תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 15:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפסד ישראלי נטו (דריבל במרכז המגרש)
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
ה"כאילו" מאמנים בארץ הזאת שמחנכים ילדים לקחת כדור ולרוץ ולהיות מסי... בלי מוח, בלי הבנה רק לעשות דריבל, ככה משלמים על טעויות בליגות הגדולות, ככה משחקים כדורגל.

2 גולים ב5 דקות על אותו מזמוז ודריבל מיותר עם הכדור מרחק 30 מטר מהשער.
ואז דג'מבה עושה טעות פעם אחת ואתה כמעט חוטף
ואז ממן עושה את אותה טעות וכמעט חוטף
יגאל מאבד בשלומיאליות וגול
גילי מחליט לעשות דריבל במרכז המגרש מאבד וגול
השער השלישי הוא כבר חוסר ריכוז טוטאלי במצב נייח

ככה מפסידים, אם יש משהו שאני מבסוט ממנו במשחק הזה שאולי יצוץ בשחקנים ששיחקו היום על הדשא ההבנה שכדורגל משחקים בנגיעה מקסימום 2 במרכז המגרש ובעיקר באחריות, את הדריבל שומרים ל20 מטר מהשער כמו שטב"ח עשה, שם תעשו את הדריבל שלכם.
מה שלא כאב לנו נגד בני יהודה ושאר קבוצות בליגה כואב לנו נגד קבוצת כדורגל אמיתית.

וכן זה לחלוטין הפסד של הבדלי רמות, בין כדורגל בנגיעה עם אחריות במרכז המגרש לכדורגל של דריבל חסר מוח במרכז המגרש של שחקני מרכז שדה.
בין קבוצה ששחקנים בה יודעים לראות שחקן מגן שעולה לעזרת ההתקפה לבין קבוצה שהמגן הימני שלה קופץ בצד ימין ואף אחד לא יודע לראות אותו לבד.
בין קבוצה שסוגרת את המרחק בין הקישור לחלוצים על ידי הצטרפות לבין קבוצה ששולחת את הקרנף שלה להילחם מול 4 מגנים ושאר הקישור עומד על קו האמצע ומסתכל.

אז הפסדנו היום בצורה הכי מטומטמת לקבוצת כדורגל בינונית, ההבדל הוא שהם קבוצת כדורגל ואנחנו כאילו קבוצת כדורגל, אנחנו וכל שאר הקבוצות "כדורגל" בארץ כי לכאן זה מספיק.

נערך לאחרונה על ידי אבו-דגל בתאריך 20 ספטמבר 2012, 22:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפסד ישראלי נטו
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:43 
לפחות אם היו מביאים זרים שישדרגו את הישראלים, כמו שהיה פעם. גם זה כבר לא קורה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
כן, גם אותי זה משגע.
כל התפישה הזאת של התמזמזות עם הכדור, כל שחקן לוקח את הכדור לא יודע לאן, במקום לשחרר פס, לחשוב מהר ולשחק מהר.
הכדרוגל פה כל כך מטומטם שזה מתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:59 
זה גם מה שאני לקחתי מהמשחק היום, לא שכנעו אותי יותר מדי שחקני אתלטיקו, לדעתי הפועל קצת יותר מרוכזת מוציאה תוצאה יפה אפילו, היתה לי לפחות, הרגשה שבהרבה דקות מהמשחק השחקנים פשוט עמדו ונתנו להם את הכבוד לעשות מה שבא להם, לא אכפת לי שזאת אתלטיקו מדריד ושהם לקחו את גביע הליגה האירופית בעונה הקודמת, שיטת המשחק לא רק נגד קבוצות ברמה הזאת, באופן כללי, צריכה להתחיל להשתנות כאן, ה"בונקר" הישראלי התמידי המזורגג הזה זה לחסוך ממה שאין, לעודד שחקנים לא לרוץ לא להשקיע לא להלחם.
אני לא יודע אם מותר לי להשוות, אבל לדעתי אם גלאטסריי הטורקית נתנה משחק שווה יחסית אתמול באולד טראפורד, גם הפועל מסוגלת להגיע לרמה הזאת.
אין סיבה שלא נגיע לרמת כדורגל גבוהה יותר, אבל כדי להגיע צריך להתחיל לזוז, לא להמשיך לתת כבוד לכל קבוצה מוכרת, דיי נמאס כבר מהכניעות הזאת.
אני יודע שחלק יראו את זה כחזירי, אבל לטעמי סתם הפסדנו היום, בערך כמו שהנבחרת הפסידה לרוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפסד ישראלי נטו (דריבל במרכז המגרש)
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 23:04 
ככה הם רגילים לשחק וזה קשה לעשות סוויטץ
בארץ גילי אף פעם לא יתקל בסוג הלחץ שהיה עליו היום ואם כן סיכוי קלוש שהוא יאבד כדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
ככה הם רגילים לשחק וזה קשה לעשות סוויטץ
בארץ גילי אף פעם לא יתקל בסוג הלחץ שהיה עליו היום ואם כן סיכוי קלוש שהוא יאבד כדור

זה בדיוק הנקודה שהכדורגל כאן בחיים לא יתקדם גם לא עוד 20 שנה וגם אם לא יכנסו לכאן מיליארדרים עד שלא יגידו לילד בן 10 שבמרכז המגרש לא מתמזמזים עם כדור ומחנכים אותו לשחק ב2 נגיעות.

וכן את גילי לא יעצרו בארץ בטח לא יואב זיוים כאלה ואחרים אבל בגלל זה הוא בארץ ולא בקייזסלאוטרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 23:37 
אבו-דגל כתב:
ה"כאילו" מאמנים בארץ הזאת שמחנכים ילדים לקחת כדור ולרוץ ולהיות מסי... בלי מוח, בלי הבנה רק לעשות דריבל, ככה משלמים על טעויות בליגות הגדולות, ככה משחקים כדורגל.

2 גולים ב5 דקות על אותו מזמוז ודריבל מיותר עם הכדור מרחק 30 מטר מהשער.
ואז דג'מבה עושה טעות פעם אחת ואתה כמעט חוטף
ואז ממן עושה את אותה טעות וכמעט חוטף
יגאל מאבד בשלומיאליות וגול
גילי מחליט לעשות דריבל במרכז המגרש מאבד וגול
השער השלישי הוא כבר חוסר ריכוז טוטאלי במצב נייח

ככה מפסידים, אם יש משהו שאני מבסוט ממנו במשחק הזה שאולי יצוץ בשחקנים ששיחקו היום על הדשא ההבנה שכדורגל משחקים בנגיעה מקסימום 2 במרכז המגרש ובעיקר באחריות, את הדריבל שומרים ל20 מטר מהשער כמו שטב"ח עשה, שם תעשו את הדריבל שלכם.
מה שלא כאב לנו נגד בני יהודה ושאר קבוצות בליגה כואב לנו נגד קבוצת כדורגל אמיתית.

וכן זה לחלוטין הפסד של הבדלי רמות, בין כדורגל בנגיעה עם אחריות במרכז המגרש לכדורגל של דריבל חסר מוח במרכז המגרש של שחקני מרכז שדה.
בין קבוצה ששחקנים בה יודעים לראות שחקן מגן שעולה לעזרת ההתקפה לבין קבוצה שהמגן הימני שלה קופץ בצד ימין ואף אחד לא יודע לראות אותו לבד.
בין קבוצה שסוגרת את המרחק בין הקישור לחלוצים על ידי הצטרפות לבין קבוצה ששולחת את הקרנף שלה להילחם מול 4 מגנים ושאר הקישור עומד על קו האמצע ומסתכל.

אז הפסדנו היום בצורה הכי מטומטמת לקבוצת כדורגל בינונית, ההבדל הוא שהם קבוצת כדורגל ואנחנו כאילו קבוצת כדורגל, אנחנו וכל שאר הקבוצות "כדורגל" בארץ כי לכאן זה מספיק.

מסכים !!
זה גם מה שאני לקחתי מהמשחק... אתלטיקו העבירו לנו ולכל הכדורגל שלנו שיעור קטן איך צריך לשחק כדורגל.
זה גם התזוזה ללא כדור שהם עשו היום , מה שבארץ לא מסוגלים לקלוט ולהבין.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 23:52 
מר דגל, האדון גמבה אינו ישראלי. הוא נטול יכולת, אבל מהתפוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפסד ישראלי נטו (דריבל במרכז המגרש)
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 23:55 
לפני שנתיים שטחנו פה את סלטיק, ראפיד והמבורג השחקנים לא היו מטומטמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 17:18 
שחר זאת בדיוק הנקודה, אני לא אומר שכל משחק צריך לנצח, אבל לפחות בבית שיבואו כבר עם ביטחון גם אם מדובר בקבוצת פאר, הרי כולנו יודעים שבכל משחק נתון בבלומפילד אפשר לנצח, צריך להפסיק עם הגישה הזאת של בונקר נגד קבוצות דרג א'. נותנים כאן בארץ יותר מדי כבוד, לא רק הפועל, תמיד כשמגיעה איזה קבוצה עם שם אנחנו כאילו יורדים ומנשקים להם
את הרגליים, נמאס כבר!!
כתבו פה כבר שזה קשור לזה שהקבוצה הזאת עוד לא מחוברת, ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: