http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1230158.htmlליגת העל בכדורגל: אם לא בעלים, להפועל תל אביב לפחות יהיה מאמן
אחרי שתימרן בין נציגיהם של אלי טביב ומוני הראל, אמור יוסי אבוקסיס להתמנות באופן רשמי למאמן הקבוצה. אלא אם כן תצוץ הפתעה נוספת
אם לא יהיו הפתעות של הרגע האחרון - עד כמה שניתן לומר זאת בהקשרה של הפועל תל אביב - ימונה יוסי אבוקסיס למאמנה הבא של הקבוצה, לאחר שיחתום על חוזה של כ-120 אלף דולר לעונה.
אתמול בצהריים עוד נראה היה כי מועמדותו של אבוקסיס יורדת מהפרק, לאחר שהבעלים אלי טביב הביע מורת רוח מפגישתו של המאמן המיועד שלשום עם מוני הראל, והחליט לחפש חלופות לתפקיד. במהלך היום ניסו אנשיו של טביב ליצור קשר עם דרור קשטן כדי לבחון את האפשרות להחתימו, אך גילו כי המאמן שוהה בחופשה בחו"ל. אתמול בצהריים נפגש אבוקסיס עם טביב, ויצא נסער ומאוכזב מהעובדה כי חוזהו לא נחתם. "למרות שהובטח לי שהעניין הכספי יוסדר", הוא שחרר הודעה לתקשורת, "המצב בין הבעלים לא מאפשר לי לעבוד".
מאוחר יותר שוחח אבוקסיס עם נציגו של טביב, דורון אוסידון, ושמע ממנו כי "עד מחר אתה תהיה המאמן". גם נציגו של הראל, קובי סידי, הביע זעם כשהבין שמינוי המאמן תקוע, והבטיח לאנשי טביב: "תקבלו החלטות, תנהלו מגעים עם שחקנים, תסכמו ותבנו את הקבוצה. אני פה כדי להושיט יד, להניע את המערכת ולחתום על מה שיהיה צריך. המצב הנוכחי לא נוח לאף אחד, אבל אין כרגע ברירה אלא לשתף פעולה עד שהעניינים המשפטיים יתבררו". מאוחר יותר מסר סידי לתקשורת כי "המצב קטסטרופלי, זה עלול להיגמר בפירוק שיירשם לדורי דורות לחובתם של הראל וטביב. אני לא אתן למועדון הזה להתרסק".
בשעות הערב התגודדו עשרות אוהדים במתחם חודורוב והביעו מחאה נגד שני הבעלים על הסחבת בבניית סגל הקבוצה והכנותיה לעונה הקרובה. "לא ניתן לכם להרוס את המועדון", הבהירו האוהדים. אוסידון הבטיח להם כי "עד מחר (היום) יהיה מאמן להפועל".