תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טור דעה
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 14:32 
אחרי 3 אשכולות שננעלו לך אתמול, לא הבנת שמשהו לא בסדר בצורה שבה אתה פותח אשכולות חדשים על ימין ושמאל בפורום?
א.ד.מין

אחרי כל מה שעברנו בימים האחרונים אני המום מופתע נגעל ממה שקרה פה.
מאז שההנהלה התחלפה אפשר לשים לב לרוח חדשה שמהלכת בכל מי שהפועל תל אביב נוגעת לו.
אפשר לספור את הדברים הטובים שעשו ההנהלה על יד אחד, מנגד יקח לי יותר מ5 דקות להיזכר בכל מה שקרה להפועל לרעה מאז שהצטרף לו אדון טביב.

סלים טועמה יצא טיפש לדעתי, כרגע הוא קרח מכאן ומכאן. גם יזרק באפשרות הראשונה מהפועל, וגם איבד מקומו בסגל. למרות זאת הוא לא אשם כאן, ההנהלה אשמה. טרייד שחקן תמורת שחקן וכסף הוא נפוץ בעולם, אך העניין אופך ללא לגיטימי כאשר הדבר קורה בניגוד לרצונו של השחקן.
כאן מסתיים חלקו של טועמה ונפתח החלק המרכזי. ההנהלה.

קודם לכן מספר תהיות.
1. כל כך הרבה כסף על קשר\חלוץ, כאשר יש לך מספיק שחקנים בחלק הזה, אך התעקשות מיותרת על סכום (שבהשוואה לעסקה המדוברת נראה זעום ובטל בשישים) בקניית בלם בידיעה שזהו החלק שאנחנו הכי צריכים לחזק?
2. רק טועמה גרם ללוזון לוותר על העיסקה?
3. טביב מתקמצן על כל גרוש, אבל משום מה פתח תקווה חולבת אותו בלי בעיה. רק אני תוהה מה עומד מאחורי זה ?
4. טועמה באמת סמל או שהוא דואג לכיסו?
5. מי באמת קובע את סדר העדיפויות בנוגע לרכש של הפועל תל אביב?
6. מי מאמן את הפועל תל אביב?

בסופו של יום העברות האחרון שהיה סוער למדי, התוצאות הן ברורות הפסדנו 2 וחצי שחקנים (חצי הוא טועמה שספק אם ישחק) שחקנים וחוזקנו בשני שחקנים שאין לנו שום ידע עליהם. חוליית ההגנה שסובלת מפחד מחלות מסתוריות ואוסטיאופורוזיס, חייבת הייתה חיזוק בשביל הליגה האירופית. פה בחרה ההנהלה להתקמצן. אך בחוליית הקישור שמה שיש כרגע יכול להספיק לפחות עד ינואר, רכישה שאומנם מבורכת, אך פחות נדרשת בחרה ההנהלה לבזבז בלי הכרה.
השקעה שלא תחזיר את עצמה! על איתי שכטר שעבר בקיץ האחרון לאירופה, קיבלה ההנהלה רק 2.5 מליון כשאר כמעט 40% עברו לנתניה וקרית שמונה.
כאשר ב1.5 מליון יורו דובר על קנייה רק של 50% מכרטיסו של טל בן חיים.

הדבר גורם לי לתהות מהו טיב היחסים של אלי טביב ומר לוזון. אין זה מתפקידי להעלות השארות כאלו ואחרות רק אוכל לומר שזה מסריח, שטביב מתקמצן על כל דולר אך למר לוזון הוא מוכן לשלם כל כך הרבה. כאשר בכלל הבעיה העיקרית היא לא אי הגעתו של טל בן חיים, אלא העובדה שהגנת הפועל תל אביב שנחשבת לחלשה מאוד לא חוזקה! לאור העובדה הזאת ההנהלה מסיתה את האש לכיוונו של טועמה, שגם אם הוא לא צודק, יוצא כאן קורבן.

עמימותו של דרור קשטן מגעילה אותי, כל מהלך העניינים בקדנצייה הזו לוט בערפל ומבחינתו כל הכלים כשרים? אנשים שעזרו לך לאורך הקריירה תמיד נתנו לך גב ככה אתה מוכר אותם? דרור בגיל 67 מצופה ממך ליושר פנימי והטמעת ערכים ודרך ארץ שנעלמו מהכדורגל הישראלי, ואתה מדבר על אוהדי בני יהודה?
לפחות הם אמיתיים, ומתכוונים למה שאומרים. מצופה ממאמן כמוך שידע לעמוד על הרגליים האחוריות מול ההנהלה, ויעמוד על שלו. חבל שמכל המאמן הגדול שהיה נשארה רק הגישה התבוסתנית של ה1-0 קטן ולא דברים שייצבו את המערכת.

מדוע לא הגיע בלם? את הטענה הישירה הזאת יש לשלוח לאוסידון את טביב בצירוף ברכות לבביות מטועמה. הפועל לא מספיק טובה בשביל לתת דריסת רגל בליגה בטח שלא בליגה האירופאית. זאת לאחר שקיבלנו (ואני מדגיש קיבלנו) 15 מליון שקל. אם עד היום הייתי רגוע היום אני ממש לא, טביב מתנהל בצורה הזויה, המועדון שהיה במגמת עלייה בשלוש השנים האחרונות החל בצלילה חדה למטה. טביב, אייזנברג, ההסתדרות ועוד גורמים כאלו ואחרים. לא ימנעו מהפועל להמשיך ולהיות הקבוצה של האוהדים שלה גם אם תצטרך להמציא את עצמה מחדש. כוח של 7000 מנויים בכל עונה הוא לא כוח מבוטל.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: