red-toro כתב:
Kyahs כתב:
red-toro כתב:
הרוש הודף כתב:
Karl Marx כתב:
לא יודע. הרבה הרבה יותר חמור בעיני להניף דגלי אנטיפה, להדפיס ולמכור חולצות כאלה, ובאותו הזמן לא לטרוח אפילו פעם אחת להביע תמיכה קולנית במאבק החברתי החשוב ביותר מקום המדינה. וזה עוד במשחק שחצי ממנו היה גארבג' טיים.
אוהדי סט פאולי, אלה שכל-כך נחמד להתחכך בהם ולהתגאות בחברות עימם, קיבעו את הזהות שלהם כפעילים חברתיים בתחילת שנות ה-80, כשעיריית המבורג רצתה לפנות עשרות אנשים שחיו במשך שנים במבניםם נטושים. הם צעדו מן האיצטדיון וחסמו בגופם כוח משטרה של למעלה מ-3000 שוטרים. הפינוי לא התבצע מעולם. ואיפה אוהדי הפועל? איזו עליבות של שירים, של מסרים.
פחחחחחח..
קודם הקבוצה, אחר כך כל המחאות והפליטים והצדק החברתי.
ואיך זה קשור בדיוק?
היה אתמול גארבג' טיים של כמעט חצי שעה, ובמקום לנצל אותו לדברים משמעותיים שהינם ענייני השעה (הנהלה זונה / העם דורש צדק חברתי, או כל דבר אחר בסגנון) ניצלנו אותו ל-"מספר אחד הוא גרמני".
לטובת הקבוצה, כמובן.
א. אין שום זמן של "גראבג' טיים". זה שהקהל רדום, זה בעיה נוראית אחרת שצריך לדבר עליה. יש קשר ישיר בין המשחק הרדום של הקבוצה בדקות שהקהל לא מעודד או סתם שר שירים מפגרים.
ב. אני מסכים איתך ב-100 אחוז שהיה אפשר לנצל את העובדה שאנחנו ביתרון, כדי לשיר על ההנהלה ועל הביזיון שמסביב ולהראות שיש כעס מצד הקהל על ההנהלה מבלי קשר להצלחת הקבוצה.
ג. לא צריך להכניס את המחאות האלה לקבוצה. אני בא לעודד את הפועל ולטובת ההצלחה של הקבוצה. כשאני ארצה להיות במחאה חברתית, אני אדע לאן ללכת. לדעתי לשים שלטים כמו שהיו אתמול, זה די ויותר.
אין גארבג' טיים??
לשיר ''בתאונת מטוס'' זה לא גראבץ' טיים? לשיר ''מספר 1 הוא גרמני'' זה לא גרבץ' טיים?
אגב, בחירת השירים אתמול הייתה נוראית, אחרי ''לפעמים'' באו פשוט שירים שהורידו את כל הטירוף.
אא כן, ודי לשיר ''אדום עולה בבלומפילד'' לפני שנגמר המשחק.