תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 19:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אני עדיין לא מצליח להשתחרר מזה
הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 09:37 
אז באשכול חדשות של יום ראשון בין כל השביזות יום א' גם קצת פטפטו על כך שמקורבי אלרואי בוכים שזרקו אותו ליציע לא בגלל סיבות מקצועיות, אלא כדי לחסוך עליו פרמיות ולדכא אותו לקראת הפגרה עקב החוזה הכבר שלו, והתגובות הצפויות נעו פה בין "זה ביזיון!" לבין "פחח".

אמנם המקרה הזה לצערי זז מהר מסדר היום שלנו לטובת מיאטוביצ'ים למיניהם, אבל לי אישית לא עובר הסיפור הזה כ"כ מהר מהראש, כי ברמת המאקרו יש פה עניין הרבה יותר מהותי ועקרוני מעבר לכך.

כמו שכתבו פה כבר לפני - הסיפור ש"מקורביו" סיפרו נשמע די אמין, מהסיבה שהוא מוכר לנו כבר מהתנהלויות קודמות של ההנהלה הנוכחית, אם זה מטוטו, או אם זה מידין, בדיוק אותה שיטת הדיכוי.

כאמור אלרואי כהן אצלנו הוא עניין די שנוי במחלוקת, אבל למישהו יש עוד ספק שהוא היה תורם קצת יותר בשבת מאשר ילד מפוחד בן 17 שנזרק לדרבי וכמובן איבד כמעט כל כדור שהגיע לרגליו?

בשורה התחתונה מבחינתי המסקנה קודרת - חד וחלק הם מכרו אותנו בדרבי. ממש ככה. הנבואה ניתנה לשוטים ואני ממש לא יודע מה אלרואי היה עושה על המגרש אם הוא היה משחק (ונא להימנע מראש מתגובות כמו "כן בטח, עם האפס הכלום הזה בטח היינו עושים משהו בדרבי"), אבל זאת ממש לא הנקודה פה. הנקודה היא שההנהלה מנעה מהמאמן להשתמש בשחקן עקב סיבות שאינן מקצועיות, ועוד בדרבי. ההנהלה מכתיבה למאמן איזה שחקנים ישחקו ואיזה לא. נשמע מוכר, נכון? תזכרו בדרבי של עונה שעברה, ששירזי נאלץ לזרוק למים ילד בן 17 בשם ניר פלס בהופעת בכורה במקום את לאלא, בגלל הוראה מלמעלה של טביב.

כמו ההחתמה של שירזי (וההשארות של שירזי בקבוצה), כנראה שגם ההחתמה של פרדי דוד נעשתה בדיוק מאותם השיקולים הלא ממש מקצועיים - כי הוא יס מן של ההנהלה, בובת סמרטוטים על חוט. זאת גם הסיבה שבהנהלה "קיימת שביעות רצון ממנו" כפי שמתחילים לטפטף לנו עכשיו בתקשורת כהכנה לכך שהוא יישאר פה גם בעונה הבאה.

ידוע שאפשר להוציא את הפועל מההסתדרות אבל אי אפשר להוציא את ההסתדרות מהפועל. בהתאם לזאת כנראה שגם מהרוח הטביבית עוד לא נפתרנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אני עדיין לא מצליח להשתחרר מזה
הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:15 
אבשה כתב:
אבל למישהו יש עוד ספק שהוא היה תורם קצת יותר בשבת מאשר ילד מפוחד בן 17 שנזרק לדרבי וכמובן איבד כמעט כל כדור שהגיע לרגליו?

כן.
לטעמי היה תורם כמעט אותו דבר פלוס יותר נפנופי ידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם לא מבינים שרוצים להיפטר מאלרואי כהן בעונה הבאה ולכן הוא לא יהיה בסגל בשום משחק עד סוף העונה.
החוזה שלו 60% פרמיות לפי מה שאני יודע.
אם הוא משחק הוא מקבל 100% כמובן מהפרמיה ואם הוא על הספסל ולא משותף זה 50%.
גם גורמים לו ללכת בעונה הבאה וגם משלמים לו מחצית מהשכר שהוא מהגבוהים בקבוצה.
אני אישית לא אוהב את ההתנהגות הזאת אבל זה מקובל בהרבה מקומות בעולם. ברגע שהוא סירב לטרייד עם שירצקי ואלעד גבאי-טעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:20 
מושקוביץ כתב:
אבשה כתב:
אבל למישהו יש עוד ספק שהוא היה תורם קצת יותר בשבת מאשר ילד מפוחד בן 17 שנזרק לדרבי וכמובן איבד כמעט כל כדור שהגיע לרגליו?

כן.

לא יודע איך עושים את זה פה, אבל נגיד ש-אבשה כתב:

נא להימנע מראש מתגובות כמו "כן בטח, עם האפס הכלום הזה בטח היינו עושים משהו בדרבי", זאת ממש לא הנקודה פה. הנקודה היא שההנהלה מנעה מהמאמן להשתמש בשחקן עקב סיבות שאינן מקצועיות, ועוד בדרבי. ההנהלה מכתיבה למאמן איזה שחקנים ישחקו ואיזה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:24 
הוא לא מועיל+חוסכים עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:27 
איזה כיף שיש בפורום אנשים בתוך ההנהלה שיודעים את הכל, מה היינו עושים בלעדיכם? אפשר לשתף אותנו בעוד סיפורים בבקשה?כמה רזה חיים רמון בחודשים האחרונים? מי השחקנים השנואים על שי אבוטבול? ובכמה כסף השחקנים מכרו אותנו?

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:29 
מסכים איתך ב100 אחוז!!!

ספציתית על הדרבי אני עדיין חושב שזה חכם להמשיך ולהאמין בספורי, זה ישתלם עוד בעתיד.. בכל מקרה עם כל הרכב איך שלא היינו משחקים היינו מפסידים את המשחק לצערי.

אלרואי לא אשם שההנלה החתימה אותו בהרכב כסף עם מענקים גבוהים וכו', ברגע שזה לא מקצועי זה פשוט מגעיל!!!! ואחר כך מפתלאים למה שחקנים אקסים מתים לחגוג עלינו, בגלל אותה התנהגות מגעילה של ההנהלה שלא יורדת להיפרד משחקן בכבוד וזה חוזר שוב ושוב{נגיד שהעיפו את אלימלך למשל...} !

אם המאמן חושב שהוא מתאים להרכב/ספסל, באיזה זכות ההנהלה מתערבת?? זה לא תפקידה בכלל

:PUKE: :bang:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
מושקוביץ כתב:
אבשה כתב:

כן.

נא להימנע מראש מתגובות כמו "כן בטח, עם האפס הכלום הזה בטח היינו עושים משהו בדרבי", זאת ממש לא הנקודה פה. הנקודה היא שההנהלה מנעה מהמאמן להשתמש בשחקן עקב סיבות שאינן מקצועיות, ועוד בדרבי. ההנהלה מכתיבה למאמן איזה שחקנים ישחקו ואיזה לא.

אתה שוגה בכך שאתה לא מסתכל על הסיבה להוראה של ההנהלה.
היה כבר טרייד מוכן וסגור של אלרואי תמורת גבאי. לאלרואי הוצע לחזור לק"ש והוא סירב מסיבותיו שלו ובכך הפיל את הטרייד.
ברגע שהבחירה היתה אצלו והוא ויתר עליה, יש לכך השלכות. זה מקובל וקורה בכל מקום בעולם.

מה שקרה עם לאלה זה שונה כי בגלל שהוא תבע את הקבוצה על משהו שמגיע לו (כמו גם שי) התקבלה החלטה שמי שתובע את הקבוצה לא יכול לשחק בה. מה שטביב עשה זה גם לגזול כסף שמגיע לשחקן לפי החוזה וגם למנוע ממנו את האפשרות להשיג פרמיות ע"י השעייתו ממשחקים בגלל שהשחקן תבע את מה שהיה אמור לקבל מלכתחילה.
טביב, כמו עם מה שעשה במחלקת הנוער, לא מתעסק בלהרוס רק את ההווה אלא דואג בנוסף להרוס גם את העתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:37 
לא מבין למה הסיפור זה נשמע לאנשים פה לגיטימי ומקובל.
המקרה החמור הזה מעבר לאד-הוק אלרואי כהן מעיד יותר על המאמן הסמרטוט וההנהלה, שיותר חשוב לה לחסוך מאשר לתת למאמן את מרב התנאים והשחקנים לדרבי.
מקובל באירופה? אתם רואים תסריט שבתקופת משבר פיננסית פרגוסון מקבל שההנהלה תגיד לו לאיזה שחקנים לתת לשחק ולאיזה לא? ובכוונה לקחתי את זה רחוק.
זה לא היה קורה עם גוטמן וקשטן (ובדיוק בגלל זה ההוא עזב וההוא פוטר), וגם לא עם בן שמעון (ומקווה מאוד שזה לא יהיה שיקול מבחינתם במידה ובאמת תהיה אופציה להחתים אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
לאלרואי היה חודש טוב אחד בשנתיים וחצי שהוא אצלנו .. באמת שאפשר לדרוש יותר גם בגלל המשכורת וגם היכולת שהוא הציג בק"ש
קיבל מליון צ'אנסים וכל פעם איכזב .. אז כן לספורי מגיע המקום בשלושת המשחקים האחרונים הוא גילה שיפור (הוא לא שחקן ענק,כמו שזה נראה כרגע) וכן הוא היה מובהל ואיבד כדורים .. אבל אלרואי היה מאבד אותם גם בלי להיות מבוהל ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:42 
kobster כתב:
אבשה כתב:
מושקוביץ כתב:
אבשה כתב:

כן.

אתה שוגה בכך שאתה לא מסתכל על הסיבה להוראה של ההנהלה.
היה כבר טרייד מוכן וסגור של אלרואי תמורת גבאי. לאלרואי הוצע לחזור לק"ש והוא סירב מסיבותיו שלו ובכך הפיל את הטרייד.
ברגע שהבחירה היתה אצלו והוא ויתר עליה, יש לכך השלכות. זה מקובל וקורה בכל מקום בעולם.

מה שקרה עם לאלה זה שונה כי בגלל שהוא תבע את הקבוצה על משהו שמגיע לו (כמו גם שי) התקבלה החלטה שמי שתובע את הקבוצה לא יכול לשחק בה. מה שטביב עשה זה גם לגזול כסף שמגיע לשחקן לפי החוזה וגם למנוע ממנו את האפשרות להשיג פרמיות ע"י השעייתו ממשחקים בגלל שהשחקן תבע את מה שהיה אמור לקבל מלכתחילה.
טביב, כמו עם מה שעשה במחלקת הנוער, לא מתעסק בלהרוס רק את ההווה אלא דואג בנוסף להרוס גם את העתיד.

אז יפה. היו יכולים כבר אז להעלות אותו ליציע או להקפיא אבל הוא המשיך לשחק כרגיל, ועכשיו פתאום בדיעבד של שלהי העונה הם נזכרים בזה מחדש? לדעתי זה בגלל שהבובה החדשה הגיעה. ומסתמן שזה בדיוק היה אחד מהשיקולים המרכזיים שבגלל זה הוא היום עומד אצלנו על הקווים, ועוד יכול להמשיך הלאה לעונה הבאה.
תגידו על אבוקסיס הרבה דברים, רובם ככולם גם מוצדקים, אבל בובה הוא לא היה, ואף אחד לא היה מכתיב לו מלמעלה את מי להרכיב ואת מי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
המקרה החמור הזה מעבר לאד-הוק אלרואי כהן מעיד יותר על המאמן הסמרטוט וההנהלה, שיותר חשוב לה לחסוך מאשר לתת למאמן את מרב התנאים והשחקנים לדרבי.
מקובל באירופה? אתם רואים תסריט שבתקופת משבר פיננסית פרגוסון מקבל שההנהלה תגיד לו לאיזה שחקנים לתת לשחק ולאיזה לא? ובכוונה לקחתי את זה רחוק.
זה לא היה קורה עם גוטמן וקשטן (ובדיוק בגלל זה ההוא עזב וההוא פוטר), וגם לא עם בן שמעון (ומקווה מאוד שזה לא יהיה שיקול מבחינתם במידה ובאמת תהיה אופציה להחתים אותו).

וואלה ?
כשגוטמן הגיע, רובן עובד וליאור אסולין עדיין היו חלק מהקבוצה אבל התאמנו בנפרד. עובד הוחזר לסגל יותר מאוחר והביא את השינוי בדרבי 3:1 (מסר לקנדה שבישל לפאביו את השני), אסולין לא.
לא צריך להוציא מפרופורציות ולהגיד שלהנהלה אין שום מעורבות אלא לבחון כל החלטה לגופה.
שוב, הכדור היה בידיים של אלרואי. ברגע שהוא החליט להתעקש ולהישאר בהפועל (החלטה לגיטימית, אגב) הוא הבין שיש לכך השלכות.
סתם לדוגמא, אם ההנהלה מגלה ששחקן מסוים מנהל מו"מ בחשאי עם קבוצה אחרת, היא לא יכולה להשעות אותו מהסגל ? הרי גם זה לא שיקול מקצועי, פה יהיה מותר לה להתערב למאמן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:59 
kobster כתב:
אבשה כתב:

וואלה ?
כשגוטמן הגיע, רובן עובד וליאור אסולין עדיין היו חלק מהקבוצה אבל התאמנו בנפרד. עובד הוחזר לסגל יותר מאוחר והביא את השינוי בדרבי 3:1 (מסר לקנדה שבישל לפאביו את השני), אסולין לא.
לא צריך להוציא מפרופורציות ולהגיד שלהנהלה אין שום מעורבות אלא לבחון כל החלטה לגופה.
שוב, הכדור היה בידיים של אלרואי. ברגע שהוא החליט להתעקש ולהישאר בהפועל (החלטה לגיטימית, אגב) הוא הבין שיש לכך השלכות.
סתם לדוגמא, אם ההנהלה מגלה ששחקן מסוים מנהל מו"מ בחשאי עם קבוצה אחרת, היא לא יכולה להשעות אותו מהסגל ? הרי גם זה לא שיקול מקצועי, פה יהיה מותר לה להתערב למאמן ?

לא הבנתי איך זה סותר את מה שאמרתי, זה רק מחזק. ההחלטות לגבי רובן עובד ואסולין היו נטו של המאמן החדש שהחליט להחזיר לעניינים את ההוא אבל לא להמשיך עם ההוא (והקש ששבר את גב הגמל היה כשאסולין התחצף לציבלין נדמה לי, ואז גוטמן העיף אותו לכל הרוחות סופית).
היום זה כבר לא קורה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:03 
kobster כתב:
אבשה כתב:

וואלה ?

אבל אבשה צודק
ההנהלה היתה צריכה להקפיא אותו או לעלות אותו ליציע מתי שהוא סירב לעבור לקרית שמונה
במקום זה נתנו לו הרגשה שהוא ממשיך כרגיל והוא אפילו פתח בהרכב כמה פעמים ועכשיו פתאום הם נותנים לו הרגשה של אתה לא רצוי אם נצטרך נשתמש בך אם לא תשב ביציע
ומסבירים את זה בכך שאלרואי לא היה מוכן לעבור לקרית שמונה אז בעיה שלו
להנהלה אין עמוד שדרה אותו סיפור היה עם טוטו רק הפוך הפועל נתנה לטוטו הרגשה שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ועדיין ישחק
זו התנהלות שכונתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך לשכנע אותי שההתנהלות שכונתית השנה. זה פחות רמון ויותר מי שמנהל בפועל את המועדון והראשון שצריך לעוף - לובין.
עדיין, ההחלטה הספציפית הזו היא לגיטימית ומקורה בסירוב של אלרואי לעבור לק"ש.
אני מניח שהם עשו את החושבים שלהם וראו איפה אפשר לקצץ בהוצאות בעקבות הגרעון המסתמן. לגיטימי לא להרכיב שחקן שלא בונים עליו מקצועית לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
בעונה שעברה רוב הקהל לא חשב שזה לגיטימי לייבש את טועמה אחרי שהוא סירב לעסקת בן-חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:41 
מי יכול להוכיח שההוצאה של אלרועי מהסגל לא מקצועית???
המקורבים? העיתונאים?
זה לא שהוציאו שחקן מוביל וזה נראה מוזר, הוציאו שחקן שלא נתן ולא יתן כנראה כלום.
על פי מה אתם מדברים במקרה הזה על התנהלות? ..וכן אני מעדיף את ראמזי גם היום -לא בשל על פניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:48 
אנטיגונה כתב:
בעונה שעברה רוב הקהל לא חשב שזה לגיטימי לייבש את טועמה אחרי שהוא סירב לעסקת בן-חיים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
כל מאמן שהגיע להפועל שם אותו בהרכב הראשון.
פתאום גם עם מורחקים ופצועים אין לו מקום ב-16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:56 
כל מאמן ישים את אלרועי בהרכב? על סמך מה??? הבנאדם נתן בקושי שלושה מהלכים חיובים במהלך כל המשחקים ששיחק. מדוע שיעלה בהרכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
כל השלושה האחרונים שמו אותו בהרכב בהתחלה.
מי שחושב שעם כל הבעיות הקיימות בסגל, ואיך שאנחנו נראים, פתאום המאמן החליט שאין לו מקום ב-16 מבחינה מקצועית, הוא תמים במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
גם פרדי שיחק עם אלרואי נגד עכו וראשון, ובשני המשחקים הוא היה זוועה.
אולי גם הוא התייאש ממנו והחליט שאין לו בעיה לוותר עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:10 
כי כל השלושה האחרונים התיחסו אליו בהתחלה "כסלב-כדורגל" שעלה לאגודה הרבה כסף, ולדעתי אם תדבר איתם היום הם לא בדיוק יפרגנו לו מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
מאמן לא זורק מחוץ ל-16 שחקן אחרי שני משחקים, ומצד שני לא מתייאש מנפילות כל שבוע כמו ספורי וקוסטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:36 
עבד 14 כתב:
איזה כיף שיש בפורום אנשים בתוך ההנהלה שיודעים את הכל, מה היינו עושים בלעדיכם? אפשר לשתף אותנו בעוד סיפורים בבקשה?כמה רזה חיים רמון בחודשים האחרונים? מי השחקנים השנואים על שי אבוטבול? ובכמה כסף השחקנים מכרו אותנו?

עדיין לא פתחת פורום לבבות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
עבד 14 כתב:

אנחנו כל הזמן מתלוננים על מקורבים ומדליפים כאלה ואחרים. אני אישית לא רואה הרבה הבדל בינם לבין משתמשים כאלה ואחרים בפורום שכותבים כל מיני דברים ממקור שני ושלישי, שהאמינות שלהם מוטלת בספק, ולא מעט פעמים הדברים האלה לא מועילים למועדון אלא רק לאותו אחד שיוכל להגיד בסוף "אמרתי לכם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:49 
מוות כתב:
שחר כתב:
עבד 14 כתב:

אנחנו כל הזמן מתלוננים על מקורבים ומדליפים כאלה ואחרים. אני אישית לא רואה הרבה הבדל בינם לבין משתמשים כאלה ואחרים בפורום שכותבים כל מיני דברים ממקור שני ושלישי, שהאמינות שלהם מוטלת בספק, ולא מעט פעמים הדברים האלה לא מועילים למועדון אלא רק לאותו אחד שיוכל להגיד בסוף "אמרתי לכם".

ו..מה הנקודה שלך??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 13:06 
להשוות בין שחקן שמנהל מו"מ בלי אישור - הפרת חוזה
לבין שחקן שלא מעוניין לעזוב באמצע העונה - לא הפרת חוזה. זה לא קשור לכלום.

הנהלה לא יכולה לקבוע למאמן את הסגל.
ואני ממש ממש לא מחזיק מאלרואי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 13:11 
שחר כתב:
מוות כתב:
שחר כתב:
עבד 14 כתב:

ו..מה הנקודה שלך??

שלא רק "מומחים אוהדי הפועל" יכולים לייצר פה תיאוריות מחצאי עובדות..
חוץ מזה, צוות צלמים המשיך לצלם אותו מחוץ לשער 5 בסיום הדרבי, כנראה לריאלטי עם שיר יכול להיות שזה בסדר ויכול להיות שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 13:19 
אבשה כתב:
מושקוביץ כתב:
אבשה כתב:

כן.

אבל זאת בדיוק הבעיה.
אתה מבסס את הטענה שלך על זה שאלרואי הוא אופציה טובה, אז איך יכול להיות שמתאכזרים אליו ככה, בייחוד כשאנחנו צריכים אותו.
לטעמי הוא אופציה גרועה מאוד ומבחינה מקצועית אין לו מקום בהפועל.
יכול להיות שהוא פנומן מדהים, אבל חוץ משלושה משחקים מתוך 70 בהפועל הוא לא תרם כלום.
אז לפחות לדעתי, בלי לדעת מה קורה בראש של פרדי דוד ושל חיים רמון, העובדה שהוא לא בסגל זה משהו מקצועי וזה שחוסכים עליו פרמיות זה צ'ופר.
אם נגיד היו עושים אותו דבר לשחקן שבאמת מועיל לקבוצה אז הנקודה שלך היתה ואלידית, אבל יצא לך מעפן כי על אלרואי אין קונצנזוס לגביי היותו שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: