תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 23:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אימונים בזמן פגרת הנבחרת
הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
היום פורסם לו"ז האימונים לשבוע הקרוב. להפועל ת"א יש שחקן אחד בלבד בשתי הנבחרות הייצוגיות שלנו (בוריס קליימן בנוער), וגם הוא לא שחקן הרכב.
עם איך שהקבוצה נראית, לגיטימי לחשוב שננצל את הפגרה כדי להתאמן יותר, להחזיר לכושר את הפצועים ולגבש סוף סוף הרכב שיוכל לרוץ עד סוף העונה.
זה הלו"ז :
תמונה

זה מה שהלו"ז הזה אומר למעשה :
יום חמישי אימון בשעה 11:00, טיסה לאילת בשעה 14:00 , ביום ראשון טיסה חזרה מאילת בשעה 11:00 , אימון בשעה 16:30.
כבר חצי שנה שאני כותב על משטר האימונים הביזיוני של הקבוצה. היו כאלה שהביאו כל מיני לינקים חסרי משמעות על אימונים של ברצלונה בשבוע עם שני משחקי חוץ בליגה ובצ'מפיונס וטענו שגם בקבוצות הגדולות לא מתאמנים פעמיים ביום.
מילא שלא יתאמנו פעמיים ביום אבל סופ"ש שלם חופשי באחת התקופות הכי קריטיות לעתיד המועדון, כשלכולם ברור מה ההשלכה אם לא מגיעים לאירופה, זה כבר משהו שאני לא מבין.
זה מה שקורה כשאין בעל בית בקבוצה.
תהנו באילת שחקנים יקרים, מצפה כבר לתמונות שלכם בגליצ'ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אימונים בזמן פגרת הנבחרת
הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
לא כ"כ נורא שיורידו מהלחץ בסופ"ש בודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 12:16 
כל פעם הלוזים האלה מצחיקים אותי
חובבנות אחת גדולה
ששיחקתי כדורסל בכיתה ח היה לי לוז דומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 12:26 
בוריס קליימן לא שחקן הרכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
אפשר בבקשה לעבוד כשחקן בהפועל תל-אביב? אחלה עבודה מפנקת. אין לכם תירוצים, אני יותר טוב מאנטבי ואלירן דנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אימונים בזמן פגרת הנבחרת
הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
בוריס קליימן לא שחקן הרכב?

באולימפית כן, אצלנו לא.
אין שום שחקן הרכב אצלנו בסגל של שתי הנבחרות (ואין אף שחקן שדה בכלל) כך שאין מניע לקיים אימונים כרגיל ולתרגל את ההרכב הראשון ואת המחליפים.
באמת שלא מובן לי ממה יש לשחקנים שלנו פגרה. אין יותר גביע ויש רק ליגה, אתמול היה יום חופש, חצי מהסגל בכלל לא שיחק מול ק"ש ועדיין יש פרק זמן מאוד גדול ללא אימונים לקבוצה שנראית הקבוצה הכי לא מאומנת בליגה. לא מבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 14:31 
גם מנוחה ליומיים-שלושה באמצע העונה זה טוב וזה בריא. דיי לחפש איפה שאין, כל אחד נהיה לי מומחה פיזיולוגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
זה נראה כאילו שהקהל הוא המקצוען האמיתי והשחקנים רק באים להעביר את הזמן ,אתם יודעים :"קצת לנקות את הראש" וכאלה....
ועוד יש כאלו שחקנים שמצוטטים אחרי המשחק בק"ש : "הראנו לאוהדים שאנחנו מחוייבים לסמל" , רק שתדעו אתם (כולכם) ביזיון מהלך על שתיים ,אין לכם אופי של ווינרים ,אין לכם אופי של ספורטאים (שתו לי , אכלו לי) , אין לכם מושג מה זה אומר גאוות יחידה כי אם היה לכם לא הייתם מעיזים להראות כמו שאתם נראים בחודשים האחרונים . ואל תספרו לי על חוסר יכולת ,אל תשכחו שלקחנו דאבל עם חצי סגל שירד ליגה בשנה קודמת בגלל שהוא סבל מבעיה בשריר החשק בהפועל כ"ס.
אני אוהד הפועל ואתן את הגרון שלי בשביל הקבוצה , אתם ? אתם לא הפועל , אתם סתם עוברים כאן בינתיים עוד מעט נשכח מכם ולא תהיו אפילו תלויים על הקיר הכי זניח במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 14:56 
דה נירו,
אתה מודע לעובדה שיש אשכרה סיכוי ששחקנים קוראים פה ויקראו גם את מה שכתבת, נכון? אולי כדאי להרגע קצת עם הדיבור כלפי שחקנים של הקבוצה שאתה אוהד? אתה לא חושב שזה יהיה יותר קונסטרוקטיבי מאשר להגיד להם שהם לא שווים כלום?
וגם באיזו נחרצות אתה עושה את זה, ובאשכול שמדבר על קביעת לו"ז אימונים שלא השחקנים הם אלו שמחליטים עליו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
גם מנוחה ליומיים-שלושה באמצע העונה זה טוב וזה בריא. דיי לחפש איפה שאין, כל אחד נהיה לי מומחה פיזיולוגי.

מבחינתי הם נחים כל השבוע. אימון אחד ביום, חמישה אימונים בשבוע מקסימום? זו בדיחה שאין כדוגמתה. הם מקבלים מאות אלפי שקלים, למה הם לא יכולים לפקוד את מתחם האימונים בשמונה בבוקר, לשבת עם פסיכולוג, לאכול ארוחת בוקר מזינה, לשבת עם תזונאי, להתאמן בחדר כושר עם מומחה, לעבור למגרש, לעבור עיסוי, לפגוש רופא, לאכול ארוחת צהריים מזינה, לתת עוד שעה חדר כושר ורק אז לחזור לבלונדיניות, לוודקה ולמרצדס שמחכה בבית? שיתביישו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

איפה ראית התייחסות לנושא הפיזיולוגי או אפילו לכושר משחק ?
לי זה מוזר שאחרי עונה שלמה שחמ"ן וטב"ח משחקים ביחד הם עדיין לא מתואמים בינהם בתנועה ובמסירה.
ביום שבת כבשנו שער שדה ראשון לאחר 13 שעות. אני גם לא מאמן כדורגל אבל עם נתון כזה כנראה שיש בעיה במשחק הקבוצתי, לא ?
בלי קשר, אנחנו לא באמצע העונה אלא בשלבים המכריעים שלה כשכל משחק וכל נקודה חשובה בשביל העתיד של המועדון, בדיוק הזמן לתת פוש אחרון כדי להבטיח את המקום באירופה.

עזוב שטויות, הכי חשוב שרנדל יהיה בריא. אני דואג למפשעה שלו יותר מאשר לשלי ;)

עריכה - חשוב להבהיר שאין לי טענות לשחקנים כי לא הם קובעים את האימונים. הטענות הן אך ורק לצוות המקצועי ו/או למי שמחליט על הלו"ז השבועי בהנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אימונים בזמן פגרת הנבחרת
הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 15:16 
רואה שחורות כתב:
ראצ'ו כתב:

מבחינתי הם נחים כל השבוע. אימון אחד ביום, חמישה אימונים בשבוע מקסימום? זו בדיחה שאין כדוגמתה. הם מקבלים מאות אלפי שקלים, למה הם לא יכולים לפקוד את מתחם האימונים בשמונה בבוקר, לשבת עם פסיכולוג, לאכול ארוחת בוקר מזינה, לשבת עם תזונאי, להתאמן בחדר כושר עם מומחה, לעבור למגרש, לעבור עיסוי, לפגוש רופא, לאכול ארוחת צהריים מזינה, לתת עוד שעה חדר כושר ורק אז לחזור לבלונדיניות, לוודקה ולמרצדס שמחכה בבית? שיתביישו להם.

איזה תנאים נראה לך שיש לכל זה?
אתה בישראל, לא באירופה.
תבוא בטענות למועדון שלא מאפשר את זה.
איפה הם ינוחו בצהריים? באוטו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 15:21 
ראצ'ו כתב:

אתה יכול לרשום הכל, אבל רק לא "לחפש איפה שאין". קבוצה שבאמצע העונה היו לה 11 שחקנים פצועים זה איפה שיש, לא איפה שאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 15:22 
הבעיה היא שהם לא ינוחו. הם כמו שקובסטר אמר, ירדו לאילת ויחגגו כל הלילה במועדונים.
מנוחה בתחת שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 15:25 
מנוחת הלוחם
שבוע אחר כך נגד רמת השרון הם 90 יאכלו את הדשא......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 15:33 
NARKOTIKA כתב:
הבעיה היא שהם לא ינוחו. הם כמו שקובסטר אמר, ירדו לאילת ויחגגו כל הלילה במועדונים.
מנוחה בתחת שלי.

תתפלא אבל גם מנוחה פסיכולוגית חשובה.
בעונה כל כך ארוכה ואינטנסיבית עושים גם הפסקות, זה קורה באירופה, זה קורה גם באנביאיי ובכל תחום ספורט. שחקנים שמתאמנים מיולי עד אמצע מאי צריכים גם הפסקות בדרך. יש מיליון סיבות לרדת עליהם/על ההנהלה/על הצוות המקצועי. אבל זה שמאפשרים יומיים-שלושה הפסקה באמצע העונה זה הגיוני וסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
דה נירו,
אתה מודע לעובדה שיש אשכרה סיכוי ששחקנים קוראים פה ויקראו גם את מה שכתבת, נכון? אולי כדאי להרגע קצת עם הדיבור כלפי שחקנים של הקבוצה שאתה אוהד? אתה לא חושב שזה יהיה יותר קונסטרוקטיבי מאשר להגיד להם שהם לא שווים כלום?
וגם באיזו נחרצות אתה עושה את זה, ובאשכול שמדבר על קביעת לו"ז אימונים שלא השחקנים הם אלו שמחליטים עליו.

דבר ראשון , אין לי שום טענה לשחקנים בכל הנוגע לקביעת לו"ז אימונים ,ברור שהם לא אשמים.
רק תסביר לי למה לא להגיע למתחם האימונים בשעה 8:30 בבוקר כמו מקום עבודה נורמלי ולצאת בשעה 17:00 בערב, למה?! תגידו תקציב אני אומר ניהול נכון , והיום כשיש מי ששומע אותנו (עדיין לא בטוח שמקשיב לנו) אפשר לנסות לכוון את המערכת לניהול מקצועני להבדיל מניהול מבוהל ובזבזני שיש לנו היום.
באים בבוקר לארוחת בוקר , מכון כושר , מנוחה קלה , אימון , ארוחת צהריים ,תרגילי הרפייה /מדיטציה /פסיכולוג וכו' , אסיפה והביתה, כל יום(!).
תיקח את כל הטיפולים של הפצועים (כולל MRI , ניתוחים , פיזיוטרפיסטים וכו') , חוזים עם מאמנים שפוטרו , חוזים עם שחקנים שלא ראו דקה דשא , ותקבל אחלה תקציב לממש את מה שכתבתי כאן ( כמובן שלא המצאתי את אמריקה, בכל קבוצה מקצוענית זה קורה , תבדוק אותי)
חוץ מה"דבר הראשון" - בכל השאר הם אשמים ,הם משחקים ולא המאמן , אילו הם היו שומרים קצת על חיים ספורטיביים לא היית מקבל כל כך הרבה פציעות בעונה הנוכחית.
אגב, הלוואי שהם קוראים כאן , לדעתי אתה חי קצת בסרט הם לא שמים לא עליך ולא עליי , חבורה של "הסוכן שלי יסדר אותי בשנה הבאה, יהיה בסדר, אל תדאג דוד " .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 15:38 
כי המועדון שלך עשוי מקרוואנים ונראה כמו ליגה חמישית באנגליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
כי המועדון שלך עשוי מקרוואנים ונראה כמו ליגה חמישית באנגליה.

בליגה 5 באנגליה הם עובדים בעוד עבודה ומתאמנים בכל יום בשבוע , עדיין יותר מקצוענים ממה שיש פה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 16:36 
מה הקשר? אין פה תנאים להביא אותם ל9 שעות.
יופי להגיד,שיילכו לחדר כושר. יש מאמן כושר אחד על שלושים ומשהו איש, הם יפצעו את עצמם מהר מאד.
חדרים למנוחת צהריים יש?
מדריך פילאטיס או גמישות? יותר מחדר טיפולים ורבע?

יש פה תנאים של מועדוני חובבנים באירופה, לא מבין מה ההפתעה שזו רמת האימונים.

אני מכיר לא רע מישהו ששיחק בשני מועדונים גדולים בארץ, ועכשיו באירופה, זה הבדל של שמיים וארץ מבחינת התנאים שמאפשרים לך להיות מקצוען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 18:09 
19 כתב:
מה הקשר? אין פה תנאים להביא אותם ל9 שעות.
יופי להגיד,שיילכו לחדר כושר. יש מאמן כושר אחד על שלושים ומשהו איש, הם יפצעו את עצמם מהר מאד.
חדרים למנוחת צהריים יש?
מדריך פילאטיס או גמישות? יותר מחדר טיפולים ורבע?

יש פה תנאים של מועדוני חובבנים באירופה, לא מבין מה ההפתעה שזו רמת האימונים.

אני מכיר לא רע מישהו ששיחק בשני מועדונים גדולים בארץ, ועכשיו באירופה, זה הבדל של שמיים וארץ מבחינת התנאים שמאפשרים לך להיות מקצוען.

!!!
וזאת הבעיה הכי גדולה של הכדורגל(ן) הישראלי.
לא סתם הכדורגל שלנו נראה ככה ולא סתם השחקנים הישראלים (ברובם) לא מצליחים באירופה.
לצערי השינוי היחיד בארץ נראה אצל אלו שמעבר לכביש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 20:05 
לפי מספר ימים התפרסם באחד האתרי ספורט בארץ, ראיון עם אניימה.
התייחס בין השאר להבדלים שיש ברמת האימונים בארץ לבין הרמה באירופה. ציין שקשה מאד לשחקנים ישראליים שיוצאים לחו"ל להסתגל לדרישות מקצועיות מחמירות. לכן לא ניתן באופן מיייד לעבור בארץ למשטר אימונים שיש באירופה מכוון שהשחקן המקומי לא עומד במאמץ.
ציין לטובה את עבודתו של הצוות המקצועי במכבי תל אביב אשר הביא שיטות לא מוכרות אצלנו.
לא משנה כמה ינסו "להסביר" שתוכנית האימונים שפורסם בראישת האשכול מתקבל על הדעת. בעצם זו גניבת דעת. זה להנציח את החובבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
אני עובד במשרה מלאה + אבא לילדים ומתאמן יותר
פשוט בדיחה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 14:27 
איזה בדיחה יא אלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 19:05 
kobster כתב:

תהנו באילת שחקנים יקרים, מצפה כבר לתמונות שלכם בגליצ'ים.

ביקשת וקיבלת:
קבל את מור שושן והחברה שלו וגם את טב"ח.
תהנה: http://www.one.co.il/cat/extra/glitch.aspx?id=54268
*אזהרה תמונות מגליצ'ים

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
תודה לירון...
בעוד שבוע בדיוק, כשנהיה בגרונדמן ונתבונן בעינים כלות באחד עשרה חבר'ה עם חולצה אדומה מתרוצצים על כר הדשא ללא תכלית וללא שמץ של משחק קבוצתי, אני מקווה שניזכר באשכול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 03:08 
kobster כתב:
תודה לירון...
בעוד שבוע בדיוק, כשנהיה בגרונדמן ונתבונן בעינים כלות באחד עשרה חבר'ה עם חולצה אדומה מתרוצצים על כר הדשא ללא תכלית וללא שמץ של משחק קבוצתי, אני מקווה שניזכר באשכול הזה.

מקצוענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אני עובד במשרה מלאה + אבא לילדים ומתאמן יותר
פשוט בדיחה

חוץ מהקטע של הילדים. גם אני. פשוט מוזר. וזה לא משהו שקורה רק בהפועל, אלא ברוב הקבוצות, אבל זה משהו שצריך לשנות אצלנו כבר מהעונה הבאה ולכלול זאת בתקציב אם צריך. בראש הרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
שיקפצו לאשרם ולזורבה על הדרך. אם כבר אז כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם בזמן טביב זה היה קורה איזה הפגנה/הלחמה/ניתוח בלי הרדמה הפורום היה עושה ל"גביר טביב"

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: