תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 02:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ד' 01/06 (מידע)
הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/246 ... 01&loc=121

ציטוט:
מהפגישה שהתקיימה עם אבי נמני, סוכנם
של לירוי צעירי ואיציק עזוז שמועמדים למועדון, עולה כי הפערים בין האדומים לבין צעירי גדולים מאוד בשלב הזה. השחקן אמנם סיים חוזה בבני יהודה
והפך לשחקן חופשי, אך טביב ביקש מנמני להחתים את צעירי לחוזה ארוך טווח של 5 שנים, ואילו צעירי מתעקש על שנה או שנתיים עם סעיף יציאה לאירופה.

צעירי מעוניין בחוזה קצר טווח עם סעיף יציאה לאירופה.

ישראל היום:
לירוי צעירי ואבירם ברוכיאן מועמדים להפועל. עוד נכתב גם שהפועל פנתה לבני יהודה במטרה לדעת כמה היא דורשת על איינוגבה. אבוקסיס וטביב עדיין לא הגיעו להסכמות בנוגע לחוזה של יוסי ובנוגע לגובה התקציב לעונה הבאה. גם קוציאק הוזכר כמועמד. מוני הראל הבטיח לתת תשובות במסיבת העיתונאים היום בנוגע לענייניו הכספיים, כולל כל העניין עם פרודתו.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ד' 01/06 (מידע)
הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 02:37 
בישראל היום טוענים שאלי טביב מחזיק בהצעה מפתה עבור איתי שכטר מקבוצה ברוסיה.
כמו כן מוני הראל עומד "לספר את האמת שלו" במסיבת עתונאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1828542

ציטוט:

בפגישה עם נמני טביב אף התעניין בצירופו של אבירם ברוכיאן, אך החליט לוותר במהירות כששמע את הסכומים הנדרשים עבור קפטן בית"ר ירושלים. מחר ידונו בהנהלת הקבוצה בנושא השוערים הזרים המועמדים להגיע.

בו!!
:D

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 03:57 
w w w . h a a r e t z . c o . i l

--------------------------------------------------------------------------------

עודכן ב- 02:56 01/06/2011
טוטו תמוז: "מיציתי את עצמי בכדורגל הישראלי"
טוטו תמוז דורש מבעלי הקבוצה שחרור וכבר מחזיק בשלוש הצעות מאירופה, אולם בשלב זה אלי טביב מסרב. יוסי אבוקסיס מונה באופן רשמי למאמן
מאת משה הרוש

"די, אני צריך להתקדם. אני בשל לצאת לאירופה ומאוד רוצה לשחק בחו"ל. מיציתי את עצמי בכדורגל הישראלי". הדובר: טוטו תמוז, שדורש שחרור מבעלי הפועל תל אביב, אלי טביב.

תמוז מחזיק כרגע בשלוש הצעות מאירופה - מאיינדהובן ומטוונטה ההולנדיות ומפרייבורג הגרמנית. כל אחת מהן מוכנה לשלם תמורתו כמיליון יורו וחצי. למרות שטביב כבר הודיע לחלוץ כי אינו מתכוון לוותר עליו, תמוז וסוכנו מקווים שישנה את דעתו כשיקבל את ההצעות הרשמיות. עם זאת, השחקן מבהיר כי "לא נילחם על זה. אני מקווה שזה ייצא לפועל, אבל אם לא, אשאר בהפועל".

יישאר באדום של הפועל? תמוז (תצלום: ניר קידר)

בפגישת עבודה ראשונה שקיימו אתמול, הודיע טביב ליוסי אבוקסיס באופן רשמי על מינויו למאמן בעונה הבאה, כשבימים הקרובים ייחתם החוזה. בינתיים ביקש אבוקסיס להחתים לפחות שבעה שחקנים, כשהשמות הבולטים ברשימה הם עומר דמארי, טל בן חיים, דלה אינוגבה ומחמוד עבאס. האחרון נמצא על סף חתימה. עשרה סוכנים, ביניהם אבי נמני, הגיעו אתמול לפגישות עם ראשי הפועל והניחו בפניהם שמות של שחקני חיזוק פוטנציאלים.

בפגישה שערך עם סוכנו של איתי שכטר, שצפוי לעבור לקייזרסלאוטרן, טען טביב כי יש לו הצעה מקבוצה ברוסיה עבור השחקן. בסביבתו של שכטר משוכנעים שטביב רק מעוניין לגרום לגרמנים לשפר את הצעתם, שעומדת על 2.5 מיליון יורו.

מוני הראל יערוך היום תדרוך עיתונאים, בו יביע את עמדתו בסוגיית המאבק על הבעלות.

כל הזכויות שמורות ,"הארץ" ©

--------------------------------------------------------------------------------

סגור חלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 05:42 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
בישראל היום טוענים שאלי טביב מחזיק בהצעה מפתה עבור איתי שכטר מקבוצה ברוסיה.
.

לפי ידיעות קבוצה רוסית מוכנה לשלם עבור שכטר 4 מליון יורו. שכטר בכה לטביב שהוא הורס לו את החלום...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 05:49 
ראיתי באיזה האתר שאבוקסיס רוצה את ראדי ואת עזוז

נערך לאחרונה על ידי ofri בתאריך 01 יוני 2011, 06:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

איתי שכטר מירר בבכי: "אל תהרסו לי את החלום"
החלוץ עודכן שטביב רוצה להעבירו לקבוצה ברוסיה, שמציעה עליו 4 מיליון יורו

נדב צנציפר
"אל תהרסו לי את החלום ללכת לקייזרסלאוטרן. נתתי את כולי להפועל ת"א, אני לא משחק כבר שנה בגלל פציעה בכתף ואתם מקבלים סכום יפה, אני רוצה לעזוב לחלום חיי", מירר אתמול בבכי איתי שכטר בפני אנשי טביב, אחרי ששמע כי הפגישה בין סוכנו רונן קצב לאלי טביב בנוגע למעבר שלו לגרמניה, תפסה כיוון אחר.
טביב אמר במהלך הפגישה: "אני דורש ארבעה מיליון יורו עבור שכטר. יש לי הצעה מקבוצה ברוסיה, שמוכנה לשלם את הסכום הזה. זו קבוצה שתהיה מוכנה גם לתת לשכטר שכר של מיליון יורו לעונה". שכטר, השוהה בחופשה באילת, קיבל את המסר בצורה קשה והחל לבכות. מי שאמור לקבוע את מחירו, על פי החוזה, הוא מוני הראל וזה נקבע על 2.7 מיליון יורו.
קצב שוחח מאוחר יותר גם עם הראל ואמר לו כי הגרמנים מוכנים לשלם 2.5 מיליון יורו. "אם ייתנו פחות מ-3.45 מיליון יורו עבור ורמוט ושכטר, אף אחד לא יילך מפה", הבהירו גם בצד של הראל.
הבלגן הניהולי גורם גם לשחקנים, המחזיקים בחוזה, לבקש לעזוב מיידית. טוטו תמוז, שטוען כי הוא מחזיק בהצעה מקבוצה מחו"ל, מאיים לפנות לבוררות. הקשר שי אבוטבול רצה להיפגש אתמול עם אנשי טביב, שלא מצאו את הזמן לכך. אבוטבול רתח אחרי ששמע שעם אבי נמני דווקא כן נפגשו. נמני הציע בין היתר את לירוי צעירי, למרות שיוסי אבוקסיס הבהיר לא אחת כי הוא לא בתוכניות שלו, כשגם מועמדותו של מהראן ראדי הועלתה. מועמד שהציע נמני ועשוי להצטרף הוא ישראל זגורי מהפועל פ"ת. בסביבתו של אבוטבול אמרו: "העיקר שלשבת שלוש שעות עם אדון נמני, שבושה שבכלל נכנס למתחם אימונים של הפועל, היה זמן, אבל לאבוטבול לא מצאו זמן בלו"ז העסוק שלהם".
במקביל עודכנו ראשי הקבוצה כי גם דדי בן-דיין, שמתכוון לתבוע את המועדון על מענקי אליפות ואירופה שלא שולמו לו כמובטח, רוצה לעזוב. עומרי קנדה אמר שהוא רוצה לעבור לארסנל קייב האוקראינית בתמורה לשחרור בסך 200 אלף יורו.
במכבי ת"א אותתו כי הצעה לטרייד בין מאור בוזגלו לאלרואי כהן עשויה להיענות בחיוב. בוזגלו מתלבט מכיוון שמדובר בעונתו האחרונה בחוזה והוא יהפוך לשחקן חופשי בקיץ הבא.
הדבר היחידי שנסגר אתמול - חתימה ל-3 שנות חסות של "קאפה" במקום "יומברו" שבבעלות הראל.
אחרי שיחות רבות שניהל אתמול אבוקסיס במתחם האימונים, "שכחו בקבוצה לפתוח במו"מ כספי עם מי שמיועד לאמן את הפועל ת"א בעונה הקרובה. אבוקסיס אמור להיפגש הבוקר עם טביב במטרה לסגור את תנאיו ולהכריז עליו כמאמן.
מוני הראל, שמכנס הבוקר מסיבת עיתונאים, אמר אתמול: "אני רוצה להסיר את מה שמנסים להדביק עליי, שההכנות לעונה הבאה נפגעות בגללי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
פערים עם פ"ת בנוגע לדמארי. עובד קראוס: "עומר מעוניין לשחק בהפועל.
זה צריך להיסגר בין טביב לעמוס לוזון. כשתושג התקדמות נשמח להיכנס לתמונה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
עוד בידיעות אחרונות - ראיון נרחב של נדב צנציפר עם ערן זהבי לקראת משחק הנבחרת

ציטוטים נבחרים:
בדיוק כמו עוזבים אחרים מהימים האחרונים, לזהבי יש בטן מלאה על מה שקרה בהפועל. ההתנהלות של הפועל גם בעניינו היתה מבישה: במארס 2009, לקראת ההמראה למשחק הטופ-32 בליגה האירופית בקאזאן, ההנהלה הורתה לגוטמן להעלות את זהבי ליציע המושלג ולסיים את דרכו במועדון בשל חילוקי דעות על חוזהו המחודש. רק התערבות של גוטמן השאירה אותו במועדון. כעבור חודשיים הוא כבש שער שהיה שווה למועדון 60 מיליון שקלים.
"רצו שאחתום על חוזה מחודש, אחרת אני ביציע", הוא משחזר. "לא הסכמתי שיכריחו אותי לחתום על חוזה של 80 אלף דולר. גוטמן ניסה הכל, היה ברור שתהיה פגיעה מקצועית במשחק החשוב. ההתנהלות היתה מוזרה, לא פעלו מולי נכון. מדי יום ניסו להתיש אותי עם הכפשות של גורמים במועדון, התנהלות אסורה, אמרו שאני צריך להגיד בכלל תודה שאני משחק פה. 'מי זה ערן זהבי לפני שנה ועוד'. הם כבר ויתרו עליי, גם אחרי השער בטדי. הפועל נתנה לי את הבמה ולא בגלל העיניים היפות שלי. החזרתי להם בגדול".
ש: אבוקסיס צפוי להתמנות למאמן.
זהבי: "אני מת עליו, הוא מאמן מצוין, אדם שכולם אוהבים ומעריכים. היה לי חיבור איתו ואני מאמין בו".
ש: התרומה של גוטמן לקריירה שלך.
"הוא לקח שחקן כשרוני מרמה"ש והפך אותו לשחקן בליגה האיטלקית. הוא עיצב אותי, לקח אותי כל הזמן לשיחות. הייתה עליו ביקורת בשנה הראשונה למה אני משחק. כנראה שידע מה הוא עושה".
ש: הוא סומן כמאמן הבא של הנבחרת, אתם עוד יכולים להיפגש.
ת: "יש לנו כרגע מאמן טוב ואני מת שנעלה ביחד ליורו. אם לא, זו החלטה של ההתאחדות. מבחינתי האישית, גוטמן הכי ראוי להיות בסיטואציה כזו המאמן הבא. אני רק נזכר איך הפועל הגיעה לשחק מול קבוצות בכירות בחו"ל. ההכנה שלו יחד עם הביטחון הובילו לתחושה שאנחנו משחקים משחק ליגה בבלומפילד".
ש: מה דעתך על האלופה מחיפה?
ת: "כואב, כי אני יודע שאנחנו נתנו להם את האליפות. בוא נפרגן, חיפה קבוצה מצוינת והיא האלופה, אבל בשנתיים האחרונות אנחנו קבוצה טובה מהם. לנצח שלושה מארבעת המפגשים השנה מולה ולא לקחת אליפות, זה מעצבן".
ש: שחקן העונה - זהבי או רפאלוב?
ת: "ברור שאגיד רפאלוב, אנחנו חברים קרובים. אתם גם יודע איך זה בארץ, תמיד זוכרים את הסוף. אם הפועל הייתה זוכה באליפות, אני הייתי. חיפה זכתה והוא עשה לנו בית ספר במשחק האליפות, אז מגיע לו. הייתה לי שנה מצויינת בהפועל עם שערים ובישולים, הגשמת חלומות".
ש: הייתה תקופה שהאוהדים שרקו לך בוז.
ת: "במחזורי הפתיחה לא הייתי טוב. הייתי הראשון שקיבלתי את הקללות, אחרי כל מה שעשיתי למועדון. זה מעצבן כי אחרי חודשיים כשראיתי את אותם הפרצופים המקללים, פתאום הם רוצים להצטלם איתי בגלל המספרת בליון. סתם צביעות מעצבנת, אבל זה קומץ, להפועל יש את הקהל הכי טוב במדינה, הלוואי שהייתי לוקח אותם איתי לאיטליה".
ש: המאבקים בין הבעלים גנבו השנה את רוב הכותרות. עם יעקב שחר זה היה אחרת?
ת: "עם החומר של השנתיים האחרונות, גוטמן ואבוקסיס על הקווים, ושחר עומד מאחורינו, היינו לוקחים אליפות עשר שנים ברציפות. איתו היה שקט שלא היה בהפועל, ושלא תטעה, ההנהלה לא החסירה מאיתנו כלום. אף פעם לא שמעתי על כביסה מלוכלכת שיוצאת מחיפה ואולי גם שם יש בלגן, אבל מסתירים בבית ומהתקשורת".
ש: הרגשת שהחברים בקבוצה פירגנו לך על הדומיננטיות שלך השנה והעזיבה לאיטליה?
ת: "לא רוצה שיישמע שאני עוזב ומתחיל לדבר, אבל זה לא היה אותו הדבר מבחינה חברתית השנה. אני לוקח רק את הדברים הטובים ורובם היו כאלו".
ש: עד כמה החיסרון שלך ישפיע על הפועל?
ת:"נראה בשנה הבאה ותלוי במחליף. לדעתי זה יהיה משמעותי, כי אני עובד בשביל כולם, לוקח מנהיגות, מבשל ומבקיע, דברים שיצטרכו לעשות. אחרי עידן שלא היה כמותו בכדורגל הישראלי, עם שחקני ענק שהיו לנו, הולכת להיות שנה לא קלה והציפיות צריכות להיות בהתאם. אי אפשר לצפות מאבוקסיס אחרי עזיבה סיטונית לשחזר מה שהיה. מקווה שירושת הדרבי תימשך".
ש: כלומר?
ת: "מכבי עם תקציב של 120 מיליון, גלאקטיקוס או משהו שלא יהיה, לא היו מסוגלים לנצח אותנו בשלוש וחצי השנים האחרונות. אני לא יודע מה זה להפסיד בדרבי. ההבדל שהפועל מבינים מה זה דרבי, במכבי לא מבינים מה המשמעות. זהבי, אבוטבול, טועמה, נאתכו, בונדר, אבוקסיס ושחקנים שכבר הפכו לאדומים בנשמה כמו שכטר ודה-סילבה, מבינים את המשמעות. זה יכול להמשיך עוד כמה שנים אם יהיו דרך נכונה ושחקנים נכונים. הגענו למצב שהם חוגגים בתיקו. אהיה האוהד הכי גדול של המועדון ואעקוב אחריו".
ש: את מי היית לוקח לפאלרמו?
ת: "איתי שכטר"
ש: לסיום, רגע השיא.
ת: "שער האליפות בטדי והמספרת בליון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
לא קשור להפועל, אולי בעקיפין (ע"ע השוער הסרבי) אבל דוידוביץ' פתח את הפה בראיון ל"מעריב" וקטל שם את בנאדו וקטן בצורה מאד מכוערת. אמר שהוא יציב והוא שחקן טוב ורמז שבנאדו אשתקד היה בלם בהגנה שחטפה יותר מ-40 גולים וההבדל עם בנאדו השנה היתה השוער, כלומר דוידוביץ' עצמו. הוא גם תקף את קטן שהזמין את בנאדו להניף את צלחת האליפות ולא אותו ואמר שהוא טיפש.
כמו כן השוער החיפאי טוען, כי הוא לא צריך את סרט הקפטן כי הוא שחקן מוביל גם ככה , בניגוד אולי לאחרים שצריכים את הסרט כדי להזכיר שהם כאן ולחפות על היכולת שלהם (עקיצה לקטן).

פרשנות: ייתכן מאד והתמנון קיבל לאחרונה מסרים על כך שישוחרר או שיהפוך לשוער שני והוא מוציא קיטור, כאשר ע"פ הפרסומים גם חיפה סימנה את השוער הסרבי שהפועל מעוניינת בו.

נ.ב.
לכלוכים יש בכל קבוצה. חכו שפליטי מכבי ת"א יפתחו את הפה שלהם ברגע שאיווניר יוותר עליהם. יהיה שמח. אז לא להתרגש מכל מיני בונדרים, החרא צף גם בכרמל ויצוף גם בצד השני של הירקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 09:25 
דוידוביץ גם טוען שהם לקחו את האליפות שנה שעברה ולא הפועל, ושכששואלים אותו כמה אליפויות יש לו הוא מחשיב גם את שנה שעברה.
בכלל, הראיון איתו זה קלאסיקה. אני מתכוון לשמור את העיתון הזה. הנאה עצומה מכל שנייה של קריאה של הראיון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 09:47 
יש דרך לעלות את הראיון של התמנון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

בבקשה:
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/246 ... 1&cat=7101

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
לירון האדום כתב:

בבקשה:

מאיפה השאלות על האשה, הכסף, הויזה וכו'?
אני מניח שבמקומונים בחיפה היו הרבה סיפורים לאורך העונה אבל אני לא שמעתי מעולם על בעיה עם אשתו או בעיה כספית שלו. מישהו יודע על מה מדובר? הוא מהמר? היא מהמרת? כמה אפשר לבזבז, הרי הוא מרוויח מאה ומשהו אלף דולר נטו לעונה לא כולל פרמיות ומענקים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 10:18 
גיא ברזל כתב:
לירון האדום כתב:

בבקשה:

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 10:27 
ברגעים אלו הראל מדבר אל העיתונאים

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00902.html

אני מניח שבקרוב יהיו פרטים נוספים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 11:25 
רשמית:יוסי אבוקסיס המאמן
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00907.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:10 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
מכלן מציעה ללירוי צעירי, המועמד להפועל, חוזה של 180 אלף יורו בעונה.
מקווה מאוד שיגיע להפועל בסופו של דבר.
http://one.co.il/Article/180739.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:01 
מוני הראל על שי אבוטבול:
ציטוט:
"הוא שחקן נשמה שנותן הכול למועדון. הוא יקבל חוזה משודרג כי זה מגיע לו. יוציאו לו את הקישקע, אבל בסוף יתנו".

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:06 
Charlie כתב:
גיא ברזל כתב:
לירון האדום כתב:

בבקשה:

מאיפה השאלות על האשה, הכסף, הויזה וכו'?
אני מניח שבמקומונים בחיפה היו הרבה סיפורים לאורך העונה אבל אני לא שמעתי מעולם על בעיה עם אשתו או בעיה כספית שלו. מישהו יודע על מה מדובר? הוא מהמר? היא מהמרת? כמה אפשר לבזבז, הרי הוא מרוויח מאה ומשהו אלף דולר נטו לעונה לא כולל פרמיות ומענקים!

לא יודע על בעיות כספיות,מה שכן אני יודע שחבר שלי קנה 2 כרטיסי הזמנה לגמר מספסר שקיבל( :LOL2: )אותם מאשתו של ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
פיצוץ במשא ומתן בין אלי טביב לאבוקסיס בגלל פערים כספיים:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00907.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 17:36 
Peace Hope כתב:
מכלן מציעה ללירוי צעירי, המועמד להפועל, חוזה של 180 אלף יורו בעונה.
מקווה מאוד שיגיע להפועל בסופו של דבר.
http://one.co.il/Article/180739.html

נערך.

נערך לאחרונה על ידי נגמר הנוער בתאריך 01 יוני 2011, 17:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
זה אשכול חדשות, עשו טובה תשאירו אותו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/180753.html
מאמן פלארמו התפטר :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 17:49 
אמיר ליובין התראיין ב103
אמר שמחנה הראל יאשר כחותמת גומי כל שחקן שהמאמן יבקש וטביב יסכם עימו
אמר שהוא מקווה שטביב יעשה אותו דבר אם מחנה הראל יסכם עם שחקנים
חוץ מזה שום דבר מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 18:11 
עמוס לוזון להפועל: 1.5 מיל' יורו תמורת חצי מהכרטיס של דמארי

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.100927.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 18:13 
שי אבוטבול התראיין עכשיו ב102
הכחיש שנעלב מזה שלא נפגשו איתו אתמול. אמר שזה שטויות ושהוא דיבר עם אוסידון אתמול שאמר לו הוא מבטיח להיפגש איתו בסופש. אמר גם שהייתה כבר פגישה אחת עם אוסידון שבוע שעבר והיא הייתה פגישה מצויינת, ושאין לו ספק שהעניינים יסתדרו על הצד הטוב ביותר
חוץ מזה דיבר על זה שהוא מאוד אופטימי

תענוג לשמוע את האיש העצום הזה. שום מילה רעה לא יצאה ממנו למרות שמושכים אותו כבר שנה וחצי
שי אבוטבול :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 18:15 
*נערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
הכחיש שנעלב מזה שלא נפגשו איתו אתמול. אמר שזה שטויות ושהוא דיבר עם אוסידון אתמול שאמר לו הוא מבטיח להיפגש איתו בסופש. אמר גם שהייתה כבר פגישה אחת עם אוסידון שבוע שעבר והיא הייתה פגישה מצויינת, ושאין לו ספק שהעניינים יסתדרו על הצד הטוב ביותר

תענוג לשמוע את האיש העצום הזה. שום מילה רעה לא יצאה ממנו למרות שמושכים אותו כבר שנה וחצי
שי אבוטבול

אני אדיוט ודפוק. ולא שמתי לב.
סליחה

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 01 יוני 2011, 19:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Oleg Neduda כתב:

שי אבוטבול

תקשורת ספורט :mad: :mad: :mad:

אשכול דיוניםם!!!!!!!!!!
סעמק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: