joshsoos כתב:
העניין הוא שכמו רדרוני היטב לבטא כאן ביממה האחרונה, יש בעיה מובנית בבקשה הזו להישאר מאוחדים, כשבחודשים האחרונים באה לידי שיא ההרגשה שיש צד אחד ( אם נקרא לזה צדדים ) שלא שם קצוץ על השני. יש להניח שזה מקשה מאוד על אנשים שלא תומכים בטביב ובדרכיו לצאת כנגד הצעד הזה, ומציב אותם בדילמה. אם מוסיפים לקלחת את העובדה שהבקשה מגיעה ללא חרטות על דברים שקרו, אז אני לא רואה יותר מדי אוהדים בשער 2 ו7 שיצטרפו ואף יגיבו לה בצורה צינית.
בגלל זה כתבתי מה שכתבתי. אנחנו אנשים בוגרים ואינטלגנטים ברובנו, כולנו אוהדי הפועל ולכולנו יש מטרה אחת שהיא הפועל תל אביב.
אפשר תמיד להמשיך ולהתחשבן- שער 5 שר שירי שואה, שער 7 שרק להם בוז, שער 5 עודד ושער 7 לא, שער 7 שר לאלי גוטמן ושער 2 קילל את קשטן.
אנחנו נמצאים במצב בעייתי כשכולם מחכים לפילוג הזה והנהלת הקבוצה עושה הכל כדי שהפילוג הזה יהיה עמוק עוד יותר. בואו נבין שהיו טעויות, בואו נבין
שכולנו לא היינו בסדר ובוא ניתן צ'אנס אחד לשני.
אני לא מאמין שיהיו שירי שואה ביום חמישי, אני סומך על האנשים באולטראס שהם מספיק נבונים להבין מה נכון להפועל כמו שתמיד טובת הפועל עמדה לנגד עיניהם.
אני מקווה מאוד שתהיה סולידאריות אמיתית בקהל וביום חמישי הקרוב נראה לכולם שאת הקהל של הפועל אי אפשר לפצל, ושאנחנו לא ניתן לאף אחד להרוס את הפועל תל אביב.
לנושא הכתובת בשער 11- אולטראס הפועל לא יכולים להיות אחראים על כל ילד שכותב עם טוש וחותם ב-U.H. זה שהתקשורת בחרה להפיל את זה על האולטראס זה צפוי, אבל אני מקווה שהקהל שלנו יהיה שונה ולא ישתתף בעליהום הזה. כל אחד מאיתנו יכול להשפיע על האנשים שמסביבו- בואו נעשה את זה.