אכן משחק ענק, ולדעתי האישית בלבד עולה בהרבה אספקטים, על הארוע בטדי.
קטעי עיתונות מאז, אפשר למצוא באשכול שהעלתי לפני מספר שנים (דף 2):
viewtopic.php?f=4&t=52693&start=30קשה להסביר את האווירה שהיתה אז בארץ, בשבוע לפני המשחק המדובר.
בשלב מסויים, מספר שבועות לפני אותו משחק, התמודדו על האליפות, 3-4 קבוצות.
כמו כל נער בתיכון, עשיתי חישובי טבלה, ו- 5 משחקים לסוף, היה ברור שחייבים לנצח את כל המשחקים, על מנת להביא אליפות.
במחזורים האחרונים, לאט לאט נשארו במירוץ הפועל וחיפה, והיה ברור שאנחנו מגיעים למשחק אליפות, במחזור האחרון של העונה.
מקום ראשון מול מקום שני, ראש בראש, בבלומפילד, כשאין אחרי זה עוד הזדמנות לתקן.
לא צריך להקשיב לרדיו/טלוויזיה ולהמתין לתוצאות. הכל נקבע על המגרש, בלי טובות מאף אחד.
בעבר, יצא לי פה לספר על המשחק המדובר, מהאספקט האישי.
שבוע לא קל, עם פטירת סבתי, והאישור לי ולאחי הגדול ללכת למשחק, כשאבי ז"ל מקבל קרקוע, עקב השבעה.
מאחר והיו לנו מינויים, חבר טוב שלי זכה מההפקר בכרטיס חינם, לארוע שמחירי השוק קבעו שיאים חדשים.
בשבת, אכלנו ארוחת בוקר, וקבעתי עם אחי שנצא לבלומפילד סביבות 14:00 - 15:00.
אחי לקח את הרכב ונסע לים, ואני נכנסתי לחדרי להתלבש לארוע, ולהכין ציוד.
סביבות 12:00, למיטב זכרוני, אחי חזר הביתה ואומר לי, אנחנו יוצאים עכשיו לבלומפילד.
מאחר וגרנו בהרצליה העיר, להגיע לים, היינו צריכים לחצות את כביש החוף. משימה די קלה ביום שבת.
באותה שבת היא נהפכה לבלתי אפשרית, עקב המוני חיפאים, שעשו מוקדם מהרגיל את הדרך לתל אביב.
אני לא זוכר מתי הגענו לבלומפילד, אבל המגרש היה מפוצץ ונסגר לכניסת אוהדים, כשעתיים ויותר לפני המשחק.
לא זכור לי ארוע דומה מאז ועד היום בכדורגל הישראלי.
מהמשחק עצמו אני לא זוכר הרבה.
ישבנו בשער 1, לשם היו המינויים, ולידינו ישב אבי בנימין, שוער עבר של הפועל.
בלומפילד אכן רעד בשער, והדקות לאחר מכן הורידו לכולנו מספר שנים.
אני לא יכול להשוות מתי בלומפילד רעד יותר, אז או בדרבי 0-3 (שהיה הדרבי הראשון שלי במגרש).
ההרגשה היתה מדהימה!
עונה שלמה מתרכזת לדקה ארוכה, שבסופה התפרצות ספונטנית של רגשות.
בסופו של דבר, עוד ארוע שמעלה חיוך ואושר בצבע אדום, לאחר כל כך הרבה שנים.
שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.