תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 00:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 560 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל ראשון 12/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 04:45 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

הפועל ת"א: פיינטסיל ודג'מבה דג'מבה מגיעים לבדיקות רפואיות |
"אין הגרלות קלות"
שירזי לוקח ברצינות את אלופת לוקסמבורג דודלאנז,' שמפרידה בין האדומים לבין ליגת אירופה
אלמוג שריד, אריק סויסה
ארבעה ימים לסיום מועד הרשמת שחקנים חדשים לשלב הפלייאוף של ליגת אירופה, הסגל של הפועל ת"א מתחיל לקבל צורה. אחרי החתמת הקשר הברזילאי ברונו קוטיניו, זאב חיימוביץ' וטל בן-חיים )גם אלירן דנין סיכם,) לפנות בוקר היו אמורים לנחות בארץ ג'ון פיינטסיל והקשר הקמרוני אריק דג'מבה דג'מבה. בקבוצה מתעקשים על בדיקות רפואיות מקיפות )השניים בני ,)31 ובכפוף אליהן ייכנסו עמם למו"מ.
המגן הגנאי, ששיחק בעבר בהפועל ובמכבי ת"א, הספיק לעבור מאז בווסטהאם, פולהאם ובעונה האחרונה בלסטר סיטי, שם מיעט לשחק בגלל פציעה. דג'מבה דג'מבה, קשר אחורי ששיחק בעבר במנצ'סטר יונייטד, השתייך בארבע העונות האחרונות לאודנסה הדנית ועלות שכרו מוערכת ב300- אלף דולר לעונה.
הפועל זכתה שלשום להגרלה נוחה בפלייאוף ליגת אירופה ,) 23/30.8( כשקיבלה את אלופת לוקסמבורג דודלאנז,' שהדיחה במוקדמות הצ'מפיונס את רד בול זלצבורג ואז הפסידה למאריבור. "אין הגרלות קלות באירופה," התייחס המאמן ניצן שירזי, "בעזרת המסורת באירופה אפשר להגשים את אחת המטרות המרכזיות שלנו לעונה הקרובה."
בגביע הטוטו, האדומים רשמו הפסד שני במפעל והודחו. נתניה ניצחה ,1-2 כשהקבוצה של טל בנין כבשה ראשונה מנגיחה של יוסי שבחון .)50( טל בןחיים איזן במבצע אישי יפה ,)53( אבל טעות של שוער הפועל, בוריס קליימן, אפשרה לעומר פרץ לדחוק מקרוב את שער הניצחון .)59( במכבי נתניה בודקים אפשרות לאשר את איצטדיון הקופסה למשחקי ליגת העל עד להשלמת העבודות לבניית האצטדיון החדש, בעקבות בקשה של המאמן טל בנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל ראשון 12/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 04:46 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

עזרה בדרך
הפועל ת"א הפסידה 2:1 למכבי נתניה בגביע הטוטו, והיא מחכה לאקס מנצ'סטר יונייטד דג'מבה דג'מבה וג'ון פנסטיל שיחזקו אותה לקראת הליגה האירופית ק"ש הוגרלה מול באטה בוריסוב בפלייאוף ליגת האלופות
ליאב נחמני
הפועל ת"א מכוונת גבוה. הלילה היו אמורים לנחות בישראל המגן הימני ג'ון פנסטיל והקשר הדרום אפריקני אריק דג'מבה דג'מבה.
לפנסטיל הגנאי זו תהיה קדנציה שנייה בשורות האדומים כשתנאיו כבר סוכמו והוא ישתכר 150-כ אלף דולר לעונה. שכרו של דג'מבה דג'מבה מתקרב 300-ל אלף יורו ובהפועל ינסו לקצץ מעט מדרישותיו.
במועדון קיבלו בשביעות רצון את הגרלת הפלייאוף של הליגה האירופית שזימנה להם את דודלאנג' מלוקסמבורג, ומאמינים כי הכספים שייכנסו כתוצאה מהעפלה לשלב הבתים יסתכמו 15-בכ מיליון שקלים (כולל הכנסות מכרטיסים ומנויים באירופה.(
בנוסף, הפועל מנהלת משא ומתן עם הבלם השבדי מתיאס בירסמיר, אך דרישותיו הכספיות גבוהות מדי.
נוסא איגייבור אמור לעזוב השבוע לבטיס הספרדית תמורת מיליון יורו. בקבוצה טרם הגיעו להחלטה כיצד לנהוג עם השחקנים המשוחררים אביחי ידין וטוטו תמוז, כשהאחרון יעמוד לדין לאחר שלא הגיע בשבוע שעבר לאחד האימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 06:24 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה,אתה קרצייה.
אנשים רואים שמשהו הקפיץ את האשכול מידע וצמאים למידע או עדכון,ואתה מעיר את ההערות האינפנטיליות שלך דווקא שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
הנבחרת המריאה לבודפשט. חוץ מידין, יש עוד מישהו מהפועל בסגל הנבחרת להונגריה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
אם יש עוד בן אדם אחד שיכול להשפיע על ידין זה גוטמן.
במקום זה הוא נותן לו פרס.
כמו שכתבו פה אנשים שמבינים קצת יותר ממני-ידין עם הפועל גמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

לא נותן לו שום פרס.
גוטמן מסתכל על האינטרס שלו,והוא לא צריך לחשוב על טובת הפועל ת"א כרגע,וטובת הנבחרת היא שהוא יהיה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 07:16 
הפועל ת"א לפתע רווייה ומפוצצת בקשרים, תודה לאביחי ידין על הימים היפים, אבל הוא לא עושה לאף אחד טובה שהוא נשאר כאן.
לא אוהב להיות מסונוור, אבל כמו שבשנה שעברה אמרתי ששוער שהיה בפסז' לא יכול להיות פלופ, כך שחקן ששיחק ביונייטד (וגם אם מעט) מבחינתי הוא באותו סטטוס.
אלו שחקנים שהסטנדרטים המקצועיים שלהם רק ישדרגו את הקבוצה, גם במידה ולא יצליחו רבות על הדשא במהלך 90 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל ראשון 12/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 07:27 
טעות לקחת שחקן פצוע עם כל האהבה לפנסטיל, אם יש פתח להחזיר את דני אני מקווה שזה מה שיעשו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 07:28 
chimpfive כתב:
טעות לקחת שחקן פצוע עם כל האהבה לפנסטיל, אם יש פתח להחזיר את דני אני מקווה שזה מה שיעשו

מי אמר שהוא פצוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 07:29 
איתי כתב:
הפועל ת"א לפתע רווייה ומפוצצת בקשרים, תודה לאביחי ידין על הימים היפים, אבל הוא לא עושה לאף אחד טובה שהוא נשאר כאן.
לא אוהב להיות מסונוור, אבל כמו שבשנה שעברה אמרתי ששוער שהיה בפסז' לא יכול להיות פלופ, כך שחקן ששיחק ביונייטד (וגם אם מעט) מבחינתי הוא באותו סטטוס.
אלו שחקנים שהסטנדרטים המקצועיים שלהם רק ישדרגו את הקבוצה, גם במידה ולא יצליחו רבות על הדשא במהלך 90 דקות.

אתה רוצה שנתחיל לרשום לך רשימה של שחקנים שמכבי הביאו עם שם גדול ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 07:36 
במצב שנוצר אני חושב שהכי נכון זה להחתים את כולם עכשיו לקוות שאנחנו עולים לבתים ושם לראות את ההגרלה .
עד אז לשחק בלי בלם זר ולתת תקופת מבחן לזרים מי שירשים יישאר מי שלא יוחלף בבלם זר לפי ההגרלה .
הלוואי שלא היינו בכלל מגיעים למצב הזה , רבאק לא מדברים שם בהפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

גוטמן? אותו אחד שפחד מעימות עם ידין בתחילת עונת הצ'מפיונס אז הרשה לו לעשות שביתה בפתיחת האימונים שהמשיכה על פני עונה שלמה?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
בלם בלם בלם בלם בלם בלם בלם בלם

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
בלם בלם בלם בלם בלם בלם בלם בלם

רק תבחרו: טב"ח, קינן, גרשון, דין מורי. כל אחד מהארבע זה נהדר בעיני.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:00 
דין מורי אחלה שחקן, הייתי שמח אם הוא היה בא. גרשון לא יבוא, גם טב"ח וקינן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:02 
תמורת גרשון אני נותן את טוטו אביחי וגורדנה .
רמי גרשון רמה מעל כל הבלמי שקר הישראלים , הוא גם יכול לשחק כמגן שמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

אני זוכר שבזמנו גוטמן יכול היה להביא אותו בחמישים אלף דולר בערך והחליט שהוא לא מספיק טוב בסוף (העיקר שיש מור שושן). מצחיק. בכל מקרה לא חושב שיש מי שירצה את השמות שזרקת בתמורה לגרשון, זה לא שהוא משחק בקבוצה ישראליתו וטריידים כאלו זה לא משהו שבאמת קורה. רק כסף ינחית אותו כאן, ואם צריך לשים כסף כל אחד מאלו שציינתי ראוי כל עוד הוא במחיר שניתן לעמוד בו. את דין מורי אני חושב שלא יהיה כזה קשה לקנות מבני יהודה שנמצאת בבעיות כלכליות קשות, ואני חושב שהוא לא נופל מגרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הרגשה שמתכננים לנו איזה הפתעה (נעימה או לא נעימה) ישראלית שלדעתי זה הדבר הכי נכון. אם יש לנו כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:15 
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:

אני זוכר שבזמנו גוטמן יכול היה להביא אותו בחמישים אלף דולר בערך והחליט שהוא לא מספיק טוב בסוף (העיקר שיש מור שושן). מצחיק. בכל מקרה לא חושב שיש מי שירצה את השמות שזרקת בתמורה לגרשון, זה לא שהוא משחק בקבוצה ישראליתו וטריידים כאלו זה לא משהו שבאמת קורה. רק כסף ינחית אותו כאן, ואם צריך לשים כסף כל אחד מאלו שציינתי ראוי כל עוד הוא במחיר שניתן לעמוד בו. את דין מורי אני חושב שלא יהיה כזה קשה לקנות מבני יהודה שנמצאת בבעיות כלכליות קשות, ואני חושב שהוא לא נופל מגרשון.

דין מורי נחמד רמי גרשון מעולה ובני יהודה בלחץ בגלל אי העפלה לאירופה .
ובעניין השמות שזרקתי ,אנחנו ישראלים מומחים בלמכור למישהו משהו שהוא לא צריך !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:19 
דין מורי חופשי גם אני חושב... הוא בלם מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:24 
oMeR1 כתב:
chimpfive כתב:

מי אמר שהוא פצוע

היה פצוע בלסטר מה שהשבית אותו לרוב העונה ובקושי שיחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:25 
אבל שיחק מול צ'ילה במרץ ואמרו שהוא נראה כמי שעבר את הפציעה... בוא נחכה לבדיקות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
הג'מבה הזה כשיר. שיחק לאורך כל העונה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
כמו שנאמר פה לא מעט,פנסטיל עם 10 אחוז יכולת עדיף על כל מגן ימני בליגה,אבל השאלה היא אם הוא לא מאכיל אותנו לקרדה ואחרי משחק ורבע נישאר עם שחקן פצוע,בלי כסף,ובלי אפשרות להחליף אותו במישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב לומר משהו
יש מערכת ציפיות בעיני לא הגיונית משחקים זרים שבאים לפה
כמובן שאנחנו מצפים שהם ישדרגו אותנו, אבל כך גם לגבי ישראלים שאנחנו מביאים. בשורה התחתונה אין הבדל בין ישראלי וזר.
עכשיו, מתלוננים שבאים לפה שחקנים שהם אחרי השיא למשל. אבל ברצינות, מי יבוא לפה כשהוא בשיאו?
אם כל טמבל שעשה חצי עונה טובה בהפועל חיפה נמכר לצרפת במליון יורו, מי אתם חושבים אפשר להביא לפה?
אנחנו מביאים זרים שבשיאם משחקים באנגליה, ועכשיו אחרי השיא הם יכולים לבוא לפה.
אנחנו לא יכולים להתמודד על שחקנים שהם כוכבים בקבוצות שלהם, ואני לא מבין איך זה לא ברור לכם. יש סיבה ששחקנים משוחררים מהקבוצות שלהם. אם לא היו משוחררים, לא היינו יכולים להביא אותם.אנחנו כולו ישראל, וכולו הפועל ת"א.

עכשיו אמן ונגיד ברוך הבא לפנטסיל וג'ונגה ג'ונגה, ונקווה שהם יתנו עונה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
במהלך היום תתקבל כנראה ההכרעה;
פנסטיל ודג'מבה יעברו בדיקות רפואיות מקיפות נוכח גילם. בעוד שדג'מבה שיחק סדיר וצפוי לעבור אותם יש סימן שאלה, גם אם קטן, בנוגע למצב הרפואי של ג'ון ג'ון.
אם יתברר שיש איזושהי בעיה עם פנסטיל, בונדר יעלה על הטיסה הראשונה לארץ ויחתום ובכך תיפטר גם שאלת מספר הזרים, כאשר ברור שיוחתם בלם זר.
אם פנסטיל יוכיח כי כוחו עוד במותניו, לא רואה מצב בו ניצן מוותר על שירותיו לטובת בונדר וייאלצו לסגור עם בלם ישראלי שככל הנראה כבר סיכם עקרונית עם הפועל ונמצא במצב של המתנה (הניחוש שלכם טוב כמו שלי).
כמובן שצריך להגיע לכלל הסכמה וחוזה עם דג'מבה אבל אני לא חושב ששחקן כמוהו יבוא לישראל כדי לשבת עם לובין ולנהל מו"מ. סביר כי 95% מהחוזה כבר נסגר מראש ונשארו רק הפרטים הקטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
יש לי בעיה עם החשיבה של הפועל:
דג'מבה הוא שם גדול יותר מויקטור שהיה כבר סגור אצלנו ולא בא. אבל ויקטור הוא שחקן שעתידו לפניו, בחור בן 23 ששיחק בשנתיים האחרונות למעלה מ-40 משחקים בליגה הספרדית הראשונה בקבוצה ראויה כמו מאיורקה. דג'מבה הוא אולי שחקן שלא נופל ברמתו מויקטור, אבל ברור שהקריירה שלו בדעיכה מסויימת ובגיל 31 כבר רואים את הסוף. בעוד שויקטור יכול היה לתת כמה שנים טובות בהפועל או להימכר בחזרה לאירופה במחיר טוב, דג'מבה בא לסגור את החור של ידין לעונה הקרובה. לא חושב שיישאר מעבר.

כנ"ל בעמדת המגן הימני. בונדר הוא משלנו. בונדר שחקן ליגה טוב אולם כששיחק אצלנו כמגן ניכר היה שהוא מוגבל בפעולות ההתקפיות. אני מניח שברוסיה עבדו איתו על הפיזיות (שמעולם לא היתה חסרה לו) כמו גם היכולת שלו להרים כדור ולמסור קדימה. כלומר בונדר של 2012/13 אמור להיות טוב מזה שעזב את הפועל לפני שנה. הוא שיחק באופן סדיר בליגה טובה יותר מזו של לוזון והוא צעיר ויש לו פוטנציאל לסגור את עמדת המגן הימני למשך שנים, בערך כמו אנטבי בעשור הקודם.
פנסטיל עם כל האהבה אליו הוא לא אותו שחקן שעזב ב-2007 ולא משנה מה תגידו. הוא נושק ל-32 הוא לא שיחק תקופה ארוכה ועבר פציעה קשה. הוא מבוגר יותר מדני וגם הוא בא לעונה אחת לסגור את החור שנוצר עם סילוקו של קנדה. אתם שופטים את בונדר לפי מה שאתם זוכרים ממנו מ-2011 ואילו מהללים את פנסטיל לפי מה שראיתם ב-2007. הם לא אותם שחקנים, לטוב ולרע.

מעצבן שהפועל לא חושבת לטווח רחוק. לא חושבת על להביא זרים צעירים שיכולים לתת פה כמה שנים ואז למכור אותם לאירופה. לא חושבת על שחקן בית שיכול לשחק בסגל הרבה שנים ויוסיף לציביון הסגל ולהזדהות הקהל עם שחקני בית וכו'. אבל ככה זה שההנהלה זמנית ומחכה למיליונר שיקח את הקבוצה, המאמן זמני וחתום לעונה, אז ממילא הכל נעשה אד-הוק, מרכיבים משהו לצורך העפלה לליגה האירופית ואם נעפיל אז נחזק את הקבוצה כדי שנתמודד עוד עונה בצמרת.

מה יהיה ביוני 2013? למי אכפת עכשיו. וזה ההבדל בין קבוצת כדורגל שמתכננת את העונה הקרובה על רקע תכנון רב שנתי ולבין אילתורים של הרגע האחרון, 24 שעות לפני סגירת חלון ההעברות האירופי...

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 12 אוגוסט 2012, 08:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:54 
אריק דג'מבה דג'מבה -

עונת 2011/2012 -
31 הופעות, שער 1, 11 כרטיסים צהובים.
בכל המסגרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:58 
שער 7 הוא אדום כתב:
כמו שנאמר פה לא מעט,פנסטיל עם 10 אחוז יכולת עדיף על כל מגן ימני בליגה,אבל השאלה היא אם הוא לא מאכיל אותנו לקרדה ואחרי משחק ורבע נישאר עם שחקן פצוע,בלי כסף,ובלי אפשרות להחליף אותו במישהו אחר.

פנסטיל בשיא היכולת שלו, הוא לא מהמגינים הטובים ביותר ששיחקו בהפועל. מה עשיתם ממנו.
עם כל האהבה, רכש בעייתי ביותר וממש לא שידרוג היסטרי לעמדה (ואני מודע לכך שכמעט כל אחד יותר טוב מחוטבא).
אתם מדברים כאן על שחקן בן 32 שלא שיחק שנתיים כדורגל.
וגם כשהיה בהפועל, אמנם הפועל ואנחנו חייבים לו הרבה בתור אחד הגורמים העיקריים להישארות, אבל זה כי הוא כל הזמן דחף קדימה קבוצה שלא הייתה מסוגלת לעבור את החצי. בקבוצה קצת טובה יותר, זה לא רלוונטי ולא היה לו הרבה מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:58 
צ'רלי, עזוב את פנטסיל של 2007. הבנאדם היה עד העונה שעברה שחקן לגיטימי בפרמיירליג (עם לא מעט הופעות בהרכב הראשון) ושחקן הרכב קבוע בנבחרת גאנה. בעונה שעברה הוא מיעט לשחק בגלל פציעה.

לכן, השאלה העיקרית היא בריאותית. אם הוא התאושש מן הפציעה והוא כשיר פיזית, זו צריכה להיות החתמה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 560 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: