מספר דברים חשובים שיש להבהיר, בעקבות שיחות כאלו ואחרות :
1) אין לטביב שום דרך לחזור להפועל. אלי טביב חתם על יפוי כוח בלתי חוזר לניהול ומכירת הקבוצה, הוא לא מעורב בשום אספקט של הפועל, הדבר היחיד שיש זה ערבויות שהוא יקבל בחזרה ברגע שהוא יתחיל לקבל את הכסף.
2) מטרת התשלום בפעימות היא לוודא שאין שלדים נסתרים שיצוצו להם במהלך הזמן, חשוב לציין שבדיקת נאותות מקיפה עדיין לא התבצעה ע"י רמון ואנשיו ובגלל זה הוא לחוץ למנות חשב למועדון כדי שיהיה ניתן לדעת מה גודל התקציב
3) הפועל תימכר בשווי של 12 מיליון שקל. כל החמש מיליון בחמישה תשלומים זה בולשיט אחד גדול, הכסף הזה ישמש לכיסוי לחובות שיש למועדון, אלי טביב לא יראה שקל מעבר ל 12 מיליון ואם כבר יכול להיות שהוא יראה פחות (שוב, תלוי בהיקף החובות)
4) לא הייתי מתרגש מאיומי הבקרה למינהם. חיים רמון הוא זה שאחראי להעביר את הכסף, אף אחד לא בודק מי מעביר כסף לדמאיו, קורנפיין, בלדב, ציון וייצמן וכל שלל התרומות שבני סכנין מקבלת מדי שנה בשביל לפתוח את העונה. איומי סרק מהגוף הכושל שהצליח לפספס את ריקון הקופה של הפועל בשנה האחרונה, לא הייתי מתרגש מהשרירים שהם מנסים לעשות. חיים רמון יהיה הבעלים של הפועל באופן רשמי ביוני 2013, אלא אם הוא ימנה בעצמו מישהו אחר מטעמו שיהיה רשום כבעלים. לפחות ממה שאנחנו יודעים, קרוב ל 3 מיליון שקלים מהשש שצריכים לעבור בתקופה הקרובה כבר גויסו.
5) בשל הגרעון העתידי, תקציב הקבוצה יהיה תלוי במכירת שחקנים ומכירת המנויים. בניגוד למתווה מזור, כל שקל שאנחנו נשים במועדון ישמש אך ורק לתקציב המועדון. יש שנה שלמה בשביל להסדיר את עניין מכירת חצי מהקבוצה לאוהדים, זה לא הנושא הבוער שצריך להתעסק בו כרגע ולדעתי המודל הזה לא ייושם העונה אלא רק בעונה הבאה, אחרי שיבנה מערך ותוכנית מסודרת. זה לא דבר שעושים בשליפה.
6) שלב הפלייאוף בליגה האירופית הולך להיות אחד הקריטים בהיסטוריה של המועדון, אם לא החשוב שבהם. העפלה לשלב הבתים תהיה ההבדל בין עונה בינונית ומטה לעונה שאפשר לרוץ בה על כל התארים ולהעמיד קבוצה בהתאם.
צדק דני גולפיטק בחשיבות של הניקוד באירופה, אני לא אגזים ואומר שעתיד המועדון כולו תלוי בזה, אבל זה לא רחוק מכך.
גם בקטע הזה צריכה להיות התגייסות של כולנו, להגיע גם למשחק החוץ (מי שיכול) ולמלא את ר"ג (כנראה) במשחק הבית.
תהיו אופטימיים, יצאנו לדרך חדשה ולא פשוטה אבל קיבלנו את הפועל בחזרה.
אמנם שרוטה, מוכה, חבולה ובטראומה אבל לפחות מי שידאג להבראה שלה הם אלו שאוהבים אותה באמת - האוהדים.
"
הפועל אחרייך כמו עיוור בשמחה ובעצב". הגיע הזמן להוכיח את זה.