תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האפס מכה שוב (רוזן)
הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
טור אומלל מהאומללים, אני מרגיש רע על כך שאני נותן לזה במה, אבל זה חייב התייחסות.

ציטוט:
הידיעות זורמות טיפין טיפין: 300 אוהדי הפועל תל אביב מתכנסים אי שם כדי לטכס עצה, המפרק הרשמי, אלי טביב, ממשיך להתבצר בעמדתו, הגופה עוד לא התקררה אבל הנשרים כבר עטים על הטרף ורוצים את מירקו אורמוש, נוסא איגייבור, עומר דמארי ואת מי לא, והבשורה בינתיים מגיעה מהשרון: יש רכש! המגן השמאלי של בית"ר כפר סבא יחליף את גל שיש.

עשרות שנים לקח לבנות את האימפריה של הפועל תל אביב וכפי שנראים הדברים כרגע הפירוק יהיה מהיר וחד. עונת המלפפונים כבר החלה אבל אפילו מלפפון חמוץ בדמותו של רוכש כזה או אחר שמתכנן או רוצה להציל את הקבוצה, עדיין לא נראה בשטח. רק חול ושממה ושקיעה איטית אל המצולות.

המחאה נגד טביב הייתה מוצדקת אבל נוהלה בטיפשות תוך עשיית אינספור טעויות ששיחקו לידיו של הבעלים. מחאה מוצלחת היא כזו שמסלקת את הרע אבל גם מפנה מקום לטוב. שהרי טביב כבר לימד אותנו כמה קל להרוס ומי כמונו יודעים כמה קשה לבנות.

בשלב מסוים, כשגם טביב הבין שאיש לא רוצה בו, אפשר היה לנהוג אחרת. אבל ההתבהמות במחאה, ההיטפלות לבני ביתו של טביב, בעיקר לאשתו הרגזנית והשטויות שעשו בשידור חי בטלוויזיה שי אבוטבול וטוטו תמוז גרמו לטביב העקשן להתחפר עמוק יותר ויותר באדמה וצריך עכשיו יותר מסתם בולדוזר כדי להוציא אותו משם.

בימים הקרובים יתברר אם יש רוכש. שמות עפים באוויר פה ושם, אבל שום דבר לא נראה עדיין כמה שיוכל לשכנע באמת את האיש הפגוע והנעלב הזה לוותר ולא להירשם בהיסטוריה כמי שחירב במו ידיו מועדון מפואר כמו זה של הפועל תל אביב. זה הזמן של מארגני המחאה להפנות את האנרגיות שהושקעו בסילוקו ולהשתמש בהן כדי להביא למועדון את המושיע.

כבר כתבתי כאן ואני משוכנע בכך יותר מתמיד: אם לא יימצא רוכש ואם טביב יישאר לבדו עם תקציב מינימלי ושחקנים מינימליים, הדבר הנכון יהיה להשאיר אותו לבד. להוציא משם את כל השחקנים שעוד אפשר, חלקם ילכו לקבוצות אחרות כדי שהקריירה שלהם לא תחוסל ומעטים ימשיכו הלאה אל המיזם של הקמת המועדון מחדש. לא לקנות מנויים, לא לרכוש כרטיסים ולא לשתף פעולה עם הבעלים. להקים מחדש את קבוצת האוהדים של הפועל תל אביב ולהתחיל מליגה ג' עם מה שיש ומה שיהיה.

אין טעם בכדורגל ואין טעם בקבוצת כדורגל שאין בה שמחת חיים. זה לא נורא לרדת לפעמים מהצמרת ואפילו להיאבק בתחתית. אפשר לשרוד את זה. תשאלו את מכבי תל אביב ובית"ר ירושלים. אבל זה כן נורא להתנהל בקבוצת כדורגל נטולת חיים ואנרגיות שאיש לא באמת מעוניין בה או רוצה לראות אותה משחקת. כל הברירות בעניין הזה גרועות למעט זו של הקמת הקבוצה מחדש, ממש כמו שעשינו עם קבוצת הכדורסל.

אלי טביב רוצה כנראה 20 או אולי 30 מיליון שקל כדי לפנות את מקומו. מדובר ללא ספק במחיר קפריזי ומופרז אבל יש הרבה אנשים עם כסף, רבים מהם אוהדי הקבוצה, שיכולים לאסוף סכום דומה ולהיכנס למו"מ עם האיש. זה הזמן להניח לטביב. שמו הטוב כבר לא יהיה טוב לעולם, ובמלחמה על הכבוד הוא הפסיד. עכשיו רק צריך להשתדל לדבר איתו בכל זאת. שלום עושים עם אויבים. הסכם השלום עם טביב צריך להיחתם במהרה: הוא ייסוג מהפועל, הפועל תיסוג ממנו. ובא שלום על הארץ ואדום עולה לעד ולעולמים.

אני יודע שאתה קורא פה, מצחיק שאתה מנסה לשייך את עצמך לקהל הזה, שכולו חושב שאתה יותר גרוע מאחרון המכביסטים, כי אתה מתנחל במסווה. אתה מדבר על הכדורסל, מתי היית שם? איי פעם? אז שתדע לעולם שכל אוהדי הפועל שונאים אותך ואתה חלק מההתפוררות של הקבוצה חלאת אנוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האפס מכה שוב (רוזן)
הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 00:19 
אני מניח שלרוזן לא חסר כסף בעצמו הוא מוזמן לתרום קצת!!!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 00:34 
טוב, לו ולטביב יש הרבה במשותף, שורות של דברים במשותף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
הוא מאד מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 01:25 
אין לי מושג מה אתם רוצים ממנו (לגופו של עניין, הכוונה. ללא קשר לרקע שלו או להתנהלות שלו מאז תחילת המערכה).

הסכמתי כמעט עם כל מה שהוא אמר - למעט השטות לגבי עירוב משפחתו וכיוב.
למרות שהוא צודק שזה עלול להרתיע רוכשים אחרים.

אני גם מסכים איתו שמירב האנרגיות צריכות להיות מופנות להבאת משקיע חדש, ופחות ל"מבצע דנה". זה נחל אמנם הצלחה אדירה, אבל קשה לי לראות איך זה מביא לעוד הישגים - טביב ימכור כשיהיה מי שישלם לו את מה שהוא מוכן לקחת כדי לשחרר את בת הערובה שהיא הפועל. אולי זה לא 12 אבל גם לא בהכרח 30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 01:49 
זה לא הוא שכתב רק לפני כמה שבועות שהוא יודע בוודאות על משקיע אחד לפחות שפנה ולא קיבל התייחחסות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 03:58 
סמל אישי של המשתמש
עמנואל רוזן הוא טרמפיסט במסווה, הוא ינסה לתפוס טרמפ על כל דבר שקיים בדיוק כמו שניסה לתפוס טרמפ עם טביב לפני שהמחאה תפסה תאוצה עם "אמנת האוהדים". הבן אדם רושם טור על האוהדים הנפלאים שתמיד נמצאים שם גם אחרי שריקת הסיום והוא עצמו בורח הרבה לפני כדי לא להיתקע בפקקים.
זה עמנואל רוזן אוהד טרמפיסט במסווה של "אוהד שרוף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 04:37 
סו אלן כתב:
זה לא הוא שכתב רק לפני כמה שבועות שהוא יודע בוודאות על משקיע אחד לפחות שפנה ולא קיבל התייחחסות?

תלך עוד כמה חודשים אחורה ותראה אותו משתף פעולה עם טביב בנושא "אמנת האוהדים". הבנאדם לא היה חלק מאיתנו ולא יהיה. סתם אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 05:40 
סמל אישי של המשתמש
מה לא בסדר בטור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 05:42 
יש לנו קבוצה שלוקחת אליפות פעם בעשור ובין לבין מסתפקת בגביעים ובסגנויות אבל בתחום אחד אנחנו אלופי העולם ללא עוררין וללא מתחרים והכוונה כמובן לאליפות העולם בתחום ההתחשבנות הקטנונית
לכל אחד זוכרים כאן בדיוק מצמרר מה הוא אמר בבטאון בית הספר בשנת תרל״ח
האם לחץ יד לאחד מאלפי הצוררים שקמו עלינו לכלותינו בברית אצל הדודה בלומה ואת חוסר התלהבותו המופגן(רק פרח בלי לב) מהטור המבריק תמיד של אחד מהכותבים מטעם
ולא רק שזוכרים הכל גם לא סולחים אף פעם ובשום תנאי
כי כאלה אנחנו , כולנו רואי חשבון נוקדניים

ולגופו של ענין, כל מילה שהוא כתב נכונה ונכוחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 06:11 
רוזן קשקוש כל הדיון קשקוש - בהנחה שטביב יכול לפדות 20 מליון ערבויות, למה שימכור ב-15 מליון ? במקרה כזה המחיר הריאלי הוא 25 מליון.
במקרה כזה שום מחאה לא תעזור. ולעומת זאת, אחרי שנת פיגוע גם לא יהיה צורך במחאה - גם כולם ישנאו את טביב וגם הוא ימכור אותה במליונים בודדים שזה יהיה הערך שלה.
לכן, יש מצב שהשנה הבאה תהיה שנה קשה מעבר לתחזיות. ומה גם שטביב נהנה להציק לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
מה לא בסדר בטור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
יש לנו קבוצה שלוקחת אליפות פעם בעשור ובין לבין מסתפקת בגביעים ובסגנויות אבל בתחום אחד אנחנו אלופי העולם ללא עוררין וללא מתחרים והכוונה כמובן לאליפות העולם בתחום ההתחשבנות הקטנונית
האם לחץ יד לאחד מאלפי הצוררים שקמו עלינו לכלותינו בברית אצל הדודה בלומה ואת חוסר התלהבותו המופגן(רק פרח בלי לב) מהטור המבריק תמיד של אחד מהכותבים מטעם

:ROSE: כיאה לקבוצה של המגזר (הפולני).

(ולא כל מילה נכונה, אבל חלקו הגדול נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 06:27 
גבעתיים כתב:
רוזן קשקוש כל הדיון קשקוש - בהנחה שטביב יכול לפדות 20 מליון ערבויות, למה שימכור ב-15 מליון ? במקרה כזה המחיר הריאלי הוא 25 מליון.
במקרה כזה שום מחאה לא תעזור. ולעומת זאת, אחרי שנת פיגוע גם לא יהיה צורך במחאה - גם כולם ישנאו את טביב וגם הוא ימכור אותה במליונים בודדים שזה יהיה הערך שלה.

למרות שכרגיל זה לא קשור לכלום
בוא ותסביר לי איך הוא יכול לפדות 20 מליון ב״ערבויות״
ולמה הגאון הראל לא עשה את זה אם זה כל כך פשוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 06:58 
mkorman1 כתב:
גבעתיים כתב:

למרות שכרגיל זה לא קשור לכלום
בוא ותסביר לי איך הוא יכול לפדות 20 מליון ב״ערבויות״
ולמה הגאון הראל לא עשה את זה אם זה כל כך פשוט?

כמ כולנו לא מכיר הנושא לפרטיו אבל הבנתי וזה הגיוני שהערבויות נפדות רק בתנאים מסוימים שבהם ברור שלא צריך אותם.
מגן שמאלי מבית"ר כפר סבא זו התחלה טובה.

מוני נקלע לסערת גירושים ולסערה עסקית (שאולי הושפעה מסערת הגירושים).
בדעה צלולה מספיק שהיה כותב בבמבי שעל טביב להביא ערבויות כמקום הערבויות שלו והקבוצה היתה שלו גם מול 3 מליון.

מסכים שכל הדברים שלי לא קשורה לכלום עבור קוראים עם פער גדול מדי ביחס אלי ויש לי תעודות רבות ולא רק מהאוניברסיטה.
זה בהחלט לא קשור אליך, אבל קשור לרבים ורעים שהפכו את הפורום למשעמם עבורי ומילותיהם החלולות המבטאות חוסר יכולת להכיל את תגובתי הדביקו אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:06 
נ.ב. גם אם תנאי הפדיון מול השטרות קשים, עדין הם קלף במכירה לבעלים הבא ועדין ניתן בתנאים מסוימים להשתמש בהם במקום להוציא כספים.
לדוגמא, להגיע לתחתית ובמקום להוציא על שחקנים משכורת.
ובכל מקרה הם מעלים את ערך הקבוצה.

מקבל שהנושא דורש לימוד לפרטים, כולל הפרטים הספציפית של שטרות אלה, וטרם נמצא במדיה מישהו שיסביר אותם.
דבר אחד ברור, הם קלף של טביב ששווה מליונים במכירת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:11 
טור נכון ברובו המוחלט. זה לא משנה את העובדה שהכותב הוא צבוע והפכפך שיגיד "סליחה, טעיתי" לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:12 
mkorman1 כתב:
י

לצערי ההתחשבנות עם עמנואל רוזן מותרת לחלוטין מי אשר זילת את המונח "שואה" בשילובו ב"אמנת אוהדי כדורגל" ביזה את עצמו. בנוסף מספר ציטוטים שהם ממש אינם נכונים :
"המחאה נגד טביב הייתה מוצדקת אבל נוהלה בטיפשות תוך עשיית אינספור טעויות ששיחקו לידיו של הבעלים. מחאה מוצלחת היא כזו שמסלקת את הרע אבל גם מפנה מקום לטוב. שהרי טביב כבר לימד אותנו כמה קל להרוס ומי כמונו יודעים כמה קשה לבנות."

אינספור נו באמת אולי כמו בכל מחאה נעשו אבל אינספור. ובכלל שיעדכן גם ששינה את דעתו כי לזכרוני הוא לא ממש תמך במחאה בתחילתה או שמא אופירע לא תמכה.

"בשלב מסוים, כשגם טביב הבין שאיש לא רוצה בו, אפשר היה לנהוג אחרת. אבל ההתבהמות במחאה, ההיטפלות לבני ביתו של טביב, בעיקר לאשתו הרגזנית והשטויות שעשו בשידור חי בטלוויזיה שי אבוטבול וטוטו תמוז גרמו לטביב העקשן להתחפר עמוק יותר ויותר באדמה וצריך עכשיו יותר מסתם בולדוזר כדי להוציא אותו משם."

מדובר בהשערה ותו לא. יכול להיות שטביב לא יכול למכור בשל מה שיתגלה בספרים. לפי העדויות של מה שקרה אתמול אצל הבורר בנושא שי אבוטבול מצבו אינו טוב. זה שהוא גורם לחלק מאיתנו להאמין שהוא התבצר בשל המחאה תמיד נוכל להזכיר שהראל התפתה להאמין שטביב רוצה לעזוב את הכדורגל בשל מצגת השווא של טביב.

"אלי טביב רוצה כנראה 20 או אולי 30 מיליון שקל כדי לפנות את מקומו. מדובר ללא ספק במחיר קפריזי ומופרז אבל יש הרבה אנשים עם כסף, רבים מהם אוהדי הקבוצה, שיכולים לאסוף סכום דומה ולהיכנס למו"מ עם האיש. זה הזמן להניח לטביב. שמו הטוב כבר לא יהיה טוב לעולם, ובמלחמה על הכבוד הוא הפסיד. עכשיו רק צריך להשתדל לדבר איתו בכל זאת. שלום עושים עם אויבים. הסכם השלום עם טביב צריך להיחתם במהרה: הוא ייסוג מהפועל, הפועל תיסוג ממנו. ובא שלום על הארץ ואדום עולה לעד ולעולמים."

מי מעוניין לעשות איתו שלום. רכישת הקבוצה ממנו אינו מעשה שלום . מבחינתי לאחר המכירה יש לחפש ככל הניתן עדות לעבירות שבוצעו (אם בוצעו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:21 
אנשים פה חייבים להפסיק עם הנקמנות שלהם...

רוזן אכן עשה טעות במהלך השנה כשיחד עם בן כספית חברו לאלי טביב והסכימו לשמש לו כשופר ולרשום את האמנה הזאת שניה אחרי הדרבי, כשבתאכלס רוב הקהל חושב כמוהם.

אבל זה מה שאנשים צריכים להבין, אלי טביב הוא נחש, אני מאמין שרבים האנשים הטובים שהוא מצליח למשוך אותם באף, אין לי מושג איזה לחצים פסיכולוגים הופעלו עליהם או מה עבר להם בראש כשהם עשו את זה, אני לא בטוח שהם לא מתחרטים על העיתוי שבו נכתבו הדברים.

לא יודע מה איתכם, אבל על פניו אם יש מקום שאנחנו מפסידים במחאה שלנו זה בתקשורת ואם אנחנו נלחם בבודדים שעוד איכשהו עומדים בצד שלנו ונדחוק אותם החוצה אז אנחנו בבעיה, ככה שגם אם הצדק עימנו ואכן עמנואל רוזן מרשה לעצמו להוות שופר לדעותיו שלו ולחשוב שהוא מייצג את רובנו, כדאי שנחשוב אם אנחנו רוצים להיות צודקים או חכמים ולהוקיא אותו מתוכנו, בכל מקרה הוא ישאר אוהד הפועל !

בואו ננתב את המאבק למקומות הנכונים, כרגע יש רק אפס אחד !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
אני זוכר את עמנואל רוזן בנעוריי יושב בדד על הבטון בשער שבע, ואני מדבר על שנות ה-70. כך שאני יודע שעמנואל אוהד הפועל.
יחד עם כך, עמנואל טעה טעות קשה כששיתף פעולה עם טביב בניסוח 'אמנת האוהדים' האומללה.
עד היום לא שמעתי אותו מתנצל על כך או, לפחות, מכה על חטא.
בעיניי, עד שהוא לא יעשה צעד בכיוון, אין לו זכות להיקרא אוהד הפועל, ובוודאי שלא להטיף מוסר לאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:38 
מה קשור נקמנות, שיגיד לפחות שהוא טעה. במקום לנתב את ההשפעה שיש לו בתקשורת לטובתנו הוא שיחק אותה נאור ודיבר על "קומץ הזויים שמאוהבים בעצמם ושוכחים שזה רק כדורגל" אז שיזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:56 
גבעתיים יקירי
מדובר בשטרי הון שאינם אלא פיסות נייר ששוות פחות מנייר הטואלט בשירותים בתחנה המרכזית
(כי אני מניח שהן פחות נוחות לניגוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:06 
אני מבין שעכשיו אנחנו מתעסקים בכבודות ? מה זה השטויות האלה ?

כרגע מי שלא מבין את המצב, אז אין כבוד, תראו איך אנחנו נראים, אז מה אם עמנואל רצה שאני אחתום על כך שאני נגד אנטישמיות ועוד האשים אותי כאחד שיכול להיות ונוהג באנטישמיות, הדף הזה בסופו של דבר לא שווה את הדיו שעליו הוא נכתב, לכולנו יש את הבחירה אם לחתום עליו או לא, לא ראיתי נהירה מטורפת לחתום על האמנה הזאת.

אני לא צריך את הסליחה שלו ואני לא צריך שהוא יאמר שהוא טעה, אם הבן אדם לא משכיל לעשות זאת מפאת כבודו כנראה שיש בו משהו טביבי, הדבר האחרון שאני רוצה זה להכריח אותו לנהוג כך.

כרגע אני חושב שאנחנו זקוקים לכל אחד שיש לו גישה לגוף תקשורת כזה או אחר, במיוחד בגוף תקשורת שבו הוא מועסק !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
בלי קשר לטביב, אותי מכעיס שהוא תופס טרמפ על הקמת הפועל אוסישקין ("עשינו") כשלדעתי הוא בכלל לא חבר עמותה (ויתקנו אותי חברי ההנהלה שכותבים פה אם זה לא המצב), ומעז להעביר ביקורת על המאבק טביב שהוא היה שותף מלא להכנסת מקלות בגלגלי מאבק זה.
איש פאתטי במיוחד שמשנה את דעותיו לפי איך שנושבת הרוח. כשלטביב עוד היתה לגיטימציה בתקשורת, הוא מיהר להתחנף אליו ולשתף פעולה עם האמנה ההזויה, כשטביב הראה לכולם את מה שידענו, שהוא מגלומן שמשתוקק להרוס את הפועל, הוא פתאום בעד שטביב ילך.
יש רשימה של אנשים שנתחשבן איתם בבוא היום, גם זה יגיע. כרגע הפוקוס שלנו צריך להיות על טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:25 
Frank Serpico כתב:
EISEN כתב:
מה לא בסדר בטור הזה?

אתה היית מתאר את המחאה כ"התבהמות" או כ"הטפלות לבני משפחתו של טביב"?
מעבר לזה הוא כותב שם שטויות לא מעטות. האיש מעולם לא הצטיין בחוכמה יתרה ובמקרה הזה הוא גם כאמור משת"פ של טביב זה מכבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
EISEN כתב:
מה לא בסדר בטור הזה?

אתה היית מתאר את המחאה כ"התבהמות" או כ"הטפלות לבני משפחתו של טביב"?
מעבר לזה הוא כותב שם שטויות לא מעטות. האיש מעולם לא הצטיין בחוכמה יתרה ובמקרה הזה הוא גם כאמור משת"פ של טביב זה מכבר.

התבהמות זאת מילה כללית. לא הייתי קורא למחאה הזאת התבהמות, אבל אם מישהו מכנה כך דברים מסויימים שקשורים במחאה (לדוגמא לעשות הפגנה מול הבית של טביב, כאשר חלק נכבד מהשירים שם זה על יחסי מין בין דאגלאס דה סילבה לדנה אשכנזי) אז אני יכול להבין מאיפה זה בא.
הטפלות לבני משפחה זה מילים אחרות למה שמטה המחאה קורא "הגברת הלחץ על דנה אשכנזי".

אני ספציפית לא הייתי מתאר את המחאה כהתבהמות או הטפלות לבני משפחתו, וגם לי המשפט הזה הפריע.
אבל אני חושב שבאופן כללי אני מסכים עם הדברים שהוא כתב,
וזה שהוא היה סמרטוט בכל הנוגע לאמנה וזה, זה כבר סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
למקרה שמישהו כאן מפספס: מאז שהפולש הודיע שהוא "רוצה למכור", כל מלחכי הפנכה שלו מעבירים מסר אחיד: אוי ואבוי לכם, הוא יפרק את הקבוצה, רק אם תגייסו 20 - 30 מיליון ש"ח, תוכלו לקנות, איפה האוהדים של הפועל שיגייסו את הכסף?
כמסר מקביל, הם מסבירים שבעצם מי שאשם הם האוהדים שעיצבנו אותו.
עכשיו, קראו שוב את הטקסט המביך של מי שמאז תחילת המאבק לא חסך מאמצים לפלג בינינו ולהכפיש אותנו: זה בדיוק מה שהוא כותב. את אותו מסר מעביר, בעלגות האופיינית לו, שלמה שרף. את אותו מסר מעביר אוחנה, ואת אותו מסר העביר הפולש עצמו בראיון לצנציפר ולערוץ הספורט.
מי שמתבהם פה הוא הכותב בהזמנה רוזן, שהשתמש כלפינו במילים ובתיאורים שמעולם לא העז לכתוב על הבבונים מההר.
לא ממש חשוב לי אם עמנואל מעוניין בנצחונה של הקבוצה שלובשת אדום - אוהד הפועל הוא לא. בדיוק כמו דורון אוסידון, שהתפטר ברעש גדול והסביר שהוא דואג למועדון, אך מעולם לא טרח לתקן את הנזק העצום שעשה בשירות הפולש.
ולא, אני לא קונה את זה שאנחנו זקוקים לו ולכן צריך לסתום את האף. ככה בדיוק קיבלנו את הפולש מלכתחילה.
מה שכן, צודק קובסטר: לא עליו נוציא את האנרגיות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
לא ‏ שווה תגובה
אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 10:41 
אין טעם לקרוא עמדה קצת אחרת, כשהנחת העבודה שלך שיש לך מונופול על האמת ועל הצדק.
מה שכן, התזמון מעצבן ומזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 10:43 
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:

:ROSE: כיאה לקבוצה של המגזר (הפולני).

(ולא כל מילה נכונה, אבל חלקו הגדול נכון).

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: