bloodbrother כתב:
kobster כתב:
bloodbrother כתב:
kobster כתב:
אישית, הייתי מעדיף ששחקן זר לא יהיה הקפטן שלנו וזה גם לא קרה מעולם למיטב זכרוני.
אלוהים ישמור. העיקר שעושים מצגות ביציע נגד גזענות ושנאת זרים.

לכבוד הוא לי.
שום גזענות, נטו הפועל.
כן, אין ספק שנטו הפועל זה שנאת זרים. הם הרי לא מעמד הפועלים בניגוד לטוטו, וואליד, יגאל או שי.
תגיד שאתה מעדיף שחקן בית, סבבה. אני לא מסכים איתך אבל זאת דיעה לגיטימית. אני מעדיף את הבנאדם והספורטאי הכי טוב, בלי הבדל בית חוץ.
אתה זה שהחלטת לתת דגש מיוחד לשנאתך לזרים. מה זה אם לא שנאת זרים? בשביל מה ציינת את זה אם אתה לא בעד אפליית זרים?
הקלות שבה עמישראל על כמעט כל חלקיו מפלה נגד זרים מכל הסוגים, היא מדהימה. זה שאנשים הולכים להפגנות נגד גירוש זרים או אפילו תורמים להם, אבל בכזאת קלות יוצאים נגד זרים שמשחקים כדורגל או כדורסל, זה לא יאמן. כנראה שהאינטליגנציה לא מרשה להם לצאת נגד זרים שמנקים בתים או מטפלים במבוגרים, אבל הם צריכים איכשהו להוציא את שנאת הזרים החוצה, אז מה יותר טוב מזרים כדורגלנים. הם הרי עבדים, ובודאי שלא יכולים להגיע למעמד של קפטן.
אתה איש טוב, בלי ציניות.
אין פה שנאה, הרי בכל ההודעות רק באשכול הזה יש אהבה למיטב הזרים המרגשים שהיו פה בכל הזמנים.
קונה היום אחד כמו הולמאי או גייזר לקבוצה.
מניח שחלקנו את אותו יציע במשחק המופלא שלו מול חיפה במקדש והבישול לשטרית בשלהי המשחק.
לקפטן יש חשיבות אחרת,לפחות בעיני, בטח כשמדובר בסופו של דבר בקבוצה ישראלית. אתה יכול לעבור על כל הקבוצות בליגה והגדולות באירופה. על פי רוב, הקפטן הוא או שחקן בית או שחקן מקומי בעל ותק. חוץ מואן בומל שאלוהים יודע איך הוא מצליח להיות קפטן בכל קבוצה בה שיחק...
יהיה מי שיהיה הקפטן, הכי חשוב שינצח בהגרלה ויתקוף נכון...