חריג כתב:
מאז הדרבי האחרון, או יותר נכון מאז ״הפיגוע הספורטיבי״ האחרון, אין ולו יום אחד שאני קורא עיתון שומע רדיו או רואה חדשות, ונגלה כל פעם מחדש לסיקור ארועי הדרבי האחרון ולפעולות שצריך לנקוט כנגד אותם ״בריונים״.
כלא-זה הפתרון החד משמעי שכל אותם חכמי חלם (הנהלת הפועל תל אביב, ההתאחדות לכדורגל, משטרת ישראל, שרי ממשלה וחברי כנסת וכל אדם אשר רוצה קצת להינות מחשיפה תקשורתית על חשבון אוהדי הפועל תל אביב), מציעים ודורשים, ויפה שעה אחת קודם לטענתם.
עכשיו אני רוצה לענות לכל שונאי הפועל תל אביב ובראשם אלי טביב על האשמות המיוחסות לנו: נכון אוהדי הפועל זרקו מוטות וכוסות לכר הדשא, נכון אוהדי הפועל פרצו למגרש, נכון אוהדי הפועל קיללו את השופטים, אבל האם מישהו נפגע פיזית מאותם ארועים? האם מישהו הובל לבית החולים בעקבות אותם ארועים?
לפני שכל אותם שונאי הפועל קמים ואומרים "כן, מישהי נפגעה, הרי נורה רימון ליציעי מכב* תל אביב!" - להזכירכם, הרימון נורה מחוץ למגרש ולא מהיציעים אשר מאכלסים את אוהדי הפועל תל אביב, לדעתי ויותר חשוב לפני חוק, אין ואי אפשר להאשים את אוהדי הפועל תל אביב, מה שגם אותם יורי הרימון לא נתפסו ואי אפשר לברר האם הם אוהדי הפועל.
ומצד שני יש לנו את העבריין המורשע (אל תעלב אלי, אתה באמת כזה) והבריון הראשי אלי טביב, אשר ישנם הוכחות ברורות וחותכות שהוא היכה נער קטין בן 17. לאותו נער לא ״היה יכול להיגרם נזק כבד״, אלא נגרם נזק כבד! אותו נער הובל לבית החולים עם נקב בעור התוף (אני במקרה חצי חירש ואין לאנשים מושג מה זה אומר נקב בעור התוף), אותו נער כנראה יהיה חירש באותה אוזן, אותו נער לא יוכל להתגייס למקום שרצה בצבא, כי לרוב לאנשים כאלה נותנים תפקידים זותריים ואותו נער פשוט יסבול כל חייו בגלל שאיזה בריון והמאבטח שלו החליטו להרביץ לו!
ועכשיו אני שואל את כל אותם חכמי חלם, ובראשם המשטרה: באיזה מקום בעולם נשמע שבשביל ״נסיון לפגיעה באנשים״ יינתן עונש כבד יותר מאשר פגיעה ממשית באנשים? הרי זה בדיוק כמו שמישהו שביצע ממשית פשע מסויים ומי שהיה שותף בתכנון יקבלו את אותו העונש! (חס וחלילה אני לא מתכוון להשוות את אוהדי הפועל תל אביב לשותפים לפשע. זה רק בשביל לרדת לסוף דעתי ואילו את אלי טביב, כן הרי אתה פושע טביבי זה כתוב שחור על גבי לבן)
הרי יש עובדות בשטח: בדרבי האחרון לא נפגע אף אחד על כר הדשא, ולו מחוץ לביתו של אלי טביב הוכה קטין בן 17 על ידי אותו טביב. הרי לפני טענתכם אלי טביב הוא בעלים שתורם המון להפועל תל אביב ונלחם באלימות. אז יש לי חדשות אליכם כל אותם יפי נפש ומתחסדים: אלי טביב לא נלחם באלימות אלי טביב יוצר אלימות!
ובשבילך אלי אני רוצה להגיד שכל נסיון שלך לייצר את המחאה כאלימה לא יעזור לך. אנחנו נמשיך ונפעל בכל הדרכים הדמוקרטיות והחוקיות בשביל שאתה, אותו פולש שלקח את הפועל כבת ערובה, לא יהיה פה יותר!
ומשפט אחרון לסיום: לא רוצים טביב בהפועל!