kobster כתב:
bloodbrother כתב:
מי ישמע איזה מפגן אחווה עשינו פה.
ולי דוקא יש ספק שטביב מנהל גרוע. אל תשכח שהוא פועל בכדורגל, ועוד זה הישראלי. זה לא שכולם מסביבו, השחקנים שהוא צריך לעבוד איתם, אנשי המקצוע, סוכני השחקנים, מנהלת הליגה, התקשורת, האוהדים, וכו', הם מהפרמייר ליג.
איש עסקים כזה מוצלח (בהקשר העסקים הפרטיים שלו) לא יכול להיות מנהל גרוע.
תעבור בין שאר האשכולות ותראה כמה פעמים שמת פרחים אחרי כל תגובה של מושיקו ותבין מדוע זה מפגן אחווה מרגש (יש להבהיר שאין לי שום בעיה עם זה, ההיפך הוא הנכון).
אני לא מאלו שיתחילו לקדוח על זה שטביב עבריין מורשע, פירק את הפועל כפ"ס מנכסיה, השתלט בדרך לא דרך על הפועל, לא כיבד הסכמים קיימים עם שחקנים ואנשי מקצוע, גירש במו ידיו את גוטמן וכן הלאה וכן הלאה.
עזוב את כל זה, בוא נראה אותך מסביר איך זה שהקבוצה היתה צריכה לחכות למיליון שקל וחצי מההתאחדות כי אין מזומנים בקופה ובו בזמן הקבוצה הוציאה 7.5 מיליון ש"ח בתשלום אחד במזומן על חצי כרטיס של שחקן ?
לא יודע איפה אתה עובד אבל בעולם שלי היו בועטים כזה מנהל מכל המדרגות או לפחות דורשים לבצע תחקיר על ההתנהלות הזו. ופה ? בקיץ הוא רכש 2 שחקנים (דמארי ונוסא), מכר 3 (זהבי,גילי ושכטר) שהכניסו יותר כסף ועדיין אנחנו בגירעון, שלא נדבר על המכירה של דה סילבה שעדין מכניסה לנו כספים.
מנהל גרוע עם יחסי אנוש ברמה נמוכה (אפילו לכלבלב שלו קצרה נמאס ממנו) גם בהשוואה לפריימר ליג של אבי לוזון.
עדיין, הוא לא אשם בכל מה שקורה במועדון אבל לצורת הניהול וחוסר האמון שהוא יוצר סביבו יש השלכות כלפי מטה.
אמנם אתה לא קודח על זה, אבל בכל זאת הזכרת, אז:
אם טביב עבריין מורשע, זה משהו מלפני כ 30 שנה, והוא כבר שילם את חובו לחברה. אין מה להזכיר את זה.
את הפועל כ"ס הוא לא פירק. רק עזב. ושום דבר לא היה בלתי חוקי. כנ"ל לגבי ה"השתלטות" על הפועל.
לא יודע איזה הסכמים הוא לא כיבד, אבל כמו שרוצים שהוא יפטר את קשטן, ככה מותר לו לפטר את כל מי שהוא רוצה. וכמובן שהוא ישלם את מה שצריך לפי החוק.
אני לא שמעתי את גוטמן אומר שטביב גירש אותו. אז הוא לא. גוטמן פחד ממה שידע שיקרה, שהכוכבים הגדולים יעזבו והוא יצטרך לבנות קבוצה מחדש. ידע שמה שקרה ללוזון, עלול לקרות לו, ופחד. (ואולי גם פחד על בריאותו, שלא קשורה לטביב).
ולגבי השאר שכתבת, אני שונא כלכלה ולא יכול לעקוב אחרי זה.