אני שם לב שבשנים האחרונות הפועל לא מתנהלת באותה מתכונת כמו שהתנהלה עד היום. פעם שהיינו מחתימים שחקן היינו יודעים שהוא באמת שלנו ושמטורתיו להצליח בהפועל ולהביא אותה להישגים גדולים. היום שאנחנו מחתימים שחקן גדול בכדורגל הישראלי אנחנו יכולים לדעת בלמעלה מ-90 % שהפועל בשבילו היא רק תחנת מעבר בדרך לאירופה, וכן - אם כל הצער שבדבר זה מה שניהייה מהפועל - תחנת מעבר.
אני מבין את רצון השחקנים לעלות ולהתקדם ולשדרג חוזיהם, אבל די - עד כאן! לא יכול להיות שקבוצה כמו הפועל ת"א משחררת בשנה וחצי למעלה מ-9 שחקני הרכב (אניימה, בונדר, דגלאס, ביבראס, ורמוט, זהבי, שכטר, סהר ותמוז?) , זה פשוט לא יכול להיות. חלקם זה שחקנים בעלי חוזה ארוך טווח בהפועל שחתמו על כך שהם מחוייבים למועדון, אז אני פונה כאחד גם להנהלה וגם לשחקנים - בשביל מה אתם חותמים על חוזים ארוכי טווח כאלה אם אתם יודעים שמלכתחילה אתם לא תוכלו לעמוד בהם? והכל בגלל הסעיף שחרור האידיוטי הזה?
אוקיי אז נכון, שחררנו עד כה 8 שחקנים, הצלחנו איכשהו לבנות קבוצה שמי יודע, אולי היא תתחבר ותספק את הסחורה, ימים יגידו. אבל הזעם שהתעורר בי עכשיו הוא גדול מתמיד.
אני לא מבין למה טוטו לחוץ לעזוב? אתה הרי לפני שבוע יצאת בהצהרות שהפועל תיהיה קבוצה גדולה ושאתה מקווה שהיא תצליח לעמוד במטרות שלה העונה? איפה המחוייבות שלך? איפה האהבה והדאגה שלך למועדון כמו שהצהרת פעמים רבות? צריך לדעת להגיד לא ומכאן אני פונה להנהלה ומבקש בכל לשון של בקשה שלא ייתנו למר טוטו תמוז לנהל מו"מ עכשיו עם שום קבוצה ולהראות לא כמה הוא צריך להיות מחוייב לקבוצה וכמה אנו תולים בו תקוות. שלא יישכח גם מי הוציא אותו מהמיץ של הזבל בביתר שנייה לפני שהוא הלך ונעלם.
שבת שלום לכולם.