תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 324 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 29/5 [אשכול דיונים]
הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 04:42 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

הפועל ת"א: איתי שכטר וגילי ורמוט סיכמו בקייזרסלאוטרן

גילי ורמוט הצטרף לאיתי שכטר וסיכם בקייזרסלאוטרן, והשניים ישתכרו כ-600 אלף יורו כל אחד. "הייתי חייב לעצמי עוד ניסיון באירופה", אמר הקשר. הפועל ת"א תיהנה מרווח של כ-3.3 מיליון יורו, אבל תצטרך להתמודד עם נטישת האסים הגדולים שלה

אחרי שאיתי שכטר, חלוץ הפועל תל אביב, סיכם את תנאיו בקייזרסלאוטרן, הגיע בסוף השבוע גם תורו של חברו לקבוצה גילי ורמוט לסגור על הצטרפותו לקבוצה הגרמנית. השניים, יחד עם סוכניהם רונן וגלעד קצב, המריאו ביום שישי לגרמניה וסיכמו על חוזה לארבע שנים, תמורת שכר של כ-600 אלף יורו בעונה כל אחד. ורמוט ילבש בקייזרסלאוטרן את החולצה מספר 9 ו-ורמוט ילבש 14. מכירת השניים תכניס להפועל כ-3.3 מיליון יורו - כ-2.5 מיליון יורו עבור שכטר וכ-750 אלף יורו עבור ורמוט. מכבי נתניה (שמכרה את שכטר להפועל) ועירוני קרית שמונה (שאחוזים מכרטיסו של שכטר הועברו לידיה תמורת מכירתו של אלרואי כהן להפועל) ייהנו מסכומים של כ-400 אלף יורו כל אחת. במהלך השבוע צפויה הפועל לאשר את העסקה, כמו גם את מכירת ערן זהבי לפאלרמו.

"כבר לפני שנה יכולתי לעזוב", אמר ורמוט בן ה-25, "הייתי חייב לעצמי עוד ניסיון באירופה. הפועל תצטרך לבנות את עצמה מחדש, אבל אני לא דואג להם". שכטר, שיחל קריירה אירופית בגיל 24, הוסיף: "הלב שלי רצה להיות בקייזרסלאוטרן. ההצטרפות של גילי תעשה את החיים של שנינו קלים יותר. זו הגשמת חלום משותפת".

שכטר יתבקש למלא בקייזרסלאוטרן את מקומו של סרדאן לאקיץ', החלוץ הקרואטי שכבש 35 שערים בשלוש העונות האחרונות ו-15 אשתקד ועובר לוולפסבורג. קייזרסלאוטרן נפרדה גם מהחלוץ האוסטרי ארווין הופר בן ה-24, שהושאל מנאפולי. הדמות המקצועית הבכירה במועדון הגרמני היא לאו דווקא המאמן מרקו קורץ, אלא המנהל המקצועי סטפן קונץ, אלוף אירופה עם גרמניה ב-1996.

וולגה ניז'ני נובגורוד הרוסית הודיעה על החתמתו לשלוש שנים של מגן הפועל, דני בונדר, שצפוי להשתכר כ-450 אלף יורו בעונה.

ישראל היום

שכטר: "אני הולך עם הלב"
הפועל תל אביב ממשיכה בשלב הפירוק • איתי שכטר וגילי ורמוט סגרו לארבע שנים בקייזרסלאוטרן הגרמנית, שצפויה לשלם תמורתם לאדומים כ3- מיליון יורו

נציגות ישראלית חדשה וכפולה
הוכרזה אתמול בבונדסליגה הגרמנית כשצמד שחקני הפועל תל אביב איתי שכטר וגילי ורמוט סיכמו את תנאיה ם לארבע עונות בקייזרסלאוטרן.
שכטר שבמשך השבועות האחרונים ניהל מו"מ ממושך עם המועדון הגרמני לא ציפה שגם חברו הטוב ורמוט יצטרף באותו מהלך; אלא שלאחר מספר המלצות מהסוכנים של השניים האחים רונן וגלעד קצב מסקאוטים שונים ואפילו משכטר עצמו החליטו הגרמנים לצרף גם את ורמוט לעיסקה.
השניים שישתכרו כחצי מיליון יורו לעונה בקבוצתם החדשה יצאו בסוף השבוע לקייזרסלאוטרן שבדרום-מערב גרמניה וסגרו את כל התנאים שלהם. כעת נותר רק לסגור את העיסקה מול אנשי הפועל ת"א ולקוות שאלה לא יערימו קשיים מעבר לקבלת הסכומים המופיעים בסעיפי השחרור של השניים 1.5 - מיליון יורו כל אחד.
"אני שמח שבסוף סיכמתי עם הקבוצה שאליה הכי רציתי להגיע והיכן שהלב שלי רצה להיות" אמר אתמול שכטר בהתרגשות "כמובן זה כיף גדול שגילי יצטרף אלי. זה יעשה לי את החיים הרבה יותר קלים גם במגרש וגם מחוצה לו. מדובר בהגשמת חלום עבורנו."
עבור ורמוט מדובר בקדנציה שנייה באירופה אחרי ביקור לא מוצלח בגנט הבלגית. "זה התבשל בימים האחרונים" הודה ורמוט בן ה26- "החלום הגדול שלי הוא לשחק בספרד אולם קייזרסלאוטרן היתה הקבוצה הכי רצינית והבונדסליגה מקום מצוין לשחק כדורגל. אני ואיתי כבר מצפים להתחיל את שיתוף הפעולה בינינו שם ולראות איך זה יעבוד."
השניים נחתו אתמול בנתב"ג קיימו מסיבת עיתונאים מאולתרת במקום והציגו בפני הנוכחים את החולצות שקיבלו - שכטר עם המספר 9 מאחור ואילו ורמוט עם המספר .14 "אני שחקן שהולך עם הלב ולכן בשלב כזה בקריירה אני חייב ללכת למקום שאליו הכי התחברתי מבחינת האנשים. קייזרסלאוטרן זה מועדון שהוא כמו משפחה בדיוק כמו הפועל ת"א" סיכם שכטר "גם יוסי בניון אמר לי ללכת למקום שבו ארגיש הכי טוב ללכת להיכן שהלב שלך אומר ולא לאיפה שיש יותר כסף."

ידיעות אחרונות

ויני מתראיין לכבוד עזיבתו ואומר שהוא פגוע מהנהלת הפועל שלא הציעו לו חוזה חדש. כסף זה לא הכל בחיים והיה לו טוב בישראל ומי יודע מה היה קורה אם היו מציעים לו חוזה.
מחלק גם שבחים לגוטמן ולעוד שחקנים בקבוצה וטוען שמעולם לא היו דיבורים עם מכבי.
האחים קצב (דודו דהאן 2.0) ינסו לסדר גם לטוטו קבוצה בגרמניה.
שוב מזכירים את בוזגלו והשוער הסרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 29/5 [אשכול דיונים]
הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 05:16 
סמל אישי של המשתמש
מעריב
שכטר חתם בקייזרסלאוטרן, ורמוט בדרך | בונדר חתם בוולגה הרוסית | ותמוז מתרחק מאירופה
"זו משפחה, כמו הפועל"
החברים האדומים שבו אתמול ארצה מנסיעת בזק לגרמניה, והציגו את חולצות החציל החדשות | טביב ינסה למקסם את העסקה

מהלך מבריק של הסוכן רונן קצב ושל איתי שכטר, הביא בסוף השבוע גם לצירופו של גילי ורמוט לקייזרסלאוטרן.
ורמוט ושכטר הם צמד במגרש ומחוץ למגרש.משחקים היטב ביחד וחברים טובים.הגעת שניהם לאצטדיון פריץ ואלטר אמורה לפתור בעיות התאקלמות.הרעיון מצא חן בעיני נשיא קייזרסלאוטרן שטפן קונץ, שביקר בארץ בשבוע שעבר.
בלילה שבין חמישי לשישי יצאו לגרמניה שכטר,ורמוט,אביו ורונן קצב.קונץ קיבל דו"ח סקאוט מעוזר המאמן, שהיה בשנה שעברה חלק מהצוות המקצועי בקאזאן, והחליט ללכת גם על ורמוט.שכטר ערך בדיקות רפואיות וחתם על זכרון הדברים, שיעניק לו חוזה של 2.4 מיליון יורו בארבע העונות הקרובות.ורמוט לא יכול היה לבצע בדיקות רפואיות בשל ההחלמה מניתוח בקע,אבל הוא קרוב לסיכום בקבוצה הגרמנית.
מחלוקת בנוגע לבונוסים על הישגים מנעה סיכום כבר בסוף השבוע.ההערכה היא כי חילופי מסמכים בימים הקרובים יכולים להביא לפיתרון.

הבעיה העיקרית היא לסכם מול הפועל תל אביב.לורמוט סעיף שחרור של 750 אלף יורו,שלטענת אנשי טביב ניתן למקסום.קונץ רוצה לכרוך את השניים בעסקת חבילה ולשלם קצת יותר מ-3 מיליון יורו.בהפועל ירצו לסגור על 3.5 מיליון יורו לפחות, שכן על שכטר הם אמורים להפריש עוד קרוב למיליון יורו - חלקן של מכבי נתניה וקריית שמונה בכרטיס.ייתכן והפועל תסכים לסכום נמוך יותר תמורת אחוזים על מכירה עתידית.

הפועל איבדה בסוף השבוע גם את דני בונדר, או שמא דימה בונדרב, שחתם לשלוש שנים בוולגה נובגורוד מתחתית הליגה הרוסית.בונדר ירוויח 450 אלף יורו לעונה.
בהפועל תל אביב כבר הודיעו כי הם לא מתכוונים לאפשר לטוטו תמוז לצאת לחו"ל, למרות שיש לו מספר הצעות, בעיקר מגרמניה והולנד.תמוד הודיע כי הוא לא מעוניין לשחק בליגה הטורקית.

בסוף השבוע נפגש נציג הבעלים, דורון אוסידון, עם שי אבוטבול, ששואף לשדרג את חוזהו.בין השניים יש פערים שמוגדרים כ"ניתנים לגישור".
ביום שלישי, עם שובו מאיטליה, צפוי נציגו של מוני הראל, קובי סידי, לקיים פגישת עבודה ראשונה עם טביב ואוסידון.סידי הבהיר בסוף השבוע : "ביום שבית המשפט יקבע מי הבעלים הבלעדי, אלך הביתה".בפגישה אמורים הצדדים לדון במינוי מנהל מקצועי למחלקת הנוער.תומר קשטן מועמד, כמו גם המנהל הנוכחי זאב זלצר.

בניסיון לפתור את סוגיית הבמבי, הציע מוני הראל לפני מספר ימים לאלי טביב, באמצעות עו"ד ישראל עזיאל, כי יקבל 4 מיליון שקלים במזומן, ושני מיליון שקלים יופקדו אצל עזיאל, עד שיוסרו העיקולים.זאת בתנאי ששטרי ההון שהפקיד הראל בבקרה יהיו תרומה להפועל ולא ייפדו.טביב סרב והציע שוב בוררות.

- - - - - - - - - - - - - - -
ראיון ענק עם דורון אוסידון, עיקרי הדברים :

איך תיראה מדיניות השחרורים לחו"ל ?
"אני לא אוהב לקחת לאנשים את החלום.החלום שלי היה להגיע להפועל ת"א ולנהל את המועדון.אם שכטר בא, אחרי שתרם פה, והחלום שלו להגיע לאירופה - לא אעצור אותו.כמובן שצריכה להיות הצעה מעניינת.כל שחקן שייצא לחו"ל,הסעיף המרכזי הוא שאם הוא חוזר לארץ, זה רק להפועל".

ערן זהבי מסכים לזה ?
"בוודאי.הוא גדל במועדון.גם בלי הסעיף הוא היה חוזר למועדון."

איפה תעצרו במדיניות השחרורים ? יש תמוז,ידין, אולי קנדה.
"נעצור כשנרגיש שזה פוגע בקבוצה, ולא חשוב הסכום.הבטיחו לאיתי, לערן ולכל מיני שחקנים שלא יעמדו בדרכם.אני מכבד את המילה של קודמיי".

מה עושים עם בן סהר ?
" עדיין לא יודע.הוא תרם את תרומתו בצורה מאוד יפה להפועל.מה שהצוות המקצועי דורש, זה מה שהוא יקבל.הצוות המקצועי דורש כרגע את טוטו, לאלא ועומר דמארי".

דמארי עולה לפי פרסומים 2 מיליון יורו.
"דמארי לא עולה 2 מיליון יורו.אנחנו במו"מ איתם.ברור שהם מכחישים.את המו"מ אנחנו עושים באופן דיסקרטי.גם עבאס על הכוונת שלנו, גם השוער של נבחרת סרביה, ועוד שלושה שחקנים מהליגה שלנו".

לירוי צעירי ?
"הוא אחד מהם.השניים האחרים במו"מ ממש סודי.שניים מהמוכשרים בליגה".

מה יהיה התקציב ?
"תקציב ראוי לקבוצה שרצה לאליפות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 05:21 
סמל אישי של המשתמש
מצאתי נקודת אור.
סעיף אם חוזרים לארץ רק להפועל :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 05:44 
לא מבין את המשפט האחרון בנוגע לתרומה להפועל.
זה נשמע טוב, אבל מה הקשר של טביב לזה? זה לא תלוי רק בהראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
"השניים האחרים במו"מ ממש סודי.שניים מהמוכשרים בליגה".
הימורים???

לגילי ואיתי שכטר אני מאחל בהצלחה.
רואה אותם חוזרים מהר מאוד להפועל,כל עוד הסעיף שמחייב אותם לחזור לארץ ולשחק רק בהפועל,קיים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 06:08 
סמל אישי של המשתמש
אני מנחש שהשניים האחרים הם בוזגלו וטל בן חיים, אבל לאור כך שבוזגלו התראיין לא מזמן נדמה לי לONE ואמר כי הוא לא חושב על מעבר להפועל, אז יהיו אלה טל בן חיים ואדריאן רוצ'ט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 06:17 
יש מצב שטביב יוצא גאון עם המכירה הכפולה של שכטר וורמוט.
כל חוזי ההעברה יכללו את שני השחקנים יחד, ואם הסכום יהיה שלוש מיליון, זה אומר 1.5 לכל שחקן ולא כמו שמחולק כרגע,
ואז הסכום שנתניה תקבל על שכטר יהיה קטן כמעט בחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל ליום ראשון
הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 06:20 
מי זה הצוות המקצועי הזה שאוסידון מדבר עליו? יש לקבוצה משהו שכזה כרגע?

ואגב, אני מבין שבאשר לבונדר אפשר להוסיף לרשימה שכוללת את גוטמן הפוליטיקאי ואת פרננדז הטיפש גם את הצוות המקצועי של נובגורוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 06:22 
מי זה הצוות המקצועי הזה שאוסידון מדבר עליו? יש לקבוצה משהו שכזה כרגע?

ואגב, אני מבין שבאשר לבונדר אפשר להוסיף לרשימה שכוללת את גוטמן הפוליטיקאי ואת פרננדז הטיפש גם את הצוות המקצועי של נובגורוד.

ולמה יש שתי אשכולות חדשות זהים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 06:25 
אשכול אחד
שני אשכולות
באשר לדימה היקר זו אכן חידה בלתי פתורה
ברמה של סוד הבריאה לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
אוסידון גדול.
"יש 20 שחקנים שאני לא יכול לדבר עליהם, אבל אנחנו במו"מ סודי איתם!"
-צעירי אחד מהם?
"כן! אבל על ה-19 האחרים אני לא יכול לספר לך!"
-דמארי?
"נכון. נשארו 18 ממש סודיים, אז עזוב לא תוציא את זה ממני"

...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
וואלה השנה הייתי הולך על השחקנים הצעירים שלנו- שיש, בן ביטון, מור שושן, גורדנה, אלקסלסי, אוואסו, מאור עשור,אטציאנוב, אייזנשטיין ועוד.
כמובן לא כולם וחלק צריכים להיות מושאלים אבל יש לנו ים כישרונות שאם לא ננצל אותם עכשיו או שהם יעופו או שהם יתבזבזו. ועם הבסיס הסביר שגם ככה יש לנו פלוס רכש טוב זה משהו שנוכל להודות עליו בעוד שנתיים. אין שום סיבה שלא יגיעו לפחות לספסל לנסות לפרוץ פה.
למשל במקום להביא בלם לתת לחוטה ומור שושן להיות המחליפים, בן ביטון המחליף של קנדה, שיש בהרכב.לנסות לשלב את אחד הקשרים ההתקפיים בספסל(לדעתי גורדנה או עשור בשלב זה) את אוואסו/אלקסלסי אולי הייתי מביא לספסל למרות שאני חושש שבמקרה שלהם הם לא יקבלו דקת משחק.
כמו שאם ערן זהבי למשל היה ממשיך להיות מושאל ברמה"ש לא היה יוצא לו ולנו כלום. אולי יש לנו פה הזדמנות. ופלוס השלד ורכש כמו דמארי, צעירי, עבאס וכו' באמת שאפשר לעשות פה משהו גדול שכולל הרכב חזק וספסל צעיר וטוב שחלקו כמובן יהיה מוכח כמו ידין/אבוטבול/עבאס/לירוי צעירי/לאלה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 06:57 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
מה עושים עם בן סהר ?
" עדיין לא יודע.הוא תרם את תרומתו בצורה מאוד יפה להפועל.מה שהצוות המקצועי דורש, זה מה שהוא יקבל. הצוות המקצועי דורש כרגע את טוטו, לאלא ועומר דמארי".

הצוות המקצועי = טביב.
אם היה לכם ספק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
מוזר שאוסידון לא אומר כלום על איינוגבה או לובוס, אלא מדבר רק על שאראנוב הסרבי בתור מחליף של אניימה.
לפי כל הפרסומים המוקדמים, הפועל כבר במו"מ עם איינוגבה ומצד שני חיפה גם רוצה את הסרבי הזה שדורש שכר גבוה.
נראה מה יהיה, לדעתי שווה לנצל את העתיד הלא ברור של בני יהודה ולהנחית אצלנו את איינוגבה וצעירי, ואולי גם את גלבאן.
לגבי שאר הישראלים, דמארי יגיע, השאלה באיזה מחיר.למחמוד עבאס כבר הוצע חוזה (שחקן חופשי) וכנראה גם יגיע.
2 השחקנים המוכשרים האחרים יכולים להיות רוצ'ט,חן עזרא,אושרי רואש,אביב חדד,ימפולסקי או מוגרבי.
מי שזה לא יהיה, הוא כנראה יבוא בתור שחקן משלים. אלא אם כן מדובר בבוזגלו ואז אני לא פוסל טרייד עם אלרואי. צריך לזכור שזו השנה האחרונה של בוזגלו בחוזה ויכול בהחלט להיות שהמחלה תרצה למכור אותו כדי לא לבזבז את ה-2.5 מיליון יורו ששמו עליו.
ושהר לא יהיה בהפועל. ה"צוות המקצועי" (מי זה בדיוק ?) לא רוצה אותו בהפועל.
ד"ש לספסלים באירופה,בן. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
:
דמארי עולה לפי פרסומים 2 מיליון יורו.
"דמארי לא עולה 2 מיליון יורו.אנחנו במו"מ איתם.ברור שהם מכחישים.את המו"מ אנחנו עושים באופן דיסקרטי.גם עבאס על הכוונת שלנו, גם השוער של נבחרת סרביה, ועוד שלושה שחקנים מהליגה שלנו".

אם היה לי שביב של תקוונת קלה ביותר שהוא יגיע, עכשיו גם זה נעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 07:37 
אני גם מקווה שישלבו העונה את גורדנה ועוד צעירים, אבל עם הלחץ והחוסר יציבות זה כנראה לא יקרה.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 29 מאי 2011, 07:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 07:39 
zevik כתב:
יש מצב שטביב יוצא גאון עם המכירה הכפולה של שכטר וורמוט.
כל חוזי ההעברה יכללו את שני השחקנים יחד, ואם הסכום יהיה שלוש מיליון, זה אומר 1.5 לכל שחקן ולא כמו שמחולק כרגע,
ואז הסכום שנתניה תקבל על שכטר יהיה קטן כמעט בחצי.

:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 07:57 
למרות שזה רק ראיון ולמרות שמילים לא עולות כסף..יש לי תחושה שאם טביב ומוני יסגרו כבר את הבמבי המסריח הזה מהר - אנחנו נופתע מהרכש ולטובה. שוב, הכל מתחושה בלבד שטביב למרות שהוא לא איש מקצוע, יודע לקחת את האסים מהקבוצות האחרות. חובת ההוכחה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:03 
פקה פקה.
כשמישהו יחתום נדבר. ועדיף להתחיל ממאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
פקה פקה.

לצערנו כבר נראה שיש מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
פקה פקה.

לפי דעתי (מדברים שנאמרים) מאמן כבר יש לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מה עושים עם בן סהר ?
" עדיין לא יודע.הוא תרם את תרומתו בצורה מאוד יפה להפועל.מה שהצוות המקצועי דורש, זה מה שהוא יקבל.הצוות המקצועי דורש כרגע את טוטו, לאלא ועומר דמארי".

אם מישהו חשב שיש סיכוי שירצו להשאיר את שהר הוא קיבל את התשובה. שהר ירוק עונה הבאה.
השאלה למה? למה לא רוצים להשאיר את שהר? מה ההגיון המקצועי שעומד מאחורי זה במיוחד שהוא עובר לחיפה.
אספניול לא רוצה אותו עונה הבאה שזה מצויין מבחינתנו, לצערנו גם מבחינת חיפה שכן רוצה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
ציטוט:
מה עושים עם בן סהר ?

אם מישהו חשב שיש סיכוי שירצו להשאיר את שהר הוא קיבל את התשובה. שהר ירוק עונה הבאה.
השאלה למה? למה לא רוצים להשאיר את שהר? מה ההגיון המקצועי שעומד מאחורי זה במיוחד שהוא עובר לחיפה.
אספניול לא רוצה אותו עונה הבאה שזה מצויין מבחינתנו, לצערנו גם מבחינת חיפה שכן רוצה אותו.

אם נאמין למה שכותבים בעיתונים אז לא שהר כי כן דמארי. אם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:19 
יהלום אדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
פקה פקה.

לצערנו כבר נראה שיש מאמן

לא יודע. לדעתי אבוקסיס זו טעות קשה, אבל אם החלטתם- תחתימו ותעשו את זה ברור ומסודר. יותר מהכל, הקבוצה צריכה עכשיו ודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יהלום אדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
פקה פקה.

לצערנו כבר נראה שיש מאמן

לא יודע. לדעתי אבוקסיס זו טעות קשה, אבל אם החלטתם- תחתימו ותעשו את זה ברור ומסודר. יותר מהכל, הקבוצה צריכה עכשיו ודאות.

מה שנראה שמלבד הודעה פומבית בתקשורת כל הנוגעים בדבר כבר יודעים ומתנהגים כאילו זה כבר סגור.
פשוט תענוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
אגב, הכתבה עם ויני מתסכלת מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:25 
יהלום אדום כתב:

עוד לא קראתי את הראיון, אבל מאוד קשה לי להאמין שויני היה נשאר אצלינו בפחות מחוזה של מיליון דולר, הוא כל זמן דיבר כמה הוא עוזב הוא התראיין בסיום המשחק גביע ואמר שהוא חתם בינואר בליל, אולי הוא רצה הצעה בשביל למקסם את החוזה בליל אבל הוא לא היה נשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:28 
ציטוט:
"אף אחד בהפועל, ששיחקתי בה ארבע שנים, אפילו לא הרים אליי טלפון כדי לבדוק אם אני רוצה להשאר. זה מאוד איכזב ופגע בי".

על גוטמן
ציטוט:
"כשהוא בא להפועל, אמרו לי עליו דברים רעים, אבל החלטתי לשפוט אותו לבדי. התאהבתי בו ולא סתם האוהדים חולים עליו."

"אנשים לא מבינים שהבעיה הכי גדולה של הפועל היא שגוטמן עוזב. לקח לו שנה וחצי להכניס את התיאוריה שלו ולהפוך אותנו לקבוצה מפחידה."

גם כן האניימה הזה עם האג'נדה שלו, אם היה לו מושג באמת מי זה גוטמן כמו המקורבים בפורום הוא היה מדבר אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
סמיילית כתב:
יהלום אדום כתב:

עוד לא קראתי את הראיון, אבל מאוד קשה לי להאמין שויני היה נשאר אצלינו בפחות מחוזה של מיליון דולר, הוא כל זמן דיבר כמה הוא עוזב הוא התראיין בסיום המשחק גביע ואמר שהוא חתם בינואר בליל, אולי הוא רצה הצעה בשביל למקסם את החוזה בליל אבל הוא לא היה נשאר.

לוא דווקא האם היה נשאר או לא. סתם נשמע מבאס כל ההתנהלות של ההנהלה.
מעבר לזה, שגם עבור סיכוי של 0ץ01% שישאר, לא פונים לשחקן ובודקים מה צריך לעשות כדי שלא יילך?
זה דבר מינימאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אוסידון גדול.
"יש 20 שחקנים שאני לא יכול לדבר עליהם, אבל אנחנו במו"מ סודי איתם!"
-צעירי אחד מהם?
"כן! אבל על ה-19 האחרים אני לא יכול לספר לך!"
-דמארי?
"נכון. נשארו 18 ממש סודיים, אז עזוב לא תוציא את זה ממני"

...

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 324 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: