תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 18:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיכום המשחק
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 13:29 
1.משחק גרוע של הפועל למרות שיפור גדול במחצית השנייה שנבע מכניסתו של אומרוש והכושר הלקוי של בית"ר ,עדיין משחק חלש מאוד ברוב דקות המשחק ובעיקר לא תכליתי ,העפות כדורים לחלוצים או לנוסא באגף ובלי אופציות מסירה נוספות.
כמעט כל יציאה מהגנה להתקפה (עד דקה 65) הסתיימה בכישלון,הדבר הבולט לעין ,לא פחות משבעה שחקני הפועל לפני קו החצי ביציאה להתקפה (4 שחקני הגנה,2 קשרים אחוריים ואחד משחקני הכנף)

2. קישור אחורי חלש במיוחד ,העפות כדורים דריבל לא תכליתי במרכז המגרש,גורדנה זה חור מהלך באמצע ואבוטבול איטי מכדי לסתום אותו ,מקווה שנוסא וידין ישחקו בעמדה הזו

3.הגנה יחסית טובה אבל ... חוטבא יציב,באדיר במשחק טוב ועדיין במקום לרוץ לכדור טועה קדימה, רץ אחורה והזמין התקפה מסוכנת, איטי להחריד ,פאצ'לקה היה טוב מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא הרגיש שהוא שיחק , פרנסמן בתור מגן ? זו בדיחה עצובה, שיחק יותר כבלם שלישי אם קבוצה יותר טובה הייתה משחקת נגדנו היינו בוכים היום.

4. קישור - נוסא חייב לשחק מאחורה ומתבזבז באגף ,כלכך שקוף שזה מעציב, אלרואי היה בסדר אבל בעיקר לא תכליתי ,לזכותו יאמר שממש לא היה לו עם מי לשחק, אומרוש שיחק טוב .

5. התקפה - דמארי התעורר בדקה ה 60 חוץ מזה שיחק אנוכי ולא יעיל ,חסר מי שימסור לו ,לא שחקן בסגנון של שכטר כרגע (למי שעוד מקווה ) טוטו כרגיל בשנה וחצי האחרונות ,לא משחק גדול אבל בעיקר מוציא לפועל ,חזק נלחם ונותן תפוקה , חייב לחשוב יותר מהר ולשחק בנגיעה.

6. חילופים - אלרואי בחצי לא היה במקום (למה דווקא אלרואי בחצי קשטן ;) ) היה צריך להכניס את אומרוש לימין במקום גורדנה ונוסא לקישור האחורי , החילוף של לאלא היה טוב אך מאוחר לטעמי .

בסופו של דבר הקבוצה כרגע לא נראית טוב בלי השוואה לגוטמן,מכבי או חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיכום המשחק
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
4.כפי שאמרת איגייבור מתבזבז באגף.השינוי שצריך להתבצע הוא להוריד את שי לספסל כי מהרגע שהוא קיבל חוזה הוא משחק כמו לא יודע מה, להעביר את איגייבור לאמצע שם מקומו הטבעי,גורדנה ליד נוסא ואורמוש\עבאס\אלרואי 2 מהם באגפים.

5.הבעיה הזאת תיפתר ברגע שאיגייבור יעבור לשחק באמצע, אז הוא יכול להתחיל לנהל את המשחק וגם לספק כדורים לדמארי.

6.עם כמה שאני שונא את החילופים הקבועים האלה, אתמול זה היה במקום.
אלרואי קיבל אינספור כדורים וכל פעם שהוא חתך משמאל לאמצע והרים כדור לרחבה זאת הייתה הרמה מטומטמת שהגיעה לשחקני בית"ר בשניות.
ובלי קשר לזה הוא שחקן רך מאוד.

אני מאלה שתמיד אופטימי ונותן צ'אנסים אבל אלרואי מתחיל לאכזב אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 14:24 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
4.כפי שאמרת איגייבור מתבזבז באגף.השינוי שצריך להתבצע הוא להוריד את שי לספסל כי מהרגע שהוא קיבל חוזה הוא משחק כמו לא יודע מה, להעביר את איגייבור לאמצע שם מקומו הטבעי,גורדנה ליד נוסא ואורמוש\עבאס\אלרואי 2 מהם באגפים.

5.הבעיה הזאת תיפתר ברגע שאיגייבור יעבור לשחק באמצע, אז הוא יכול להתחיל לנהל את המשחק וגם לספק כדורים לדמארי.

6.עם כמה שאני שונא את החילופים הקבועים האלה, אתמול זה היה במקום.
אלרואי קיבל אינספור כדורים וכל פעם שהוא חתך משמאל לאמצע והרים כדור לרחבה זאת הייתה הרמה מטומטמת שהגיעה לשחקני בית"ר בשניות.
ובלי קשר לזה הוא שחקן רך מאוד.

אני מאלה שתמיד אופטימי ונותן צ'אנסים אבל אלרואי מתחיל לאכזב אותי.

כמו במשחק מול בני יהודה גם היום אני לא חושב שהוא היה הכי גרוע שנדרש חילוף בעמדה שלו ,גם ככה הפועל לא שיחקה בכלל בחצי הראשון , בנוסף פרנסמן השאיר אותו להלחם לבד באגף, למרות זאת גם אותי הוא נורא מאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 14:58 
הייתי שוקל לשים את גורדנה בימין ומירקו בשמאל. בטוטו כשגורדנה שיחק בצד הוא היה טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
הייתי שוקל לשים את גורדנה בימין ומירקו בשמאל. בטוטו כשגורדנה שיחק בצד הוא היה טוב מאוד.

באמצע הוא יותר טוב. אם שי נוראי לא צריך לשמור אותו בכח בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
גורדנה - נוסא
אלרואי/טב"ח (פחח) - מירקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 16:37 
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:

זה ממש לא בשביל לשמור את שי בהרכב. יותר בגלל שאין מישהו אחר. אלרואי רע מאוד וטועמה כרגע לא נספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 16:44 
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:

זה ממש לא בשביל לשמור את שי בהרכב. יותר בגלל שאין מישהו אחר. אלרואי רע מאוד וטועמה כרגע לא נספר.

יש לי יותר מתחושה שמי שלא נספר זה אלרואי ואנחנו נראה את זה בשבועות הקרובים ,אם טועמה יסיים לרצות את עונשו זה יקרה אפילו מהר מהצפוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 16:49 
סיכום המשחק-
קשר שמאלי, מגן שמאלי, בלם, חלוץ
נקודות לאופטימיות- מריו, חוטבא, באדיר, נוסא, אומרוש, דמארי, תמוז.
בלטו בחולשתם- אלרואי, שי פרנסמן

עד יום חמישי הבא חייבים לפמפם להנעלה- רכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
סיכום המשחק?
עם מחמאות לא קונים במכולת. תודה על הנקודות.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
לא רק ששי היה נוראי, גם ההרמות שלו כולן, כולל קרנות ובעיטות חופשיות היו נוראיות.
אייגיבור עם ידין באמצע כשאיפה לגרזן ובונה משחק
אורמוש בימין
טועמה או אלרואי בשמאל (הייתי רוצה לראות את אלרואי),
כשיש רוטציית חוטבא\קנדה ושיש\עטיה בהתאם למסגרת ב3 חודשים הקרובים והעמוסים הבאים עלינו לרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 20:02 
Adom Esh כתב:
לא רק ששי היה נוראי, גם ההרמות שלו כולן, כולל קרנות ובעיטות חופשיות היו נוראיות.
אייגיבור עם ידין באמצע כשאיפה לגרזן ובונה משחק
אורמוש בימין
טועמה או אלרואי בשמאל (הייתי רוצה לראות את אלרואי),
כשיש רוטציית חוטבא\קנדה ושיש\עטיה בהתאם למסגרת ב3 חודשים הקרובים והעמוסים הבאים עלינו לרעה.

לפי דעתי קשטן לא תופס בכלל מאלרואי והוא משחק בגלל סיבות לא מקצועיות (מבחינת קשטן) בעניין עטיה קצת קשה לי לראות אותו משחק העונה למרות שגם את חוטבא לא חשבתי שנראה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
לצורך העניין אין לי מושג איך עטיה משחק ו\או איך הוא נראה.
אני פשוט יודע שהוא מגן שמאלי ויוצא מנקודת הנחה ששיש לא יעמוד ב50 ומשהו משחקים בעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: