פואד כתב:
איך חיכיתי להודעה שלך מושיקו.... יש כמה הודעות שבחרת לא לראות שהגבתי לך ולא ענית לי.
אתה יודע למה קשטן בהפועל ומי החתים אותו? (בערך).
נניח שטביב פישל עם המינוי של קשטן. אז מה? מוני פישל עם המינוי של גיא לוזון שכמעט הוריד אותנו ליגה ולא זכור לי שהכריזו מלחמה על מוני את שחר בן עמי. מוני הראל פישל עם המינוי של יצחק שום ולא זכור לי שדרשו את ראשו של מוני.
תאומים וסגול מינו את גילי לנדאו ולא זכור לי שדרשו את סילוקו של תאומים.
דורשים את סילוקו של טביב ללא קשר למינוי של קשטן. דרשו את ראשו כאשר על הנייר יוסי היה המאמן המיועד.
הבנתי שלא רוצים את טביב (לאט אבל אני קולט בסוף). בכלל לא משנה מה תהנה התוצאות על המגרש, נוצרה אווירה של אנטי שלא תאפשר כמעט לאף אחד להצליח. מה היעד? לגרש את טביב? זה יעד אפשרי לטווח הקצר? בדרך למרר את החיים, ישאר משהו מהקבוצה כאשר האוהדים שלנו הולכים בעקבותיו של הקהל של ב"ש?
ולגבי ראשו של קשטן (בכלל, יש פה שפה של מדור הפלילים):
מעולם לא דרשו את פיטוריו של מאממן אצלנו במצב שהקבוצה לא בסכנת ירידה. ונניח שקשטן יפוטר, מי ימנה את המאמן הבא? אני כמעט בטוח שאתה לא תהיה, פואד.
ואם יבוא מאמן אחר (כנראה שרק גוטמן או עטר מסוגלים לרצות את הרוב כאן) ולא יצליח (קורה נכון?), גם אז ידרשו את ראשו? זו התרבות החדשה שרוצים עבור הפועל ת"א?
ביקורת על המאמן, היתה ותמיד תהיה. כאן זה משהו אחר. כאן זה פילוספיה של לשרוף את המועדון.טביב יחד עם אוסידון יחד עם קשטן. כולם החוצה. מה יהיה יום אחרי זה? לא הבעיה שלנו.