Roman כתב:
יש קצת בעיה של ציפיות שלא מתאימות לסגל הזה, כן ליוסי יש כלים לשחק יותר טוב אבל אין לו איזון, לא מאחורה, לא באמצע ולא קדימה. הוא לא קיבל את הפועל של הדאבל שגם אז היה תנליך ארוך להגיע לכדורגל שהגענו , אני גם מבין שיש אנשים שלא חושבים שהוא יכול להוביל, חלק מסיבות מקצועיותוחלק סתם לא סובלים אותו.
א. אין לי בעיה עמוקה עם השיטה הקיימת ואני דווקא כן חושב שהיא יותר מתאימה לסגל הקיים, במיוחד עם הפציעות, הרחקות וכל הדברים שאנחנו סובלים מהם.
ב. הקישור של הפועל רחוק מלהיות מבריק ואפילו רחוק מלהיות ברמה של מכבי, הערך המוסף של הקבוצה הזאת הוא מתפרצות מהירות, דבר שקשה לעשות מעמדה של הנעת כדור מסודרת, כל בר דעת רואה איך אנחנו מסתבכים במשחק שהוא עומד או בשליטתנו, בזה אשם הסגל המוגבל הקיים שבו אין לך קישור שנע מספיק, מגינים שיודעים להשתתף בהנעת כדור וחלוצים שיודעים בעיקר אחד על אחד.
ג. כדי לקחת אליפות לא צריך להבריק אלה להיות יעיל, אני מאמין שהקבוצה ווד תשתפר בתחום ההנעת כדור שיהיה את ורמוט, גורדנה ואולי אפילו אבוטבול אבל אני גם יודע שכל משחק שנפתח עם השלישייה הקדמית אני לא אצפה לראות הנעצ כדור טובה, שלושתם לא בנוים לזה, במיוחד טב״ח.
יש הרבה דברים לשפר אבל לדעתי הנושא שהכי חשוב לחדד שה חטיפות ויציאות מהירות, אנחנו צריכים שהקשרים ישזכו יו ר בכדורים ראשונים ויחטפו הרבה יותר בשליש האמצעי, לא יכול להיות שאנינו לא מצליחים לחטוף כדורים, ברגע שזה ישתנה הקבוצה תרוץ הרבה יותר טוב ויהיה קשה מאוד לעצור אותה
לא מדוייק.
כשגוטמן הגיע, ישר נראה שינוי מהיר וטוב במשחק שלנו, באותה עונת שפל. ממשחק מפוזר מאוד, הפכנו לקבוצה מאוד מסודרת ויעילה. הגענו עד לגמר מול ביט"ר ושיחקנו ביכולת יותר טובה מהקבוצה של היום. עם אותו סגל שחקנים דל יחסית+טלקיסקי וטופוזאקוב היקרים. "תהליך" ארוך להגיע לאיכות הכדורגל בעונת הדאבל לא היה. זה היה מהלך קצר מאוד עם השפעת מאמן כבירה.