קודם כל, אני מבקש לא לתקוף על הנושא גם אם אתם חושבים שהוא מיותר, מתייפייף,שפתחו כבר 100 כאלה או כל דבר אחר.. אני לא כותב פה הרבה אלא רק במקרים באמת יוצאי דופן ככה שהפעם אני מרשה לעצמי.
אני אמנם עדיין נער אבל אוהד את הפועל מהיום שאני זוכר את עצמי, יושב כבר כמה שנים טובות בשער 5, בא לכל משחק שעה וחצי לפני רק כדי לתפוס מקום טוב ולשיר שירי שחקנים, בכל משחק, כמו עוד הרבה טובים אחרים. אני, ועוד רבים אחרים שעושים את אותו הדבר לא מבקשים פרס או משהו דומה, ולא מעודדים את השחקנים כי אחד מהם מקורב אלינו-אנחנו מעודדים אותם כי הם שייכים למועדון שלנו, ובזכות זה הם אוטומטית מקבלים 100% אהדה לא משנה מה התוצאה באיזה משחק שלא יהיה. גם אני כמו עוד הרבה אחרים קורע את הגרון בכל משחק ורק מבקש שייתנו הכל, גם אם לא ינצחו, שייתנו הכל על המגרש ושירדו מעולפים. זו הדרישה. גם אתמול קרעתי תגרון. גם אתמול שרתי לשחקנים בכל הכח כמו שאר הקהל, והם החזירו לנו בהופעה יוצאת דופן- נרפית, חסרת כל נשמה,אופי אכפתיות ויש עוד הרבה תיאורים. אז שורה תחתונה- שוב, למרות שיהיו כאלה שיחלקו עליי ואני מבין, אבל למרות שכפי שאמרתי האהדה היא עיוורת ולא תלויה בכלום, אני חושב שהשחקנים שמשחקים בקבוצה הנוכחית מאותתים לנו שעד סוף העונה (בתקווה שבשנה הבאה זה ישתנה) אנחנו צריכים לאהוד את הפועל. לא אותם. לדעתי מהמשחק הבא אפשר לוותר על שירי השחקנים, כי באמת, עם כל הכבוד לכסף שהם עושים על המועדון שלנו, ניתן לספור על יד אחת לכמה מהם באמת מגיע שנקדיש מהזמן ומהקול שלנו ונשיר לו את השיר. לדעתי מעכשיו צריך לעודד את הפועל מתחילת המשחק, ורק את הפועל, בלי שירי שחקנים. הקהל שלנו הוא הכי טוב בארץ בכל המובנים, אבל אנחנו צריכים להפסיק להיות פראיירים ולשדר לשחקנים נאיביות, ולהראות להם שאנחנו תמיד ניתן את הכל, אבל אם הם לא ייתנו לנו הכל בחזרה, אז הם לא יקבלו מאיתנו כקהל את הכבוד וההערכה שמקבל כל שחקן הפועל תל אביב, מעצם היותו שחקן הקבוצה, שלובש את הסמל שעל החולצה שלו.
_________________ 15.5
|