chimpfive כתב:
rubin de la red כתב:
לך בראש מורם ושדר לשחקנים שהעונה לא גמורה ושאנחנו לא מוותרים על כלום.
לך תמצא את המדליפים וספר לנו מי הם.
לך תביא ת'דרבי.
לך לדיוטיפרי ותקנה לך משהו נחמד בדרך לפינלנד
למען הסר ספק, אני לא יוסי אבוקסיס.
למען הסר ספק נוסף, אני לא אוהב את יוסי אבוקסיס במיוחד.
בבית"ר הוא היה האיש השנוא עליי בתבל (טוב, אולי אחרי שמעון מזרחי ומוני פנאן). בהפועל אף פעם לא הייתי מת עליו וכמובן שהוא מעולם לא היה ומעולם לא יהיה סמל בעיניי.
הוא איש הכדורגל השנוא בארץ ביי פאר. איש שכיף לשנוא. "איי לאב טו אייט יו" קלאסי.
לתקשורת קל וכיף לחגוג לו על הדם. זה גם מביא רייטינג וטוקבקים.
לשופטים קל לשרוק נגדו, הרי התקשורת ודעת הקהל כבר איתם.
והוא עשה לא מעט טעויות בהתנהלות מול התקשורת אבל גם הרבה פעמים דברים הוצאו מהקשרם. ראיתי לפחות ראיון אחד בו הוא לא אמר מילה על השופט ובסיום מאיר איינשטיין צווח איך עוד פעם אבוקסיס לא מתבייש לדבר על השיפוט וכו' (אלון עידן גם כתב על זה טור ואפילו היה על זה אשכול עם 2 תגובות בפורום
viewtopic.php?f=4&t=92826&p=1626403&hilit=%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%9F+%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%9F#p1626403)
ובדיוק בנקודה ההיא התחילה ההתדרדרות הגדולה שלנו. גם כתוצאה מההתנהלות המוטעית של אבוקסיס וגם, לדעתי, כתוצאה מהתנהלות הקהל שלנו, שחלק גדול ממנו גם אוהב לשנוא את אבוקסיס.
פתאום הפכנו לשוויצרים מהאו"ם וכשהשופטים דפקו אותנו כבר לא נשמעו הניגונים הרגילים על זה שכל העולם נגדינו, כידוע, אלא דברים כמו "היה צריך לנצח למרות השיפוט", "זה לא תירוץ" וכו'. וכשכן ניצחנו נשמעו ניגונים כמו "למרות הניצחונות אנחנו משחקים חרא" (ויש הרבה אמת במשפט הזה, אבל ב-20 שנה שאני במגרשים אני לא זוכר מתי זה הפריע לנו...)
וזה האנרגיה הרעה ביציעים, וזה הרעל והסרקזם הידוע שלנו, רק שהוא כבר לא מופנה כמו פעם כלפי אוייבינו המרים, אלא בינינו לבין עצמינו וכלפי שחקנים שלנו ואפילו חברות של השחקנים שלנו...
בקיצור, דבר גרר דבר ואני יכול להמשיך, אבל גם ככה כבר יוצאת לי הודעה מבולגנת למדי כי הרבה זמן לא הגבתי פה והצטברו לי קצת דברים בבטן...אז אני אנסה איכשהו לסכם:
אולי באמת אין לאבוקסיס מושג.
אבל כרגע הוא המאמן של הפועל תל אביב.
ובעקבות הסיטואציה המורכבת שנוצרה במועדון שלנו נראה שהוא גם נשאר כזה בינתיים.
ואיך שלא נהפוך את זה, הצלחה שלו זה הצלחה של הפועל תל אביב.
וכשלון שלו זה כשלון של הפועל תל אביב.
עכשיו, כל אוהד הפועל צריך להחליט מה בוער בו יותר: האהבה להפועל או השנאה לאבוקסיס ובהתאם לכך לפעול.
ובשבוע הבא יש דרבי.