תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גם הקרדיט לשחקנים צריך להיגמר
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
לא רק שיש להם את הקהל הכי תומך בליגה (כן, עדיין), יש להם גם את המזל שחצי קהל מתעסק בטביב וחצי קהל מתעסק בקשטן.
והם? מקבלים כפיים כבר חודש וחצי בלי לשחק כדורגל.

נכון, הבעלים.
נכון, המאמן.

אבל מדובר באוסף של נמושות, שמרגישים שמותר להם לא להתאמץ, שמותר להם להתבכיין, שמותר להם לא לתת את הכל, שמותר להם לזרוק זין בשביל להעביר מסרים, שמותר להם לא לקחת אליפות.

כי הם נורא מסכנים. בו הו.

גם מטריית ההגנה הזו בדמותם של בעלים בן אלף זונות ומאמן שאיבד את לגמרי סופה להיגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גם הקרדיט לשחקנים צריך להיגמר
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:22 
תכל'ס. כושלאמא גם שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
מה הקריאה לפעולה שלך?
להתחיל לצעוק בוז כל פעם ששחקן שלא מתאמץ נוגע בכדור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
כמו שכתבתי כבר, כולם אשמים, גם השחקנים הנרפים האפורים וחסרי הכישרון האלה לא חפים מפשע.
אחרי כל תיקו או הפסד יפה מאוד הם יודעים לבוא ולמחוא כפיים לקהל ואנחנו יענו צריכים להחזיר להם בכפיים? אקט מעצבן, מילא היו נותנים 200% ומפסידים הייתי עומד ומוחא כפיים גם 20 דקות.
אבל לשחק בסטלה, בשאננות, באדישות... גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:26 
ומה תעשה? תשרוק להם בוז ותקלל אותם אז הם יתחילו לרוץ?
לא היינו כבר בסרט הזה.
מה עוד שאני לא חושב שהם לא נלחמים ולא רוצים, ברוב הזמן הם נותנים מעל ומעבר. בטח בהתחשב בעובדה שחלק מהם טוחנים העונה כמות משחקים מטורפת בלי מנוחה וחלק מהם בכלל לא מסוגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:27 
היום אף אחד לא שיחק באדישות או בסטלה, הם נתנו את המקסימום שלהם, אחד המשחקים שיותר נלחמו, חוץ משניים שבאמת עשו הכל חוץ מלתת תחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
אני אמרתי לשרוק בוז? אני כתבתי לקלל?

הבעיה היא שהשחקנים האלה מרגישים שיש להם גב פומבי מהאוהדים על כל תלונה שלהם.
כל הדלפה לתקשורת, כנגד קשטן וכנגד טביב, מכוונת טוב לאוזניים שלנו, ולכעס המובנה שיש לנו נגד שניהם.
אנחנו, מצידנו, תרצו או לא תרצו, נותנים להם לגיטימציה לא לתת מאה אחוז במגרש ובמהלך השבוע באימונים.
הגיע הזמן שהם יבינו שהם לא חסינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:32 
צריך להתחיל מהשבוע הנוהל שהיה פה לפני כמה עונות - זיינתם ת'מוח בתקשורת? נעשה לכם את המוות. אתם מייצגים אותנו ואתם מקבלים תמיכה - המינימום זה לכבד את עצמכם ולתת הכל על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:35 
אז מה אתה מציע? אם הם במצוקה יש להם דרך אחרת חוץ מלהדליף לתקשורת כדי שיבינו שהמצב חרא?

גם אם קשטן רוצה "לזעזע" אין לו אפילו ספסל. מי שעלה היום אלו 2 בדיחות שמכונים משום מה שחקני רכש וכמעט בכל רגע שהם על המגרש הם רק מזיקים לקבוצה למרות שגם הם מאוד משתדלים ורוצים.

הבעיה בקבוצה היא מאוד ברורה, היא היתה ברורה לפני שהתחילה העונה, היא היתה ברורה שהיינו בצמרת וגם היום ברור בדיוק מה הבעיה בקבוצה וזה גם דיי ברור שהמצב יחמיר. לא מבין למה להמשיך להתכחש לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אני אמרתי לשרוק בוז? אני כתבתי לקלל?

אז מה הקריאה לפעולה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אז מה אתה מציע? אם הם במצוקה יש להם דרך אחרת חוץ מלהדליף לתקשורת כדי שיבינו שהמצב חרא?

הם במצוקה? אוי, מסכנים שלי. דחוף לקרוא ליצחק קדמן מהמועצה לשלום הילד. בואו נלטף אותם, שלא יפחדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:44 
ועדיין, לא ענית לשאלות שלי. אולי הם לא כאלה מסכנים, אבל מבינים שהם עובדים בעסק רקוב.

מה רצית שהם יעשו? כמה הדלפות כבר היו מהקבוצה וכמה יש משמעותית יותר מקבוצות אחרות?
מה אתה מציע לעשות לשחקנים שה"קרדיט שלהם נגמר"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:45 
שיתייחסו אלייך כמו חרא נראה אותך נותן 120% מהיכולת שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
ביום שהמערכת מסביב תתפקד, קרי בעלים שהוא לא נוכל מנוול עם רמת יחסי אנוש מהגרועה שהייתה אי פעם בהפועל, ומאמן לא מיושן ומקובע שעסוק בעיקר בעצמו ובמלחמות אגו, רק אז יהיה ניתן לשפוט את השחקנים בעין מקצועית נטו.
ברור שחלקם עם מוגבלויות טבעיות וחלקם עם מוגבלויות נרכשות (מתי כבר ירימו קרן נורמלית בקבוצה הזו ?) אבל כל עוד המערכת שמסביבם נראית ככה, קשה לבוא אליהם בטענות או להפיל עליהם את רוב האשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:52 
בתאכלס?
הפסד ? תיקו ? ניצחון ?
מה אכפת להם , כל חודש נכנס להם לבנק עוד כסף ואתם יודעים טוב לאיזה שחקנים אכפת ולאיזה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ביום שהמערכת מסביב תתפקד, קרי בעלים שהוא לא נוכל מנוול עם רמת יחסי אנוש מהגרועה שהייתה אי פעם בהפועל, ומאמן לא מיושן ומקובע שעסוק בעיקר בעצמו ובמלחמות אגו, רק אז יהיה ניתן לשפוט את השחקנים בעין מקצועית נטו.
ברור שחלקם עם מוגבלויות טבעיות וחלקם עם מוגבלויות נרכשות (מתי כבר ירימו קרן נורמלית בקבוצה הזו ?) אבל כל עוד המערכת שמסביבם נראית ככה, קשה לבוא אליהם בטענות או להפיל עליהם את רוב האשמה.

נו באמת, אם אתה כותב דבר כזה כנראה שלא באמת קראת מה שערן כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ומה תעשה? תשרוק להם בוז ותקלל אותם אז הם יתחילו לרוץ?
לא היינו כבר בסרט הזה.
מה עוד שאני לא חושב שהם לא נלחמים ולא רוצים, ברוב הזמן הם נותנים מעל ומעבר. בטח בהתחשב בעובדה שחלק מהם טוחנים העונה כמות משחקים מטורפת בלי מנוחה וחלק מהם בכלל לא מסוגלים.

מה עושים? משדרים קור. לא מקללים ולא שורקים בוז כמו שלא משפשפים על איזה אלרואי כהן או חוטבא אחרי 3 משחקים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 00:58 
kobster כתב:

!!!

כל כך נכון.
שנית אולי הגיע הזמן שנתרכז יותר מ10 דק' בשירי מחאה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 01:01 
זה לא שהשחקנים חפים מאשמה. ממש לא.
מצד שני, בחלק לא מבוטל מהמקרים זה לא שהם לא רוצים זה שהם לא יכולים.
קח את השחקנים שלנו שאשמים בגול. אדל, שי, מור ואולי באדיר. שלושה מהם לא אמורים לטעמי לפתוח ובטח שלא לשחק 90 דקות בקבוצה שרצה לאליפות. בקבוצה שכזאת האחד אמור להיות קשר אחורי שלישי והשניים אמורים להיות בלמים שלישי ורביעי. אצלנו הם פותחים ומשחקים 90 דקות.
במילים אחרות, זה שבדקה ה90 מור מאבד את השחקן שלו (שהוא לא מהיר או חד באופן חריג) ועומד במרחק מייל ממנו, זה לא בהכרח קשור למוטיבציה שלו. זה הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
kobster כתב:

נו באמת, אם אתה כותב דבר כזה כנראה שלא באמת קראת מה שערן כתב.

ציטוט:

הם במצוקה? אוי, מסכנים שלי. דחוף לקרוא ליצחק קדמן מהמועצה לשלום הילד. בואו נלטף אותם, שלא יפחדו.

זה מה שערן כתב. לא הייתי מגדיר אותם במצוקה אבל עובד שנמצא בסביבת עבודה כזו בחיים לא יוכל למקסם את היכולות שלו. ההיפך הוא הנכון, הם רק הולכים אחורה והופכים ליותר גרועים (מכאן המוגבלות הנרכשת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
סטלה? אדישות? התחושה שלי זה בעיקר שהם בפאניקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 01:20 
רק לחשוב מה היה קורה אם היה בהפועל אחד כמו מיץ' ומאמן כמו רב"ש/עטר/גוטמן.
כוס אמק, למה טביב + קשטן? במה חטאנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 01:20 
אני לא חושב שהם לא מתאמצים, זאת פשוט הרמה שלהם, בסה"כ מדובר בקבוצה עם קאדר שחקנים בינוניים, רוב הרכש מחו"ל אף למטה מזה.
תמוז ודאמרי הצליחו לסחוב את הקבוצה בצמרת סיבוב שלם, אבל קשה לשמור על רמה גבוהה וסטטיסטיקה כמו שלהם למשך עונה שלמה.
כששניהם חלשים התוצאות בהתאם(גם כשאחד מהם חסר קשה לנצח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 04:30 
kobster כתב:

אני יודע שאין יותר "סקסי" מלחזור כל הזמן על הבלאגן הניהולי (שקיים ללא ספק) כהסבר לכשל מקצועי שלנו. לו החיים היו כה פשוטים, מספר קבוצות היו שורפות את הליגה ולא כך מתרחש.
מכבי חיפה זה שיא הפאר של ניהול לפחות במושגים של ישראל. משלמים בזמן, בעל הבית חי בארץ, פרמיות שולמו בזמן, קנו כל מה שזז בליגה בקיץ, הביאו זרים, לא החליפו מאמן. לא בדיוק הולך חלק שם.
במכבי ת"א זרקו את נמני. בעל הבית עמיד ומשלם בזמן. נכון שלא הביאו רכש חדש אבל היה להם אוסף לא רע של זרים וישראלים טובים (במושגים של הביצה המקומית). מועדון מסודר בלי בעלים "עבריין". גם שם לא הכל ורוד.
באשדוד כמעט שום דבר לא השתנה לעומת אשתקד. לפני עונה היו מרכז טבלה, העונה צמרת.
ק"ש כנ"ל.
אין סיבה אחת למצב המקצועי שלנו. שוב ושוב הקטע של טביב לא בסדר כסיבה לתפקוד לקוי זה די שחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 04:35 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
kobster כתב:

אני יודע שאין יותר "סקסי" מלחזור כל הזמן על הבלאגן הניהולי (שקיים ללא ספק) כהסבר לכשל מקצועי שלנו. לו החיים היו כה פשוטים, מספר קבוצות היו שורפות את הליגה ולא כך מתרחש.
מכבי חיפה זה שיא הפאר של ניהול לפחות במושגים של ישראל. משלמים בזמן, בעל הבית חי בארץ, פרמיות שולמו בזמן, קנו כל מה שזז בליגה בקיץ, הביאו זרים, לא החליפו מאמן. לא בדיוק הולך חלק שם.
במכבי ת"א זרקו את נמני. בעל הבית עמיד ומשלם בזמן. נכון שלא הביאו רכש חדש אבל היה להם אוסף לא רע של זרים וישראלים טובים (במושגים של הביצה המקומית). מועדון מסודר בלי בעלים "עבריין". גם שם לא הכל ורוד.
באשדוד כמעט שום דבר לא השתנה לעומת אשתקד. לפני עונה היו מרכז טבלה, העונה צמרת.
ק"ש כנ"ל.
אין סיבה אחת למצב המקצועי שלנו. שוב ושוב הקטע של טביב לא בסדר כסיבה לתפקוד לקוי זה די שחוק.

:ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 05:22 
סמל אישי של המשתמש
בלאד ומושיקו,
קודם כל אני שמח שאני תורם לאיחוד לבבות מרגש של שניכם, המונח אחים בדם בהחלט מתאים לסיטואציה זו.
יחד עם זאת, לא טענתי שטביב הוא האשם הבלעדי מעולם ואם היית רואה את התגובות שלי באשכול על קשטן היית שם לב שאני חושב שאסור לפטור את המאמן מהאחריות המקצועית הבלעדית (כפי שהוא טען בעצמו שוב ושוב השבוע) למצב של הקבוצה.
טביב מנהל גרוע ללא ספק. אבל טביב לא בחר את הסגל, טביב לא שחק שחקנים עד שהם נפלו מהרגליים, טביב לא היה צריך לזהות שברגע שנוסא לא בהרכב אין טעם להמשיך לשחק 4-5-1 , טביב לא היה זה שלא העלה את השחקן המצטיין במשחקים האחרונים היום בהרכב, טביב לא אחראי לתזמון ואיכות החילופים היום.
המאמן אחראי לכל אלו וכבר ציינתי שלשחקנים אצלנו יש מוגבלויות טבעיות ומוגבליות נרכשות. אם אלרואי כהן עדיין לא יודע איך להוציא מתפרצת ולתזמן את המסירות שלו, אם אין אף מגן שלא יודע להרים כדור בנגיעה ולעבור את השחקן הראשון, אם כל קרן גרועה מקודמתה ואין אף תרגיל מסודר, אם דמארי מגיע ל 16 של היריב באפיסת כוחות כי הוא עסוק בלרדוף אחרי מגנים אז אני לא מאשים אותם אלא את המאמן.
כן, גם השחקנים אשמים אבל בסביבה כ"כ לא מקצועית ומקצוענית, זה היה עניין של זמן עד שכדור השלג הזה יווצר.
עכשיו אתם יכולים להמשיך במפגן האחווה שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 05:28 
סמל אישי של המשתמש
מי ישמע איזה מפגן אחווה עשינו פה.

ולי דוקא יש ספק שטביב מנהל גרוע. אל תשכח שהוא פועל בכדורגל, ועוד זה הישראלי. זה לא שכולם מסביבו, השחקנים שהוא צריך לעבוד איתם, אנשי המקצוע, סוכני השחקנים, מנהלת הליגה, התקשורת, האוהדים, וכו', הם מהפרמייר ליג.

איש עסקים כזה מוצלח (בהקשר העסקים הפרטיים שלו) לא יכול להיות מנהל גרוע.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

ולי דוקא יש ספק שטביב מנהל גרוע. אל תשכח שהוא פועל בכדורגל, ועוד זה הישראלי. זה לא שכולם מסביבו, השחקנים שהוא צריך לעבוד איתם, אנשי המקצוע, סוכני השחקנים, מנהלת הליגה, התקשורת, האוהדים, וכו', הם מהפרמייר ליג.

תעבור בין שאר האשכולות ותראה כמה פעמים שמת פרחים אחרי כל תגובה של מושיקו ותבין מדוע זה מפגן אחווה מרגש (יש להבהיר שאין לי שום בעיה עם זה, ההיפך הוא הנכון).
אני לא מאלו שיתחילו לקדוח על זה שטביב עבריין מורשע, פירק את הפועל כפ"ס מנכסיה, השתלט בדרך לא דרך על הפועל, לא כיבד הסכמים קיימים עם שחקנים ואנשי מקצוע, גירש במו ידיו את גוטמן וכן הלאה וכן הלאה.
עזוב את כל זה, בוא נראה אותך מסביר איך זה שהקבוצה היתה צריכה לחכות למיליון שקל וחצי מההתאחדות כי אין מזומנים בקופה ובו בזמן הקבוצה הוציאה 7.5 מיליון ש"ח בתשלום אחד במזומן על חצי כרטיס של שחקן ?
לא יודע איפה אתה עובד אבל בעולם שלי היו בועטים כזה מנהל מכל המדרגות או לפחות דורשים לבצע תחקיר על ההתנהלות הזו. ופה ? בקיץ הוא רכש 2 שחקנים (דמארי ונוסא), מכר 3 (זהבי,גילי ושכטר) שהכניסו יותר כסף ועדיין אנחנו בגירעון, שלא נדבר על המכירה של דה סילבה שעדין מכניסה לנו כספים.
מנהל גרוע עם יחסי אנוש ברמה נמוכה (אפילו לכלבלב שלו קצרה נמאס ממנו) גם בהשוואה לפריימר ליג של אבי לוזון.
עדיין, הוא לא אשם בכל מה שקורה במועדון אבל לצורת הניהול וחוסר האמון שהוא יוצר סביבו יש השלכות כלפי מטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 06:16 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
bloodbrother כתב:

תעבור בין שאר האשכולות ותראה כמה פעמים שמת פרחים אחרי כל תגובה של מושיקו ותבין מדוע זה מפגן אחווה מרגש (יש להבהיר שאין לי שום בעיה עם זה, ההיפך הוא הנכון).
אני לא מאלו שיתחילו לקדוח על זה שטביב עבריין מורשע, פירק את הפועל כפ"ס מנכסיה, השתלט בדרך לא דרך על הפועל, לא כיבד הסכמים קיימים עם שחקנים ואנשי מקצוע, גירש במו ידיו את גוטמן וכן הלאה וכן הלאה.
עזוב את כל זה, בוא נראה אותך מסביר איך זה שהקבוצה היתה צריכה לחכות למיליון שקל וחצי מההתאחדות כי אין מזומנים בקופה ובו בזמן הקבוצה הוציאה 7.5 מיליון ש"ח בתשלום אחד במזומן על חצי כרטיס של שחקן ?
לא יודע איפה אתה עובד אבל בעולם שלי היו בועטים כזה מנהל מכל המדרגות או לפחות דורשים לבצע תחקיר על ההתנהלות הזו. ופה ? בקיץ הוא רכש 2 שחקנים (דמארי ונוסא), מכר 3 (זהבי,גילי ושכטר) שהכניסו יותר כסף ועדיין אנחנו בגירעון, שלא נדבר על המכירה של דה סילבה שעדין מכניסה לנו כספים.
מנהל גרוע עם יחסי אנוש ברמה נמוכה (אפילו לכלבלב שלו קצרה נמאס ממנו) גם בהשוואה לפריימר ליג של אבי לוזון.
עדיין, הוא לא אשם בכל מה שקורה במועדון אבל לצורת הניהול וחוסר האמון שהוא יוצר סביבו יש השלכות כלפי מטה.

אמנם אתה לא קודח על זה, אבל בכל זאת הזכרת, אז:
אם טביב עבריין מורשע, זה משהו מלפני כ 30 שנה, והוא כבר שילם את חובו לחברה. אין מה להזכיר את זה.
את הפועל כ"ס הוא לא פירק. רק עזב. ושום דבר לא היה בלתי חוקי. כנ"ל לגבי ה"השתלטות" על הפועל.
לא יודע איזה הסכמים הוא לא כיבד, אבל כמו שרוצים שהוא יפטר את קשטן, ככה מותר לו לפטר את כל מי שהוא רוצה. וכמובן שהוא ישלם את מה שצריך לפי החוק.
אני לא שמעתי את גוטמן אומר שטביב גירש אותו. אז הוא לא. גוטמן פחד ממה שידע שיקרה, שהכוכבים הגדולים יעזבו והוא יצטרך לבנות קבוצה מחדש. ידע שמה שקרה ללוזון, עלול לקרות לו, ופחד. (ואולי גם פחד על בריאותו, שלא קשורה לטביב).

ולגבי השאר שכתבת, אני שונא כלכלה ולא יכול לעקוב אחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 06:29 
אל תשכחו שבנוסף לכל התמיכה גם יש להם מאמן שבכל סיום משחק טוען שהם שיחקו מצוין והיה חסר רק מזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: