kobster כתב:
tadmored כתב:
מולי לוי כתב:
אני חושב שמה שקורה ליוסי זה כמו מה שקרה לראובן עטר בחיפה.
גם אני חושב כך
נקווה גם לסוף דומה.
תדמור, הערה קטנה לגבי האימונים-
בחצי השנה של קשטן לא הייתי יותר מדי באימונים אבל בתקופת גוטמן היו גם היו אימונים כפולים. השחקנים היו באים בעשר, מתאמנים, אוכלים צהריים, נחים במועדון או בבתים (הזרים ומי שגר רחוק היו נחים אצל חלק מהשחקנים שגרים קרוב) ואז חוזרים לעוד אימון בשעה חמש עד שבע. בנוסף, פעם בשבוע (בתקופה שלא היינו באירופה) היו גם אימונים של שעתיים ורבע ברוטו שכללו אימון ריצה, משחקוני כדור טניס ותרגול הרמות מהצדדים (מגן מוסר לקשר אחורי,שמוסר לחלוץ, שמוסר למגן ורץ לרחבה לקבל את הכדור).
האימונים אצל יוסי (כשהוא נמצא) אולי יותר רציניים מהאימונים של ניצן שהיו בדיחה אבל יוסי לא מצליח להעביר את ההוראות לשחקנים או שהם לא מבינים אותו (או רוצים להבין אותו).
דבר אחד ברור- אוסף השחקנים באדום אתמול לא נראה כמו קבוצת כדורגל. מילא אתמול, זה כבר חודשיים בערך נמשך כך.
יוסי איבד את האמון של השחקנים, הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למאמן. עדיף לכולם שהוא יעזוב את התפקיד.
לגבי המודגש
זכרוני זה לא הדבר החזק שבי ,אבל בעונת הדאבל לקרת סוף העונה פתחתי קבוצה הזוייה שנקראה
"כל אחד מגיע לכמה שיותר אימונים כדי לתמוך בקבוצה ובשחקנים"
שם מידי פעם הייתי מפרט לו"ז של אימונים בימיו של גוטמן.האימונים היו פעם ביום באורך של כ-90 דקות .תמיד היו שחקנים שנשארו עם אבוקסיס לבעיטות לשער וכד'.גם היום זה קיים
http://www.facebook.com/groups/112622788765309/כך דוגמה
ציטוט:
רבותי ,אנחנו ביום העצמאות ,השתתפנו במסיבות טחנו אוכל ,שתינו בירות ללא הכרה ועם כל הכבוד למסיבות העצמאות ,עוד שבוע מחכה לנו משחק שרק אלהים יודע איך להגדיר אותו ,השחקנים זקוקים לנו ,כבר מחר יש אימון ב-11.30 ,מי שיכול שיבוא לכל אחד מהאימונים הבאים
יום ד' 21.4- 11:30
יום ה' 22.4- 16:30
יום ו' 23.4- 11:30
יום שבת 24.4- 11:30
יום א' 25.4- 17:0
ושבוע קודם
ציטוט:
Adi Pasharel
פורסם לו"ז אימונים לשבוע הקרוב.
11:30
יום ב' 19.4- חופש
יום ג' 20.4- חופש
יום ד' 21.4- 11:30
יום ה' 22.4- 16:30
יום ו' 23.4- 11:30
יום שבת 24.4- 11:30
יום א' 25.4- 17:00
לכן אני חוזר ואומר,זה שהבעייה היא לא באימונים למרות שהאימונים בארץ לא כמו בחו"ל ,זה כבר כולנו יודעים שזו שכונה
והפועל השנה לא יוצאת מאותו הכלל של שנים קודמות