ידיעות אחרונות: בן דיין בדרך החוצה מהפועל לא יצא אתמול עם הקבוצה לרומניה. נשיא ההתאחדות הניגרית ביקש מטביב לשחרר את איגיבור ונענה בשלילה.
- דדי בן-דיין לא יצא אתמול עם הפועל ת"א לרומניה, ונראה שיעזוב את הקבוצה בחלון ההעברות בינואר. לבן דיין הושארה תוכנית אימונים אישית והוא יצטרף לאימוני הקבוצה ביום שישי בלבד, מה שאומר שהוא לא בתוכניות גם למשחק מול מכמבי חיפה, שלושה ימים אח"כ, למרות החיסרון במגן שמאלי טבעי.
- נשיא התאחדות הכדורגל הניגרית, אמינו מייגרי, התקשר אתמול במפתיע לאלי טביב וביקש ממנו לשחרר נוסה איגיבור להמשך הטורניר הקדם אולימפי המתקיים במרוקו. הניגרים החליטו להפעיל לחץ על טביב בעקבות ההפסד של הנבחרת, שהציבה לעצמה מטרה להגיע לאולימפיאדת לונדון 2012, ונוצחה בשבת האחרונה ע"י מרוקו בטנג'יר. מייגרי הציע שאיגיבור ייצא למשחק השני של הנבחרת ויחזור לישראל לקראת מכמבי חיפה, אולם טביב סירב והשיב: "כמו שהנבחרת חשובה עבורך, הקבוצה שלי חשובה עבורי". הקשר הניגרי שאיחר במעט לנתב"ג טען כי סבל מכאבי גב ובקבוצה פסלו שיש לכך קשר לעובדה שלא שוחרר לנבחרת. איגיבור נחת אמש יחד עם הפועל בבוקרשט לקראת המשחק מחר בליגה האירופית נגד ראפיד בוקרשט והוא ישחק גם מול מכמבי חיפה.
- במשחק צפויות הטמפרטורות לצנוח מתחת לאפס ובהפועל הצטיידו בביגוד חורפי במיוחד.
- "אנחנו עובדים בשקט לקראת ינואר", הבהיר דרור קשטן והתכוון בין היתר לנסיון להתחזק בבלם ובקשר ימני בחלון ההעברות.
- בהפועל יישבו בקרוב עם נציגי טוטו תמוז בנסיון לקבוע תג מחיר ולהימנע מהליך בוררות.
- מספר נציגים מחו"ל, בהם מוולפסבורג הגרמנית, עקבו אחרי שחקני הפועל בדרבי והתלהבו בעיקר מאביחי ידין.
- באופן טבעי, אם הפועל תזכה באליפות, דרור קשטן צפו להמשיך בתפקידו עונה נוספת.
- שיש: "מצטער, איבדתי את העשתונות" גל שיש, שיצא עם הקבוצה לרומניה, יועמד מחר לדין משמעתי בהתאחדות בהיעדרו, בשל התנועה המגונה כלפי אוהד מכמבי. בקבוצה מקווים כי לאור גליון המשמעת הנקי שלו הוא לא ייענש בחומרה. במועדון החליטו שלא להעמיד לדין את המגן, שאמר לחבריו: "זה כבר היה מוגזם, האוהד הזה איחל לי סרטן. חבל שאיבדתי את העשתונות, אני מצטער, לא הייתי צריך לעשות את זה. בדקות האחרונות לא נשמתי, אם היינו מפסידים, זה היה בלאגן". עם זאת, הבעלים אלי טביב החליט גם הוא להעמיד את שיש לדין פנימי בקבוצה על התנהגותו (לפני כמה שורות כתבו שהחליטו לא להעמיד.. עושים צחוק הכתבים האלו)
- בסביבתו של שי אבוטבול עשויים לבקש מהרשות לבקרה להפקיד את זכרון הדברים מול המועדון, חוזה חמש שנתי. זאת מאחר שלמרות הסיכום בין הצדדים, הקשר עדיין מקבל שכרו על פי חוזהו הישן, כשהפועל רוצה להפחית את אורך החוזה לשלוש שנים. "זה לא תלוי בי, אני לא יודע מה לענות, אבל אני מאמין שיהיה לזה סוף", אמר אבוטבול, שהבקיע את השער השלישי בדרבי.
- לעיקר המחמאות אחרי הדרבי זכו הבלם מריו פצ'אלקה ואביחי ידין.
- בלומפילד יהיה מלא בשני הקרוב, במשחק מול מכמבי חיפה, כשלצד 8,700 המנויים יימכרו החל מהבוקר כ-5000 כרטיסים. לחיפה יוקצו שערים 10-11 בלבד ויהיה פיקוח כדי למנוע הסתננויות לשערים אחרים, כפי שאוהדי הפועל השתלטו על שער 7 שהיה מיועד למכמבי בדרבי.
- טביב ועמוס לוזון מתקרבים היחסים בין אלי טביב לעמוס לוזון, שהתקרבו בין היתר אחרי ביצוע עסקת דמארי, ממשיכים להתהדק, כשגם ההצטרפות האפשרית של החלוץ טל בן חיים בינואר להפועל עדיין עומדת על הפרק. שלשום, במהלך הדרבי, טביב ולוזון ישבו זה לצד זה וגורם המקורב להפועל טען כי לא מן הנמנע שיהיה ביניהם שיתוף פעולה גם בבעלות על הפועל ת"א. טביב הכחיש את הדברים בתוקף. לוזון, שהצהיר לאחרונה כי הוא עוזב את מכמבי פ"ת, היה אף נחרץ יותר: "אין סיכוי אפילו של אחד למליון שאני אהיה אדום".
_________________ לא רוצים טביב בהפועל!!!
|