אדום נחמד כתב:
צ'ימפ, אתה חתיכת יצור מתנשא. בסדר. לא הבנתי. אם הוא מביא יור ומנכל אני סוגד לו ומכה את מתנגדיו.
kobster כתב:
הבעיה היא שהוא אפילו לא מנסה.
אם הוא היה מנחית פה 4 שחקנים בינואר
ואם הוא היה ממנה תוך שבוע שדרה ניהולית חדשה
ואם הוא היה מכבד את ההסכמים שהוא חתום עליהם
ואם הוא היה דואג למתקנים ומאמנים ראוים למחלקת הנוער
אולי לא היתה מחאה, אבל אז זה לא היה אלי טביב.
חבר, לי זה ברור שהוא לא מנסה. וגם אם היה מנסה, זה משנאת המן ולא מאהבת מרדכי. אין שום פעולה שהוא עושה שבאה ממקום חיובי. אין צורך להבהיר לי את זה.
אני אתן לך דוגמא. הוא "רצה" להביא את חן עזרא. בסופו של יום, בגלל מחדלים ניהוליים הוא לא הגיע. ארוע כזה מועיל למחאה, תסכים. ולכן אמרתי שזה שם אותנו במקום קצת מוזר. מצד אחד רוצים חיזוק, מצד שני טוב לנו שהוא לא הגיע.
תבין, את האנשים שלא מעורים לא מעניין מה היה עד עכשיו. מבחינתם, אם הוא היה מביא את עזרא, זו פעולה שעליה ראוי לתת לו כבוד.
אני מבין אותך לחלוטין ואנחנו נמצאים בפרדוקס הזה כבר חצי שנה כמעט.
מצד אחד, כולנו כאן כי אנחנו רוצים בהצלחת הפועל בסופו של דבר. מצד שני, הצלחה של הפועל והעומד בראשה "פוגעת" במאבק.
לדעתי, מה שחשוב להבהיר לאותם אנשים לא מעורים (אני עושה את זה כמעט מדי יום עם אבא שלי לדוגמא) זה שכבר חצינו את נקודת האל חזור.
חצינו ממזמן את הנקודה בה כל דבר טוב שיקרה הוא מבחינת צמצום נזקים ולא באמת יחזיק לטווח הרחוק.
אני תמיד משתמש בילד ההולנדי והסכר שדולף מכל כך הרבה מקומות עד שגם אם הילד ינסה לסתום חור אחד, המים ימשיכו לזלוג מכל החורים האחרים עד שיבקעו את הסכר ויטביעו את הילד. אלי טביב כבר לא יכול לסתום את הסכר, עדיף בשבילו שיברח מהר לפני שיטבע.