teknoboy כתב:
omered כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אני חושב שאני בדיוק קהל היעד שלכם.
גם אני מכיר בעובדה שטביב דמות לא ראויה.
גם אני חושב שהיה מקום להתנהל טוב יותר בכמה מישורים.
גם אני חושב שהיה מקום להביא עוד שחקן או שניים.
בקיצור, ניתן לומר שיש לי סוג של אי-נוחות כשאני מהרהר בנושא שנקרא טביב.
כל העובדות הללו עדיין לא גורמות לי לצאת מגדרי. מן הראוי שתפרטו מה הסיבות שבגללן טביב חייב לעוף. אולי יש דברים שאני לא יודע.
אתם שרים "איפה הכסף". מה הכוונה? למה לא הביאו עוד שני זרים? או איפה הכסף שאמור להיות בחשבון? כי ככל הידוע לי הוא לא הלך לשום מקום.
צריך איזה טריגר. לא "חסרים בלם וחלוץ רביעי", לא "הוא הרס את כפר-סבא", לא "הוא מתקמצן על חלב".
זה לא עובד, כי כרגע בסטייט אוף מיינד של הקהל טביב חתום יחד עם מוני על שנים מצוינות, העמיד קבוצה עם תקציב לא נמוך בכלל, רכש שחקנים בהרבה כסף, הביא מאמן מעוטר. מה שאני מנסה לומר הוא שגם אם האוהד הממוצע מבין שיש איזושהיא בעייתיות עם העומד בראש המועדון, עדיין לא קרה משהו שגרם לו לצאת מכליו ולהפגין, למחות, לצעוק ולמרוד. אם אתם רוצים לגרום לזה לקרות, אתם צריכים להסביר למה. אחרת אין סיכוי.
עכשיו יהיו כאן כמה משתמשים שיצטטו שורה אקראית ממה שכתבתי ויוסיפו סמיילי מתגלגל. יהיו כאלה שיצטטו ויגידו שטביב מגיע לי.
אני מקדים תרופה למכה ואומר חד וחלק - אם זה היה תלוי בי טביב לא היה בהפועל. מצד שני, גם מחאה מוצדקת ככל שתהיה צריכה את התזמון הנכון והגפרור שיצית אותה. כרגע זה לא בכיוון.
הבעיה לדעתי, שהם גם לא סגורים למה בדיוק צריך לשבור את הכלים-
חוץ מהעובדה שקוראים לו טביב.
עדיין לא קיבלתי תשובה אחת ראויה שלא מתבססת על העבר או בכל מיני ספקולציות
לגבי הנעשה במועדון.
ושוב, כל יוזמה לפלטפורמת אוהדים שתקח ת'מועדון בבוא היום היא מבורכת. הלוואי.
יש לך בעלים שכבר הרס ושחט שתי קבוצות שהוא היה הבעלים שלהן.
בזמן שהוא בעלים יחיד אצלנו הוא לא נתן לנו סיבות להירגע, להיפך. עד ההתנהלות שלו עושה רושם שטובת המועדון היא לא בראש מעייניו.
לא מדובר בספקולציות אלא בעובדות מוצרות.
ולגבי זה שיש לך בעיה עם למידה מנסיון העבר - אמורים שמי שלא לומד מההיסטוריה נידון לחזור עליה. אתה יכול ללמוד גם מההיסטוריה של הקבוצות בכפ"ס וגם מההיסטוריה שלנו עם שאול. אם תתעקש לא לעשות את זה, אל תתפלא כשאותו סרט יחזור לך לפרצוף.
ראשית, אני חושב שטביב בעלים גרוע והייתי שמח לראות אותו בחוץ.
לגופו של עניין, אתה אולי צודק (אם כי בהקצנה) אבל פה גם טמונה הבעיה.
אלי טביב מסומן ובעיני חלק מהאוהדים זה לא ממש משנה מה הוא יעשה. האשכולות שנפתחים פה כל יום הם רק דוגמא לכך (ע"ע אשכול הדומיין וכו').
צריך להבין שכמו כל בני האדם, גם אצל הנאורים שבינינו הפרשנות למעשים מוטית ע"י התפיסה שלנו אודות האדם שמבצע אותם. לכן אלי טביב נמצא במילכוד. לא מן הנמנע שאם היית עושה החלפות (בהתנהלות) בין טביב לבין יקוב שחר היית מקבל פה ביקורת דומה בחריפותה.
באצטלה של נאורות, ראייה מערכתית, הבנה עמוקה, אינטיליגנציה גבוהה, יכולת למידה והשד יודע מה עוד, אנחנו קצת עסוקים בלהצדיק את עצמו ולהיראות צודקים ומבינים, עמוקים וחשובים. מבחוץ אני לא בטוח שזה נראה כל כך טוב וזה מקל על טביב להתמודד עם "חבורת הקיצונייים שלא בוחלים באמצעים והגדילו לעשות עם ריסוס צלבי קרס- זה לא יצליח להם. אני פה כדי להצעיד את המועדון בלה בלה בלה".
שמעתי כבר מישהו שאומר שאנחנו נראים מבחוץ כמו חבורה של גזענים שלא נתונים לטביב להיכנס בשער, ולא ירחק היום שהדיבור הזה יעלה על האג'נדה הנגדית.
לכן, לדעתי הכיוון צריך להיות הפוך- לא מה על מה אנחנו מוחים אלא מה אנחנו מצפים. לא מטביב אלא מכל בעלים של הקבוצה שלנו, יהא אשר יהא.
"מה כן" במקום "מה לא".
רעיון האמנה שעלה פה הוא מבורך וצריך ללכת בכיוונים האלה, לדעתי (כולל יצירת דיאלוג עם ההנהלה, פירסום האמנה וכו')
אם לאחר תקופה (שתוגדר מראש, ולא 100 ימים) נראה שהכיוון הוא לא זה שייחלנו אליו- יהיה קל יותר לרתום ובצדק.