תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שי אבוטבול
הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
כמוך אני רוצה בהפועל, רק כמוך!
כאלה שנלחמים על כל כדור, מטריפים ת'שחקנים, גולשים ומשתדלים.
כאלה, שבשבילם לחזור ולשחק בהפועל ולהיות שחקן הרכב זו מתנה והגשמת חלום, ולא תחנת מעבר או מקפצה.

מי שלא רוצה להיות בהפועל, מכל סיבה שהיא, שיקום ויילך. יש שחקנים (שאם זהבי ושכטר יזכרו, גם הם היו כמוהם עד לפני שנתיים) שהיו מתים לשחק בהפועל ולהילחם בשביל הקהל הזה. אותם אני רוצה בהפועל, ולא אף אחר אחר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שי אבוטבול
הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:38 
אין שחקנים כמוהו וצריך לדעת להעריך את זה.

נתן משחק טוב מההתחלה לקראת הסוף נגמר לו אוויר

וכל כך מתאים לו הקפטן, שבעזרת השם שנה הבאה יהיה קבוע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
לא יאומן כמה קילומטראז' הוא עשה על הקו,
בזמן שאחד, ערן זהבי, התחבא באמצע.

באיזשהו שלב, שי לא היה מסוגל לזוז. לא קדימה ואל אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
מדהים.קפטן.סמל !
האחרון שנשאר ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:40 
קפטן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
עלק לא יכול קפטן :LOL2:
מה שהוא עשה בתחילת המשחק :BOW:
שי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
מנהיג.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
מצטער - ואני מדבר רק מקצועית, כי לא-מקצועית אני מפרגן לו - אחת הסיבות שהמשחק של הפועל תקוע כבר חודשים זה בגלל שי.
כדורים ארוכים ואיטיים לחלוצים, כמעט לא מגיע לאזור ה-16 של היריבה, לא מהווה פקטור באמצע.
וזה בלי לדבר על חוסר כושר גופני, מהירות שנראית כמו יוסי אבוקסיס בעונותיו האחרונות, ומצבים נייחים מבוזבים הודות לכדורים חלשים או לא חדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מצטער - ואני מדבר רק מקצועית, כי לא-מקצועית אני מפרגן לו - אחת הסיבות שהמשחק של הפועל תקוע כבר חודשים זה בגלל שי.
כדורים ארוכים ואיטיים לחלוצים, כמעט לא מגיע לאזור ה-16 של היריבה, לא מהווה פקטור באמצע.
וזה בלי לדבר על חוסר כושר גופני, מהירות שנראית כמו יוסי אבוקסיס בעונותיו האחרונות, ומצבים נייחים מבוזבים הודות לכדורים חלשים או לא חדים.

פשוט כואב לך לראות מזרחי מצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:44 
ערן כתב:

כדורים נייחים מבוזבזים זה ערן זהבי, את הבעיטה בתחילת המשחק שזהבי מסר לשוער של נתניה, שי שם את זה בפנים.
היחיד שהזיז את המשחק של הפועל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
שי :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
כל-כך מתאים לו סרט הקפטן...חבל שהאחרים כל-כך אדישים.
אף אחד בהפועל לא עושה תנועה כמו שצריך להוציא את קנדה ולכן גם לשי קשה. הוא הרי לא יכול לקחת את הכדור ולעבור שלושה שחקנים.
רק שני דברים מפריעים לי אצל שי - קודם כל הוא נורא איטי. דבר שני - הוא בעבר היה מצטרף יותר להתקפה כלומר מגיע מהגל השני ובועט לשער כמו מול מכבי חיפה העונה, הפועל פ"ת, מכבי נתניה לפני שנתיים בשער היפה שלו מחוץ לרחבה. הוא וזהבי הם היחידים בהפועל שיודעים לבעוט מרחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
לא השחקן הכי טוב שלנו, אבל הייתי מחליף כמעט כל שחקן אחר בהעתק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
גם הוא בתקופה רעה מאוד מבחינת יכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:41 
כמו ששייע אמר פעם הסמל של הפועל מראה את הכיוון לבנק, עם כל הכבוד אפשר להעביר עליו ביקורת, גרוע לא מתאים להרכב ראשון של הפועל, אני לא מדבר על האיטיות שלו והחוסר חמצן בדקה ה60, פשוט מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:43 
ערן כתב:

מסכים, הבעיה העיקרית שלו היא האיטיות, וגם יש לו בעיה כאשר הוא לא מספיק חזק פיזית וכמעט ולא נכנס לתיקולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא לא שי. הבעיה היא ידין. כלומר, אם שי פותח חייבים שחקן 50-50 אמיתי וטוב לצידו. אם ידין פותח כנ"ל. אבל כששניהם פותחים - זה פשוט תוקע את המשחק ואני מתפלא על גוטמן שלא שם לב לזה עוד בינואר וחיפש תחליף שאיננו עונה לשם "ערן זהבי". כי מה שעבד עם ביבראס ובקושי פשוט לא עבד עם ערן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:21 
זה שאין לנו קשר אמצע זרתותח (אחרי עונת המיליונים) זה לא נתפס.ביזיון
שי שחקן סבבה, אבל לא מספיק טוב בשביל קבוצה עם יומרות כמו הפועל. יכול להיות מחליף לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 21:40 
ערן כתב:

מה לעשות, צודק 100%. אולי בחור טוב, אבל שחקן בינוני. הכדורים הארוכים שלו, גם אם הם יפים לעין, זה אסון לכדורגל ובמיוחד לקבוצה כמו הפועל שהיתה בנויה על הנעת כדורגל קצרה. אבל זה באמת כבר לא משנה עכשיו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שמאז ראצ'וניצה לא היה להפועל שחקן כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה הגדולה של שי היא שהוא נמנע מכניסה לרחבה כגל שני,והפועל מאבדת את כל ההרתעה שלה מהאמצע,כי על ידין בכלל אין מה לדבר,ואז הרבה יותר קשה באגפים.
הוא חייב לעבוד על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
אין לכם מושג קלוש בכדורגל.
חשיבה אובייקטיבית קצרה תביא אתכם להבנה ששי הוא אחד הגורמים המרכזיים לחוסר ההצלחה. עם כל הכבוד לאהבה, לנשנמה, שחקן בית וכו' וכו' וכו' שי הוא לא שחקן מספיק טוב כדי להוביל (או אפילו להיות שותף, בחלק מהמקרים) קישור של קבוצת צמרת.

מקצועית, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב כדי לסחוף את הפועל. אם לא הרקע שלו הוא מזמן שחקן ספסל אצלנו במקרה הטוב.

אני מאוד מקווה שלא יבנו עליו לשנה הבאה ויחפשו קשר סטייל נאתכו לצד ידין.

(את העלבונות תשאירו בצד, אני אוהב את שי בדיוק כמוכם. .רק שאני נוקט עמדה אובייקטיבית כרגע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 08:45 
Maor7 כתב:
חשיבה אובייקטיבית קצרה תביא אתכם להבנה ששי הוא אחד הגורמים המרכזיים לחוסר ההצלחה. עם כל הכבוד לאהבה, לנשנמה, שחקן בית וכו' וכו' וכו' שי הוא לא שחקן מספיק טוב כדי להוביל (או אפילו להיות שותף, בחלק מהמקרים) קישור של קבוצת צמרת.

מקצועית, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב כדי לסחוף את הפועל. אם לא הרקע שלו הוא מזמן שחקן ספסל אצלנו במקרה הטוב.

(את העלבונות תשאירו בצד, אני אוהב את שי בדיוק כמוכם. .רק שאני נוקט עמדה אובייקטיבית כרגע).

תיקון קטן- זה לא שי, זה מי שבנה קבוצה שבה שי הוא הקשר אמצע המוביל שלה.
אין לי טענות אליו, הוא עושה מה שהוא יכול.
יש לי טענות לאלי גוטמן ולהנהלה שלא הביאו זרתותח לעמדה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:

אתה צודק, אבל היום שי היה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 08:52 
לא עובדים על דברים כאלה בגיל 28.
אני מת על שייקה, אבל הוא לא מתאים מקצועית למערך כזה ולא מתאים להפועל כפי שהיא מתוכננת לשחק. הוא יכול לשחק רק ב4:5:1, וגם אז עדיף שחקנים אחרים כי הוא איטי ותוקע את המשחק. הוא עושה מה שהוא יודע ונלחם, הטענות הן רק למאמן שמעלה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 09:11 
הכי טוב בהפועל במחצית הראשונה, נחלש בשניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 09:26 
ציטיאט כתב:
הבעיה הגדולה של שי היא שהוא נמנע מכניסה לרחבה כגל שני,והפועל מאבדת את כל ההרתעה שלה מהאמצע,כי על ידין בכלל אין מה לדבר,ואז הרבה יותר קשה באגפים.
הוא חייב לעבוד על זה.

מה שמעצבן אצל ידין זה שהוא שחקן שבעונה הקודמת שהוא היה טוב מיצה בערך 60% מהפוטנציאל שלו והשנה אולי 20%.
אני ראיתי את ידין, יש לו יכולת גם לעבור שחקן עם הכדור, גם לשחק לעומק (לתת פס ולרוץ קדימה), גם יכולת בעיטה (שכשהוא עושה את זה נכון ולא מעיף כדורים מ-40 מטר אז זה גם אפקטיבי). שהוא עושה את הדברים האלו, קורים דברים טובים (ראו את המשחקים בב"ש ונגד חיפה בבלומפילד). בעיניי אביחי ידין, במיוחד העונה, הוא דוגמא קלאסית לכשלון של גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
שייי :BOW: :COMMY: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
מספיק עם השטויות שהוא לא מספיק טוב מקצועית, אולי לא לחצי גמר הצ'מפיונס אבל בארץ הוא יכול בקלות להיות העוגן של הקבוצה שלנו בקישור האחורי ואין יותר טוב ממנו בזכות ההשקעה והלב. אם רק היה אפשר שנה הבאה לשכפל ולהעלות הרכב קבוע של 5 אבוטבולים, 4 פצ'אלקות (2 בהגנה, 2 בקישור), אחד לאלא בחוד ואחד שוער - היינו לוקחים אליפות בהליכה. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
כששיחק כקשר ימין היום היה לא רע, רק חבל שהוא עשה את זה כ"אילוץ" ולא כתפקיד המיועד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: