kobster כתב:
ירדן כתב:
שאתה סותר את עצמך!!! אתה מצד אחד נופל ויורד על לובין כמו חצי עולם, ומצד שני אומר הנהלה תודה רבה, כשאין לך מושג בעצם מה זה ה"הנהלה". אולי לובין עשה את כל המהלך הזה בעצמו?
כמו שאמרתי לובין הוא גם לא כוס התה שלי אבל אתם פשוט מגוחכים לפעמים.
תנשום עמוק.
הביקורת היא במקום והיא ע"ב מה שקרה בשנה שעברה ובקדנציה הקודמת, בפרט שהיא מתייחסת למעשים ספציפיים של לובין שהוא היה אחראי בלעדי או הדמות המובילה בהם.
אם הוא זה שיזם והרים את כל המהלך של החתמת רב"ש (והוא לא) - כל הכבוד לו.
החוכמה היא להסתכל כמה צעדים קדימה. שלא יהיו "גורמים בהפועל ת"א" שידברו על המאמן והשחקנים מאחורי הגב, שהמערכת תתפקד בשקט ניהולי ותיתן לרב"ש את כל הכלים להצליח, שלא יהיו ספינים על שחקנים שצריכים לבוא-אוטוטו חותמים-הפועל הופתעו לגלות-המו"מ פוצץ וכדומה. כל אלו קרו מספיק פעמים בקדנציות של לובין במועדון.
אם הוא נשאר, סו בי איט. שהוא וכל מי שבאחריותו יתנו לרב"ש לעבוד כמו שצריך.
אגב, חלק מהרצון להביא את רב"ש זה לנטרל את ההשפעה של ההנהלה בהתייחס לקונטרול פריק שהוא. הוא לא יתן שיריצו לו ספינים על הגב,
לא יקבל תכתיבים מההנהלה , לא יתן שתהיה שכונה במתחם האימונים ומסוגל לבנות את המועדון (ולא את הקבוצה) לשנים הקרובות.
אני מאוד שמח על הגעתו של הרב"ש אלינו,
אין ספק שכרגע הוא המאמן הכי טוב שיכולנו להביא, וכולי תקווה כי הוא יצליח להחזיר אותנו למסלול הנכון
(למרות שתמיד צריך לזכור שגם עם כל התנאים האופטימלים הוא יכול להכשל.....)
אבל הוא עדין לא פרגסון, וממקרי העבר הוא כן קיבל תכתיבים של ההנהלה (בעל הבית) שלו
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4378889,00.html אומרים שאתה מתערב לבכר מקצועית.
"אף שחקן לא יבוא לקריית־שמונה בלי אישור שלי ובלי שאני קובע. בתקופה של רן הוא לא רצה מספר שחקנים, את דני עמוס, שיר צדק, אדריאן רוצ'ט. אני לא הסכמתי. אני סומך רק על טביעת העין שלי.