תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 26/5 [רק חדשות. דעות באשכול נפרד]
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 03:47 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

זה שיר פרידה
רגע לפני שאחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הפועל ת"א מתפרקת לה, היא הוסיפה עוד תואר לארון עם 0:1 קטן והגנתי על האלופה מכבי חיפה בגמר הגביע • עכשיו השאלה היא רק מי ישלם לשחקנים את המענקים

אין ספק שמהיום הפועל ת"א
מתחילה עידן חדש והולכת אל הלא נודע. לכן היה חשוב לה לסיים תקופה עם טעם טוב בפה ולאחר הפסד הצלחת היא לפחות הצליחה להשאיר בארון את הגביע.
הכבוד מגיע קודם כל לאלי גוטמן שמסיים שלוש וחצי עונות מצוינות באדום שבהן הפך לאחד המאמנים הגדולים בכדורגל הישראלי - אם תרצו אז של כל הזמנים. הוא הצליח להחזיר ולו למשחק אחד את הסדר והמשמעת לשחקניו לאחר שבועות של כאוס שהחל בהנהלה וחילחל עד לאחרון השחקנים. אחרי עונה ארוכה שכללה הופעה טובה בליגת האלופות התמודדות כמעט עד הסוף על האליפות התקף לב ובעיות קשות מצד הבוסים - גוטמן שייצא כנראה לשנת חופש וכבר הבהיר שסיים את דרכו באדום - ימתין לסוף הקדנציה של פרננדז בנבחרת ויוכל לישון סוף סוף טוב הלילה.
זה לא היה משחק כדורגל ענק. כראוי לגמר גביע בין שתי הבכירות ראינו בעיקר טקטיקה ומתפרצות בטח מכיוון הפועל שבלי ורמוט חסרה את הניצוץ הזה שהבדיל אותה במשחקים רבים מהיריבה. השער של סלים טועמה בדקה השנייה בטוח לא היה בתוכניות של גוטמן (בישול חכם של זהבי) אבל בסופו של דבר שיחק לטובתו כי כבר ראינו בעבר שכשחיפה לחוצה היא לא מציגה את אותו הכדורגל.
כעת יחזרו בהפועל לשאלה שהתשובה עליה קריטית מה קורה עם במבי? האם הוא מת חי או גוסס? הקיץ הקרוב אלא אם כן מישהו שם יחליט שהגיע הזמן להפסיק להחזיק את המועדון כבן ערובה הולך להיות סיוט בעבור אוהדי הפועל שלקחה גביע שישי מאז .1999 חבל יהיה לראות את המועדון הזה הולך ומתבזה.

הארץ

קובי סידי, המקורב לקבוצה והמנכ"ל בתחילת שנות ה-90', מונה לנציגו של הבעלים הראל. סידי יחליף בתפקיד את משה הראל. סטפן קונץ, שחקן העבר הגרמני ויו"ר קייזרסלאוטרן, הגיע אתמול לישראל כדי להשלים את עסקת העברת איתי שכטר לקבוצתו.

ידיעות אחרונות

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 26/5
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 05:10 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
שכטר יקבל בקייזרסלאוטרן 2.5 מיליון יורו ב-4 שנים
המנהל המקצועי של הקבוצה הגרמנית נפגש אתמול עם החלוץ וסוכנו. הפועל ת"א תקבל 2.5 מיליון יורו עבור 80 אחוז מכרטיסו של שכטר
נדב צנציפר
המנהל המקצועי ויו"ר קייזרסלאוטרן, סטפן קונץ, נחת אתמול בצהריים בארץ ונפגש עם סוכנו של חלוץ הפועל ת"א איתי שכטר, רונן קצב. אחרי מספר שעות הצטרף גם שכטר לפגישה שנערכה בת"א ובה סוכמו תנאי החוזה והשכר של החלוץ בקבוצה הגרמנית.
שכטר אמור להשתכר כ-2.5 מיליון יורו בארבע השנים הקרובות, בעוד הפועל ת"א תקבל כ-2.5 מיליון יורו עבור 80 אחוזים מכרטיסו. היום אמורה להתקיים פגישה מול ראשי הפועל ת"א על מנת לסגור את העסקה סופית ונראה כי שכטר יהפוך היום לשחקן קייזרסלאוטרן.
מוני הראל החליט אתמול למנות את קובי סידי כנציג הבעלים מצידו, זאת על חשבון אחיו משה, ששימש כדירקטור בחודשים האחרונים. בהודעה הרשמית נמסר: "מוני הראל החליט למנות כנציגו בהפועל ת"א את קובי סידי, אשר היה בעבר מנכ"ל הקבוצה. הראל רואה בסידי אדם המקובל על שני הצדדים ועל כל הגורמים במועדון, מרגע זה רשאי סידי לפעול כדי להעמיד קבוצה חזקה לעונה הקרובה. המשימה הראשונה היא מינוי המאמן".
אתמול נפגש סידי עם מקבילו במחנה טביב, דורון אוסידון, כשהמטרה למנות מאמן. כרגע, המועמד המוביל לרשת את אלי גוטמן שיוצא לשבתון הוא יוסי אבוקסיס, אך ישנם שמות נוספים כמו דרור קשטן. בסביבת טביב נטען כי הוא ממשיך לנהל מו"מ בנוגע לעומר דמארי, כשהדרישה הנוכחית עומדת על שני מיליון יורו תמורת 75 אחוז מכרטיסו. שני המועמדים הבכירים להחליף את וינסנט אניימה הם שוער אופ"ק בלגרד בויאן שאראנוב ודלה איינוגבה שטביב כבר פנה בעניינו לבני יהודה. מועמד נוסף הוא הצ'יליאני אדוארדו לובוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 06:00 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1229219.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 08:20 
ציטוט:

למרות דרישת יו"ר ההתאחדות אבי לוזון לחלק את הכרטיסים שקיבלה הפועל ת"א לגמר מההתאחדות ‭120 -‬ ביציע המערבי ובתאי הכבוד ו‭210-‬ ביציע המזרחי, לא קיבלו הבעלים מוני הראל, הדירקטור משה הראל, היו"ר אמיר לובין ויו"ר הידרקטוריון לשעבר חיים רמון, כרטיסים לגמר, ככל הנראה על פי הוראה מצד מחנה אלי טביב.

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/244 ... 1&cat=7101
אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 11:31 
סלים טועמה, הכובש, הוסיף: "אני הכי מאושר בעולם, התארים התחלקו בצורה הוגנת. אני רוצה להקדיש את הגביע הזה ליוסי אבוקסיס, הוא היחיד שהאמין בי במועדון. אם לא אבוקסיס, לא הייתי בהפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 26/5 [רק חדשות. דעות באשכול נפרד]
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/180388.html

עומר דמארי
צעירי
עבאס
ניצן דמארי
אביב חדד
קשר זר

מלפפונים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 12:33 
מועמד לובוס הצ'יליאני, עוד שוער סרבי ואיינוגבה.
אני נגד איינוגבה, לא מחזיק ממנו כל כך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 12:37 
http://news.walla.co.il/?w=/7/1827001

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
ראיון נדיר עם ערן זהבי. מומלץ

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1826996

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 12:45 
מישהו יכול לסרוק את השער של מעריב ספורט ועמודים פנימיים שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
גוטמן נשאל אם יש סיכוי שיאמן את מכבי תל אביב, שם עניין הבעלות ברורה יותר, והשיב: "תמורת שום סכום בעולם לא אעשה את המעבר למכבי תל אביב. כולם מכירים את החיבור שלי עם אוהדי הפועל תל אביב. אני יכול להגיע יום אחד אחרי שנות צינון, אבל לא מיד"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:52 
הפועל: מו"מ עם שאראנוב, קנדה עשוי להמשיך

אחרי הזכיה בגביע המדינה פתחו האדומים במו"מ למציאת שוער שיחליף את אניימה. המגן יישאר אם לא יקבל הצעה מאירופה. טביב: "המטרה? להחזיר את האליפות".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4074397,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 17:17 
http://www.103.fm/include/OnLineView.aspx
סלים מתראיין ואומר "אולי הייתי צריך לקבל יותר דקות והיה צריך לפרגן לי יותר...לא אכפת לי לשחק בעונה הבאה את אותו מספר הדקות".

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 17:22 
באותו מקום (לינק בתגובה הקודמת) - עכשיו ראיון עם יוסי אבוקסיס.

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 17:29 
הארווי כתב:
"נצטרך להביא בין 8 ל- 10 שחקנים חדשים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
אבוקסיס: "שואלים למה אני צריך את זה? זו שאיפת חיי"
לעוזר יש רצון עז להיות מאמן הפועל שהר: חיפה? אני לא שולל שום דבר

הניצחון אמש של הפועל תל אביב על מכבי חיפה בגמר גביע המדינה הביא הרבה אושר לאוהדים באדום, אך האושר הזה היה מהול בעצב מסוים. המשחק באיצטדיון רמת גן היה האחרון של הקבוצה כפי שהיתה בשנתיים-שלוש האחרונות. אלי גוטמן בוודאות לא ימשיך על הקווים ועל כר הדשא צפוי מהפך רציני ביותר, כאשר לא מעט שחקנים צפויים לעזוב. מי שאמור לרשת את גוטמן בתפקיד המאמן הוא יוסי אבוקסיס, שהתראיין הערב (חמישי) לתכנית הספורט ברדיו ת"א, רדיו דרום וקול הים האדום וסיפר על הרצון העז להוביל את המועדון."אי אפשר עוד להגיד מברוק כי עוד לא סגרנו", ענה אבוקסיס לשאלה האם חתם כמאמן הפועל לעונה הבאה. "הפועל הולכת לשנות את הפנים אם וכאשר השחקנים המדוברים יעזבו. הרבה אנשים שאלו אותי למה אתה צריך את זה, אבל שאתה גודל במועדון ושזה שאיפה של החיים שלך אתה לא יכול להגיד 'המצב לא טוב', 'אני לא אקח'. הציפיות מהפועל ת"א וגם של כולם יהיו לפי השחקנים שיגיעו".

בן שהר הוא עוד אחד מהשחקנים שאמורים לעזוב את הפועל תל אביב בקיץ. החלוץ עלה לשידור ברדיו ת"א אחרי אבוקסיס, והתייחס לעתידו: "הפועל? זו לא אופציה ריאלית, אני רוצה לחזור לחו"ל. תמיד יש סיכוי שאשאר בסוף, אבל המחשבה שלי היא לצאת". שהר התייחס גם לעובדה ששמו הוזכר כמועמד להצטרף למכבי חיפה: "כבוד הוא לי שאגודה כמו חיפה רוצה שאני אשחק בשורותיה, אני לא רוצה להתייחס לזה כי המחשבה היא לשחק בחו"ל. אומרים never say never אבל המחשבה שלי היא מעבר לים, אבל אני לא שולל שום דבר".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00569.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
הפועל סגרה מחנה אימונים חדש :
http://sports.walla.co.il/?w=//1827221

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 21:48 
נשמח אם מישהו יביא עוד פרטים על המחנה החדש, מיקום, תכנונים, משחקי אימון וכו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
הארווי כתב:

מה יוסי אמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:51 
לא יודע אם זה מתאים אבל קופמן אמר שתאומים מגיש תביעה ייצוגית נגד מוני הראל. הוא נקטע לפני שהוא הספיק לומר עוד דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 00:04 
שטויות במיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: