ידיעות אחרונות:

- גוטמן וטביב נפגשו אתמול בחודורוב על מנת לדון בהעירכות לעונה הבאה, כולל האפשרות שגוטמן ימשיך עונה נוספת. גוטמן עדכן את טביב כי הראל יעודכן בתוכן השיחה וטביב הסכים. גוטמן הביע את נכונותו להמשיך במועדון גם בעונה הבאה והפועל תחל במו"מ עם סוכנו פיני זהבי, כשברור כי ישודרג בשכרו.
- המועמדים כרגע בגזרת הישראלים הם: לירוי צעירי, טל בן חיים ועומר דמארי, יחד עם זאת 3 זרים בעמדות השוער, המגן הימני ובקישור. טביב סיפר למקורביו כי הוא מנהל מו"מ מאחורי הקלעים עם עמוס לוזון על העברתם של דמארי ובן חיים, במחנה הראל היו סקפטים לאמינות הדבר. טביב הוסיף לאחר הפגישה כי "השחקנים שיש להם חוזים לעונה הבאה יישארו וזה סופי". אניימה, בונדר ושהר לא שייכים למועדון מהחודש הבא. המועמדים לעמדת השוער הם לובוס הצ'יליאני, אסמאן הארגנטינאי וארתור שוער בראגה.
- דורון אוסידון הפך לבעל זכות חתימה רשמית במועדון במקום גבי קצרה. יוסי אבוקסיס ייצא עם אוסידון כדי לקבוע מחנה אימון באוסטריה או גרמניה.
- אחרי הפגישה גוטמן ערך שיחה קשה לשחקניו על כר הדשא, ולאחריה את האימון הקשוח ביותר השנה. "אני לא מוותר לכם, לא נרים ידיים במאבק על האליפות. אם לא הייתה פה קבוצה מספיק טובה, לא הייתי עומד בפניכם. אני מאמין בכם. העונה שעברה שייכת להיסטוריה". לאחר מכן המאמן העביר הילוך: "אתם שבעים? זהו? רוצים לוותר על זה? אני לא אתן לכם. יודעים למה? כי אני מאמין בכם". גוטמן עבר משחקן לשחקן. "אף אחד מהחדשים לא יכול להיות שבע" פנה אל החדשים, ואז עבר לותיקים: "ורמוט, עברת בשלוש שנים רגעי שיא. הגול בוינה שהשכבת את כולם. קח את הרגעים הקסומים לפלייאוף. שכטר, אתה לא יכול להיות שבע, כל העונה לא היית איתנו, אם תשחק ותעזור להפועל לזכות באליפות יהיה לגרמנים קל יותר לרשום את הצ'ק עבורך. זהבי, רגע השיא שהגעת אליו בליון, בזה אתה רוצה להסתפק? גול אליפות כבשת, אז אם אלוהים נתן לך את היכולות האלו, אני לא אתן לך להסתפק בזה".