Oleg Neduda כתב:
el dudernio כתב:
Oleg Neduda כתב:
el dudernio כתב:
אולי די לחפש איפה שאין?
אם היו מביאים את גאלבן (בן 26 עם 9 שערים ו 5 בישולים ב23 משחקים) במליון יורו זה בסדר?
מדובר בשחקן צעיר (22) עם סטסטיקה ויכולת יחסית מרשימה (7 שערים ו 4 בישולים ב18 משחקים),
שכבר "הסתגל" לארץ. ככה שבאמת המליון דולר, בתנאים שרשמו (300 עכשיו ו700 בסוף העונה אם
רוצים לרכוש) זה לא כזה נורא כמו שאתה מציגים את זה.
השחקן אמר לפני שבוע שעוד חצי שנה הוא יהיה חופשי ויחתום איפה שירצה
אם זה נכון, לא רק שזה לא קשקוש, זה ביזיון אחד גדול
אתם דפוקים או שאתם עושים את עצמכם?
הפועל צריכה עכשיו שחקן לחלק ההתקפי. ישראלי טוב במחיר נורמאלי אין.
אם לוקחים זר עדיף זר שיודע ומכיר את הארץ, הסתגלות וכו.
ברור שזר כזה חתום על חוזה לפחות עד סוף השנה לכן צריכים לשלם עליו כדי שיגיע בינואר.
כל שחקן שזה לא יהיה, זה המצב.
אנחנו לא דפוקים. הבעיה אצלך.
אין ישראלי במחיר נורמאלי? מליו דולר על חלוץ זר שגומר חוזה עוד 3 וחצי חודשים זה כן מחיר נורמאלי?
הסכום שעולה בהקשר של סשפוביץ הוא הזוי לא פחות מהסכומים "הלא נורמאליים" שהוצעו פה על הישראלים
א. למה מליון דולר על שחקן שב 18 משחקים בקבוצה אמצע טבלה הבקיע 7 ובישל 4 זה סכום "דמיוני"? עמאשה לא עלה
פחות, אלרואי לא עלה פחות וכו'.
ב. למה זה אמור לענין אותי מתי הוא מסיים חוזה עם אני צריך אותו עכשיו? יש לך שחקן אחר להביא במיידית? אם כן תפדל,
אם לא אז זה ממש לא משנה לי. אם אנחנו בוחרים לחכות עד ליולי מבחינתי אפשר לוותר אליו ולקנות מישהו אחר או לחפש מציאה
אחרת שבדיוק סימה חוזה.
ג. זה פשוט מדהים, מצד אחד אתם בוכים שמביאים זרים של 300 אלף משום מקום ולא הולכים על בטוח עם זרים מהארץ,
ובנוסף לכל עוד מחפשים מציאות של ה"העברות חופשיות", וכאשר רוצים לשלם על זר מקומי שנראה מבטיח מליון דולר ולא לחכות
שאיזה חיפה / לרנקה יציאו לו חוזה עדיף עוד 3 חודשים אתם בוכים ש"גונבים אותנו".