אוגוסטוס היל כתב:
גבעתיים כתב:
האווילות הרגילה.
כולם מדברים על פרנסמן, חלקם מדברים על קשטן ואף אחד לא מדבר על טביב -
1 הסגל לא מתאים. גם שיש לא היה מציל אותנו.
2 טביב הוציא את הנשמה של הקבוצה ומענין כמה זמן יקח עד שזה יובן ויופנם. זה נשמה, זה משהו בלי קשר לסך הכשרונות. ראה נמני.
צודק. גם ההחמצות היו בגלל טביב וגם בעיות החניה. ההתקפות היפות שהיו, קרו למרות טביב, לא ברור איך.
ההצלה של באדיר, למשל, היתה בזכות מוני וגוטמן. ה(כמעט) בישול של אורמוש לתמוז היה בגלל אבוקסיס, אבל הבעיטה של תמוז בגלל אוסידון.
לא יודע איך תסתדרו אם חס וחלילה הקבוצה תתחיל לשחק טוב. מדאיג משהו.
(אה, והלוואי שטביב יעוף וקשטן איתו)
אוגוסטוס, תרשה לי לפנות אליך אישית.
אני מזדהה עם כל מילה של 'גבעתיים'. יש משהו בכדורגל שהוא מעבר לסך השמות שעומדים על הדשא, לסך הכשרונות, לסך תקציב המשכורות.
יש עניין של רוח הקבוצה, של האווירה, של שיטת המשחק, של המסרים המילוליים והבלתי מילוליים שמקבלים השחקנים מן הסביבה (הבעלים, ההנהלה, המאמן, שאר הצוות המקצועי, הקהל - בסדר הזה). הקבוצה של טביב-אוסידון-קשטן היא אוסף שחקנים נטול שיטה, נטול מוטיבציה, נטול נשמה.
אין לי אג'נדה בעד גוטמן או נגד קשטן. ממש לא. אבל, אני חושב שאני לא היחיד שחושב שאם היית נותן את אוסף השחקנים הזה לגוטמן, היית רואה הרבה יותר כדורגל מכפי שאנו רואים מהפועל מתחילת העונה. לא שזה אפשרי, תחת דיקטטורת טביב.
אגב, אני חושב כמוך שטביב, בדרכו שלו, משתדל. הוא מביא רכש, הוא מנסה לחזק את הקבוצה, אבל מכיוון שהוא עושה הכל בדרך עקומה, גם אם הוא יביא את גווארדיולה, מסי, צ'אבי ואינייסטה, עדיין תקבל קבוצה עייפה, איטית וחסרת חיים.