yatur כתב:
אינני מחסידיו של טביב או הראל ואינני מכיר אותם ולא רוצה להכיר אותם ושניהם מבחינת ההתנהלות גרועים.
אבל..עד לרגע זה מבלי להתייחס להוצאת הנשמה לאוהדים, למריחות ולספינים:
1.טביב הביא להפועל את דה סילבה לוז ויבואה(ולא אכפת לי אם חינם או בתשלום)
2.טביב שם ערבויות להראל כדי שנפתח את העונה שלפני הקודמת(גם אם לא שם כסף שם ערבויות)
3.טביב הבטיח שאף אחד לא יעזוב אחרי הדאבל והכפיל משכורות ל4 שחקנים והשאיר אותם.
4.טביב החתים(או לא מנע/אישר) החתמת אלרואי כהן ופצ'אלקה בסכומים גבוהים(למרות שנתקענו עם משכורת רוקי).
אז נכון הבנאדאם מתנהל כמו דוכן בגדי ים, נעלם, ספיניולוג(כמו הראל), העלה מחירי אלופות והוציא לנו את המיץ אבל בינתיים במבחן התוצאה עמד במילה שלו ולא החליש את הפועל אלא חיזק ועזר לחזק.
אולי אני נאיבי, אולי מתוך תקווה אבל אם הוא יחתים את גוטמן ויביא שחקנים כמו דמארי ובן חיים להפועל - יישאר לנו להתלונן רק על התנהלותו הבזויה ולא על התוצאה כי בה הוא עומד עד עכשיו.נכון או לא?
1. את בן לוז הוא לא הביא. הוא כן הביא את ידין. מצד שני, אין מה להתגאות בדרך שבו החבורה הזאת הובאה למועדון. באמת שלא.
2. מאיפה אתה יודע? זה שהספינרים שלו אולי טוענים את זה עדיין לא מוכיח את זה.
3. למה זה טביב ולא הראל? ואגב, מה טוב בהכפלת משכורת של שחקנים שלא היה להם סעיף שחרור? ובכלל, קבוצות שלוקחות תארים לא מאבדות יותר מידי שחקנים, בטח לא אם ליגת האלופות מעבר לפינה. כמה שחקנים עזבו אותנו בעונה שאחרי הדאבל הקודם?
4. זה היה הליך ארוך ומטיש, שבכולו הוא היה במיאמי ושעלה לנו בלא מעט נקודות יקרות, ובסוף הוחתמו שני שחקני ספסל: אחד מהם לעמדה מפוצצת בכשרון ובמחיר מופרע. קשר אחורי או חלוץ מחליף - נאדה. בסה"כ הקבוצה יצאה מהחלון חלשה מאיך שהיא נכנסה אליו.
הייתי יכול לפרט כאן את הנזקים שהוא גרם למועדון אבל אני חושב שהם די ידועים.
מבחן התוצאה העיקרי ממש מעבר לפינה. עם כל הקשרים שלו למועדון בשנים האחרונות רק השנה טביב קיבל בעלות מלאה וזכות חתימה ווטו על מהלכי הקבוצה, וכל זאת במועדון שלקח דאבל, נכנס למוקדמות ליגת האלופות והיה בתנופה אדירה. בעוד חודש נדע מה מכל זה נשאר.