08:34 
עידו חג'ג' לא היה קשור לשום קבוצה.
חיים רמון הדביק אותו בחיידק. כרגע זה רק עידו בלי צחי
מה שכן, מאז שנכנס לעסק הוא מדבר הכי מעט ועושה הכי הרבה

ובלי קשר להפועל, מדובר בצמד אחים שהעניקו משמעות אחרת למונח "קבוצת רכישה". כרישי נדל"ן שנמצאים באותה שורה עם גינדי ואפריקה ישראל
אנשי עסקים משכמם ומעלה

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 08 יוני 2013, 08:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 08:34 
אני הייתי שמח אם בעלים של קבוצה היה מקבל מכך תועלת עקיפה. כלומר, אם אני בעל סופר גדול במרכז תל אביב ומובטח לי ש 15000 אוהדי הפועל במרכז קונים רק אצלי, כי הם יודעים שהכסף שלהם חוזר לקבוצה, נראה לי שהייתי שמח להשקיע. כנל לגבי יבואן של מכוניות ולגבי קבלן. לא יודע איזה פרוייקטים יש לאחים חג'ג' אבל אם היה מובטח להם שהתמיכה בנו תגביר להם את העסקים לא רק באופן שיווקי-פרסומי היה כדאי להם ללכת על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 08:50 
yeho11 כתב:
אני הייתי שמח אם בעלים של קבוצה היה מקבל מכך תועלת עקיפה. כלומר, אם אני בעל סופר גדול במרכז תל אביב ומובטח לי ש 15000 אוהדי הפועל במרכז קונים רק אצלי, כי הם יודעים שהכסף שלהם חוזר לקבוצה, נראה לי שהייתי שמח להשקיע. כנל לגבי יבואן של מכוניות ולגבי קבלן. לא יודע איזה פרוייקטים יש לאחים חג'ג' אבל אם היה מובטח להם שהתמיכה בנו תגביר להם את העסקים לא רק באופן שיווקי-פרסומי היה כדאי להם ללכת על זה.

אחד הפרוייקטים שלהם זה מגדלי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 09:06 
yeho11 כתב:

איך בדיוק תבטיח דבר כזה? בשביל לקנות אצל האחים חג'ג' דירה, אתה צריך כמה מליונים טובים. זה לא סופרמארקט, הם מוכרים דירות יוקרה לעשירון העליון (או יותר נכון למאיון העליון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 09:14 
מגיע לו קודם כל שאפו, ופסל אם הוא מחתים את שכטר.
עכשיו אני מגלה שהוא בכלל לא היה אוהד של הפועל, אז זה בכלל יוצא מן הכלל. הייתי שמח אם הוא היה לוקח את הקבוצה :ROSE:
אגב ממה שאני מבין הוא גם זה שהביא את אלמוג כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 09:28 
שאלה טובה, אולי אחרי שהבלגן עם טביב איכשהו יסתיים הם אולי ישקלו את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 09:45 
נועם שחם כתב:
yeho11 כתב:

איך בדיוק תבטיח דבר כזה? בשביל לקנות אצל האחים חג'ג' דירה, אתה צריך כמה מליונים טובים. זה לא סופרמארקט, הם מוכרים דירות יוקרה לעשירון העליון (או יותר נכון למאיון העליון ).

לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 10:06 
זרם ענקי של קוני דירות אוהדי הפועל בדרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
אני יוצא מנקודת הנחה שאם הוא היה רוצה לרכוש הוא כבר היה עושה זאת.
בשביל להיות בעלים של קבוצת כדורגל צריך שני דברים:
1. המון כסף ויכולת כלכלית להפסיד.
2. אהבה למשחק ולקבוצה.

לא בטוח שיש לו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 10:34 
ההבדל בין לגייס כסף למשהו ספציפי כמו עסקת שכטר או אלמוג ובין להחזיק בקבוצה גדולה עם ציפיות הוא ענקי.
ברגע שהם או כל אחד יחזיק יותר מ50% מהקבוצה הכל יפול עליו, מי יבוא ויעזור לו? יגידו לו הקבוצה שלך בבקשה תשקיע בה כסף.
עכשיו שהוא 5-10% הוא יכול לבוא ולבקש מאנשים מבפנים ומבחוץ עזרה.

מעבר לכך באמת שכל הכבוד להם על ההשקעה בשנה האחרונה והשבוע (בתקווה שיסתיים כמו שצריך).

הפרויקט הבא שלו צריך להיות הקמת מתחם אימונים למועדון!! כאיש נדל"ן אני מאמין שיש לו את היכולת למצוא מתחם וגם להקים אחד כזה. (יחד עם השותפים האחרים).
הגיע הזמן לצאת מחודרוב ולבנות בית למועדון הזה בלי גחמות של עירייה או ראש עיר כזה או אחר! :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 11:04 
אם היתה פה חשיבה כלכלית לטווח ארוך, ולא רק כיבוי שריפות, אז החבר חג'ג' היה מקבל תמורה להשקעתו, מלבד אותם אחוזים.
לדוגמא בדמות ספונסר (ראשי או משני).

העמותה יכולה לקחת את הכסף שהיא תקבל מחברי העמותה, ובמקום להשקיע אותו במחלקת הנוער, להשקיע אותו בבניית מנגנון בריא למועדון.
מנגנון בריא, בו עובדים אנשים מקצועיים ולא חברים של, אשר כל תפקידם הוא להבריא כלכלית את המועדון.
כל קבוצת ספורט, ולא משנה באיזה ליגה או ענף היא ממוקמת, מתחילה מהשקעה במנגנון.
אם המנגנון בריא, מתפקד מקצועית ומתוגמל בהתאם, הוא יצליח להביא את הקבוצה לרווחה כלכלית ולמצב בו ההשקעה בו הצליחה.
נכון להיום המנגנון אצלנו חולה מאוד, ולכן תופעות בריאות כמו החבר חג'ג', בולטות בשטח.

והגיע הזמן שאחד מתנאי הקבלה לעבודה במועדון, לא יהיה בדיקה בציציות לגבי מידת אהדתו של העובד את הפועל.
ולכל המגיבים, שיישאלו אותי לגבי הצעת עבודה לחבר ש.מזרחי, אז הגיע הזמן שתתבגרו ותפסיקו לקחת את החיים מקיצוניות אחד לשניה.
החיים ברובם נמצאים באמצע, ובאמצע של הפועל אנשי מקצוע שתורמים למנגנון הם מוצר לא קיים, נכון להיום.

החבר חג'ג', לא אוהד הפועל ולא בא מבית אדום, אבל עושה רושם שיש משהו שמגרד לו בעסק הזה של הכדורגל.
גם שחר התחיל בתור ספונסר של חיפה.
גם פדרמן הגיע למכבי דרך היותו ספונסר של מכבי.

החבר חג'ג' יכול להיות דוגמא דומה רק בצבע הנכון.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 11:12 
בלומי האדום כתב:
אם היתה פה חשיבה כלכלית לטווח ארוך, ולא רק כיבוי שריפות, אז החבר חג'ג' היה מקבל תמורה להשקעתו, מלבד אותם אחוזים.
לדוגמא בדמות ספונסר (ראשי או משני).

העמותה יכולה לקחת את הכסף שהיא תקבל מחברי העמותה, ובמקום להשקיע אותו במחלקת הנוער, להשקיע אותו בבניית מנגנון בריא למועדון.
מנגנון בריא, בו עובדים אנשים מקצועיים ולא חברים של, אשר כל תפקידם הוא להבריא כלכלית את המועדון.
כל קבוצת ספורט, ולא משנה באיזה ליגה או ענף היא ממוקמת, מתחילה מהשקעה במנגנון.
אם המנגנון בריא, מתפקד מקצועית ומתוגמל בהתאם, הוא יצליח להביא את הקבוצה לרווחה כלכלית ולמצב בו ההשקעה בו הצליחה.
נכון להיום המנגנון אצלנו חולה מאוד, ולכן תופעות בריאות כמו החבר חג'ג', בולטות בשטח.

והגיע הזמן שאחד מתנאי הקבלה לעבודה במועדון, לא יהיה בדיקה בציציות לגבי מידת אהדתו של העובד את הפועל.
ולכל המגיבים, שיישאלו אותי לגבי הצעת עבודה לחבר ש.מזרחי, אז הגיע הזמן שתתבגרו ותפסיקו לקחת את החיים מקיצוניות אחד לשניה.
החיים ברובם נמצאים באמצע, ובאמצע של הפועל אנשי מקצוע שתורמים למנגנון הם מוצר לא קיים, נכון להיום.

החבר חג'ג', לא אוהד הפועל ולא בא מבית אדום, אבל עושה רושם שיש משהו שמגרד לו בעסק הזה של הכדורגל.
גם שחר התחיל בתור ספונסר של חיפה.
גם פדרמן הגיע למכבי דרך היותו ספונסר של מכבי.

החבר חג'ג' יכול להיות דוגמא דומה רק בצבע הנכון.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

הציעו לו להיות ספונסר ולקבל חסויות וכו׳. ובלי קשר הסכום שהוא השקיע באחוזי במועדון נמוך משמעותית מסכום של חסות ראשית למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 11:21 
אתה לא חייב לענות לי פה, אם זה ערוץ יותר מידי גלוי, ואפשר לעבור לפרטית או מייל.
האם הוא סרב להצעה ?
למה הוא סרב ומה היו נימוקיו ?
מי אמון על ניהול מו"מ עם ספונסרים עבור המועדון ומה כישוריו ?

מהצד, עושה רושם שהעוסקים במלאכת השגת הספונסרים עבור המועדון, לא ממש מרוויחים את משכורתם.
המצב לא חדש וייחודי לרמון והעמותה, אלא רושם אישי של מצב המלווה אותנו כבר הרבה מאוד שנים.

שיהיה לכולנו סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
עדיף שאוהדים לא יבחרו את הבעלים, הנהלה, וי"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 14:21 
רגע, אוהדי הפועל לא גזענים שלא רצו את טביב רק בגלל שהוא תימני? אז איך הם מקבלים עכשיו את חג'ג' המרוקאי?
תקשורת זונה בת זונה
עידו חג'ג' :HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 14:25 
אף אחד לא יתקרב להפועל ולא ידבר אפילו על רכישה עד שכל החובות לא ינוקו וגם טביב ינוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 14:57 
מבחינת חג'ג' מדובר בעלית מדרגה שתשפיע גם על העסק שלו. הכמה מליונים שצריך להביא מדי שנה מהבית לא צריכים להיות בעיה עבורו ושווים את הפרסום ובודאי שאת הפרסום והאגו.
בטוח שיש גם קונים פוטנציאלים טובים יותר.
יש מצב שהבעיה היא, כמו בתקופת מוני, שהבעלים לא רוצה למכור. למרות שעושה קולות שהיה שמח למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 16:50 
אני חושב שאם הוא היה רוצה לרכוש את הפועל, הוא כבר היה עושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
עידו חג'ג' :HEART2: :ROSE:

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2013, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/218640.html
"בשבועות הקרובים תשיק הקבוצה באירוע יוקרתי את תא ה-VIP המשודרג. עידו חג'ג', שבבעלותו 5 אחוזים ממניות המועדון, לקח על עצמו כמטרה למלא תא זה, וזו הכנסה אפשרית של כשלושה מיליון ש"ח."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2013, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
מעריך אותו מאוד על כל מה שעשה, עושה ויעשה. טוב שיש אחד כזה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2013, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2013, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2013, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי ותיווצר סיטואציה בה הוא יוכל להיות הבעלים של הפועל.
ממה שקראתי ושמעתי, הוא איש רציני ואמביציוזי מאוד עם גב לא קטן.
קודם שיגמר החרא מול טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2013, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
מפתיע אותי שיש לו רק 5%, האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2013, 14:37 
ההוא עם האדום כתב:
http://one.co.il/Article/218640.html
"בשבועות הקרובים תשיק הקבוצה באירוע יוקרתי את תא ה-VIP המשודרג. עידו חג'ג', שבבעלותו 5 אחוזים ממניות המועדון, לקח על עצמו כמטרה למלא תא זה, וזו הכנסה אפשרית של כשלושה מיליון ש"ח."

לפי מה שאני מבין זה הולך להיות אירוע ברמה שלא נעשה עוד בארץ. אירוע שיווקי ומאוד מרשים שיפנה להרבה מאוד אנשים אמידים וחברות גדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: