תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 10:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סוכות 12-13.10.11 (מידע)
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=108386
זהבי: אני עדיין אוהב את הפועל, רק לא את ההנהלה שנמצאת שם
קשר פאלרמו שיפגוש בשבת הקרובה את מילאן שלח ד"ש לאקסית בראיון לתכנית הספורט של 103FM והרחיב על הנבחרת: "לא יהיו 8 שחקנים הרכב בטוחים אך צריכה להיות היררכיה. גוטמן? גם את קשטן רצו בהתחלה ובסוף הקמפיין קטלו"

ערן זהבי לא היה עם הנבחרת במלטה וכמו שאר חבריו, קשה להאמין שהוא ייקח איתו משהו מהקמפיין הזה. לפחות מבחינתו, יש כמה דברים שיסייעו לו להתגבר על מפח הנפש, כמו המפגש מול מילאן שממתין לו ולפאלרמו ביום שבת הקרוב. הקשר התראיין לתכנית הספורט של 103FM ודיבר בהרחבה על הנבחרת. בין שאר הדברים, זהבי לא שכח לפרגן לאקסית אבל זרק גם עקיצה קטנה.
"אי אפשר להפיל את כל הקמפיין על כיוון אחד", אמר זהבי בפתח דבריו, "הרבה דברים לא היו בסדר אבל בסופו של דבר אנחנו היינו צריכים לעשות את העבודה. אולי לא הבנו את הדברים של המאמן. אם היינו מנצחים ביוון הכול היה יותר טוב. הרגשנו טוב מאוד עם לואיס ולפחות מבחינתי, הכול היה מובן. גם בניון עשה את העבודה כמו שצריך אבל כנראה שלא עזרנו לו מספיק".
"בכל פעם שהגעתי לנבחרת שיחקתי ואני לא יכול להגיד על לואיס שום מילה לא רעה. אף פעם לא היו 8 שחקני הרכב בטוחים אבל בנבחרת צריכה להיות היררכיה מסויימת כמו בקבוצה. לפעמים יש דברים מעבר ואין לך הרבה אימונים ואלו דברים שצריך לדעת לעשות אותם". ברוח התקופה, גם זהבי התייחס לביקורת התקשורתית: "זה לא כיף שהתקשורת מחכה לנבחרת בפינה, זה לפעמים מוציא את הרוח מהמפרשים ואנשים מתחילים להאמין בזה".

"גם את קשטן רצו ואחר כך קטלו"
"הנבחרת צריכה להיות של כולם והתקשורת צריכה לפרגן. נהיה אנטי לנבחרת ואפילו הקהל לא מגיע כי ביקורות רעות מחלחלות. אסור לשכוח שהנבחרת הורכבה משחקנים צעירים שפרננדס נתן להם הזדמנות ראשונה. אני מאמין שבקמפיין הבא נשיג דברים יפים. אנחנו לא מעצמת כדורגל. אם היינו מביאים את היכולות מהקבוצות לנבחרת, היה יותר טוב אבל בקבוצה ובנבחרת אני משחק עם שחקנים שונים ולפעמים ההיכרות והתרגולים עושים את שלהם. בהפועל למשל רצנו על אוטומט עם אותה שיטה במשך זמן רב ולכן זה נראה כמו שזה נראה".
זהבי דיבר גם על שאלת המאמן הבא: "אני לא חושב שיש מישהו שיכול להגיד שגוטמן לא מתאים. ברור שאני בעדו אבל בנבחרת האימונים מצטמצמים לכמה ימים וצריך להוציא את המיטב מהשחקנים. זה לא קל. גם את קשטן רצו בהתחלה ובסוף הקמפיין השני כבר קטלו אותו".

"הפועל יכולה לזכות באליפות"
אפשר להבטיח ברמת ודאות גבוהה למדי שאוהדי הפועל תל אביב מתגעגעים היום לקשר שהוליך את הקבוצה לזכיה בדאבל והופעה בשלב הבתים של ליגת האלופות אבל מי שבונה על חזרה של זהבי למדים האדומים צריך לקחת בחשבון שזה כנראה לא יקרה עם ההנהלה הנוכחית.
"המחלוקת שלי איתם נמצאת בבוררות ולטענתי החוב עומד על 100,000 דולר", אמר זהבי, "אני שמח שאני לא בהפועל בגלל שהסתדרתי מקצועית וכלכלית וכרגע אני מאושר איפה שאני נמצא. למרות כל הבלאגן שהיה אני עדיין אוהב את הפועל ותמיד אוהב. את ההנהלה אני לא אוהב אבל את הקבוצה כן. אני רואה את הפועל מתמודדת על האליפות ולא אתפלא אם היא גם תזכה. יש שם שחקנים מוכשרים שצריך לתת להם את הזמן".

ומה קורה בפאלרמו? "הציפיות שלי נותרו לשחק כמה שיותר. יש מלחמה על ההרכב ואני מקווה לשחק כמה שיותר ולהבקיע כמה שיותר. מבחינה קבוצתית, המטרה היא מקומות 1-6".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סוכות 12-13.10.11 (מידע)
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 14:00 
טוטו תמוז ודמארי יהיו כשירים להפועל פ"ת בשבת
חלוצי הפועל התגברו על הפציעות והשלימו אימון מלא, שהיה עמוס בחיוכים. שחקן: "הרבה זמן לא היתה כזו אווירה טובה באימון"
כתוב שגם מור שושן וגורדנה הרשימו באימון.

http://one.co.il/Article/188595.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 18:22 
"חוששים לדמיין מה יהיה אם לא ננצח גם את הפועל פתח תקוה"
אחרי שלושה משחקים רצופים בלי ניצחון, שחקני הפועל ת"א מודאגים: "מעידה בשבת והלחץ יגבר". קשטן מאוכזב מאורמוש, שצפוי לרדת לספסל לראשונה מאז הגיע. פרנסמן דווקא יפתח למרות יכולת חלשה. טוטו תמוז ועומר דמארי כשירים

מבית חלאצקי

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08418.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4134808,00.html
למרות הביקורת: פרנסמן ופצ'אלקה בהרכב
הפועל ת"א תארח בשבת את הפועל פ"ת (19:30, בלומפילד), דרור קשטן צפוי לפתוח עם השניים במרכז ההגנה. אלרואי כהן יקבל אשראי בקישור, להבדיל מסלים טועמה ומירקו אורמוש

ביקורת לחוד ומציאות לחוד. בשני מחזורי הליגה האחרונים השיגה הפועל תל אביב נקודה בודדת - 0:0 מול הפועל חיפה והפסד 2:1 בנתניה. למרות הביקורות הקשות שספגו לאחרונה שחקני ההגנה של האדומים, ביבאן פרנסמן ומריו פצ'אלקה, נראה כי דרור קשטן החליט לגבות את השניים. על פי התרגולים באימונים האחרונים נראה כי מאמן הקבוצה החליט שאלו יהיו השניים יאיישו את עמדות הבלמים במשחק הליגה הקרוב נגד הפועל פתח תקווה (ש', 19:30, בלומפילד).
מי שככל הנראה ישלמו את המחיר על ההפסד האחרון של הקבוצה בנתניה, הם דווקא חלק משחקני ההתקפה. שני הקשרים סלים טועמה ומירקו אורמוש, שהציגו יכולת דלה בהפסד האחרון, אמורים לרדת לספסל בהתמודדות נגד הכחולים. הקשר רועי גורדנה, שמתאושש מפציעה ובשנה שעברה פרח בשורות הפועל פ"ת, צפוי לשוב להרכב.
הקשר אלרואי כהן, שבמשך כל התקופה האחרונה בילה בעיקר על הספסל ומיעט לקבל דקות משחק, כפי שהאמין שיקרה העונה, צפוי לחזור להרכב של דרור קשטן מול החבורה של גילי לנדאו. כהן יצטרך להוכיח לקשטן במשחק הקרוב מדוע הנהלת הקבוצה השקיעה בו כל כך הרבה כספים, ולהצדיק את מקומו בהרכב האדומים. אביחי ידין, שחזר השבוע לאימונים אחרי ההשעיה המדוברת, צפוי להמשיך בהרכב ולשחק ליד שי אבוטבול, שיחליף את הקשר הניגרי נוסא איגיבור, שמחלים בימים אלה מניתוח שעבר. צמד החלוצים טוטו תמוז ועומר דמארי, שהיה ספק קטן לגבי כשירותם להתמודדות, אמורים לשחק בשבת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: