תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 22:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היד זרקה את המוט על משיח, הלב זרק על טביב
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
אני מלווה את הפועל לא מעט שנים (אבל לא מספיק בשביל להגיד "הרבה"), ואני לא חושב שראיתי אי פעם התנהגות כזאת של הקהל שלנו. מטח הכבוד של כוסות ומוטות שנזרקו לעבר המגרש החל מהדקה ה80 היה יוצא דופן מכל אירוע שאני מנסה להיזכר בו. אך זה לא היה דבר היחיד שהפתיע אותי. על המגרש, מכבי בזבזה זמן החל מהדקה ה60 (!!). ואחרי זה הם עוד יגידו שאנחנו מפחדים.
אבל בחזרה לנושא האמיתי. אני לא חושב ששיפוט בדרבי, יהיה גרוע ככל שיהיה (כמה זמן המשחק רץ אתמול? 10 דקות?), יכול לגרום לקהל שלנו כפי שאני מכיר אותו להגיב ככה. בדיעבד זה נראה לי שהטירוף אתמול היה הוצאת קיטור שמכוון לטביב אבל יצא על משיח כאשר מכבי ברקע. הדרבי אתמול עונה על הרבה קריטריונים של "טרגדיה", אך אולי יותר מכל היה הקתרזיס בסופו.
זאת הפעם הראשונה שאני חוזר מהפסד בדרבי עם תחושת הקלה. חודשים של עצבים שאגרנו בבטן יצאו תוך 90 דקות. ומכבי? או שהם פחות מעצבנים מאיך שזכרתי אותם, או שהם פשוט לא מעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: היד זרקה את המוט על משיח, הלב זרק על טביב
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהמצב עם טביב הוא אחד הגורמים שהוביל לפיצוץ. הרי היו כבר משחקי דרבי שהפסדנו, וסבלנו משיפוט רע.
אבל השיפוט אתמול לא היה רק רע, הוא היה חד צדדי לחלוטין, משופט שעושה לנו את זה לא בפעם הראשונה, ועוד בבית שלנו!!!
+
טביב
=
בלאגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: