תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מוקדש באהבה לאנשי "סוף העידן האדום"
הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 17:45 
יותר מדי אנשים מתבכיינים כאן על סוף העידן ובוכים על העתיד ומה יהייה עם הפועל ואיך המהפך קרוב. זה מוקדש לכם.

אז ככה
לפני יותר מ3 שנים, ניצחה מכבי ת"א דרבי. זה היה דרבי שהיא ניצחה אחרי הרבה השפלות מהפועל, ולכולם היה נראה שהדרבי הזה היה דרבי שמסמל מהפך.
את מכבי בדיוק קנה בעלים חדש, מיליארדר מקנדה. הפועל עמדה לפני קיץ של בלאגן ניהולי טוטאלי. הקבוצה היתה צריכה לחזור לסגול שלא רצה בה,
משקיע לא נמצא וכולם דיברו על קיץ שהולך להיות גיהנום ועונות שחורות בפתח, בעוד בצד השני דיברו על תקציבים גבוהים, רכש איכותי וכל מיני תיירים יהודים ומצחיקים מצרפת.
היה נראה כאילו מכבי תחזור לשלוט בעיר והדרבי ההוא היה דרבי המהפך.

נכון שהמצב דומה בצורה מדהימה פשוט למצב כרגע? (כן אני יודע, אתמול לא הפסדנו, אבל תיקו בשביל מכבי זה ניצחון ואנחנו יודעים את זה)

מה קרה בשלושת השנים שלאחר מכן להפועל ומה קרה בשלושת השנים שלאחר מכן למכבי, אני לא באמת צריך להזכיר לכם, נכון?

אז לפני שאתם מתחילים לבכות על מר גורלכם האומלל, תצחקו.
תנו להם להנות, הקיץ הוא תמיד הזמן שלהם.
הם אוהבים לדבר לפני. הם אוהבים לכתוב שירים לפני. הם אוהבים לחגוג לפני ולהשתחצן לפני.
אנחנו אף פעם לא נדבר לפני. תשאירו את זה להם.
לא יודע אם יהייה טוב ולא יודע אם יהייה רע. דבר אחד אני ידוע - וזה שאי אפשר לדעת מה יהייה.
כן, גם אם 80 שחקנים יעזבו וגם אם להם יהייה 240 מיליון שקל תקציב.
מה יקרה ומה יהייה נוכל לדעת רק על המגרש.
אנחנו הפועל :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מוקדש באהבה לאנשי "סוף העידן האדום"
הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 17:49 
כל חודש תזכיר לי את השיחה באוטו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 17:54 
לא תתפוס אותי כתב:
כל חודש תזכיר לי את השיחה באוטו?

אשכרה :DEVIL4:
שלא ייגמר לעולם
וכדי שכולם יבינו - הבחור הזה אחרי אותו דרבי בדיוק (או שזה היה אפילו קצת לפני? לא זוכר כבר) בכה לי באוטו שהנה השליטה נגמרה והם חוזרים ואנחנו מתים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 18:07 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
סוף התקופה היא הפרידה מהשחקנים
גם אם תקום פה הפועל שתאנוס את הליגה - זה סוף התקופה של הקבוצה הזו , שביינתיים היא הכי גדולה שראיתי
תרשה לי לא להתרגש מהדיבורים של מכבי - אי אפשר להשוות את התיקו אתמול להפסד שאתה מדבר עליו (של שבחון אני מניח)
הדרבי אתמול היה הדרבי הכי חד צדדי שראיתי מאז הדרבי של סימרוטיץ' ב- 99. התיקו הזה הוא מסוג הדברים שאי אפשר להסביר אותם (כמו השער של זהבי בטדי למשל) . 8:0 היה יותר משקף מ- 2:2. איבוד האחיזה יהיה תלוי רק בנו. אמנם הוכחנו שאנחנו טובים בלבעוט בדלי ב- 3 השנים האחרונות (כן כן , גם בדרבי ה"איך שמחתם בתיקו" שרק במקרה היה לו סוף מדהים) - אבל תרשה לי לא להתאבל עדין . קודם שינצחו אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 18:15 
מה שמשגע אותי זה שכאילו יש אווירה אצלינו של אמונה לשטויות שהם מוכרים.
כאילו השליטה שלנו היא התופעה הזמנית והשליטה שלהם היא המצב היציב, שלפעמים יש בו הפרעות.
בחייאת!
אנחנו שולטים בעיר ביד רמה כבר 15 שנה! המסכנים האלו חיברו 2 פסים בעונת 95 והם בונים על זה הרים וגבעות.
גם אם שנה הבאה אנחנו נהיה פחות גדולים או לפחות פחות נוצצים - עדיין ירעדו להם הביצים כשמכבי יעלו מולינו. כי זה הדיאנאיי של המועדונים בדור הנוכחי ובכלל.
נכון, לפעמים גלגלים מתהפכים, ולפעמים זה קורה בלי סיבה ברורה. אתמול זיינו אותם בהרכב מאד חסר, נעשה את זה גם בהמשך.
מי שהביא את הנצחון אתמול בין היתר הין שי אבוטבול, אביחי ידין, סלים טועמה. אלו שחקנים של מועדון, בגללם הדרבים נראים כמו שהם נראים - זה לא רק אניימה, דאגלס או שכטר (כמו שההם ממש מקווים).
הם תמיד היו אלופים בלמצוא את הכותרת, בלהכתיר. "תם העידן של הפועל" (גם בשנה שעברה) "דאבל קל" "נוער מטורף" "היורש של נימני".
בסדר, הם יכולים להמשיך לקשקש. אנחנו נהייה פה בדרבי גם שנה הבאה, לפרוע את השטרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
מה שמשגע אותי זה שכאילו יש אווירה אצלינו של אמונה לשטויות שהם מוכרים.
כאילו השליטה שלנו היא התופעה הזמנית והשליטה שלהם היא המצב היציב, שלפעמים יש בו הפרעות.
בחייאת!
אנחנו שולטים בעיר ביד רמה כבר 15 שנה! המסכנים האלו חיברו 2 פסים בעונת 95 והם בונים על זה הרים וגבעות.
גם אם שנה הבאה אנחנו נהיה פחות גדולים או לפחות פחות נוצצים - עדיין ירעדו להם הביצים כשמכבי יעלו מולינו. כי זה הדיאנאיי של המועדונים בדור הנוכחי ובכלל.
נכון, לפעמים גלגלים מתהפכים, ולפעמים זה קורה בלי סיבה ברורה. אתמול זיינו אותם בהרכב מאד חסר, נעשה את זה גם בהמשך.
מי שהביא את הנצחון אתמול בין היתר הין שי אבוטבול, אביחי ידין, סלים טועמה. אלו שחקנים של מועדון, בגללם הדרבים נראים כמו שהם נראים - זה לא רק אניימה, דאגלס או שכטר (כמו שההם ממש מקווים).
הם תמיד היו אלופים בלמצוא את הכותרת, בלהכתיר. "תם העידן של הפועל" (גם בשנה שעברה) "דאבל קל" "נוער מטורף" "היורש של נימני".
בסדר, הם יכולים להמשיך לקשקש. אנחנו נהייה פה בדרבי גם שנה הבאה, לפרוע את השטרות.

בלי עין הרע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 18:18 
דני אתה ענק, כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 18:26 
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
tsach כתב:
דני אתה ענק, כל מילה.

השיחה שלהם מזכירה לי תשיחות בנינו, שאתה על תקן גולפיטק, ואני על תקן לת"א.
אנשים מרגיעים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: