גביזון כתב:
kobster כתב:
גביזון כתב:
רן בן שמעון כתב:
התזה שלי בחיים היא שאני לא שם על עצמי כזה משקל על הכתפיים.
נו באמת, ואחרי זה זינק מתעצבן שבדיחות חוזרות ונישנות.
אם כבר, ההמשך המתבקש של המשפט היה צריך להיות " כי יש לי מספיק משקל משל עצמי"...
טור מצוין ונכון מאוד של שלונסקי, הפועל ת"א צריכה מאמן חזק שיוכל להסתיר את הברדק שמתחולל מאחורי הקלעים ויהיה הפנים של המועדון. למרות שאני קצת חלוק עליו בנושא שניאור שהצליח לא לחרב את האליפות ב 88 והפסיד בגמר גביע לקבוצה חלשה של המחלה, כל שאר השמות (הכריש,השריף,קשטן וגוטמן) הם של מאמנים שידעו להיות הרבה יותר ממאמנים.
אחת המטרות החשובות של רב"ש צריכה להיות יצירת סביבת עבודה אופטימלית, שהקבוצה תהיה מנותקת מכל הלחשושים והמקורבים, שהוא יפקח גם על מה שקורה בנוער ויבחר את הבן אדם הנכון ליצירת תוכנית עבודה מסודרת ומפורטת למחלקה הזו שהיא העתיד שלנו. עם מחלקת נוער חזקה לא נצטרך כל שנה להביא חצי קבוצה חדשה ונוכל לייצר המשכיות.
אנחנו מאחוריך רב"ש (רק תיזהר לא ליפול עלינו וזה)
אני לא יודע כמה התפקיד של כל מה שציינת שייך למאמן, ולא לבעלים, והאם בכלל אפשר לדרוש את זה ממנו.
הבעלים צריך להעמיד תקציב ולתת למאמן לעשות את מה שהוא מבין בתקציב הזה.
הבעלים צריך להציב מטרות בפני המאמן (קידום מחלקת נוער למשל) ולתת לו את התנאים האופטימליים לעמוד במטרות האלו.
הבעלים צריך להציב יעדי משנה ולראות שהמאמן משיג אותם לפי תוכנית שהמאמן בונה והוא מאשר.
כל הצוות מסביב, קרי מנכ"ל, יועץ משפטי, דובר, חשב, מנהל קבוצה וכדומה אחראים להסתנכרן מול המאמן ומול הדרישות שלו, להיות המעטפת של הקבוצה ובעיקר לא להפריע ולמשוך לכיוונים שהם מנוגדים לכיוון עליו המאמן והבעלים החליטו.
הפועל קבוצה חולה. יותר מדי קליקות, יותר מדי אינטרסים, פחות מדי אנשי מקצוע רציניים ובלי בעלבית שיכול לתת גב כלכלי להרבה שנים קדימה. במציאות הזו צריך אישיות שגם תהיה סופר מקצועית וגם תדע לנווט את דרכה בין כל הדרעק.
על פניו, הבאנו את האישיות שמתאימה בול לתפקיד, עכשיו רק צריך לתת לו לעבוד.
עזרא, אני סקפטי אם ארבעתנו יכולים להחזיק אותו ביחד כשהוא נופל...