YardenDe כתב:
הידברות עם טביב זה אינטרס של כולנו. אני לא יודע מה טביב באמת זומם ואם הוא זומם לעשות בהפועל, אבל מה שכן, אנחנו רואים שהוא רוצה קבוצה מצליחה, והוא רוצה לספק את הקהל. כדי לא להגיע למקומות לא נעימים, שטביב כן יכול למשוך אליהם, דיבור עם טביב הוא הפטרון המושלם. להסביר לו שבתור קהל, יש כמה דברים שאנחנו לא מוכנים שיהיו, וכמה דברים שאנחנו מחייבים שיהיו. בדברים האלה, אני מדבר על הדברים מתחת לשטח. אותם דברים שהרקיבו את המועדון בשנה וחצי האחרונות. לא רוצים שקרים, לא רוצים רמאות, לא רוצים קיצוץ בשכר לסמלים ויקירי המועדון, לא רוצים שחיתות, לא רוצים שהבעלים יעלם למיאמי שהבעיות צצות, רוצים יחס טוב לשחקנים, רוצים יחס טוב אל הקהל (בבית הדין, ומשרד הכרטיסים לדוגמא), לא רוצים שכונה בניהול, לא רוצים אגו ומשחקי כבוד.
רוצים מועדון בריא, שמתנהל כמו שמגיע לנו ולהפועל תל אביב. בחוכמה, היגיון,מוסריות והרבה הרבה אהבה למועדון.
אלו דברים שאפשר להשיג, אבל צריכים לדבר עם משהו. אי אפשר לשבת ולחכות שזה יקרה.
בנוסף לכך, אני מאמין שעם הזמן נוכל כולם ביחד, לקנות חלקים מהקבוצה כמו בכדורסל, כדי שנהיה מספיק מעורבים. זהו תהליך ארוך, ארוך מאוד. אבל הוא ניתן להשגה. אבל לפניכן צריך לדאוג שאנחנו מתנהלים כמו שצריך, ולהגיע למקום טוב מבחינה ניהולית.
בקטע המקצועי, זה הכל מבחן התוצאה. ובנתיים התוצאה היא טובה.
אל תעלב אבל ,נתת את כל הסיבות למה לא לדבר איתו