תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 11:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני (מידע) 6-2-2012
הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

גזרת טוטו תמוז אלי טביב הגיעה לנקודת רתיחה חדשה.
זאת לאחר שהבעלים החליט להעמיד לדין משמעתי את החלוץ שהתבטא נגדו לאחר המשחק בשבת (מרגיש נבגד ע"י הבעלים)
תמוז יקבל היום הזמנה לוועדת משמעת, אולם מקורביו טוענים כי " גם אם יקבל זימון הוא לא יופיע.
אם טביב רוצה להעמיד אותו לדין שיבוא לישראל ויעשה את זה. הוא לא קילל ולא שיקר.
אלא אמר שהוא מרגיש נבגד,זה לא עילה לוועדת משמעת .
בנוסף הוציא אתמול היועץ תקשורת של טביב את גרסת המועדון לסיפור נפילת עסקת העברתו של החלוץ למונאקו.
הפועל ת"א לא דרשה שהכסף יגיע בפועל,אלא הסכימה לקבל רק נייר המאשר כי נתנה הוראה להעברה בנקאית.
אל ההודעה שיצאה לתקשורת צורף מסמך ההסכם שעליו חתומות הקבוצות, כשרק חתימתו של תמוז חסרה. "הפועל פעלה בצורה אינטנסיבית על מנת להסדיר את העברתו של תמוז לפי פסק הבורר"
אמר אתמול עו"ד אפריים ברק, המייצג את הפועל , "37 שעות לפניי סגירת מועד ההעברות היה הסכם עם מונאקו, חיכינו שהטיוטת החוזה תחזור והיא הגיעה 13 שעות לפניי סגירת החלון.
היחיד שנשאר שיחתום הוא תמוז עצמו . למה לא חתם ? אין לי מושג.
עורך דינו של תמוז , רועי רוזן הגיב "המלל הרב בהודעה של טביב אינו מסתיר את העובדה הפשוטה שבזמן אמת הפועל התנהלה בצורה חסרת תום לב ופעלה כדיי לסכל את מעברו.
בדיעבד, מנסה הפועל לגמד את מעשייה, להטיל את האחריות לפתחו של טוטו ולהצדיק את מחדליה הקשים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני (מידע) 6-2-2012
הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
לפי מעריב חצי קבוצה תעזוב בקיץ: כהן, אביחי אפולה תמוז בנוסף באדיר יפרוש
(יכול להיות שיש עוש שחקן לא זוכר בדיוק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 09:43 
אליאב או מוות כתב:
לפי מעריב חצי קבוצה תעזוב בקיץ: כהן, אביחי אפולה תמוז בנוסף באדיר יפרוש
(יכול להיות שיש עוש שחקן לא זוכר בדיוק)

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/334 ... 1&cat=7101

הוא ימכור את כולם ויברוח.(מישהו אמר כפר סבא?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 11:56 
ספורט5 כתב:
תמוז: "אם טביב יישאר בעונה הבאה, אין סיכוי שאשחק פה"
חלוץ הפועל ת"א הממורמר הוסיף בשיחה עם חבריו: "לא אתן לו להוריד לי את הביטחון". שחקנים בקבוצה: "הסיפור ביניהם לא ייגמר כ"כ מהר". נוסא איגיבור שעשוי לפתוח בגביע מול מכבי יבנה: "מי שמבקר אותי בעילום שם הוא פחדן"
בהפועל ת"א מקווים כי העימות החריף בין טוטו תמוז לאלי טביב שעלה בימים האחרונים מדרגה מאז חשיפת בפרטים כאן באתר על פיצוץ העסקה עם מונאקו הצרפתית, לא ישפיע על החלוץ מבחינה מקצועית לקראת המשחק ביום רביעי בגביע המדינה מול מכבי יבנה. לחבריו אמר טוטו: "אני רוצה להמשיך להוכיח את עצמי עד סוף השנה, לעבוד קשה על המגרש, לזכות בתואר ולעוף מפה. אם טביב נשאר, אין סיכוי שאהיה בהפועל בעונה הבאה, אבל אני לא אתן לו להוריד אותי לי את הביטחון או את החשק להצליח".
המאמן ניצן שירזי שוחח עם תמוז והודיע לו כי ישאיר את הבעיות עם הבעלים בצד ולא יתראיין בנושא. "הסיפור ביניהם לא ייגמר כל כך מהר. זה שאלה של זמן עד הפיצוץ הנוסף, כנראה אחרי שתמוז יגיש את התביעה" אמרו מספר שחקנים. אגב, בסביבתו של טביב מנסים לגרום לבעלים לחזור לארץ לפחות למספר ימים כדי לפעול להרגעת המערכת מקרוב ולא ממיאמי.

שירזי, יחסר את שי אבוטבול המוצהב ורועי גורדנה או נוסא איגיבור יפתחו במקומו. המאמן לא מתכוון לבצע יותר מדי שינויים. "עד שלא קיבלנו גול ומשחק ההגנה התייצב, לא כדאי לעשות שינויים", הבהיר בהפועל. יחד עם זאת, לא מן הנמנע שמור שושן יקבל את הקרדיט מאחר ובקבוצה לא רוצים ליצור מצב שאם יצטרכו בלם מחליף בקרוב, לשושן ששיחק כבר שבעה משחקים השנה, לא יהיו דקות משחק משמעותיות. נאאל חוטבה שנפצע בעינו בתיקו מול מ.ס אשדוד בליגה יהיה כשיר למפגש. "הוא שחקן הגנה טוב, אבל בהתקפה לא משהו", אמר אחד השחקנים.

איגיבור: מי שמדבר נגדי הוא פחדן
איגיבור כועס מאוד על הביקורות בעילום שם שנאמרו נגדו ופורסמו כאן אתמול באתר. "מי שמדבר נגדי בעילום שם הוא פחדן, יש אצלנו כמה שחקנים שכנראה אני מפריע להם", אמר איגיבור לאנשי הקבוצה כשתורגם לו מה נאמר. המאמן ניצן שירזי צפוי לקחת את הניגרי לשיחה לשיפור הביטחון שהתקווה היא שכך גם היכולת שלו תשתנה. "הוא עלה לנו הרבה כסף. הכי קל זה להרים ידיים ולהגיד זה מה יש, אבל ניצן רוצה להפיק ממנו יותר והוא יודע שיש לו מה לתת" אמרו בהפועל. בימים הקרובים כדי לחבר יותר את הזרים לקבוצה ולשמוע על בעיותיהם, אם יש כאלה, ביקשו השחקנים הזרים לצאת יחד לארוחה עם הצוות המקצועי והניהולי.

לפני המשחק מול אשדוד נרשם אירוע מביך, שמצביע על ההתנהלות של הפועל ת"א בתקופה האחרונה כששירזי ואחת הפקידות לא הורשו להיכנס לאצטדיון על ידי אחד הסדרנים שלא זיהה אותם. רק כעבור כמה דקות ששמע קצין הבטיחות של הקבוצה על האירוע הוא מיהר לשער בו היו השניים כדי להכניסם. כחלק ממסקנות האירוע וכדי למנוע ממקרה כזה לשוב, הוחלט שסדרן וותיק, המתמצא בכדורגל, ומכיר את השחקנים והצוות יעמוד בשער הזה במשחקים הבאים.

אביחי ידין יפגוש מחרתיים את בן דודו, שחקן יבנה, עמיחי יעקב. יעקב, קשר קדמי עלה רק השנה להתאמן עם הסגל הבוגר של יבנה, ועדיין יש לו גיל נוער. בכל אופן הוא אמור להיות בסגל. "מייד אחרי ההגרלה אביחי שהוא בן דוד שלי התקשר אלי וצחקנו איך זה יהיה אם נשחק אחד נגד השני. בחלומות הכי מתוקים שלי אני חולם איך לנצח את הפועל ת"א אבל אם להיות ריאלים אנחנו באים כאנדרדוג ונקווה להנות מהחוויה. מצידי שהוא יבקיע צמד ואנחנו ננצח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: