יובל כתב:
דור מ. כתב:
יובל כתב:
עמי נאווי כתב:
הפועל זה השיגעון! כתב:
תודה על הגול.
בהצלחה באירופה.
חבל, באמת חבל, היית יכול לצאת מפה מלך שיזכרו עוד המון שנים והרסת הכל.
הוא מלך ואני אזכור אותו עוד המון שנים.
ערן זהבי
אוהדים כפויי טובה

אני לא מבין מה הקשר כפויי טובה?
למה שהוא יקלל שחקנים אחרים בקבוצה? כי הוא הביא אליפות אז מותר לו? אז גם מותר לו כבר לזרוק זין כי הוא הביא אליפות להפועל.
אתם הזויים.
ושלא תבין לא נכון, אני מעריך ואוהב את זהבי ואני יזכור אותו המון שנים.
אבל מלך הוא לא, קודם כל תהיה בן אדם.
מותר לו לקלל שחקנים אחרים כמו שמותר לשחקנים אחרים לקלל, זה לא אירוע יוצא דופן ולא צריך לעשות מזה סיפור גדול. הוא לא זורק זין, הוא נלחם 90 דקות כמו תמיד, גם כשהולך לו, גם כשלא הולך לו, וגם כשהוא מנסה לשתף פעולה בהתקפה עם שחקנים כמו בן דיין שרק מתים לסיים את המשחק. ואוהדים כפויי טובה רק מחפשים כל דבר אצלו כדי לתקוף אותו, להגיד שהוא אפס, שהוא לא מתאמץ, שעלה לו השתן לראש (אני צריך להביא ציטוטים?).
מי שעלה לו השתן לראש זה האוהדים של הפועל, שאחרי עונה וחצי טובות חושבים שהם אלה שלקחו דאבל והעלו את הפועל לליגת האלופות, לא זהבי ואניימה ושות'. רק צריך לקרוא את השטויות של אנשים פה "מי הוא בכלל, מי צריך אותו", אפשר לחשוב שלפני שהוא ודומיו הגיעו להפועל השגנו משהו בעשור האחרון. ואפשר רק לחשוב לאן נגיע אחרי שהם ילכו.
אני מעדיף לחזור לימי גביע אופ"א\הליגה האירופאית הזוהרים של שנה שעברה מאשר השנה המגעילה הזאת.
אני מעדיף הרכב עם אבי כנפו ו

עדי סבג

מאשר הרכב של שחקנים שרובם חושבים על עונה הבאה.
אם אני אלי גוטמן\ההנהלה של הפועל, במשחק הבא ערן זהבי ודני בונדר טסים על טיל מהסגל, עד סוף העונה. חוויתי כל כך הרבה עונות חלשות עם הקבוצה הזאת, עד עונה שעברה לא טעמתי טעם של אליפות מהיציעים כי בדאבל הראשון עוד הייתי ילדון, ומעולם לא כעסתי על חלק מהשחקנים כמו שאני כועס כרגע.
גם בחצי הראשון של 2007\2008 לא העזתי לכעוס על אף אחד מהשחקנים, כי חוסר רצון לא הייתה הבעיה שם.