EZMAN כתב:
קודם כל - רמון
אבל בכל זאת, למרות כל מה שההנהלה עשתה בקיץ(מעל ומעבר) כולנו יודעים שהמצב היום הוא לא אידיאלי ולכולנו ברור שהמצב היום חייב להיות זמני והפעם אנחנו חייבים למצוא משקיע רציני
שגם אם הוא לא ישקיע שקל בשנים הראשונות שלו אנחנו יודעים שבמקרה צרה הוא יכניס יד לכיס
ויכסה את כל ההפסדים של המועדון . אנחנו צריכים אחד שיהיה איתנו שנים ולא הרבה אנשים שישקיעו 1.2 מיליון ויהיו בעלים לשנה - שנה וחצי ואז ימכרו את חלקם לעוד איש עסקים שגם יעזוב תוך שנה..
אז נכון, נחלצנו מצרת הטביב אבל זה לא אומר שעכשיו אנחנו צריכים לחזור שנות אור קדימה לניהול הכושל שהיה לנו בשנים האחרונות.. מאז שהפועל נוסדה לא היה לנו בעלים או התנהלות מקצוענית וכדי להמשיך ולתת את הטון בליגה ובאירופה זה צריך להשתנות בשנתיים-שלוש הקרובות.
אני מתקשה להבין למה אתה ואחרים לא רואים את המציאות כמו שהיא - שההסתמכות על בעלי הון לאורך שנים פגעה בסופו של דבר בקבוצה (ומספיק להסתכל על השנים הארוכות עם הצהוב והכחול שהתנוססו בשמחה ליד הסמל של הפועל). שהרצון למכור את הקבוצה לאיזה שוגר דדי שיכסה את ההפסדים הפוטנציאלים מביא איתו גם תשלום מאוד גבוה בדמות הערכים של המועדון שהופכים להיות תלויים באותו אדם במקום בקהילה של הפועל.
אז לא נרוץ כל שנה לאליפות, או לפחות לא תהיה קבוצה שאמורה לרוץ לאליפות כל שנה ושנה. לפחות נדע מי אנחנו ולא נתעורר פעם בכמה זמן עם עוד טביב על הראש.
אם אתה חושב שאדם שמשקיע מיליונים במשהו שנתפס אצלו כעסק לא ידרוש דברים בתמורה אתה טועה מאוד (לפחות בתשעים ותשעה אחוז מהמקרים).
איכשהו, הרבה פעמים הדברים שהוא דורש מובילים בסופו של דבר לפגיעה בנו. היה לנו מספיק מזה לאורך השנים, לא מבין את הרצון לעוד.
אם תקרא ותסתכל טוב על מה שאמרתי אתה תראה שבכלל לא התכוונתי ל"בעל הון עשיר שיבוא ויביא לנו הרבה כוכבים ונפתח תתחת של כל הליגה".
אני לא מחפש מיליארדר שיבוא ויזרים לנו כספים.. אני כן רוצה אדם הגון שיביא איתו צוות ניהול והנהלה מקצועי(שעם כל הכבוד ואהבה לעוסקים במלאכה, מה שהולך היום בהפועל זה ההפך הגמור ממקצוענות) שידע לתת לנו שקט כלכלי ושלא נצטרך לפחד למצבה של הפועל לפני כל תחילת עונה.
אני רוצה שהאדם שיבוא ידע לנהל את הפועל בחוכמה גם אם יש לו 50 מיליון דולר שמחכים להתבזבז. אני רוצה שקט ניהולי, לא יותר מזה