תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 6/9 [מידע]
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 06:10 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

הפועל ת"א: רק חשבתם שאלי טביב הוא בעלים יחיד

מאת משה הרוש

מניותיו של מוני הראל בהפועל ת"א עדיין מעוקלות, מאחר שהוא מסרב לשלם את חובותיו לפרודתו, ובשל כך לא הושלמה העברת הבעלות על המועדון

תגיות: הפועל ת"א

כמעט חודשיים עברו מאז שבית המשפט הכריע בקרב הבעלות על הפועל תל אביב, ומניותיו של מוני הראל טרם עברו לידי אלי טביב. מניות הראל עדיין מעוקלות, מאחר שהוא מסרב לשלם את חובותיו לפרודתו נטלי הראל. פרקליטיו של טביב ביקשו לאחרונה מבית המשפט להורות על השלמת העברת הבעלות.

יוסי שבחון דורש מהפועל להשלים את ההפרש בין הסיכום אליו הגיע עם הפועל באר שבע לחוזהו הנוכחי בהפועל. הקשר הבהיר לראשי המועדון כי אין בכוונתו לוותר על הפרשי השכר, שמוערכים בעשרות אלפי דולרים. גם הפועל חיפה פנתה לשבחון. סלים טועמה, שנאלץ גם אתמול להתאמן בנפרד מחבריו, בוחן אפשרות להגיש תביעה נגד המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 6/9 [מידע]
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 06:11 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"זה כנראה כתם לכולנו"
עומר דמארי לא התאושש מההפסד ליוון • מקווה לתקן הערב את הרושם
• ומאוד מרוצה מהמעבר להפועל ת"א
מאז נחת בזאגרב עם הנבחרת ובהמשך ישיר לטיסה לשם עומר דמארי מבקש לעצמו בעיקר שקט ומנוחה. כמה שיותר.
המעבר המשדרג להפועל ת"א ופתיחת העונה האינטנסיבית והמוצלחת ברמה האישית - גם אם באופן יחסי - התחלפו במפח הנפש מול יוון ובאכזבה מפיצוץ העיסקה שמנע את מעברו של חברו טל בן חיים למדים האדומים. היום מול קרואטיה ביחד עם חבריו לנבחרת הוא ינסה לתקן את הרושם.
עומר התאוששת מיום שישי?
"ההרגשה נוראית. כולנו היינו גרועים לדעתי. זה קורה שקבוצה תופסת יום לא טוב ופתאום כלום לא מתחבר אבל כשזה קורה במשחק הכי חשוב זה כישלון שאי אפשר לחזור ממנו. זה כנראה גם כתם לכולנו להמשך. קיוויתי שאולי הפעם נעשה משהו שונה אבל בסופו של דבר גמרנו כמו כולם." האמנת שתשנה משהו במשחק הזה כשעלית מהספסל?
"כל שחקן שנכנס כמחליף רוצה להוכיח את עצמו ולעזור למשימה אבל כלום לא הלך. גם אני לא הצלחתי להביא את השינוי וזו עוד סיבה להרגשה שלי." ועכשיו כולם מאשימים את כולם בהפסד.
"אין שחקן או שניים שאשמים בהפסד הזה בטח לא כיאל ובניון. זה הכל שטויות שלא היו צריכות להיאמר בכלל. הפסדנו כקבוצה וכל אחד תרם את חלקו השלילי. אין טעם בלכלוכים האלו ואני בטח לא לוקח בזה חלק." יוסי בניון רומז על פרישה מהנבחרת מה דעתך על זה?
"אני מקווה שהוא יישאר ושמדובר רק בתסכול זמני שלו כי הוא שחקן ואישיות ענקית וחשובה בנבחרת. הוא משחק ברמות הכי גבוהות בעולם כבר כמה שנים והוא מקצוען שפתח עבור כל השחקנים הישראלים את העיניים ואת השוק האירופי. אני רואה שהוא מאוכזב אבל זה טבעי." הסיכויים אפסו. נשארה לכם בכלל מוטיבציה לקראת קרואטיה?
"יש לנו מוטיבציה לנסות לנצח כדי להחזיר מעט את הכבוד. זה לא יעזור להפעיל ליורו אבל לפחות נסיים את הקמפיין עם טעם פחות מר. מדובר במשימה קשה מאוד כי זה לא משחק סתמי בשביל קרואטיה וכל הכוכבים שלה ישחקו."
התאקלמת בהפועל ת"א ונדמה שאתה נהנה בבית החדש שלך.
"התחלתי טוב ואני מקווה שזה יימשך. כולנו כקבוצה צריכים ויכולים לשחק טוב יותר. אנחנו רוצים להגיע הכי גבוה שאפשר בכל המסגרות ואני מרגיש שנקלטתי."
עד כמה נפילת עיסקת טל בן חיים מפריעה לך?
"התבאסתי מזה מאוד כי קיוויתי שנמשיך לשתף פעולה כמו בפ"ת. ביחד איתו היה לנו חוד מעולה. אני מקווה שאיכשהו ההנהלות ימצאו את הדרך שבה כולם ייצאו מרוצים וזה לא משנה שהוא לא יוכל לשחק בשלב הזה באירופה. אני מאמין שנוכל להתמודד על העלייה לשמינית הגמר שם הוא כבר יוכל לשחק וכמובן שיש את הליגה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 06:16 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות: (מהזיכרון)

- הפועל חסכה על אורמוש מיליון יורו (לא בטוח אם יורו) כשתחילה היידוק ספליט דרשה על הקרואטי מיליון יורו, אך לקראת סיום חלון ההעברות היו לחוצים לשחררו, לכן השאילו אותו להפועל תמורת 100 אלף יורו, עם אופציית רכישה בינואר של 500 אלף יורו.

- אורמוש מרשים עד כה בקבוצה, וצפוי לערוך בכורה נגד בית"ר ביום ראשון.

- טועמה, שמסרב לעבור למכבי פ"ת, זכה לתמיכה מהאוהדים אתמול. הקשר יערוך שיחה עם דורון אוסידון שחוזר מחופשה.

- יוסי שבחון צפוי לחתום היום בהפועל באר שבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 07:08 
כיפה אדומה כתב:
ידיעות אחרונות: (מהזיכרון)

- הפועל חסכה על אורמוש מיליון יורו (לא בטוח אם יורו) כשתחילה היידוק ספליט דרשה על הקרואטי מיליון יורו, אך לקראת סיום חלון ההעברות היו לחוצים לשחררו, לכן השאילו אותו להפועל תמורת 100 אלף יורו, עם אופציית רכישה בינואר של 500 אלף יורו.

- אורמוש מרשים עד כה בקבוצה, וצפוי לערוך בכורה נגד בית"ר ביום ראשון.

- טועמה, שמסרב לעבור למכבי פ"ת, זכה לתמיכה מהאוהדים אתמול. הקשר יערוך שיחה עם דורון אוסידון שחוזר מחופשה.

- יוסי שבחון צפוי לחתום היום בהפועל באר שבע.

ידיעות בהרחבה:
- הפועל ת"א עשויה לחסוך כשני מליון שקל במסגרת העסקה שביצעה בשבוע שעבר עם הקשר הקרואטי, מירקו אורמוש.
מסתבר כי האדומים היו מעוניינים בשירותיו של השחקן עוד בטרם החתמתו לפני כשבוע. הפועל ויתרה על אורמוש בתחילה בשל הדרישה הגבוהה של קבוצתו לשעבר היידוק ספליט, שהעמידה את מחירתו על מליון יורו.
בהפועל כאמור, סירבו לדרישות האלו ועברו לאופציות אחרות שכידוע לא צלחו. רק בדקה התשעים, בסמוך לסגירת מועד חלון ההעברות האירופי בשבוע שעבר, האדומים הגבירו פעם נוספת את המאמצים שלהם להחתמם אורמוש- הקרואטים היו בלחץ והיו מעוניינים לסגור את העסקה עם הפועל במהירות, מה שהוביל לכך שמחזיקת הגביע קיבלה את אורמוש בהשאלה עד לתום העונה תמורת 100 אלף יורו בלבד.
בנוסף, לאדומים ישנה אופציה לרכישת השחקן כבר בחלון ההעברות בחודש ינואר, עבור חצי מליון יורו. במידה והפועל תחליט בסופו של דבר לרכוש את השחקן, הרווח שלה מהעסקה יהיה בסביבות ה400 אלף יורו.

- אורמוש מרשים באימוני הקבוצה עד כה, ונראה כי הוא עשוי לערוך הופעת בכורה בהרכב כבר במשחק הקרוב נגד הבבונים.

- מי שכנראה לא ישחק ביום ראשון הוא הקשר סלים טועמה, שגם אתמול לא הורשה להתאמן עם הקבוצה והסתפק בריצה מסביב למגרש.
הקשר שמסרב לעבור למכמבי פ"ת, קיבל אתמול תמיכה ממספר אוהדים שהגיעו לאימון.
מקורבים לטועמה טוענים כי אף גורם בהנהלה לא דיבר עם השחקן בנושא.
יו"ר הקבוצה דורון אוסידון, צפוי לשוב היום בצהריים לארץ ולערוך שיחה משותפת יחד עם טועמה וקשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
ביום ראשון נגד בבוני י-ם ישפוט אותנו מאיר לוי.
יעזרו לו :
אלעוברה עבד נחמיאס שבתאי
שופט 4 ליאני לירן
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
שבחון סיכם בב"ש, יעבור אחה"צ בדיקות רפואיות ויחתום סופית. בהצלחה.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.106409.html

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
למאמן דרור קשטן יש בעיית פצועים בעמדת המגן השמאלי, מה שעשוי להוביל את מגן הרכש, עומרי אטיה, לערוך הופעת בכורה במדים האדומים כבר במשחק הקרוב. דדי בן דיין, שגם כך אינו מוערך אצל קשטן, סובל מכאבים ברגלו וגל שיש עדיין מתאושש מקרע בשריר השוק ולא ברור אם יהיה כשיר למשחק.

ציטוט:
שחקן נוסף שעשוי לערוך הופעת בכורה אצל דרור קשטן הוא הקשר הקרואטי, מירקו אורמוש, שבזמן הקצר בו הוא נמצא במועדון, הצליח להרשים את חבריו לקבוצה שמדברים עליו כשחקן שיכול להוסיף להם פן חדש ועומק במשחק ההתקפה.

ציטוט:
בינתיים, הליך רישומו של טביב בהתאחדות לכדורגל כבעלים היחיד בדרך להשלמה, לאחר שכבר העביר להתאחדות מסמך רשמי ממיאמי כי אינו מחזיק שם ברישום פלילי. טביב התבקש להגיע באופן אישי למשרדי ההתאחדות ולחתום על תצהיר שבשבע השנים האחרונות שלו בארה"ב הוא התגורר במיאמי, כדי שלא יצטרך להביא מסמכים דומים משאר המדינות בארה"ב.

http://www.one.co.il/Article/186458.html

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/281 ... 101&loc=30
מאמן ראפיד יגיע לרגל אחר הפועל ת"א
נראה כי הקבוצה הרומנית, היריבה בשלב הבתים של הליגה האירופית, לא מאמינה בסקאוטים. רזבאן לוצ'סקו יצפה במשחק מול בית"ר

מועדוני כדורגל רציניים, כאלו המגיעים לשלבים המתקדמים במפעלים השונים של אופ"א, נוהגים להחזיק מערך סקאוטינג. מטרתו של מערך זה היא לספק לצוות המקצועי של הקבוצות את המידע הדרוש לו על מנת להצליח בזירה המקומית והיבשתית. כנראה שאצל ראפיד בוקרשט, יריבת הפועל ת"א במחזור הראשון של שלב הבתים בליגה האירופית, דברים עובדים קצת אחרת.
הקבוצה הרומנית, שתשחק באצטדיון בלומפילד ביום חמישי הבא, הודיעה היום (שלישי) לאדומים כי מי שיצפה מטעמה במשחק הליגה הקרוב שלהם מול בית"ר ירושלים (ראשון הקרוב) יהיה לא מאחר מאשר המאמן רזבאן לוצ'סקו. מאמן ראפיד אמור להגיע לישראל ביום המשחק בטיסה מרומניה. הוא עשוי לשבת ליד יעקב הלל, הסקאוט של הפועל, שיצפה במשחק ראפיד של מול בראשוב בשבת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מנכ"ל ארגון השחקנים, אריה אלטר, הגיע לאימון הערב של הפועל תל אביב במטרה לפשר בין הקשר סלים טועמה למאמן דרור קשטן, כאשר גם היו"ר, דורון אוסידון, שחזר מחו"ל, נוכח בפגישה. זאת לאחר שלאימון משקולות בחדר הכושר שנערך בבוקר טועמה לא הגיע, מה שעורר את זעמו של המאמן. במועדון עדיין מקווים כי טועמה יסכים לעבור למכבי פתח תקווה, מה שעשוי להפוך את עסקת העברתו של טל בן חיים לאפשרית.

מתוך אופירע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4118730,00.html
טועמה שוב התאמן לבד: "הוא באמת מסכן"
הקשר שסירב לעבור למכבי פ"ת ומאז מתאמן בנפרד משאר השחקנים, לא התייצב הבוקר לאימון הכושר ועורר את זעמו של קשטן. חבריו בקבוצה: "זו התנהגות לא מתאימה". יו"ר ארגון השחקנים, אריה אלטר, הגיע לאימון על מנת לנסות וליישב את הסכסוך

יום סוער נוסף עבר על הפועל תל אביב. הקשר סלים טועמה, שבימים האחרונים קיבל הוראה להתאמן בצידי המגרש לאור סירובו לעבור למכבי פתח תקווה, לא הגיע היום (ג') לאימון הכושר שנערך בשעות הבוקר, ועורר את זעמו של דרור קשטן.
הקשר התייצב בשעות הערב לאימון והורשה לקיים ריצות מסביב למגרש למשך כחצי שעה. לאימון עצמו הגיע מנכ"ל ארגון השחקנים, אריה אלטר, על מנת לנסות ולסיים את הסאגה בין הצדדים. בתום האימון טועמה, יחד עם יו"ר הקבוצה, דורון אוסידון, דרור קשטן ואלטר, נכנסו לפגישה משותפת שנמשכת ברגעים אלה.
ייתכן כי בתום הפגישה, יחליטו הצדדים מה עושים מכאן הלאה. בסביבתו של השחקן חוזרים ומדגישים כי הוא אינו מתכוון לעזוב את הפועל לטובת מכבי פ"ת, והוא מעוניין כי הקבוצה תכבד את חוזהו.
שחקנים בהפועל התייחסו לפרשה ואמרו, שלא לייחוס: "סלים באמת מסכן, הוא לא יודע מה יהיה איתו וההתנהגות הזאת בהחלט לא מתאימה".
כזכור, בשבוע שעבר, חלוץ מכבי פ"ת טל בן חיים, סיכם בשורות הקבוצה אך מעברו היה מותנה בכך שטועמה יעשה את הדרך ההפוכה. הקשר סירב נחרצות למהלך ולטענת אנשי הפועל ת"א, הוביל לפיצוץ העסקה ובשל כך נאסר עליו להתאמן עם יתר השחקנים ולהסתפק בריצות מסביב למגרש.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 19:20 
http://www.sport5.co.il/
ציטוט:
טועמה נזרק מאימון והתנצל בפני דרור קשטן.
אחרי שלא בא להכנה הבוקר הקשר לא הורשה להשתתף באימון אחה"צ. יו''ר ארגון השחקנים נפגש איתו ואוסידון.
סלים טועמה נזרק היום (שלישי) מאימון הפועל ת"א על ידי דרור קשטן, זאת לאחר שבחר לא להופיע להכנות שהתקיימו מוקדם יותר. בעקבות זאת ובהמשך לסאגה שלו עם האדומים, יו"ר ארגון השחקנים בישראל, אריה אלטר הגיע למקום ושוחח עם דורון אוסידון בנוגע למעמדו של הקשר, לסכסוך שנוצר בינו להנהלה וניסה למצוא דרך לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר. בסיום הפגישה הוא אמר: "הייתה אי הבנה ואני מקווה שהעניינים יסתדרו. לא התכוונתי לפגוע בקשטן ואני מתנצל על כך"

http://www.one.co.il/Article/186458.html
ציטוט:
טועמה: פגעתי קצת בקשטן, לא מתכנן לעזוב לפ"ת
קשר הפועל נפגש עם היו"ר דורון אוסידון ועם מנכ"ל ארגון השחקנים, אריה אלטר, בניסיון למצוא פיתרון למצב.
מנכ"ל ארגון השחקנים, אריה אלטר, הגיע לאימון הערב של הפועל תל אביב במטרה לפשר בין הקשר סלים טועמה למאמן דרור קשטן, כאשר גם היו"ר, דורון אוסידון, שחזר מחו"ל, נכח בפגישה.

טועמה אמר עם יציאתו מהפגישה: "היתה לי שיחה עכשיו עם דורון, דיברנו. היתה פה אי הבנה ופגעתי קצת בדרור וזה לא היה לעניין. כל מה שקשור למעבר הזה דורון ישב איתי והסביר לי. אני מקווה שהדברים יסתדרו".

על כך שלא הגיע לאימון המשקולות בבוקר אמר טועמה: "אמרו לי להתאמן לבד אז עשיתי אימון משקולות לבד. זה לא אמור להשפיע". כשנשאל האם יישאר בהפועל ת"א ענה: "היתה לי שיחה עם דורון ואני לא יודע מה יהיה, אך אני מקווה שיפתרו הבעיות". לגבי מעבר לפ"ת: "אני לא חושב שאמרתי שלא אלך לשם בשום פנים ואופן, אך ברור כי גם עכשיו אני לא מתכנן ללכת לשם ואני מקווה שכל הדברים יסתדרו".

אלטר אמר: "אנחנו מקווים שיהיה כאן פיתרון מהיר בשביל כולם ואני מאמין שהמצב הזה ייפתר, אך אני לא יכול להוציא דברים שנאמרו בפגישה. מחר יש יום חופש וצריך לראות לאן זה יתפתח כי זה יותר מורכב ממה שחשבנו, אך אנחנו מאמינים ברצון האנשים לשתף פעולה ולשמור על הקבוצה מאוחדת".
"דעתי האישית היא שכדורגל צריך לשחק בשמחה ואם אתה לא רצוי במקום בו אתה נמצא אז תמצא מקום אחר לשחק בו. אני מקווה ומאמין שנוכל לפתור את הבעיה וסלים יישאר בהפועל תל אביב", הוסיף אלטר.

הקשר עצמו ערך אימון ריצה בלבד זאת לאחר שלאימון משקולות בחדר הכושר שנערך בבוקר טועמה לא הגיע, מה שעורר את זעמו של המאמן. במועדון עדיין מקווים כי טועמה יסכים לעבור למכבי פתח תקווה, מה שעשוי להפוך את עסקת העברתו של טל בן חיים לאפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: