תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 21:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אבוקסיס
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 11:13 
כל הכבוד
בפעם הראשונה יוסי הבין את מגבלות הקבוצה.
יוסי הבין שבכושר הגופני הנוכחי אנחנו יכולים לתת מחצית טובה יחסית וקצבית (כמו נגד פלזן בבלומפילד)
ואז ליפול מהרגליים ולהתרסק במחצית השנייה (כמו בכל המשחקים האחרונים).

יוסי הלך לבונקר במחצית הראשונה (עם פנסטיל קיצוני ימני) למרות כל הביקורות (אני חשבתי שפנסטיל באגף זה התאבדותי)
ודחף למשחק איטי מאד, רק כדי להגיע למחצית כשגורדנה עדיין נושם.
ובאמת לגורדנה נשאר בפעם הראשונה אוויר עד סוף המשחק
ולראייה סחיטת הפנדל בדקה ה-79.

בגדול הוא הבין שאם להפועל יש כושר רק למחצית אחת
עדיף שזו תהיה השנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אבוקסיס
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 11:14 
בגדול יוסי בעיקר נהנה מפיק ברכיים לא מובן של גרסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת המשחק הוא די חיפש תיקו, ואין לי טענות אליו על זה, אבל לזכותו ייאמר שאחרי ההרחקה הוא הגיב מהר מאוד במטרה לנצח - הכניס את סלים, עבר לשחק עם שני חלוצים (טב"ח ואז מרעי שהחליף אותו) והתחיל ללחוץ על מכבי. השתלטנו קצת על המשחק ובסוף, גורדנה התחיל לשחק יותר קדימה (הגיע עוד פעמיים לרחבה לפני הפנדל) וניצחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
נשמע כמו ניתוח בדיעבד.
zink כתב:
בגדול יוסי בעיקר נהנה מפיק ברכיים לא מובן של גרסיה.

זה יותר משקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
זה היה מאוד ברור כבר במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
אני דיברתי על הניתוח של פותח האשכול.
ניהול המשחק של יוסי, הפעם היה יותר טוב.
אני רק קצת מתבאס מזה שהיינו צריכים לחכות לזה שהם יהיו ב-10 שחקנים
כדי להתחיל ללחוץ אותם בחצי שלהם.
בסגנון המשחק של מכבי, ועם איכות השחקנים בחלק האחורי שלהם, היה צריך לעשות את זה גם כשהם היו ב-11 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 11:36 
המהלך שניצח את המשחק זה ההחלפה של סלים וגורדנה.
בהיעדר גילי וטב"ח, לא היה שחקן אחד לרפואה שמסוגל לעשות מהלך מסוכן באזור הרחבה. היחיד שיכול זה גורדנה והוא שיחק מאחורה. זה מהלך שזעק לשמיים אחרי שיגאל וסלים לא באמת הצליחו לייצר מצבים מהאגף השמאלי וטוב שגם אבוקסיס ראה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 11:38 
villa crespo כתב:
המהלך שניצח את המשחק זה ההחלפה של סלים וגורדנה.
בהיעדר גילי וטב"ח, לא היה שחקן אחד לרפואה שמסוגל לעשות מהלך מסוכן באזור הרחבה. היחיד שיכול זה גורדנה והוא שיחק מאחורה. זה מהלך שזעק לשמיים אחרי שיגאל וסלים לא באמת הצליחו לייצר מצבים מהאגף השמאלי וטוב שגם אבוקסיס ראה את זה.

אבל למה לא לפתוח בהרכב הזה?
בסך הכל היה די ברור שהרבה לא יצא מאגף ימין שיש בו את פנטסיל וחוטבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 11:42 
שיחקנו בלי וורמוט ותמוז
מישהו זוכר איך הפועל שיחקה בדאבל ששכטר וורמוט לא שיחקו?
קוטלים את הפועל ומתעלמים מזה שגילי עוד לא התחיל את העונה,תמוז לא שיחק ובן חיים עם רגל אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 11:50 
מהפכה כתב:
שיחקנו בלי וורמוט ותמוז
קוטלים את הפועל ומתעלמים מזה שגילי עוד לא התחיל את העונה,תמוז לא שיחק ובן חיים עם רגל אחת

מישהו זוכר איך שיחקנו השנה עם וורמוט ותמוז וטב"ח?
עם כל הרומנטיקה, משחק אחד טוב לא נתנו השנה.
זה קשור לדעתי לשני דברים- קבוצה לא מאומנת וסגל בעייתי מאוד בחלק ההגנתי ובמרכז השדה.
חוץ מוואליד, שקשה להאמין שהוא יסחוב לבד כל העונה, אין לך היום שחקן הגנה אחד שאתה ישן איתו בשקט.
מרכז השדה שלנו מאוד לא יציב. והמעבר מהגנה להתקפה איום ונורא. זה קשור גם למגינים וגם למשחק באמצע.
בשביל לעשות משהו השנה חייבים להתחיל בשגרת אימונים אחרת. לעבוד בכל הכח על תיאום, על הבנת משחק, על תנועה וכו'
במקביל ב 1/1 צריכים לנחות כאן לפחות 3 שחקנים ע"ח הקיימים.
אחרת אפשר ללכת לים עוד מעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 11:57 
מצטער אבל הקבוצה שיחקה גרוע
מחצית ראשונה מעיפים כדורים לדמארי ובן חיים שמאבדים אותם בשנייה
משחק בלי קישור (חנן ממן לא הורגש)
במחצית השנייה שיפור יחסי שאי אפשר שלא לזקוף לזכות ההרחקה של גרסייה (מה לעשות רק אחרי ההרחקה התחלנו לשחק)

רוב המשחק אתמול הרגיש לי כמו אמצע שנות ה90 שבהם התבטלנו מול מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
הערה - לא מדובר בהרחקה של מכבי, אלא בשליחה של ממן או התרגיל של דמארי, אם הוא לא עושה עליו פאול יש סיכוי לא קטן שזה נגמר בגול, ממה שאומרים פה זה נשמע שגארסיה דחף את דמארי על קו החצי.
ואני מסכים שהיינו פחות טובים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 12:02 
כל מה שאתה כותב נכון
ועדין הייתה לנו הכנה מחורבנת או יותר נכון כנראה אוננו אצלנו במחנה האימונים
והרבה מאוד שחקנים לא היו בו בכלל
בן חיים נכנס לעניינם במשחק נגד חיפה
גם תמוז התחיל לתת תפוקה בערך בשלב הזה
וורמוט כבר היה פצוע
יש מה לשפר.ים דברים לשפר
צריך להחליף את קוטיניו ופטקוביץ בשני שחקנים שיעשו הגנה ויוסיפו אגרסיביות.
גם את פנסטיל צריך להחליף באחד כזה
ועדין למרות כל זה אנחנו שלוש נקודות ממקום ראשון
יש לנו הכי הרבה כשרון בליגה בחלק הקדמי.אין בליגה הגנה שמסוגלת להתמודד עם השחקנים שיש לנו שם
זה המבחן של אבוקסיס
קודם כל להעמיד אותם כמו קבוצה ולנצל יתרונות ברורים שיש לנו
בנוסף לזה לחזק את המקומות הנכונים
זה לא בשמים להגנה לדוגמא הייתי מביא אפילו את לפניה מרמת השרון
בנוסף להכל צריך לזכור מול מי אנחנו משחקים
באדיר בליגה הזו יכול לסחוב עד הסוף כי מולו עומדים שחקנים שהם לא הי הי הי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי :
הקבוצה חלשה מאוד
אין בכלל הנעת כדור
כל המשחק של הפועל נובע או מפעולות אישיות (דמארי/טוטו ובדרבי גורדנה) או כדורים חופשיים.
ההגנה לא מתאומת, ואף דיי מפוחדת.

הדבר היחיד שראיתי לזכותו של מר אבוקסיס זה מלחמה ומלחמה ומלחמה,ואני מניח שהרבה מזה הגיע מהקהל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 12:06 
pogi כתב:
במחצית השנייה שיפור יחסי שאי אפשר שלא לזקוף לזכות ההרחקה של גרסייה (מה לעשות רק אחרי ההרחקה התחלנו לשחק)

מה צפית?באנו למשחק אחרי 4 הפסדים,עם חצי הרכב אחרי חמישה משחקים ב21 ימים,וכשמכבי מגיעים עם האף למעלה?
הרי השאלה של כולם כולל האוהדים שלנו הייתה,כמה נקבל?לא מי תנצח.

אבל האמת שאני ממך לא ציפיתי למשהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 12:08 
הקבוצה משחקת חלש.החלק ההתקפי מוכשר בטירוף
ומלחמה בליגה המוגבלת שלנו זה הכלי הכי טוב
אפשר לחשוב איזה כוכבים גדולים הם ייני גורי טיבי ויואב זיו
ביתר עשו לנו בית ספר רק כי רצו יותר.הרבה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים לינואר:
לעקוב אחרי דג'מבה, אם הוא ממשיך ביכולת מהיום להשאיר עד סוף העונה, אם לא אז להחליף.
לעשות טרייד עם הפועל חיפה - אלרואי כהן/ רן אבוקרט (זה הקשר האחורי המוכשר שלהם נכון?)
להעיף את פטקוביץ', בן יוסף, להביא בלם זר ברמה גבוהה
בגן ימני.
מגן שמאלי
זה האופטימאלי.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 12:22 
מהפכה כתב:
שיחקנו בלי וורמוט ותמוז

מישהו זוכר איך הפועל שיחקו השנה עם וורמוט ותמוז?
עשה לי טובה, יש פה דברים הרבה יותר בסיסיים מאשר שחקן כזה שיחק ואחר לא.
יכול להיות שמכבי ב-10 ו-9 שחקנים והפועל לא מסוגלים להניע כדור באמצע?
יכול להיות שהפועל לא עשתה השנה פעם אחת לחץ על היריב ליותר מ-10 דקות?
כל פעם אנשים פה מתעוורים מתוצאה ומיקום. אם הפועל יהיו במחזור 25 בתמונת האליפות עם הכדורגל הזה, נדבר. זה יהיה סוג של נס.
יש שם משהו דפוק בבסיס. גם בנצחון נגד חיפה, גם במשחקים קודמים העונה, ואני כבר לא מדבר על השבועיים האחרונים.
ואני שוב אומר, יש עניין מקצועי של מאמנים, בניית הקבוצה, פציעות, הרחקות. הכל יופי. יתחברו, ישחקו יותר טוב.
יש פעולות של שחקנים שם שאני פשוט לא מצליח להבין. נשארו 5 דקות למשחק, מכבי ב-9 שחקנים והפועל במקום להחזיק בכדור מאבדים אותו פעם אחרי פעם. קחו את הדקה האחרונה בחצי הראשון בנתניה, את איבוד העשתונות בטדי אחרי ההרחקה. הרי גם להתגונן הם לא יודעים וזה ברור, להתגונן זה לא לעמות על ה-16 ולקוות לניסים כמו שהם עושים. להתגונן זה לנסות להחזיק את הכדור.

בשנייה שבאה קבוצה ולוחצת את הפועל, כל קבוצה, אפילו רמה"ש, הם לא מסוגלים לזוז. אתמול מכבי באו ושיחקו בשביל להוציא תיקו, אין לי מושג למה. הפועל בצורה הנוכחית תלויים ביריב. הם קבוצה פאסיבית. כל היתרון שלהם הוא בחלק ההתקפי והחלק הזה משותק כי המרחק שלו משאר חלקי הקבוצה הוא גדול והפועל מתקיפים עם 3 שחקנים וחצי. על המגינים אני כבר לא מדבר בכלל.

אין לי מושג למה זה, אבל ככה לא יגיעו לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 13:32 
עשה שטות גמורה שהעלה את פנסטיל,צריך לשחק עם ה11 הטובים ולא לשמור שחקנים.
לא מרוצה ממנו בכלל,אבל העיקר ניצחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
שאף אחד לא יסתנוור מהניצחון הזה. לא היינו עדיפים כמעט בשום שלב במשחק והפנדל היה הבעיטה המסוכנת היחידה שלנו לשער. מכבי יותר הפסידו את המשחק (בעיקר המאמן שלהם) מאשר הפועל ניצחו אותו.
בינואר צריך לעשות חריש עמוק, לשחרר לפחות שלושה זרים (פטקוביץ',ברונו וג'וני) ולהביא בלם זר, מגן ימני וקשר אחורי גרזן.
לא הייתי בונה על שי יותר מדי השנה. הוא יחזור בינואר, מי יודע באיזה כושר ובאיזה מצב מנטלי, ואסור לנו לבנות את המשל העונה עליו.
מה שכן, אם השחקנים ירוצו כל משחק כמו שהם רצו אתמול, אפשר להיות טיפה יותר רגועים בקטע של הכושר הגופני.
יוסי ימדד לדעתי רק אחרי ניקוי האורוות בינואר, נקווה שעד אז נישאר בטווח סביר מהמקום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שאף אחד לא יסתנוור מהניצחון הזה. לא היינו עדיפים כמעט בשום שלב במשחק והפנדל היה הבעיטה המסוכנת היחידה שלנו לשער. מכבי יותר הפסידו את המשחק (בעיקר המאמן שלהם) מאשר הפועל ניצחו אותו.
בינואר צריך לעשות חריש עמוק, לשחרר לפחות שלושה זרים (פטקוביץ',ברונו וג'וני) ולהביא בלם זר, מגן ימני וקשר אחורי גרזן.
לא הייתי בונה על שי יותר מדי השנה. הוא יחזור בינואר, מי יודע באיזה כושר ובאיזה מצב מנטלי, ואסור לנו לבנות את המשל העונה עליו.
מה שכן, אם השחקנים ירוצו כל משחק כמו שהם רצו אתמול, אפשר להיות טיפה יותר רגועים בקטע של הכושר הגופני.
יוסי ימדד לדעתי רק אחרי ניקוי האורוות בינואר, נקווה שעד אז נישאר בטווח סביר מהמקום הראשון.

קובסטר,החריש יהיה במימון מי ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 14:00 
יש שחקנים חופשיים או שחקנים במחירים שפויים.
השאלה היא מה אומרים החוזים הקיימים והאם נצליח למצוא לכל מי שישוחרר קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
אחרי הכתבה הזו אני יותר אמפטי כלפיו.

http://sports.walla.co.il/?w=/157/2584719

עם ירידת שחקני הפועל תל אביב לחדר ההלבשה בטדי לפני כשבועיים, העצבים במחנה האדום שברו שיאים. הקפטן וואליד באדיר כמעט יצא עם שבר בידו, לאחר שחבט בעוצמה בקיר החדר. מלבד מטח התלונות על השופט אוראל גרינפלד בעקבות ההרחקה של טוטו תמוז, היה ברור לכולם שהוא לא הכתובת היחידה להפסד. המבטים הזועפים שקיבל ג'ון פיינטסיל מבאדיר, יחד עם מספר אנשים שנתנו רמז חד משמעי למגן: אתה לא תצא נקי מאשמה מהמגרש. פיינטסיל הרגיש את זה מגיע. עוד לפני שירד מהדשא הוא הסתודד עם השוער אפולה אדל ואמר לו: "אני לא מבין מה רוצים ממני. לא מספיק שאני מפחד לעלות להתקפה בגלל האיטיות של וואליד, אני גם אשם בטעויות שלו?".

דווקא החלק הראשון בטענותיו של פיינטסיל הוא המעניין. אחת הסיבות שיוסי אבוקסיס מונה למאמן הייתה המגמה להחזיר את הכדורגל היפה שהאוהדים התרגלו לראות בתקופה שלו ושל אלי גוטמן. היו כאלה שכבר פנטזו על אותם הצגות שהאדומים נתנו רק לפני שנתיים, אבל מהר מאוד הסתבר שאבוקסיס הוא לא קוסם, ובעיית הנעת הכדור של הקבוצה רחוקה מלהיות פתורה. כמו שספיגת שערים היא לא תוצאה של שחקני הגנה גרועים, כך גם הנעת כדור לא טובה היא לא רק בעיה התקפית. מהדילמה של פיינטסיל אם לעזור להתקפה, אפשר להבין כי הקושי של הפועל תל אביב לפתח משחק נאה לעין הוא לא רק תוצאה של בנייה גרועה, אלא עוד מספר דברים לא קטן, שספק אם אבוקסיס יוכל לפתור בטווח הקצר.

על פניו, נראה כי הסגל הלא מאוזן הוא הבעיה המרכזית, אך בפועל הבעיות הרבה יותר קשות. אפשר להגיד שאבוקסיס ידע מי הכלה לפני שהחליט לחתום בהפועל תל אביב, אך הוא נדהם לגלות כי גם ההכנה הבסיסית של הקבוצה לעונה אירופית הייתה רחוקה ממקצועית. על פי גורמים בקבוצה, חוסר הניסיון של ניצן שירזי ושביט אלימלך בבניית תכנית לעונה אירופית הביא למצב של כושר גופני לקוי בקבוצה. ויסות העומסים לא תוכנן כראוי, והתוצאה היא עייפות של שחקנים רבים כבר בחלק הראשון של העונה. עם זאת, בקבוצה לא נוטים להאשים במצב את מאמן הכושר דרור שמשון, שזוכה להערכה רבה אצל השחקנים, רק את התכנון הבעייתי.

בדרך כלל העייפות בקבוצות ישראליות שמשחקות באירופה מופיעה באזור חודש פברואר ולא בתחילת העונה, כפי שהקבוצה מבקשת לצייר. כתוצאה מהכושר הלקוי, אותו לחץ שאפיין את אבוקסיס וגוטמן במרכז המגרש לא קיים. אם לא די בכך, אבוקסיס צריך לקחת בחשבון את העומסים על ההגנה המבוגרת שלו. יגאל אנטבי, לדוגמה, מווסת כוחות וממעט לעלות לעזרת ההתקפה. פיינטסיל, אם נאמין לדבריו, עושה זאת אף פחות בגלל הקפטן וחוטבא עדיין צריך לעבוד על החלק ההתקפי שלו. אחד המפתחות בטקטיקה של אבוקסיס וגוטמן היה משחק האגפים, שכמעט ולא קיים בהפועל תל אביב השנה.

לצד זה, יש לציין כי בקיץ היה ברור להנהלה ולצוות המקצועי שאם רוצים למלא את קופת המועדון, כלומר למכור כמה שיותר מנויים, צריך להחתים שחקנים אטרקטיביים. לכן, על פי גורמים בקבוצה, הבאתם של שחקנים לא בכושר כמו אריק דג'מבה דג'מבה ופיינטסיל לא תמיד עלתה בקנה אחד עם רצון הצוות המקצועי.

"הפועל, למעשה, נבנתה מחדש העונה. לוקח זמן לקבוצה חדשה להידבק ולשחק כדורגל טוב", טוען אילן בכר. "בניגוד לשנים האחרונות, שבהן הפועל הצליחה עם שחקני הרכש, העונה זה לא קרה ממש. יש בעיה במרכז השדה של הפועל. אם בשנים האחרונות ראינו שחקנים כמו ביברס נאתכו, שי אבוטבול, אביחי ידין, ערן זהבי ונוסא איגייבור, העונה אין שחקנים דומיננטיים כמוהם שמנהיגים את הקישור, וזה משפיע על כל הרבדים במשחק, כולל הנעת הכדור ומשחק האגפים בקבוצה".

"שי אבוטבול הוא השחקן שהכי חסר לנו", אמר השבוע אחד האדומים. "אין לנו מי שמנהל את המשחק ודג'מבה, שגם ככה לא תורם להתקפה, לא מכסה מספיק טוב את הבלמים". לא היה כמעט משחק העונה שבו שחקני הקבוצה לא ביקרו את הקשר הקמרוני, וכמעט כולם בהפועל תל אביב מסכימים עם הטענה הזו. למרות זאת, דג'מבה ממשיך לקבל אשראי כי למעשה אין לו תחליף בקבוצה. הכינוי שלו הוא " פרווה", עוד דוגמה לחוסר הקליטה המקצועי והחברתי. בשל כך, מתקשה הקמרוני להנהיג את מרכז השדה האדום, דבר שדווקא אפיין אותו באודנסה הדנית.

כך נוצר מצב שבו אין מי שיארגן את המשחק של הפועל תל אביב על דשא. אבוקסיס סמך על גילי ורמוט שייקח את ההובלה בקישור ויניע את הכדור, ולאחר פציעתו נותר למאמן רק את חנן ממן, שאמנם נמצא בכושר משחק מצוין אבל מתקשה לעשות סדר לבדו. המאמן הזהיר בכל אסיפה בשבועות האחרונים את שחקני ההגנה מכדורי הגובה וביקש מהם ריכוז ושמירה טובה יותר. הוא דרש גם את הנעת הכדור, אך הדברים רחוקים מלחלחל. "לטעמי, במשחק הקישור של הפועל תל אביב חסרה לשחקנים סבלנות והבנת משחק", טוען אבי תקווה. "בסך הכל, להפועל יש קבוצה טובה, אבל יש שחקנים שעדיין לא מבינים מתי לשחק לעומק ומתי להגביר ולהוריד קצב. דג'מבה הוא שחקן עם הרבה ניסיון שכנראה צריך יותר הכוונה. יוסי כשחקן היה מצוין בזה, ואני בטוח שעם עוד קצת זמן של תרגולים נראה את הפועל משחקת הרבה יותר טוב ונצמדת למכבי במרוץ לאליפות".

כרגע, המצב בהפועל תל אביב לא ממש פתיר. מלבד העובדה שאבוקסיס היה רוצה את אבוטבול ו-ורמוט בריאים ומשחקים, המאמן כמעט לא מצליח למצוא זמן לתרגל את הנעת הכדור שהיה רוצה לראות מפאת עומס המשחקים. למעשה, מאז שהגיע אבוקסיס לא היה לו שבוע אחד של עבודה אינטנסיבית עם שחקניו, מכיוון שאפילו את פגרת הנבחרת העביר על הקווים בכחול לבן לצדו של גוטמן. המאמן השאיר תכניות, אבל לא היה נוכח באימונים כדי להשגיח מקרוב על הנעשה.

חרף זאת, בהפועל תל אביב מסרבים להרים ידיים. בקבוצה מאמינים כי ברגע שהקמפיין האירופאי יסתיים, יהיה לה מספיק זמן לעבוד על סגנון המשחק. מלבד זאת, אבוקסיס היה רוצה לראות מיני מהפכה בסגל בינואר, אך נראה כי גם החלפת שניים או שלושה זרים תספק אותו. תכניות המאמן מדברות בעיקר על בלם וקשר במרכז המגרש.

נראה כי לדרבי הערב יש השלכות יותר גדולות משלוש הנקודות, בעיקר לגבי המשך העונה של הפועל תל אביב. המאמן האדום יזכה לחיזוק אם ההפרש ממכבי יישאר חד ספרתי עד ינואר. על מנת שזה יקרה ובשביל קבוצה כמו זו שאבוקסיס היה רוצה לראות, הפסד בדרבי לא רק יאכזב את האוהדים האדומים, הוא עלול לחרוץ את גורל העונה כולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 14:09 
מה זה אופטימי. בטירוף!!11
בן אדם שבמקום לקחת אחריות זורק האשמות על הקולגות שלו זה דבר מאוד מעודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 14:14 
nati כתב:
pogi כתב:

מה צפית?באנו למשחק אחרי 4 הפסדים,עם חצי הרכב אחרי חמישה משחקים ב21 ימים,וכשמכבי מגיעים עם האף למעלה?
הרי השאלה של כולם כולל האוהדים שלנו הייתה,כמה נקבל?לא מי תנצח.

אבל האמת שאני ממך לא ציפיתי למשהו אחר.

אני אתעלם מההערה האישית ואנסה לענות לך ענייני.
הסיבות שאתה מעלה פה הן לא סיבות אלא חלק מהתוצאות לבעיות שאני מדבר עליהם.
למה באנו אחרי 4 הפסדים? אולי בגלל ששיטת המשחק הלא ברורה של אתמול ליוותה אותנו גם בכל אחד מהמשחקים הללו? הרי אם הייתה שיטה נורמאלית אולי לא היינו באים בכלל אחרי 4 הפסדים.
שיטת משחק לא נפגעת כתוצאה מעייפות, גם לא כתוצאה ממומנטום שלילי. אולי משחקים את השיטה פחות טוב אבל היא עדיין קיימת . הפועל שיחקו איך שהם שיחקו לא כי הם עייפים אלא כי זה מה שהם יודעים לעשות, זה כנראה מה שהם מתרגילים וזו הסיבה לתוצאות הגרועות. אם ורמוט ותמוז היו משחקים אז לא היינו מעיפים כדורים למעלה לחלוצים? אני לא בטוח . כמובן שחוץ מהיעדר השיטה יש בעיות נוספות כמו כושר לקוי, וחוסר משמעת בצורה מטורפת . גם פה אני מאשים את אבוקסיס . אם לא עשו מחנה אימון כמו שצריך יועיל המאמן לקבוע שהקבוצה מתאמנת יומם וליל עד שמגיעה לכושר ראוי. אם שחקנים עושים מה שבא להם , אומרים מה שבא להם ומקבלים אדומים בלי סוף הוא מוזמן להעיף אותם ליציע כמו קשטן בימיו הטובים עד שיבינו שאנחנו לא בקרקס . בקיצור אני רחוק מלהתרשם מאבוקסיס ולדעתי הוא עדיין צריך להתאפס על עצמו , בהנחה שהוא בכלל מתאים לתפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אבוקסיס
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
kobster כתב:

קובסטר,החריש יהיה במימון מי ?

מאותו אחד שמימן את הרכישות הכושלות של הקיץ. אין לי מושג מי הוא באמת אבל הוא יצטרך להביא מעצמו ולהיעזר באחרים כי אין מצב שממשיכים ככה.
או לחילופין מצהירים שזה הסגל עד סוף העונה ואז הציפיות יהיו בהתאם. כרגע, לדבר על אליפות זה שקר אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 14:33 
kobster כתב:

אני לא אומר שאין בעיות בסגל, יש בהחלט. קשר אחורי, מגינים, בלם. ועם כל זה אין שום הצדקה לאיך שהקבוצה נראית ולשיטת המשחק הזו. וגם יעשו תיקונים בסגל, אז אולי יהיה שיפור מסוים, אבל הקבוצה עדיין תיראה רע.
הרי לא יחליפו 11 שחקנים. אני לא לגמרי יוגע מה יוסי עושה איתם באימונים וכמה הוא יכול להשפיע על הקבוצה בזמן שהוא איתה, אבל מה אני אגיד לכם, קבוצות עם סגל נחות בהרבה משל הפועל משחקים כדורגל הרבה יותר נכון וטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 14:34 
התרומה הכמעט יחידה של יוסי לנצחון היתה החלטתו להקריב את המשחק בצ׳כיה לטובת הדרבי.
אחרי שפירק את הסגל עם שלשה משחקים ברצף עם כמעט אותו הרכב (חיפה, צ׳כים בבית וביתר), סוף סוף הבין שחייב להחליט בין אירופה לליגה.
אחרי שצופים שוב ושוב בקבוצה, קשה להבין מה עושה יוסי באימונים ומה תפיסתו המקצועית.
הפועל תל אביב נצחה אמש בעיקר בגלל הקהל, אדל ודמארי. מבחינת כדורגל נטו, ממשיכים להיות קבוצה של כלום על שום דבר.
כל קבוצה שתשחק נגדנו עם מעבר מהיר מהגנה להתקפה, תביך אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
התרומה הכמעט יחידה של יוסי לנצחון היתה החלטתו להקריב את המשחק בצ׳כיה לטובת הדרבי.
אחרי שפירק את הסגל עם שלשה משחקים ברצף עם כמעט אותו הרכב (חיפה, צ׳כים בבית וביתר), סוף סוף הבין שחייב להחליט בין אירופה לליגה.
אחרי שצופים שוב ושוב בקבוצה, קשה להבין מה עושה יוסי באימונים ומה תפיסתו המקצועית.
הפועל תל אביב נצחה אמש בעיקר בגלל הקהל, אדל ודמארי . מבחינת כדורגל נטו, ממשיכים להיות קבוצה של כלום על שום דבר.
כל קבוצה שתשחק נגדנו עם מעבר מהיר מהגנה להתקפה, תביך אותנו.

+גמבה גמבה+גורדנה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 14:51 
redrony כתב:
kobster כתב:

אני לא אומר שאין בעיות בסגל, יש בהחלט. קשר אחורי, מגינים, בלם. ועם כל זה אין שום הצדקה לאיך שהקבוצה נראית ולשיטת המשחק הזו. וגם יעשו תיקונים בסגל, אז אולי יהיה שיפור מסוים, אבל הקבוצה עדיין תיראה רע.
הרי לא יחליפו 11 שחקנים. אני לא לגמרי יוגע מה יוסי עושה איתם באימונים וכמה הוא יכול להשפיע על הקבוצה בזמן שהוא איתה, אבל מה אני אגיד לכם, קבוצות עם סגל נחות בהרבה משל הפועל משחקים כדורגל הרבה יותר נכון וטוב.

מה זה כמה הוא יכול להשפיע? אם הוא לא יכול שישים את המפתחות...
שיעשה 3 אימונים ביום, שיראה להם סרטים, שייכנס להם לנשמה, שיריץ אותם, שייקח אותם לגיבוש בקיסריה או וואטאבר. על זה משלמים לו. עד עכשיו הוא עוד איכשהו מקבל אצל חלקנו קרדיט של התחלה, אבל הקרדיט הזה ממש על סף סיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: